Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Momciluk » 01 sep 2015, 02:22

EmirTM87 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Dal je moguce da 2 dana raspravljate o tome da li je bio bolji Dzeko ili Pjanic. :shock:

Koliko vam je jbno dosadno u zivotu.
Pa sta ti hoces rec da je Dzeko bio bolji? Jesil gledo utakmicu uopste? ili i ti imas problem sa Pjanicem ko i Husika..
Jesi dobar ti momak? Sta me boli qrac ko je bolji, dabogda oni odigrali svaku utakmicu kao ovaj derbi. Dobro i njima i Romi a bgm i nasoj reprezentaciji.
Cuj ja jesam li dobar :facepalm: Prvo pogledaj utakmicu pa onda mozemo nesto pricat, a onaj gol Dzeke uopste mi nije nesto, ljepsi Pjanicev..
malta071 je napisao/la:Nasjeo :)
Mislis? :D
This time next year we'll be millionaires.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 01 sep 2015, 02:25

Ma haj seeee...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 sep 2015, 02:30

soccerfan je napisao/la:Ovdje se lijepo vidi koliko je "lahko" bilo Edinu sinoc iz one pozicije dati go!

slika
Chiellini klekno pred bosanskim kolosom!

Edine :clap: :clap:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 01 sep 2015, 02:44

Nije postigao gol u ovom momentu...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 01 sep 2015, 03:02

Najveći sine bosanski,primjer Emiru Spahiću,kakvo oličenje kulture i skromnosti. Sarajevski šmeker Edin Džeko !! :tokralju:
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 sep 2015, 03:06

malta071 je napisao/la:Nije postigao gol u ovom momentu...
Nisam ni rekao da je u ovom momentu dao gol. Ali cjelu tekmu mu je ovako bilo. ;) ;) Hrva se bukvalno u 16ercu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 sep 2015, 07:57

Sreća pa Romu pa je Juventus odradio užasne transfere i mislim da ćemo gledati Pjanica i Dzeku kako na kraju sezone dižu pehar sa našom zastavom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 01 sep 2015, 08:02

Jasmin90

De se ne brukaj zivota ti... kakvi uzasni transferi... zilion puta bolji nego Romini transferi... problem su neuigranost i puno povreda za Juventusove standarde... pogotovo u vezi gdje su igrali panj Padoin i Sturaro...

Kad sve to dodje na svoje Juve ide 10+ bodova na tabeli lagano...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 sep 2015, 11:31

O čemu ti pričaš?
Otišli Pirlo, Vidal i najbolji igrač Tevez, a zamjene Mandzukic, Dybala i povrijeđeni Khedira.
Hoćeš da kažeš da je jedan od ovih igrača bolji od onih koji su otišli?
Roma je dovela prava pojačanja Dzeku i Dignea koji su odmah potvrdili klasu bas protiv tog strasnog Juventusa.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 01 sep 2015, 11:45

Jeste ali Juventus je pojacao ionako mocnu odbranu odlicnim lijevim bekom Alexom Sandrom iz porta, desni bek pojacali Cuadradom iz Chelsea... Tevez je zamijenjen sa Dybalom najboljim mladim igracem u Italiji nakon Pogbe... i bez sumnje ovaj mali ako nastavi ce debelo preebati Teveza... a i uzdred Mandzo je doveden... nije klasa ali u svakom slucaju Dybala + Mandzo > Tevez... iako je Tevez normalno trenutno bolji od obojice ako se gleda individualni kvalitet, pogotovo od Mandzukica...

Pirlo i Vidal su zadnju sezonu bili losi i daleko od forme od prije 2-3 god... A Pirlo je zamijenjen Khedirom... nista tu Juve nece biti na gubitku osim ako NJemac ne bude povrijedjen stalno... jer Pirlo je bio daleko od prave forme zadnju godinu, vise stete nego dobrog donosio... jedini istinski gubitak je Vidal bez obzira sto je bio u losoj formi zadnju god... i on nije adekvatno zamijenjen... mada Hernanes i Lemina iz Marseiila nisu za odbaciti... a uostalom ko garantuje da lemina nece biti bolji od Vidala jer je Vidal u Juve dosao sa referencom dobrog igraca, ali daleko od vrha... pa je to postao u Juventusu...

Juventus je jaci nego prosle god, puno sira rotacija... ali povrede i neuigranost su ucinili svoje... polako sve to dolazi na svoje odmah poslije reprzentativne pauze jer ce se i marchisio i Khedira oporaviti dotad...

Glat ce opet titula doci u Torinu... mozda ne sa 15-20 bodova razlike kao prije, ali 10-tak smijem garantovati zivotom... jer se i Roma pojacala za razliku od prije... ali daleko miljama od dovoljnog da se napadne Juve...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 sep 2015, 11:47

Peace je napisao/la:Jasmin90

De se ne brukaj zivota ti... kakvi uzasni transferi... zilion puta bolji nego Romini transferi... problem su neuigranost i puno povreda za Juventusove standarde... pogotovo u vezi gdje su igrali panj Padoin i Sturaro...

Kad sve to dodje na svoje Juve ide 10+ bodova na tabeli lagano...
Jest jest, kazem ja...
Juventus je minimum za 20% slabija ekipa nego prosle sezone i tu sva prica zavrsava...cuj niste htjeli Edina u svojoj ekipi jer je previse fin :lol: :lol: :lol:
Gledam Toni zabija u ovim godinama 20 golova za Veronu po sezoni...istina puca penale, ali...cojk je jednostavno majstor, rodjeni napadac ma kolko usporen bio.
Ocekujem i Edina na brojci 20+, akoBogda.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 01 sep 2015, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 01 sep 2015, 11:52

hurem
Sto ce Dzeko Juventusu kad bi bio zamijena i to skupa sa skoro 5mil platom... Morata kad bude zdrav je prva opcija, a Dybala druga... isplati se Mandzu drzati na klupi jer je jeftin... msm 3mil godisnje... normalno bolji Dzeko od mandze ali nije bas Juve Man City pa da se moze razbacivati velikom platom za rezervu...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 sep 2015, 11:53

Dybala + Mandzukic nisu nikako bolji od Teveza. Jedino ako ce Juve igrati sa 12 igrača.
Sredina terena i napad Juventusa su lošiji nego li prošle godine.
I ja očekujem Edina na 20+ ali očekujem da će zabijati važne golove koje će Romi donijeti titulu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 sep 2015, 15:07

Edin ako bude zdrav citavu doci ce i do brojke od 30 golova lagano.Juve ili je isti ili losiji nego lani iz vise razloga,a Roma je s druge strane mnogo bolja nego lani.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 01 sep 2015, 15:09

soccerfan je napisao/la:Ovdje se lijepo vidi koliko je "lahko" bilo Edinu sinoc iz one pozicije dati go!

slika
Nije on iz ove situacije dao gol,kad je dao gol nije bilo ni kog iza njeg osim Chielinia. :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2015, 15:20

juanitomaravillaa je napisao/la:

slika
Nije on iz ove situacije dao gol,kad je dao gol nije bilo ni kog iza njeg osim Chielinia. :D
Ovo je poslije nekog ili slobodnog ili kornera (ne sjećam se) svirao sudija Džeki faul nad Chielinijem :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 01 sep 2015, 15:28

jasmin10 je napisao/la:Dybala + Mandzukic nisu nikako bolji od Teveza. Jedino ako ce Juve igrati sa 12 igrača.
Sredina terena i napad Juventusa su lošiji nego li prošle godine.
I ja očekujem Edina na 20+ ali očekujem da će zabijati važne golove koje će Romi donijeti titulu.

Dobar post, sve receno. Sretno Edine, nastavi ovako (vec ove hefte protiv Belgije...)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2015, 15:43

Juventus je prosle sezone imao vrhunac, sad je ocekivano da ce doci do pada i nece osvojiti ni blizu bodova kao prosle sezone. Patice se u dobrom dijelu utakmica.

Samo je pitanje koliko ce Roma biti dobra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 sep 2015, 17:20

SamoZeljo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
propuh je napisao/la:ovo su navijaci, hebes hladne engleze
[youtube][/youtube]
Au jbt, naježio sam se :bow: :bow:
I ja.
I ja. :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 sep 2015, 17:33

Jel se ovo Dzekin stari raduje dole na pocetku videa il mi se cini samo?
This time next year we'll be millionaires.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 28 gostiju.