FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sajoni
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sajoni » 08 maj 2010, 21:52

Saurman je napisao/la:titula ostaje na nou campu... :D ...Perez pripremi jos 250mil :D
Inšallah!!! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2010, 21:52

sad ce opet prica o sudijama - ovrebu i sl. glupostima. Pitanje realovcima ? Jel se titula dobija na guzove (penale) i drugo pitanje... kad je Barsa imala penal :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2010, 21:52

Svaka cast momci. Rutinski odradjeno prvo poluvrijeme, sada pocetkom drugogo treba postici treci pogodak, i titula je ponovo nasa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 maj 2010, 21:55

bparena je napisao/la:sad ce opet prica o sudijama - ovrebu i sl. glupostima. Pitanje realovcima ? Jel se titula dobija na guzove (penale) i drugo pitanje... kad je Barsa imala penal :mrgreen:
I penali su sastavni dio igre(cini mi se :?,mislim da sam u pravu)i zato ne s.eri.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2010, 21:55

Uf kako dobro postavljena igra,vidi se da je Cruyff ucestovao u pripremi ekipe za ovu utakmicu :mrgreen: savrseno,samo me nervira ovoliki broj prekrsaja i prekidanje igre svako malo...mada sve ide po nasem,aBd jos 45 minuta i titula 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 maj 2010, 21:55

Samo da hoce Pep odmah sad zamjeniti onog majmuna Busquetsa i ništa više...time bi se završio sav posao u Sevilli veceras.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2010, 21:57

Nail for Real je napisao/la:
bparena je napisao/la:sad ce opet prica o sudijama - ovrebu i sl. glupostima. Pitanje realovcima ? Jel se titula dobija na guzove (penale) i drugo pitanje... kad je Barsa imala penal :mrgreen:
I penali su sastavni dio igre(cini mi se :?,mislim da sam u pravu)i zato ne s.eri.

ma kakav sastavni dio igre - de ba bez uvreda ovo je samo moje misljenje - penali kako vidim su sastavni dio igre reala, al Barselone ne - to nije sastavni dio nase igre.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 08 maj 2010, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 08 maj 2010, 21:58

real 8 ili 9 penala od ukupno 97 golova

tako da stfu ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2010, 21:59

@drop
ako se sjecas davno sam ja rekao svoje misljenje o Buski... bojim se tog tipa :shock:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 maj 2010, 22:00

bparena je napisao/la:@drop
ako se sjecas davno sam ja rekao svoj emisljenj eo Buski... bojim se tog tipa :shock:
Ja dvije godine ponavljam ko papagaj da taj kloc nema šta tražiti u ovakvoj ekipi Barcelone ,ali džabe kad ga Pep gura i forsira k'o da ga je on licno i napravio :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 08 maj 2010, 22:01

bparena je napisao/la:@drop
ako se sjecas davno sam ja rekao svoje misljenje o Buski... bojim se tog tipa :shock:
nemoj njeg on vam cuva rezultat (UVIJEK) nije mi stvarno jasno sta takav igrac trazi u onakvoj ekipi :?
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 maj 2010, 22:02

ajde bre kakav bousqets titula je vasa :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2010, 22:04

Da li vi vidite kako Sergio presijeca lopte, ili? Pa lik je, koliko god vama bio smiješan, izuzetan u defanzivi. Pratite malo pokrete tijela kada protivnik ima loptu, a Busquets je pored njega. Ne znam da li ste primijetili da je Yaya drugačiji nakon Afričkog kupa nacija, na kojem se jedva kretao poslije 70. minute. Dakle, ne treba se kuditi Busquets. No, danas bi trebao biti zamijenjen samo zbog kartona, ni zbog čega drugog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 maj 2010, 22:05

Kad sam ja to(sto govori @drop) prije pocetka sezone govorio za Busquetsa,ljudi su rekli da nemam pojma.Mislim da je sam Busquets svojim igrama pokazao ko je bio u pravu.
btw Razvaljujete,cestitam na tituli!
Stvarno bi nakon ovakve sezone bilo uzasno nepravedno da Real osvoji.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 maj 2010, 22:28

Nevjerovatno :o :shock: za dvije minute primamo 2 gola iako Sevilla ima igraca manje...sad je voda u ušima jer smo ih vratili svojim glupostima u igru ccccc :oops: :oops: :oops:
Promašiš 3 mrtva zicera i glupostima vratiš protivnika...mora biti cirkus do kraja, ne može se normalno privesti kraju :twisted:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 maj 2010, 22:49

eno prvi se zagrlise pique i ibra :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 08 maj 2010, 22:50

**** ti hljeb nanervirani, sto ovo rade, umjesto da u 80 ja lagano odgledam marsiranje barce oni prime naivno dva gola i oduzmu mi pola zivota... hvala bogu na kraju smo dobili i sad titulu protiv valladolida osvojimo.. uh uh jedva disem jbt

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 maj 2010, 22:51

juznjak> je napisao/la:eno prvi se zagrlise pique i ibra :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2010, 22:52

poludio sam al dobro je - nije bio KIKS kako su se luzeri nadali ... ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 maj 2010, 22:52

vcrs je bilo u zadnjih 20 min bas .utavo ali ipak zasluzena pobjeda i msm da je titula nasa 99% jer sumjnam da valjdadolid nesta moze uraditi na camp nou
al ono sta je meni smjesno kod spanaca
sto predsjednici klubova sjede jedan do drugoga
zamislite kako se oni prcaju u toku tekme :mrgreen:
pogotovo mi ovaj laporta ima onu zajebantsku facu :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.