Inšallah!!!Saurman je napisao/la:titula ostaje na nou campu......Perez pripremi jos 250mil

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Inšallah!!!Saurman je napisao/la:titula ostaje na nou campu......Perez pripremi jos 250mil
I penali su sastavni dio igre(cini mi sebparena je napisao/la:sad ce opet prica o sudijama - ovrebu i sl. glupostima. Pitanje realovcima ? Jel se titula dobija na guzove (penale) i drugo pitanje... kad je Barsa imala penal
Nail for Real je napisao/la:I penali su sastavni dio igre(cini mi sebparena je napisao/la:sad ce opet prica o sudijama - ovrebu i sl. glupostima. Pitanje realovcima ? Jel se titula dobija na guzove (penale) i drugo pitanje... kad je Barsa imala penal,mislim da sam u pravu)i zato ne s.eri.
real 8 ili 9 penala od ukupno 97 golovabparena je napisao/la:sad ce opet prica o sudijama - ovrebu i sl. glupostima. Pitanje realovcima ? Jel se titula dobija na guzove (penale) i drugo pitanje... kad je Barsa imala penal
Ja dvije godine ponavljam ko papagaj da taj kloc nema šta tražiti u ovakvoj ekipi Barcelone ,ali džabe kad ga Pep gura i forsira k'o da ga je on licno i napraviobparena je napisao/la:@drop
ako se sjecas davno sam ja rekao svoj emisljenj eo Buski... bojim se tog tipa
nemoj njeg on vam cuva rezultat (UVIJEK) nije mi stvarno jasno sta takav igrac trazi u onakvoj ekipibparena je napisao/la:@drop
ako se sjecas davno sam ja rekao svoje misljenje o Buski... bojim se tog tipa
juznjak> je napisao/la:eno prvi se zagrlise pique i ibra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.