Saznao samHairlija je napisao/la:MaliMemo je napisao/la:sta je "korteo"goldboy je napisao/la:Moze li ko reci koliko je karta za utakmicu i je li poslije utakmice korteo prema grbaviciili sta znaci "korteo"
jeli fakat neznas

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Saznao samHairlija je napisao/la:MaliMemo je napisao/la:sta je "korteo"goldboy je napisao/la:Moze li ko reci koliko je karta za utakmicu i je li poslije utakmice korteo prema grbaviciili sta znaci "korteo"
jeli fakat neznas
pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
Ne pricaj gluposti.Cak i na zenskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
[youtube][/youtube]Edvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
ee moj brate isao sam ja na svaku tu utakmicu i na žensku košarku i na rukomet al kažem da neće sutra ici KONTAŠsuntu jeu je napisao/la:Ne pricaj gluposti.Cak i na zenskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
[youtube][/youtube]
a ti kume moj ja uopšte nisam mislio da nismo nikad išli na košarku nego kažem da sutra neće ici dblvjeran1987 je napisao/la:ovom prilikom molim admine ili moderatore da me banuju,molim vas jer stid me sto sam clan ovog foruma zbog komentara koje ni djeca od 3 godine ne bi napisala
Sutra, 9.5.2010. sa pocetkom u 17:00 sati igra se utakmica u sali na Mojmilu. Pozivamo sve MANIJAKE i navijace Želje da dodju sutra i da nasim plavim damama pruzimo gromoglasnu podrskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
Nesto pametujes ostalima da citaju prethodne postove pa ce naci odgovore na svoja pitanja , a ti nisi u stanju da sa iste stranice pratis odgovore i da ne napises isto19TM87 je napisao/la:Sutra, 9.5.2010. sa pocetkom u 17:00 sati igra se utakmica u sali na Mojmilu. Pozivamo sve MANIJAKE i navijace Želje da dodju sutra i da nasim plavim damama pruzimo gromoglasnu podrskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
INFO: org
Zabranjeno je reklamiranje po ovim forumima, zbog čega ne želim da kažem ime stranice, ali ko imalo prati ŽELJU na netu, zna!Strumph_tm87 je napisao/la:Ovaj forum covjeku popravi dan haha. Cuj ima dobra video najava na stranici, vi znate koja hahahahah. Onaj drugi jos uvijek prati rezultat u BL hahahaha.
hahahhaha
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Anpa, Austinpowers, EmirTM87, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, legendarnadruga, NazorUso, ristagrad i 81 gost.