FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 31 avg 2015, 17:50

Da prekinem raspravu dok nije prerasla u fizičko razračunavanje. :lol: :lol: Spremni smo... :D :D
slika
slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 avg 2015, 17:55

Protiv koga igramo third leg? :urnebes:

PS. Hocemo Redzepija i Brzog, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 31 avg 2015, 17:58

Vizionar sa Tušnja odlučan u stvaranju moćne Slobode , 26. 5. 2015.
slika

HVALA TI ZA OVO ŠTO RADIŠ ZA NAŠU SLOBODU ,NAŠ AZMIRE HUSIĆU.

slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 31 avg 2015, 18:13, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2015, 17:58

Chinaglia je napisao/la:Lazar Marjanović nije napadač, nego krilo, a dok je igrao u Zrinjskom, bio je odličan, igrač kakav nam je potreban
:urnebes: :urnebes: :urnebes: mozda prema transfermarktu pise da je krilo...... covjek visok 1.90 kakvo crno krilo :o pa i za Borac igra u spicu, ima brzinu ali tesko se moze na krilu snalaziti...
Sloboda Tuzla

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 31 avg 2015, 17:58

Ko god je preprodao senzonce koje je brat solinas kupio je pizda najveca. Ovako javno ti hvala za sezonsku od srca a znam da si ih dosta uzeo .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 17:58

Joj mramore,hahaha da nije rano buraz
Ma KO GA **** daj zelju da preoremo sugavicu

Target ba kuliraj buraz,
nego hakovan mi fcb dodacu te buraz
Na novi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 18:05

fukaratz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Lazar Marjanović nije napadač, nego krilo, a dok je igrao u Zrinjskom, bio je odličan, igrač kakav nam je potreban
:urnebes: :urnebes: :urnebes: mozda prema transfermarktu pise da je krilo...... covjek visok 1.90 kakvo crno krilo :o pa i za Borac igra u spicu, ima brzinu ali tesko se moze na krilu snalaziti...
[youtube][/youtube]

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2015, 18:07

pa sta mi postavljas klipove iz Zrinjskog ja ti govorim kako je sad, i Krpic je u Sarajevu igrao krilnog napadaca ali nije za te pozicije :!: odgledaj iducu utakmicu Borca pa ces Lazara vidjeti na djelu i vidjet ces da nam nije potreban. krilo mora biti okretno i mora pomagati odbrani kao Veseli ili Govedarica a Lazar to ne moze, covjek je klasicni visoki napadac
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2015, 18:11

Jasmin Mesanovic ili Amer Bekic je ono sto nama treba..takav tip igraca, da koriste lopte koje Ahmetovic spusti, kao i da istrazuju prostor iza odbrane na ubacivanja Govedarice, Zebe i Ordagica...samo da glume desno krilo defanzivno , kao sto Vedo radi u repki..ukratko sve ono sto je Mujic trebao da radi i za sta je dobio cetverogodisnji pro ugovor..ali Mujic propo ko Grcka...a za sve ovo nam treba i defanzivno bolji bek

ljudi vide da nam je desna strana tanka i svi nas napadaju preko nase desne strane, i obratnu u napadu pustaju da lopta dodje de Efendica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2015, 18:12

bratu solinasu i ostalima koji su pomogli nek ovo bude skola...nikad vise pare u ruke...znaci,kupi i LICNO POKLONI....sad je kasno isparvljat krive drine i ko je uzeo pare...nije ni bitno,njemu na cast....ono sto me izuzetno raduje da ZARADZUJEMO od utakmica...fina posjeta,dobra cijena karte,dosta sezonskih prodato a nema cirkusa,p i z d a r i j a i kazni....svake sezone pravit iskorak...ove sezone 700 sezonskih u odnosu na 100 od prosle sezone a vec sljedece dici ljestvicu na 1000,1200 recimo...nema nista preko noci...i ono sto sam napisao za podrsku i kod negativnog rezultata...ne budite bukvalisti...nisam ni rekao da je 2000,3000 ljudi pjevalo u jedan glas i navijalo...nije ovo engleska..nismo mi taj mentalitet....kazem samo da je broj pljuvaca DRAMATICNO OPAO...prije se za pogresan pas j e b a v a l a majka i sestra....nedao ti Bog da te Tusanj na zub uzme..sad je drukcije....sa tendencijom da ide na bolje....to je bitno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 18:13

postavljam video da vidiš da je igrao kao krilo, a ti tvrdiš da nije krilo i da to ne može igrat', sad sam u dilemi da l' da vjerujem tebi ili svojim očima :mrgreen: očigledno da je frajer polivalentan igrač, to znači da može igrat' na više pozicija, svaki klub ga koristi tamo gdje smatra da je potrebniji, u Zrinjskom je igrao krilo ili ofanzivnog veznog, u Borcu napadača, kad bi došao nama, Husref bi ga stavio tamo gdje smatra da mu je potrebniji, a igrao bi sigurno kao krilo

da ne može igrat' kao krilo, onda to ne bi ni igrao, zar ne, a frajer je haman najbolje igre i pružao u Zrinjskom

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 31 avg 2015, 18:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:Jasmin Mesanovic ili Amer Bekic je ono sto nama treba..takav tip igraca, da koriste lopte koje Ahmetovic spusti, kao i da istrazuju prostor iza odbrane na ubacivanja Govedarice, Zebe i Ordagica...samo da glume desno krilo defanzivno , kao sto Vedo radi u repki..ukratko sve ono sto je Mujic trebao da radi i za sta je dobio cetverogodisnji pro ugovor..ali Mujic propo ko Grcka...a za sve ovo nam treba i defanzivno bolji bek

ljudi vide da nam je desna strana tanka i svi nas napadaju preko nase desne strane, i obratnu u napadu pustaju da lopta dodje de Efendica

Je li to zezaš.
Ja volim FK Tuzla City

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 31 avg 2015, 18:19

Neko je spomenuo da su Azmir i Senad (ili njegov buraz) (Bingo) bili na nekoj večeri. Ako je istina, daj Bože da je nešto dogovoreno. Bingo arena, stadion sa zelenim nijansama :mrgreen:

Uefa licenca !!!! Uuuuuu zar je dotle došlo

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 avg 2015, 18:20

A možda su ipak otišli na večeru da ... večeraju :mrgreen: .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 18:24

de ba neka prvo osposobe reflektore, lako ćemo za ostalo

ne znam kad smo zadnji put igrali pod istim

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 31 avg 2015, 18:25

Tuzlak04 je napisao/la:Neko je spomenuo da su Azmir i Senad (ili njegov buraz) (Bingo) bili na nekoj večeri. Ako je istina, daj Bože da je nešto dogovoreno. Bingo arena, stadion sa zelenim nijansama :mrgreen:

Uefa licenca !!!! Uuuuuu zar je dotle došlo
Zar na večeru idu zbog večere... :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2015, 18:25

Chinaglia je napisao/la:postavljam video da vidiš da je igrao kao krilo, a ti tvrdiš da nije krilo i da to ne može igrat', sad sam u dilemi da l' da vjerujem tebi ili svojim očima :mrgreen: očigledno da je frajer polivalentan igrač, to znači da može igrat' na više pozicija, svaki klub ga koristi tamo gdje smatra da je potrebniji, u Zrinjskom je igrao krilo ili ofanzivnog veznog, u Borcu napadača, kad bi došao nama, Husref bi ga stavio tamo gdje smatra da mu je potrebniji, a igrao bi sigurno kao krilo

da ne može igrat' kao krilo, onda to ne bi ni igrao, zar ne, a frajer je haman najbolje igre i pružao u Zrinjskom
evo ja tebe pitam da li si ijednom uzivo ili na tv-u odgledao ijednu njegovu utakmicu? kakav ofanzivni vezni? krilo jeste igrao u Zrinjskom i Krpic je u Sarajevu i Mandzukic u Dinamu na pocetku pa su vidjeli da je bolji na klasicnom napadacu :!: eto ti Borac redovno prenose na areni pa odgledaaj Lazara. dobio bi novog Mehidica na krilu! ono sto ja tvrdim da nam taj igrac nije nikako potreban. nama bi dobro sjeo Bilbija, Amer Bekic mozda cak i alkos Okic vise nego lazar
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 18:29

Janjetina za veceru...hmmm.blago njima.
Ja sinoc graha dva tanjira i trecinu pogace.pobiberio.bracoo zena uze samnom baci kasiku vice **** te tito ako si normalan :urnebes:
Uglavnom,oni janjetinu. :mrgreen:

Staragarda
Jok pare,sezonac preprodao.
Vise njih.**** im mater.gotova tema.

A sta vi opcenito imate pojedini protiv takozvane Bingo arene.
Hocete nesto,a sve vam smeta
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 18:32

Đoko Milović - Đokara :cry:

slika

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 31 avg 2015, 18:32

solinas je napisao/la:Janjetina za veceru...hmmm.blago njima.
Ja sinoc graha dva tanjira i trecinu pogace.pobiberio.bracoo zena uze samnom baci kasiku vice **** te tito ako si normalan :urnebes:
Uglavnom,oni janjetinu. :mrgreen:

Staragarda
Jok pare,sezonac preprodao.
Vise njih.**** im mater.gotova tema.

A sta vi opcenito imate pojedini protiv takozvane Bingo arene.
Hocete nesto,a sve vam smeta
Kad mu objekte pogledam, mogu mislit na sta bi ARENA licila

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.