Sjasi izjahao si.mnogo citas avaz i druga sranja i fanaticose!!ZELJO DO GROBA je napisao/la:haj ba ne seri....za sve sto ne igraju i nisu pozvani i ne zelee da igraju kriv je ciro i isklucivo ciro....doe78 je napisao/la:Drug,semir stilic ima pjanica,misimovica ispred sebe,posto pjanic sjedi na klupi"semir nije potreban!Jahic je pizdio kad nije igrao sto se ne radi kod jednog iskusnog trenera!!Jedan primjer imamo 3 svetska napadaca,2 igraju jedan "sjedi nije bilo ljutnje!!Nadarevic opet prica za sebe,zbog sestrinog loma noge trazi da napusti pripreme pred jako vazan mec,i naravno tamo je sjedio na guzici vratio se i povrijedio se!!Trivunovic je izjavio da ne zeli da igra "tako ga ne treba spominjati!!
Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Menadžeri Ćiri „guraju“ igrače
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Menadžeri Ćiri „guraju“ igrače
pa jarane sta cu drugo citati...citam sve sto ima i sve sto je vezano uz sport...hoculi citati sky sports ako mi treba nesto o reprezentaciji.....jbt jesi nenormalan...doe78 je napisao/la:Sjasi izjahao si.mnogo citas avaz i druga sranja i fanaticose!!ZELJO DO GROBA je napisao/la:haj ba ne seri....za sve sto ne igraju i nisu pozvani i ne zelee da igraju kriv je ciro i isklucivo ciro....doe78 je napisao/la:Drug,semir stilic ima pjanica,misimovica ispred sebe,posto pjanic sjedi na klupi"semir nije potreban!Jahic je pizdio kad nije igrao sto se ne radi kod jednog iskusnog trenera!!Jedan primjer imamo 3 svetska napadaca,2 igraju jedan "sjedi nije bilo ljutnje!!Nadarevic opet prica za sebe,zbog sestrinog loma noge trazi da napusti pripreme pred jako vazan mec,i naravno tamo je sjedio na guzici vratio se i povrijedio se!!Trivunovic je izjavio da ne zeli da igra "tako ga ne treba spominjati!!
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
- Putujem, putujem! Putujem kod liječnika, kod psihijatra! Ovakvo stanje zahtijeva liječenje, hitno mi je potreban psihijatar. Zar i najnormalniji ne bi obolio u ovakvoj situaciji, završio je Ćiro Blažević.
e nek i ti nesto pametno prozbori...
e nek i ti nesto pametno prozbori...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
durg kospicar ,opet se ne razumijemo))Novine samo seru a raja pada na to!!Elem,imas pravo citati sta volis"jedno pitanje ko je otjerao pasalica?
Ja se u potpunosti slazem sa onima koji kazu da Ciro nije nikakav trener (mozda grijesim), ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Osvoji je davne 1982 titulu sa Dinamom imao srecu sto je imao vrhunske igrace tada.
1998 bio treci na svijetu sa Hrvatskom, motivisao ih malo na nacionalnoj osnovi, i igraci su tada bili fantasticni, vecina bi nas mogla isto onu reprezentaciju voditi.
Vidjelo se je kad je usao u kvalifikacije sa Hrvatskom za EP 2000, pogresan odabir igraca i ispadanje (neki su se od brocane generacije oprostili bili).
Uzeo Iran, koji u Aziji vazi pored SA (Saudijske-Arabije), Japana i JK (Juzne-Koreje) za reprezentaciju koje su najace na tom kontinentu i nije se uspio plasirati na SP.
Prezueo Hajduk gdje se je na pocetku hvalio da ce protivnici dobijati po pet komada po utakmici, pa on dobi pet komada usred Splita.
Sve u svemu Ciro Blazevic je isto kao Lino Cervar u rukometu, izbornici koji nemaju pojma i koji jednom u zivotu imaju srece da imaju izvrsne igrace i onda niko nije bolji od njih.
Budimo realni i recimo da bi i mi koju vazimo za "neandertalce" sto se tice ovih sportova (mislim kao treneri), mogli voditi jednu reprezentaciju u kojoj su jedan Boban, Prosinecki, Suker, Jarni, Bilic, Ladic itd., ili jednu reprezentaciju u kojoj su Balic, Lackovic, Metlicic itd. Ovi igrali u top 5 europskog nogometa, a ovi igraju u top 5 europskog rukometa.
Ovo je za rukomet malo poredjenje.
Osvoji je davne 1982 titulu sa Dinamom imao srecu sto je imao vrhunske igrace tada.
1998 bio treci na svijetu sa Hrvatskom, motivisao ih malo na nacionalnoj osnovi, i igraci su tada bili fantasticni, vecina bi nas mogla isto onu reprezentaciju voditi.
Vidjelo se je kad je usao u kvalifikacije sa Hrvatskom za EP 2000, pogresan odabir igraca i ispadanje (neki su se od brocane generacije oprostili bili).
Uzeo Iran, koji u Aziji vazi pored SA (Saudijske-Arabije), Japana i JK (Juzne-Koreje) za reprezentaciju koje su najace na tom kontinentu i nije se uspio plasirati na SP.
Prezueo Hajduk gdje se je na pocetku hvalio da ce protivnici dobijati po pet komada po utakmici, pa on dobi pet komada usred Splita.
Sve u svemu Ciro Blazevic je isto kao Lino Cervar u rukometu, izbornici koji nemaju pojma i koji jednom u zivotu imaju srece da imaju izvrsne igrace i onda niko nije bolji od njih.
Budimo realni i recimo da bi i mi koju vazimo za "neandertalce" sto se tice ovih sportova (mislim kao treneri), mogli voditi jednu reprezentaciju u kojoj su jedan Boban, Prosinecki, Suker, Jarni, Bilic, Ladic itd., ili jednu reprezentaciju u kojoj su Balic, Lackovic, Metlicic itd. Ovi igrali u top 5 europskog nogometa, a ovi igraju u top 5 europskog rukometa.
Ovo je za rukomet malo poredjenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
drug,ciro je uzeo prvenstvo sa dinamom kad niko nije ocekivao i jos kup uze frajer...Hrvate do 3 mjesta..Swicarcima najveci uspjeh donese...Svabo je 1990 imao najjace igrace pa ne bih 3 na svjetskom,tako da je glupost reci da igraci dovode titule,mada mislim da je svabo nas najjaci trener!!Ciro .vs.meho kodro..3,4 titule..vs..trener juniora san sebastiana!!Lino cervar je extra trener i tu grijesis!!
Zadnja izmjena: doe78, dana/u 05 feb 2009, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pazite niko ne dovodi u pitanje je li ciro dobar ili nije (mada je ocigledno da je u 50 godina svoje trenerske karijer napravio 2-3 uspjeha pa onda sa istim tim timom ili reprezentacijom potonuo da nemoze biti gore)...eto uzmite da je on najbolji...mislim hipotetski...e pazite selektor koji gura igraca koji je u 10 svojih godina profesionalne karijere odigrao 25 utakmica ili 2,5 utakmica po sezoni...s tim da igra u Hajduku...pa da je igro u Manchesteru ili Barci igro bi vise i kaze ciro da mu je on jedini spas...a pazite ovo kakve mi odbranbene igrac imamo...sasa papac( sinoc dao go milanu-heroj utakmice pise na oficijalnoj stranici kluba), safet nadarevic, sanel jahic, vule trivunovic....pa covjece stace nam vise...a on zove arancica...ima smo jedan logican zakljucak...ciro je lopov...koji preko repke prodaje svoje igrace...da je ovo neki normalni savez onda bi bio smjenjen u roku 2 minute...a zapravo da mi imamo neki savez ovo se ne bi ni desavalo....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
u potpisu Iljo Dominkovicdoe78 je napisao/la:drug,ciro je uzeo prvenstvo sa dinamom kad niko nije ocekivao i jos kup uze frajer...Hrvate do 3 mjesta..Swicarcima najveci uspjeh donese...Svabo je 1990 imao najjace igrace pa ne bih 3 na svjetskom,tako da je glupost reci da igraci dovode titule,mada mislim da je svabo nas najjaci trener!!Ciro .vs.meho kodro..3,4 titule..vs..trener juniora san sebastiana!!Lino cavar je extra trener i tu grijesis!!
- bistrikboy
- Kontakt:
anem je napisao/la:u potpisu Iljo Dominkovicdoe78 je napisao/la:drug,ciro je uzeo prvenstvo sa dinamom kad niko nije ocekivao i jos kup uze frajer...Hrvate do 3 mjesta..Swicarcima najveci uspjeh donese...Svabo je 1990 imao najjace igrace pa ne bih 3 na svjetskom,tako da je glupost reci da igraci dovode titule,mada mislim da je svabo nas najjaci trener!!Ciro .vs.meho kodro..3,4 titule..vs..trener juniora san sebastiana!!Lino cavar je extra trener i tu grijesis!!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sta ste na ciru navalili cojek dobar nije to do njega sto dovodi neke estradne umjetnike u repku to je do onih koji njega okruzuju kako bi se vi ponasali kad trebate donijet vaznu odluku a oko vas 20 nekakvih savjetnika koji vas nagovaraju da to uradite iako niste za to sta biste vi uradili.ciro je bolji od kodre 100 puta da kodro nije smjenjen ovako kako je smjenjen on opet nebi bio dugo selektor jer nema skoro nikakvog iskustva on je ba smotan za tog posla.odma je bilo demoliranje od japana i nekakvih 2:2 protiv makedonije.zato sad treba dat podrsku ciri iako smatram da ce nas belgijanci demolirat.nemaju bolju reprezentaciju al nas uvijek naguze propustili smo sansu u turskoj i sad se moramo vadit na belgiju a minimal je 4 boda protiv njih.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa citas ti sta pises...pa neznas ti hoceli covjek imati rezultate a nije ni odigro ni jednu zvanicnu utakmicu...a koje je rezultate imo slaven bilic....al haj...a sto se tice cire...nemoze me niko ubijedti da on nije lopov...haj to sto je zvao sarabu i vasilica...tu eto ima ko neko jadno, prejadno opravdanje...eto htio je da ih provjeri...al haj zvao igraca koji je odigro vise utakmica u malom fudbalu nego u fudbalu...i haj sve to nego njegov sin menadzer tog kretena...pa sad on je dobar i posten...ma hajte ba ljudi probudite se malo...ciro je lopov da veci ne moze biti...samo sto je veliki sarmer pa moze sjbati svakoga....okrenite se malo oko sebe i pogledajte...T-MAC je napisao/la:sta ste na ciru navalili cojek dobar nije to do njega sto dovodi neke estradne umjetnike u repku to je do onih koji njega okruzuju kako bi se vi ponasali kad trebate donijet vaznu odluku a oko vas 20 nekakvih savjetnika koji vas nagovaraju da to uradite iako niste za to sta biste vi uradili.ciro je bolji od kodre 100 puta da kodro nije smjenjen ovako kako je smjenjen on opet nebi bio dugo selektor jer nema skoro nikakvog iskustva on je ba smotan za tog posla.odma je bilo demoliranje od japana i nekakvih 2:2 protiv makedonije.zato sad treba dat podrsku ciri iako smatram da ce nas belgijanci demolirat.nemaju bolju reprezentaciju al nas uvijek naguze propustili smo sansu u turskoj i sad se moramo vadit na belgiju a minimal je 4 boda protiv njih.end
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Yebo je nas ćiro sve u mozak !!!
@ Čuj_ menadžer od Aračića ćirin sin , halo bolan zar vam tu nešto ne smrdi , zar vam nije jasno da ćiro diže lovu pozivajući u repku : Mikelinije , šarabe , rizvanoviće , vasiliće , aračiće ..., kakav smo mi jadan narod !!!
@ Čuj_ menadžer od Aračića ćirin sin , halo bolan zar vam tu nešto ne smrdi , zar vam nije jasno da ćiro diže lovu pozivajući u repku : Mikelinije , šarabe , rizvanoviće , vasiliće , aračiće ..., kakav smo mi jadan narod !!!
pa to nije iskljuceno da ciro nije lopov al svi na njega krenuse ko da je kakav zlocinac jedino sad imamo sanse da odemo na prvenstvo a ako on dobije otkaz onda se mozemo pozdravit sa bilo kakvim nadama jer ce nam fudbal tek tad propast gore nego onda kada je sliskovic otisao.a sto se tice kodre na njemu se vidi da je smotan za selektora nema on ideja za repku nema motivacije a dok ciro rekne je..mo im majku uvalicemo im pet komada pa moras odma bolje zaigrat i pobjedit pa eto ima uspjeha i kod nasih lopova u vladi cojek nagovorio dodika da dodze na utakmicu repke a to dosad niko nije uspio sem njega.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
poslije ovih postova nije ni cudo sto smo pali kurcu zaushi i svim zivim sportovima. fora je sto ovako razmislja velika vecina bosanaca i hercegovaca...... tuzno, jadno, zalosno.....T-MAC je napisao/la:pa to nije iskljuceno da ciro nije lopov al svi na njega krenuse ko da je kakav zlocinac jedino sad imamo sanse da odemo na prvenstvo a ako on dobije otkaz onda se mozemo pozdravit sa bilo kakvim nadama jer ce nam fudbal tek tad propast gore nego onda kada je sliskovic otisao.a sto se tice kodre na njemu se vidi da je smotan za selektora nema on ideja za repku nema motivacije a dok ciro rekne je..mo im majku uvalicemo im pet komada pa moras odma bolje zaigrat i pobjedit pa eto ima uspjeha i kod nasih lopova u vladi cojek nagovorio dodika da dodze na utakmicu repke a to dosad niko nije uspio sem njega.end
nema potpisa
Ako je ovo istina onda je stvarno zalosno, ovo oko Cirinog sina i Aracica, cijenio sam Ciru ali nakon ovoga pocinjem da ga mrzim, mislim i dalje da je dobar trener ali sto se tice poziva za reprezentaciju je nula strucnjak, a govorio je da voli ovu repku i da ce igrati najbolji, a sada je stvarno presao sve lazi, sreca pa Aracic nema nas pasos.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- storm_raider
- Kontakt:
Meni je skreno pored nas navijaca, najvishe zao ovih momaka sto igraju za repku. Zao mi je jednog Dzeke, Misimovica, Ibisevica, Salihovica, Spahica, Hasagica, ma ne vrijedi nabrajati, svih igraca mi je veoma zao, jer u reprezentaciji imaju status marionete. Njhov patriotizam je ogroman i neupitan.
Ali uz svo moguce postovanje prema ostalima, nekako mi je najvise zao Nadarevica. Nikad necu zaboraviti one njegove suze u Norveskoj...
Ali uz svo moguce postovanje prema ostalima, nekako mi je najvise zao Nadarevica. Nikad necu zaboraviti one njegove suze u Norveskoj...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Meni ih sekunde nije zao. Kad oni ne kontaju koliko je 2+2, onda nek ih iskoristavaju maximalnostorm_raider je napisao/la:Meni je skreno pored nas navijaca, najvishe zao ovih momaka sto igraju za repku. Zao mi je jednog Dzeke, Misimovica, Ibisevica, Salihovica, Spahica, Hasagica, ma ne vrijedi nabrajati, svih igraca mi je veoma zao, jer u reprezentaciji imaju status marionete. Njhov patriotizam je ogroman i neupitan.
Jedan je Sasa Papac

nema potpisa
- storm_raider
- Kontakt:
Ma vjeruj mi da znaju oni to sve... ali i mi smo znali, pa i danas idemo na utakmice. (govorim generalno za nas narod)... Tako da...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ja prestao davno davno ici. Dok god "budemo " isli na utakmice NISHTA se nece promijenitistorm_raider je napisao/la:Ma vjeruj mi da znaju oni to sve... ali i mi smo znali, pa i danas idemo na utakmice. (govorim generalno za nas narod)... Tako da...
nema potpisa
ma najbolje bi bilo da ovi igraci ponovo ne prihvate pozive.odmah raja nece na utakmice dolaziti i saveza tu nema nigdje.to je nevjerovatno kako su pametan potez napravili sto su doveli ciru.novinari jos to napuhali.i odmah narod misli da se preporodio bh fudbal...
nista nam ne preostaje nego da cekamo ove belgijance.da mi hocemo izgubiti obje utakmice odmah bi se narod digao.a ciro bi morao napustiti poziciju i savez bi 100% propao.ljudi kad vidimo npr. barbareza na bilo kojoj poziciji u nasem savezu,tada mozemo reci da idemo na bolje.on ce se jedino vratiti ako bude vidio da ima nade
nista nam ne preostaje nego da cekamo ove belgijance.da mi hocemo izgubiti obje utakmice odmah bi se narod digao.a ciro bi morao napustiti poziciju i savez bi 100% propao.ljudi kad vidimo npr. barbareza na bilo kojoj poziciji u nasem savezu,tada mozemo reci da idemo na bolje.on ce se jedino vratiti ako bude vidio da ima nade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.