Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PIRKE33
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la PIRKE33 » 08 maj 2010, 19:57

amerosm je napisao/la:Dzeko bi takodjer trebao dobiti titulu za najboljeg igraca Bundeslige, u sezoni 2009/2010, brojke govore da je najbolji, no medjutim to se nece desiti jer mora biti igrac Bayern-a, i po svemu sudeci ce to biti Robben.
Ima nekad situacija kada me Bayern i DFL nerviraju. Evo ovaj primjer za Dzeku, isto tako danas se igra dosta zanimljivijih utakmica nego ona u Berlinu, ali se ona prenosi, ta je utakmica trebala biti sporedna s ukljucenjem kada padne pogodak i na kraju gledati dodijelu titule. Znalo se da je Bayern prvak i da Schalke ne moze postici 16 golova u jednoj utakmici. Isto je stvar i u Kupu Njemacke, Bayern igra protiv neke ekipe iz seste lige i to bude centralna utakmica, a tamo npr. igraju St.Pauli - Leverkusen, kao sto je slucaj bio 2008.godine. No to je taj lobi Bayerna pri DFB-u i DFL-u samo nekad bude nepravda nacinjena kada se pogledaju statistike. Bavarci nije nista licno protiv Vas, nego samo realno kazem kako je stanje u Njemackom fudbalu.
Vjerovatno uticu rezultati koje je ostvario sa klubom, to je ono sto klub stavlja ispred igraca, bar je kod nijemaca tako.Zato ce Dzeko do godine igrat u klubu s kojim ce imat rezultate i vjerovatno u naredne 2-3 godine bar jednom bit u krugu za titulu naj u svijetu........Sto neki rece podsjeca me na Van Bastena............uglavnom, Dzeko velicina , fudbalska i ljudska, gdje god ode, nek mu je sa srecom.........

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 20:00

PIRKE33 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Dzeko bi takodjer trebao dobiti titulu za najboljeg igraca Bundeslige, u sezoni 2009/2010, brojke govore da je najbolji, no medjutim to se nece desiti jer mora biti igrac Bayern-a, i po svemu sudeci ce to biti Robben.
Ima nekad situacija kada me Bayern i DFL nerviraju. Evo ovaj primjer za Dzeku, isto tako danas se igra dosta zanimljivijih utakmica nego ona u Berlinu, ali se ona prenosi, ta je utakmica trebala biti sporedna s ukljucenjem kada padne pogodak i na kraju gledati dodijelu titule. Znalo se da je Bayern prvak i da Schalke ne moze postici 16 golova u jednoj utakmici. Isto je stvar i u Kupu Njemacke, Bayern igra protiv neke ekipe iz seste lige i to bude centralna utakmica, a tamo npr. igraju St.Pauli - Leverkusen, kao sto je slucaj bio 2008.godine. No to je taj lobi Bayerna pri DFB-u i DFL-u samo nekad bude nepravda nacinjena kada se pogledaju statistike. Bavarci nije nista licno protiv Vas, nego samo realno kazem kako je stanje u Njemackom fudbalu.
Vjerovatno uticu rezultati koje je ostvario sa klubom, to je ono sto klub stavlja ispred igraca, bar je kod nijemaca tako.Zato ce Dzeko do godine igrat u klubu s kojim ce imat rezultate i vjerovatno u naredne 2-3 godine bar jednom bit u krugu za titulu naj u svijetu........Sto neki rece podsjeca me na Van Bastena............uglavnom, Dzeko velicina , fudbalska i ljudska, gdje god ode, nek mu je sa srecom.........
PROVALIO SE (JA SE PROVALIO NIKO DRUGI :))
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 08 maj 2010, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 08 maj 2010, 20:03

hocel ko stavit ova 22 gola, neka kompilacija....???

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 08 maj 2010, 20:04

Edin Dzekoooo, Edin Dzekooo ! :D
Nema dalje, prekuco je Bundes ligu.
Najbolji strijelac, najkorisniji igrač !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 maj 2010, 20:05

armin90 je napisao/la:.
I rezultati sa klubom utjecu, ali i to sto je Robben doso na zimskom prelaznom roku, a postigao je 6 golova manje od Dzeke i 7 asistencija kao Dzeko.
Robben stigao u januaru? :? :shock:
Robben je dosao krajem augusta.
Eh, eh...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 20:07

BaDa12 je napisao/la:
armin90 je napisao/la:.
I rezultati sa klubom utjecu, ali i to sto je Robben doso na zimskom prelaznom roku, a postigao je 6 golova manje od Dzeke i 7 asistencija kao Dzeko.
Robben stigao u januaru? :? :shock:
Robben je dosao krajem augusta.
Eh, eh...
Ups XD da fkt si upravu ja sam pobrko, doso je pred kraj prelaznog roka ali je bio povrijedjen taj period, pa ga ja racunam od zime :D.
PS: OTISO SE POKRIT MOKROM KRPOM I SUTIT :( OMG AL SE PROVALI.
--Pametnij popusta--

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 20:09

e moj armin.. ti bavarac :lol: ?

da, Arsenal nema para za Dzeku.. da.. nema..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 20:12

daffy je napisao/la:e moj armin.. ti bavarac :lol: ?

De nemoj tako, joj mati sramote e fkt neznam o cem sam konto,a ni cim :( XD. :mrgreen:
--Pametnij popusta--

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 20:14

moram te zezat :mrgreen:

nema veze, desi se svakome.. Robben nije igrao skoro citav prvi dio, pa sam se i ja dobro zamislio kada sam procitao tvoj post.. desi se kiks ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 maj 2010, 20:14

armin90 je napisao/la:

De nemoj tako, joj mati sramote e fkt neznam o cem sam konto,a ni cim :( XD. :mrgreen:

Ma uredu je, bolan. Desi se svakom, samo ne Barcinim navijacima. :P ;) Sala mala.

A o Dzeki sve najbolje. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 08 maj 2010, 21:38

ma nek juventus ima para ostalo nije bitno .. jbt na arsenal.com potvrdjeno da ce AW dobiti ok 45 miliona FUNTI za pojacanja sto znaci da je to dovoljno ali razlika izmedju AW i trenera juventusa je u tome sto on ne baca velike pare na igrace ...
ali DZEKO KRALJU gdje god odes bice mu dobro samo neka ne ide u MAN. UTD. ili CHELSEA ako vec nece u Arsenal jbg valja primati golove i od njega ako predje XD
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 21:53

ja sam citao da je 35m, jos dovodjenje Chamakha.. eto, i da je 45m, opet Arsenal ga nece dovesti upravo radi Chamakha.. ali ljudima ne mozes objasniti da je Arsenal pored ovih ovdje trenutno napadaca doveo i Chamakha i da dovodjenje novog napadaca ( koji kosta 40m ) bi bilo ravno ludilo.. ;)

razlika izmedju Arsenala i Juventusa je u tome sto kod vas treneri dovode igrace, a kod nas ljudi koji su zaduzeni.. istina, do sada je mladi Secco to radio i bilo je vrlo neuspjesno, ali sada je tu Bettega i stvari su puno drugacije.. zato ja svakog dana pisem kako ce Dzeko najvjerovatnije u Juve, jer Bettega nije covjek koji je od juce u poslu.. on je clan poznate trijade..

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 08 maj 2010, 22:09

ma ne ja ne govorim da ce on u arsenal ..a ali vidi dzeko kosta 40 miliona eura a arsenal neka ima 35 miliona funti znaci moze ga dovesti ali nije niko lud da potrosi skoro citav budzet na jednog igraca a jos pri tome arsenalu fali golman i odbrana XD ... ma gdje god ode ima da razvaljuje samo neka se nosi iz wolfsburga i stvarno u ovakvoj ekipi biti prvi strijelac je fascinantno ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 maj 2010, 22:16

Bravo Edine. Ponosni smo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 08 maj 2010, 22:20

Svaka cast .... edinu ..... !!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 22:22

sin3x je napisao/la:ma ne ja ne govorim da ce on u arsenal ..a ali vidi dzeko kosta 40 miliona eura a arsenal neka ima 35 miliona funti znaci moze ga dovesti ali nije niko lud da potrosi skoro citav budzet na jednog igraca a jos pri tome arsenalu fali golman i odbrana XD ... ma gdje god ode ima da razvaljuje samo neka se nosi iz wolfsburga i stvarno u ovakvoj ekipi biti prvi strijelac je fascinantno ...
funta je funta, ja sam mislio da je euro.. ali opet, slazem se sa tobom.. i stalno sam to ponavljao kako im ne treba napadac vec upravo pozicije koje si ti naveo.. i zato je lakse reci da nemaju para, i da, nemaju para za napadaca tipa Dzeko.. :)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 08 maj 2010, 22:22

Da sam ponosan i nisam jer nemam na sta biti ponosan...a njemu svaka cast ;)
A C A B !

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 08 maj 2010, 23:11

NoName je napisao/la:EDIN DŽEKO
Najbolji strijelac Bundeslige 2009/2010

Čestitam majstore, ponosni smo na tebe!
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 maj 2010, 23:36

Džeko MAJSTORE, to si nas kralj :D !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 maj 2010, 08:57

Ma bravo kralju, svaka ti čast
A da ne zaboravimo i Misketa. I njemu svaka čast

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2 i 15 gostiju.