Lokos19 je napisao/la:
Da treba, kad Reus po 117ti put ponovo bude povrijedjen a Miki padne u depresiju.
Da tako razmisljaju prodali bi obojicu ovog ljeta i kraj price...eto sad treba kupiti 15 igraca za svaku poziciju.
Otisli su Kuba,Greuskreutz,Kirch koji ne pamtim kad su uopste igrali za prvi tim,a jos manje kad su bili u formi.Jedini Kampl je otisao a da je imao neku minutazu...dosli su Hoffman koji je ako nista drugo zdrav i dosao je sad Januzaj.Znaci prakticno imas vecu sirinu nego prosle sezone i to u sezoni bez lige prvaka.
Lokos19 je napisao/la:I na kraju za mene je klub uvjek ispred bilo kojeg pojedinca. Cuj treba mu vracat formu

Nek vraca sam sebi, nek bude bolji !!!
Pa ne treba mu vracati,zbog toga su ga i pustili...garant bi je vratio u Dortmundu gdje bi igrao svaku desetu.
DrDule je napisao/la:Bolje od ovoga nije moglo da se izvuce, ocekujem da se vec krajem sezone reaguje po pitanju pojacanja za sledecu sezonu jer ce sigurno da bude vise para
Bilo bi naravno bolje da ima otkupna klauzula ali ovo mi se vise svidja nego kupovina...u ovakvoj sezoni bez lige prvaka nije potrebno ni prenatrpavati kadar niti trositi previse...
A sto se tice razvojnog kluba,koga zaboli za to...Manchester svakako nije konkurencija u ligi,niti ce Januzaj dobiti toliko utakmica da postane zvjerka preko noci.