BVB: Transferi i glasine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Borusse00
Kontakt:

Re: BVB: Transferi i glasine

Post Postao/la Borusse00 » 31 avg 2015, 15:55

Lokos19 je napisao/la:Prodat Kampla, Kubu i Grossonju... a dovest samo Januzaja i to na posudbu bez prava odkupa.

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ma neznam šta im je u glavama....
A jel zvanično da je Januzaj bez prava otkupa.. a ako je onda nemam stvarno komentara na to :x

A opet moramo čekati sljedeću sezonu za barem jedno zvućno ime :thumbdown:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 31 avg 2015, 15:58

adnan24 je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la:Prodat Kampla, Kubu i Grossonju... a dovest samo Januzaja i to na posudbu bez prava odkupa.

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zaboravio si Kircha :facepalm: Vaznija je njegova uloga nego od Greuskreutza.Kuba je postao znacajan odlaskom Kampla,u suprotnom i on bi sjedio na tribinama.A s obzirom da mu je bila zelja da ide jer mora ganjati formu za Euro,ova zamjena Januzaj za Kubu bi bila i vise nego dobar posao...bar za jednu sezonu.
Kirch nije igrao krilo na to sam mislio.
Kako moe biti dobar posao sa Januzajem, koji nit ima iskustvo nit zna jezik nit ligu... Trebat ce mu najmanje 2,3 mjeseca da se snadje. I tamam kad ga ustelimo curik u manu. To dobar posao??

Tako to izgleda kad Fatzke najavi investicije i pumpanje love u roster. Trebao sam odma znati da to nista drugo neznaci nego jos jace stezanje kajsa. :thumbdown:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 31 avg 2015, 16:02

Zaista ne vidim potrebu za prodavanjem Kube, na stranu što mi je mnogo drag igrač, nakon odlaska Kampla, mislim da bi bilo prostora za njega...

A ovo oko Januzaja mi je zaista apsurdno... :puke:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 31 avg 2015, 16:07

Dobar posao, bice vise love za sledeci prelazni rok cim su hteli sada da daju 15 miliona za Jarmolenka.Dobro je popunjena rotacija, na svakoj poziciji po dva igraca.Na nekim pozicijama i jaci u odnosu na onaj tim od pre dve sezone, mada ovaj definitivno ima vecu sirinu.Steta za Ukrajnica, ali ne sumnjam da ce da se dovodi kvalitetno krilo sledece godine kao zamena za Januzaja.Za sada su u plusu 200000 evra ovaj prelazni rok, s obzirom da odlazi Gros za sicu, a Kuba na pozajmicu mozdfa budu u malo vecem plusu.Boljeg igraca od Januzaja nisu mogli da pronadju, pa makar bilo i na ovakav nacin.Bolje to nego nekoga pretplatiti od igraca koji su slobodni i koje verovatno jure premijerligasi.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 avg 2015, 16:11

Lokos19 je napisao/la: Kirch nije igrao krilo na to sam mislio.
A greuskreutz je igrao ? ...frajer se protiv amatera nije mogao sastaviti.Obojici je vaznost jedna ogromna nula.
Lokos19 je napisao/la:Kako moe biti dobar posao sa Januzajem, koji nit ima iskustvo nit zna jezik nit ligu... Trebat ce mu najmanje 2,3 mjeseca da se snadje. I tamam kad ga ustelimo curik u manu. To dobar posao??
Ne treba nam prvotimac vec neko ko ce zamijeniti prvotimce u par utakmica...nije niko najavio spektakl s ovim transferom.
AmirBvB je napisao/la:Zaista ne vidim potrebu za prodavanjem Kube, na stranu što mi je mnogo drag igrač, nakon odlaska Kampla, mislim da bi bilo prostora za njega...
Poslije svih ovih godina ovo je najmanje sto BvB moze uciniti za njega...pustiti da ganja to europsko koje ce mu biti posljednje u karijeri.Osim ako ne mislite da mu treba vracati formu preko nasih krila prvotimaca,u ovom slucaju Reusa ili Mikitariana :crazy:

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 31 avg 2015, 16:16

AmirBvB je napisao/la:Zaista ne vidim potrebu za prodavanjem Kube, na stranu što mi je mnogo drag igrač, nakon odlaska Kampla, mislim da bi bilo prostora za njega...
Poslije svih ovih godina ovo je najmanje sto BvB moze uciniti za njega...pustiti da ganja to europsko koje ce mu biti posljednje u karijeri.Osim ako ne mislite da mu treba vracati formu preko nasih krila prvotimaca,u ovom slucaju Reusa ili Mikitariana :crazy:[/quote]

Za ovo nisam znao... Ako je to njegova želja, onda to definitivno treba ispoštovati, a bilo mi je čudno da ga se tek tako žele riješiti, jer se sjećam da je Tuchel izjavljivao da ima planove sa Kubom. Poslije ovoga mi je lakše, jer mi je drag kao brat rođeni i ako je on sretan sa ovakvim ishodom, onda sam i ja.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 avg 2015, 17:00

Genijalan poteze nebeskog menadzera Zorca.Svog igraca salju u drugi klub da bi uhvatio formu, a dovode tudjeg da bi kod njih stekao iskustvo za Manchester.I onda vam bude krivo kad vas nazovemo razvojnim klubom sto ocigledno jeste.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 31 avg 2015, 17:16

adnan24 je napisao/la:Ne treba nam prvotimac vec neko ko ce zamijeniti prvotimce u par utakmica...nije niko najavio spektakl s ovim transferom.
Kako bolan netreba? Sta ces ako se povrijede dvojca na duzi period (sto je haman pa sigurno sa nasim pehom) i plus nece svi biti uvjek u formi. Ko treba da cupa ekipu? Golobradi neiskusni mladic koji nit zna jezik, nit ekipu nit mentalitet lige nit koji Q.
adnan24 je napisao/la: Poslije svih ovih godina ovo je najmanje sto BvB moze uciniti za njega...pustiti da ganja to europsko koje ce mu biti posljednje u karijeri.Osim ako ne mislite da mu treba vracati formu preko nasih krila prvotimaca,u ovom slucaju Reusa ili Mikitariana :crazy:
Da treba, kad Reus po 117ti put ponovo bude povrijedjen a Miki padne u depresiju.
I na kraju za mene je klub uvjek ispred bilo kojeg pojedinca. Cuj treba mu vracat formu :crazy: Nek vraca sam sebi, nek bude bolji !!!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 31 avg 2015, 17:24

FRANK RIBERY je napisao/la:I onda vam bude krivo kad vas nazovemo razvojnim klubom sto ocigledno jeste.
Iskren da budem meni i nije, JER JE ISTINA.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 31 avg 2015, 17:39

januzaj navodno će imati opciju otkupa na kraju sezone i na letu je za njemačku kako bi finalizirao posudbu, ne znam meni se ne sviđa ali eto šta je tu je, žao mi za kubu ali eto dugujemo mu toliko iako sam mišljenja da je mogao igrati dosta pa makar u EL kao starter a u bundeski po pol sata recimo kad su svi spremni a sigurno će biti situacije kada če trebati i cijelu utakmicu, za kevina žao mi je jer je dečko pravi BVB-ovac ali nažalost nema mjesta u ekipi iako je doslovno izbačen ali ništa čudno za naše pa i Dede je šutnut ko gofno jer nije bilo mjesta za njega, kirchu hvala pristojno je odradio što se od njega tražilo

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 31 avg 2015, 17:51

Ako ima opcija za otkup na kraju sezone onda je to druga prica.

slika

Welcome... Shinji likes it :mrgreen:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 31 avg 2015, 17:52

baš sam pomislio kako će on dobiti br 9, jer falila nam devetka :D

kakvo je to lice, nije baš sretan :lol:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 31 avg 2015, 17:53

Dobrodošao Ado :opaopa:
slika

Valjda ima opcija otkupa... :pray:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 31 avg 2015, 17:55

Ma ima sad "praznih" brojeva kamara, sta ti srce pozeli... 2, 3, 5, 13, 16, 19, 21 ... :mrgreen: :mrgreen:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 31 avg 2015, 17:57

zgmiky je napisao/la:kakvo je to lice, nije baš sretan :lol:
Veli godinu dana i bugija nazad u PL. U sta me uvali LvG :kafa:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 18:04

Vise bi mu stajao broj 2, nego 9-ka :lolno:

A i ne ide mi taj broj uz posudjenog igraca.
Don't believe the hype.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 31 avg 2015, 18:08

možda je to neka poruka, skrivena namjera :lol:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 31 avg 2015, 18:09

Mora biti kaufoption! Pa nije Zorc toliko lud. :crazy: Možda ćemo samo na godinu zauzvrat morati prodati UTD-u Gundu ili još gore Hummelsa. :yawn:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 31 avg 2015, 18:25

Ponavljam, bolje sto su doveli Januzaja na godinu dana nego da su nekog drugog kupili jer taj igrac je sigurno manje kvalitetniji od njega.Do pre par dana se nije ni znalo da ce Kampl da ode u Leverkuzen i zbog toga je Dortmund jurio zamenu za njega.Bolje od ovoga nije moglo da se izvuce, ocekujem da se vec krajem sezone reaguje po pitanju pojacanja za sledecu sezonu jer ce sigurno da bude vise para, tim pre sto se ove godine malo ustedelo(manje se trosilo) a nudilo se 15 miliona za Yarmolenka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 avg 2015, 19:09

Lokos19 je napisao/la: Da treba, kad Reus po 117ti put ponovo bude povrijedjen a Miki padne u depresiju.
Da tako razmisljaju prodali bi obojicu ovog ljeta i kraj price...eto sad treba kupiti 15 igraca za svaku poziciju.

Otisli su Kuba,Greuskreutz,Kirch koji ne pamtim kad su uopste igrali za prvi tim,a jos manje kad su bili u formi.Jedini Kampl je otisao a da je imao neku minutazu...dosli su Hoffman koji je ako nista drugo zdrav i dosao je sad Januzaj.Znaci prakticno imas vecu sirinu nego prosle sezone i to u sezoni bez lige prvaka.
Lokos19 je napisao/la:I na kraju za mene je klub uvjek ispred bilo kojeg pojedinca. Cuj treba mu vracat formu :crazy: Nek vraca sam sebi, nek bude bolji !!!
Pa ne treba mu vracati,zbog toga su ga i pustili...garant bi je vratio u Dortmundu gdje bi igrao svaku desetu.
DrDule je napisao/la:Bolje od ovoga nije moglo da se izvuce, ocekujem da se vec krajem sezone reaguje po pitanju pojacanja za sledecu sezonu jer ce sigurno da bude vise para
Bilo bi naravno bolje da ima otkupna klauzula ali ovo mi se vise svidja nego kupovina...u ovakvoj sezoni bez lige prvaka nije potrebno ni prenatrpavati kadar niti trositi previse...

A sto se tice razvojnog kluba,koga zaboli za to...Manchester svakako nije konkurencija u ligi,niti ce Januzaj dobiti toliko utakmica da postane zvjerka preko noci.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.