FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Partizan
Ja ga se sjećam dok je igrao za Rad prije par godina, tada je bio među najboljim igračima jsl na svojoj poziciji. Mislim ono nije mu to neka posebno dobra reklama, ali koliko vidim kod vas je situacija daj šta daš. Od Petrovića ne može biti gori. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobar ovaj Subić, gledao sam ga par puta i to protiv Zelje i Sarajeva i odlican je bio...12.29 - ZAVRŠENO: Kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić (21) novi je igrač Partizana! Subić će potpisati ugovor na četiri godine. Inače, za njegove usluge bio je zainteresovan zagrebački Dinamo, ali se ovaj ipak odlučćio za crno-bele...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
inače bilo bi zanimljivo vidjeti šta bi bilo da je partizan ušao u LŠ... kako bi petrović čuvao mesijaalan_kardec je napisao/la:Ja ga se sjećam dok je igrao za Rad prije par godina, tada je bio među najboljim igračima jsl na svojoj poziciji. Mislim ono nije mu to neka posebno dobra reklama, ali koliko vidim kod vas je situacija daj šta daš. Od Petrovića ne može biti gori.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Izgleda je na 4godine potpisao Subić iz Borca.
Samo da nam Deki Zdjelar dodje!!!
Samo da nam Deki Zdjelar dodje!!!
Mens sana in corpore sano.
koliko para ?marconato je napisao/la:Dobar ovaj Subić, gledao sam ga par puta i to protiv Zelje i Sarajeva i odlican je bio...12.29 - ZAVRŠENO: Kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić (21) novi je igrač Partizana! Subić će potpisati ugovor na četiri godine. Inače, za njegove usluge bio je zainteresovan zagrebački Dinamo, ali se ovaj ipak odlučćio za crno-bele...
Cuo sam da je Zdjelar grobarcina, pa me i ne bi cudilo da dodje.. a izgleda da su grcki navijaci glavna blokada.
Lekovic je prije par godina u Radu bio skroz dobar.. samo ne znam koja vam je poenta dovodjenja dva lijeva beka u jednom danu.
Lekovic je prije par godina u Radu bio skroz dobar.. samo ne znam koja vam je poenta dovodjenja dva lijeva beka u jednom danu.
Izgleda da je večeras na pola sata do kraja prelaznog roka oboren rekord JSL transfera u neki domaći klub.
Ivanić stiže u Partizan, cijena 2 000 000 EUR.
Ivanić stiže u Partizan, cijena 2 000 000 EUR.
Evo i ja bas citam...Vojvodina prvobitno odbila 1,5 mil za Ivanića i sada se ceka potvrda rekordnog transfera u nasoj ligi od 2 mil... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
realno ne vrijedi on te pare. bolje da su to dali za sulejmanija ili kačaramarconato je napisao/la:Evo i ja bas citam...Vojvodina prvobitno odbila 1,5 mil za Ivanića i sada se ceka potvrda rekordnog transfera u nasoj ligi od 2 mil...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne slazem se, Ivanić je apsolutno jedan od najboljih igraca lige, a s obzirom na godine (22), moze se tu dobra para zaraditi u skorijoj buducnosti...
Dosli su Mihajlovic iz Rada i Stevanovic . Veoma mi je drago zbog Mihajlovica 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Kakav, potencijal koji voli provod i starlete... I to je ono što je najgore u cijeloj priči.
I opet su jajare i podanici su u lice pljunuli svakom pravom Grobaru.
I opet su jajare i podanici su u lice pljunuli svakom pravom Grobaru.

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
taman da neko pravi valeriju društvo.. još da im je lola ih... đe bi im kraj bio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Drago mi je za Subica i Mihajlovica,mladi i talentovani,borbeni.Mislim da ce Partizan od njih imati koristi u buducnosti.
Za Stevanovica i Lekovica nzm sta da kazem.Da ih vidim prvo pa da dajem ocjenu.
Ne dodje stoper...
Za Stevanovica i Lekovica nzm sta da kazem.Da ih vidim prvo pa da dajem ocjenu.
Ne dodje stoper...
Mens sana in corpore sano.
Pa jajarenje i podaništvo u epizodi kako oslabiti Partizan.
Gori su oni na jugu koji ćute.
Gori su oni na jugu koji ćute.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
[youtube][/youtube]
juče je bilo 30 godina. ja sam želio da se stadion zove po njemu ali smečarima to nije palo na umMaGiCa je napisao/la:[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Danas očekujem Lekovića na poziciji lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.