Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2009, 15:00

Admir_Sa je napisao/la:Malo o potrosnji konja rafe

Dosena 8mil funti, http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.htmlž

Arbeloa, 3,7 mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Skrtel 9,6mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Riera 9,4 mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Benayun, 7mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Mascerano 21mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Lucas 9,6mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Tores 36mil funtihttp://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Kuyt 17mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Babel 16,5mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Ngog 1,4 mil funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Skoro 140mil je kreten potrosio za ove igrace, od toga mozda su se do sada isplatila 2-3 igraca. Sta treba da nam dodje neki bogatas kao u mancester city, pa da placamo igrace po 100mil???? **** ti to onda, izgubio bi se smisao samog kluba, postali bi novi Chelsea

Rafi da das koliko god hoce on ne zna i gotovo

p.s. zaboravi Keane 20mil
mijesas funtu i euro kod nekih igraca
po ovim torres je najskuplji igrac premier lige
a i vecina navedenih cijena sigurno nije tacna i samo se mogu nagađati, mrsko mi sad traziti druge izvore u kojima
se spominju druge cifre sto ne znaci sa su one tacne

ima gresaka, za dosenu nema sanse da bi ja dao tolike milione
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 05 feb 2009, 16:42

to sto nas provociraju razlog je sto smo najbolji......................................... :P

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2009, 16:45

Sarajevo i Liverpool

liverpool 4 ever
Kontakt:

Post Postao/la liverpool 4 ever » 05 feb 2009, 17:21

Pa naravno da Gerrard povrjedio,kad se ne stedi ni sekunde jedne.Ovo ispadanje iz FA cupa ide na Rafinu dusu.
On mora igrati sa 2 spica sa gerrardom iza njih.Babel mora igrati prvu postavu.Dosena napolje.Alonso je ok al nije u pravoj formi.Samo treba istjerati Americka **** iz kluba i sve ce to biti bolje

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2009, 18:02

liverpool 4 ever je napisao/la:Pa naravno da Gerrard povrjedio,kad se ne stedi ni sekunde jedne.Ovo ispadanje iz FA cupa ide na Rafinu dusu.
On mora igrati sa 2 spica sa gerrardom iza njih.Babel mora igrati prvu postavu.Dosena napolje.Alonso je ok al nije u pravoj formi.Samo treba istjerati Americka **** iz kluba i sve ce to biti bolje

i rafu
nema potpisa

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2009, 20:08

ja beniteza jedino krivim zbog njegove taktike i igre koju on preferira,ne mozemo stalno traziti opravdanje u dovodjenju igraca,nedostatku novca, zaboravljate da smo sa ovim igracima pobijedili i cska i scum,bez obzira sto su oni prosjecni igraci,MORALI SMO pobijediti i stoke,west ham,fulham,hull,everton,ali benitezova defanzivna taktika sa samo jednim napadacem NE IDE...meni je muka kad vidim ove polovnjake koliko ih ima u timu, i uopste me ne zanima jel ih dovodi rafa ili parry i ko daje pare za njih,ja sam i dalje misljenja da su oni i amerikanci retardirani i da bi trebali otici :!: ja ovako vidim njihove krivice : benitez - igra i taktika, parry - transferi (mada tu vjerovatno ima i benitezove umijesanosti ) i amerikanci-ne daju dovoljno novca za pojacanja,uvukli su klub u dugove,obustavili gradnju stadiona...Benitez jeste osvojio lp i fa cup,ali 2 godine nismo nista osvojili,mislim da ne moze vise nista ucinit za nas klub,svacije vrijeme dodje i prodje,ne vjerujem da je benitez izuzetak

@YNWA : ne nadaj se da ce nas kupiti DIC jer su oni vec davno rekli da vise nisu zainteresirani za kupovinu kluba...nazalost :cry:

Gerrard ce biti out 3 sedmice,ali mislim da ce on uciniti i medicinski tim uciniti sve da bude spreman za real :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 feb 2009, 20:26

YNWA je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 5-1332.htm

bez gerrarda 3 sedmice

nemate sreće nimalo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2009, 20:37

Mirza_Hordas je napisao/la:

bez gerrarda 3 sedmice

nemate sreće nimalo

nismo je vala nikad ni posteno imali,dodje nam sreca 2 utakmice i onda se u 20 utakmica izgubi,al kako bi bilo spektakularno osvojiti titulu ove sezone,pored ovoliko nesrece, 1.povreda torresa,2.povreda gerrarda,i njegovi licni problemi ,prodaja keanea,dosta losih rezultata,spekulacije oko prodaje kluba,protesti protiv amerikanaca....nekako bas "liverpoolski" :lol: u posljednje vrijeme,pri osvajanju trofeja prvo smo komplikovali a onda se budili iz mrtvih i osvajali ih u velikom stilu,znam da je malo moguce,ali kako bi samo bilo na kraju pokupit titulu EPL :D Ako se liverpool izbori sa pritiskom do kraja sezone,ako nam se sreca vrati i ako zaigra bolje onda se mozda i mogu tome nadati,ali ovako ...tesko :cry:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 feb 2009, 20:44

reds_forever je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:

bez gerrarda 3 sedmice

nemate sreće nimalo

nismo je vala nikad ni posteno imali,dodje nam sreca 2 utakmice i onda se u 20 utakmica izgubi,al kako bi bilo spektakularno osvojiti titulu ove sezone,pored ovoliko nesrece, 1.povreda torresa,2.povreda gerrarda,i njegovi licni problemi ,prodaja keanea,dosta losih rezultata,spekulacije oko prodaje kluba,protesti protiv amerikanaca....nekako bas "liverpoolski" :lol: u posljednje vrijeme,pri osvajanju trofeja prvo smo komplikovali a onda se budili iz mrtvih i osvajali ih u velikom stilu,znam da je malo moguce,ali kako bi samo bilo na kraju pokupit titulu EPL :D Ako se liverpool izbori sa pritiskom do kraja sezone,ako nam se sreca vrati i ako zaigra bolje onda se mozda i mogu tome nadati,ali ovako ...tesko :cry:

jbg brate evo ja navijam za man utd ali smatram ako budete igrali najbolje što znate (npr liverpool - milan prvo poluvrijeme 0:3 a znamo kako se završilo) vi ste osvajači premiershipa ali više volim da vi osvojite nego arsenal i chelsea
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2009, 20:52

reds_forever je napisao/la: @YNWA : ne nadaj se da ce nas kupiti DIC jer su oni vec davno rekli da vise nisu zainteresirani za kupovinu kluba...nazalost :cry:
:D
znam da su rekli da nisu zainteresovani, ali ameri nisu zeljeli tada prodati klub, a morat ce ga prodati i to za manju cijenu nego sto je DIC davao tada, pa ko zna mozda ce na kraju DIC i kupiti liverpul
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2009, 22:20

u velikim smo problemima pred sledeci susret protiv porsmoutha
igrat cemo bez: gerrarda-ozlijeđen, alonsa- 5 zutih, lukasa- crveni, a i torres nije 100% spreman

mozda plessis bude igrao, a u ovoj tekmi je nam potreban babel ko nikad do sad
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 feb 2009, 10:58

YNWA je napisao/la:u velikim smo problemima pred sledeci susret protiv porsmoutha
igrat cemo bez: gerrarda-ozlijeđen, alonsa- 5 zutih, lukasa- crveni, a i torres nije 100% spreman

nadam se da ce babel proraditi,sad se imati vise prostora,ovo je njegova sansa,lukas nam dosad nije bio bas ucinkovit,ja mislim da ce gerrard biti spreman za real,mozda bude na klupi,pa ako rezultat ne bude dobar rafa ce ga ubaciti

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2009, 11:15

YNWA je napisao/la:u velikim smo problemima pred sledeci susret protiv porsmoutha

nadam se da ce babel proraditi,sad se imati vise prostora,ovo je njegova sansa,lukas nam dosad nije bio bas ucinkovit,ja mislim da ce gerrard biti spreman za real,mozda bude na klupi,pa ako rezultat ne bude dobar rafa ce ga ubaciti
problem je sto sad imamo samo mascherana kao jedinog pravog veznog igraca ali on ne moze graditi igru tj. nije takav tip igraca, lukas bi dobro dosao, ali morat ce se bez ovih igraca, ja jedino znam plessisa koji bi mogao igrati u prvom, ostali iz rezerve su mi nepoznati

i ja mislim da ce gerrard biti spreman
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 feb 2009, 11:26

YNWA je napisao/la:

problem je sto sad imamo samo mascherana kao jedinog pravog veznog igraca ali on ne moze graditi igru tj. nije takav tip igraca, lukas bi dobro dosao, ali morat ce se bez ovih igraca, ja jedino znam plessisa koji bi mogao igrati u prvom, ostali iz rezerve su mi nepoznati

i ja mislim da ce gerrard biti spreman
plessis meni uopste nije los,sjecam se utakmice protiv arsenala prosle sezone,dobro je odigrao,mislim da je dobar igrac,steta je sto alonsa nema,a mislim da bi i agger trebao dobit sansu,on cesto probije kroz sredinu...nadam se da cemo nekako poklopiti rupe :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 feb 2009, 11:51

dobro je napokon Xabi ne igra imamo priliku da popravimo pas igru... onaj xabi vise ne zna ni loptu dodavati ccc
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2009, 12:42

reds_forever je napisao/la:plessis meni uopste nije los,sjecam se utakmice protiv arsenala prosle sezone,dobro je odigrao,mislim da je dobar igrac,steta je sto alonsa nema,a mislim da bi i agger trebao dobit sansu,on cesto probije kroz sredinu...nadam se da cemo nekako poklopiti rupe :D
mislim da ce hipya biti u prvom zbog croucha
bit ce zanimljivo vidjeti pennanta i croucha protiv nas
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2009, 12:58

Mirza_Hordas je napisao/la:jbg brate evo ja navijam za man utd ali smatram ako budete igrali najbolje što znate (npr liverpool - milan prvo poluvrijeme 0:3 a znamo kako se završilo) vi ste osvajači premiershipa ali više volim da vi osvojite nego arsenal i chelsea
ne mogu da vjerujem da navijac mancestera ovo moze reci, nije mi uopste jasno
Sarajevo i Liverpool

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 06 feb 2009, 14:25

e hocel biti prenos

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2009, 16:23

alem 95 je napisao/la:e hocel biti prenos
na BHT nece posto se igra u 18:30
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2009, 18:41

Liverpoolov zadnji vezni igrač, španjolac Xabi Alonso, izjavio je da je njegov trener i sunarodnjak Rafael Benitez ''u ratu'' s američkim vlasnicima kluba…

Benitez još uvijek nije produžio ugovor s Liverpoolom, a nedavno je takvo stanje objasnio činjenicom da nema dovoljnu kontrolu nad transferima u klubu. Recimo, ulična šaputanja u Liverpoolu sugeriraju da dovođenje Robbieja Keanea, koji se nedavno vratio u Tottenham, nikada nije bila njegova ideja.

Španjolski menadžer rekao je da s američkim vlasnicima Tomom Hicksom i Georgeom Gilletom surađuje korektno, čak i sve bolje. Međutim, takav zaključak ne bi se baš mogao izvesti nakon javnog očitovanja Xabija Alonsa…

- Naši vlasnici i Rafa kao da su stalnom ratu. Čak i ako pokušavaju riješiti svoje odnose, za mene nema dvojbe da bi trebalo osigurati daljnje usluge Beniteza, čovjeka koji se pokazao kao pravi u svom poslu. Klub ne smije dopustiti da se njihovi odnosi odraze na nastupe momčadi. Kada bih morao staviti svoj novac, ipak bih se kladio da će Rafa ostati u Liverpoolu – kaže Alonso.

Potom je u superlativima opisao svog trenera:

- Kada je stigao na Anfield, Liverpool je bio klub slavne prošlosti, ali natjecateljski u podređenom položaju u odnosu na ostale europske velikane. Od Benitezovog dolaska, može se vidjeti veliki napredak, on je taj koji je pogurao Liverpool tamo gdje je i nekad bio, među europske gigante.
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.