GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Jozo je panjina baš za škotsku i englesku ligu.....vjerojatno Škoti računaju da će ga kasnije uvaliti Englezima za još veće pare...
činjenica je da su klubovi koji su kupili Dinamovog igrača kasnije zaradili još veće pare na njima
činjenica je da su klubovi koji su kupili Dinamovog igrača kasnije zaradili još veće pare na njima
-
- Kontakt:
BREAKING NEWSSiamoNoi je napisao/la:Je,8 m...isto kao što je Halilović prodan za 15,a ono 3 m na krajuFascinira i ovo radovanje transferu ko da njima osobno ili klubu sjeda sav taj novac
![]()
Izbori
Celtic have agreed a fee with Dinamo Zagreb for defender Jozo Simunovic, according to Sky ****.
The 21-year-old will travel to Scotland tomorrow to discuss personal terms and undergo a medical. The fee is believed to be undisclosed but reports elsewhere suggest a fee between £4m-£5.5m is being discussed.
Sky **** also understand the Simunovic deal is not linked to any possible deal for Virgil Van Dijk, who has been strongly linked with a move to Southampton
Skysports UK laze, Skysports lopovi nogomet ste syebali!
Simunovic za 8 miliona eura

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Lijepo je biti Dinamovac ovih dana. Summa summarum ove godine:
+17 milijuna eura cca. od Lige prvaka (14 dosad od nagrada, još oko 2-3 za marketing i tv prava + još pokoji bod ako se osvoji)
+8 milijuna eura za Brozovića
+4 milijuna eura za Čopa
+8 milijuna eura za Šimunovića + postotak od idućeg transfera
+4 milijuna eura od Kovačića (3,5 milijuna na postotak od transfera i još oko pola milijuna naknade za razvoj)
+0,2 milijuna od posudbe Radonjića (još milijun ako ga Izraelci otkupe)
Otišli još Šimunić i Wilson od standardnijih igrača prošle godine, izostanak nijednog se neće previše osjetiti.
Došli Rog, Schildenfeld i još neki (Matel, Šovšić, Musa, Pavičić), zakaparen Livaković, otkupljen Henriquez, oporavljeni Taravel, Hodžić i Junior Fernandes, Ćorić i Pjaca još godinu bolji.
Dakle, umjesto Čopa Hodžić (koji je bolji igrač), umjesto Brozovića Rog (u najmanju ruku jednako dobar), prekaljeni Šimunić zamijenjen mlađim Schildenfeldom, Šimunović oporavljenim Taravelom, Wilson oporavljenim Juniorom. Sve u svemu, dosta bolja ekipa sa napredovalim Pjacom i Ćorićem, a uz sve to i preko 40 milijuna eura u blagajni.
Odličan posao uprave po tko zna koji put, ljudi znaju znanje i može se sa sigurnošću reći da za Dinamo nema zime dok je postojeća garnitura na vlasti, podmetanjima sa svih strana usprkos. 40 milijuna eura zarade, a da se nijedan bitniji igrač nije prodao - to mogu samo majstori. Ostaje jedino briga što će biti u skupini Lige prvaka i kako će to sve izgledati s obzirom da će se jadni Pivarić u već četvrtoj sezoni u modrom dresu morati boriti sa Robbenom, Douglasom, Gotzeom, Ozilom, Walcottom i Alexisom, ali Dinamo je jednostavno osuđen na to da ubire mrvice od bogatijih klubova i da to radi što je bolje moguće.
+17 milijuna eura cca. od Lige prvaka (14 dosad od nagrada, još oko 2-3 za marketing i tv prava + još pokoji bod ako se osvoji)
+8 milijuna eura za Brozovića
+4 milijuna eura za Čopa
+8 milijuna eura za Šimunovića + postotak od idućeg transfera
+4 milijuna eura od Kovačića (3,5 milijuna na postotak od transfera i još oko pola milijuna naknade za razvoj)
+0,2 milijuna od posudbe Radonjića (još milijun ako ga Izraelci otkupe)
Otišli još Šimunić i Wilson od standardnijih igrača prošle godine, izostanak nijednog se neće previše osjetiti.
Došli Rog, Schildenfeld i još neki (Matel, Šovšić, Musa, Pavičić), zakaparen Livaković, otkupljen Henriquez, oporavljeni Taravel, Hodžić i Junior Fernandes, Ćorić i Pjaca još godinu bolji.
Dakle, umjesto Čopa Hodžić (koji je bolji igrač), umjesto Brozovića Rog (u najmanju ruku jednako dobar), prekaljeni Šimunić zamijenjen mlađim Schildenfeldom, Šimunović oporavljenim Taravelom, Wilson oporavljenim Juniorom. Sve u svemu, dosta bolja ekipa sa napredovalim Pjacom i Ćorićem, a uz sve to i preko 40 milijuna eura u blagajni.
Odličan posao uprave po tko zna koji put, ljudi znaju znanje i može se sa sigurnošću reći da za Dinamo nema zime dok je postojeća garnitura na vlasti, podmetanjima sa svih strana usprkos. 40 milijuna eura zarade, a da se nijedan bitniji igrač nije prodao - to mogu samo majstori. Ostaje jedino briga što će biti u skupini Lige prvaka i kako će to sve izgledati s obzirom da će se jadni Pivarić u već četvrtoj sezoni u modrom dresu morati boriti sa Robbenom, Douglasom, Gotzeom, Ozilom, Walcottom i Alexisom, ali Dinamo je jednostavno osuđen na to da ubire mrvice od bogatijih klubova i da to radi što je bolje moguće.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
-
- Kontakt:
Ako je za Simunovica uzeto ovliko novca ocekujem da transfer Marka Pjace srusi sve rekorde Dinama.
Nije nimalo nemoguće da se takvo što ostvari, sa Ćorićem kako igra u zadnje vrijeme možda čak i izglednije. Očekujem dodatni rast cijene potaknut plasmanom u Ligu prvaka, sveopćom inflacijom u svijetu nogometnih transfera, ali i možebitnim nastupom na europskom prvenstvu iduće godine, kada bi im cijena i trebala biti najveća. Nije nemoguće da obojica odu za 20+ milijuna eura iduće godine. A gdje su još Hodžić, Rog, Henriquez,...
Što se tiče dolazaka, iako je Maminjo najavio da više nema dolazaka, izjava da je 'Zoki na službenom putu' daje do znanja da bi se ipak moglo nešto dogoditi danas. Po kuloarima se vrti priča da je u svojoj 'drugoj domovini' Njemačkoj, odakle je u Dinamo već doveo Kocha, Nowotnog, Vidu, Tadića, Pamića i Juniora Fernandesa. Razlog njegovog boravka tamo navodno je kupovina stopera - vrte se dva imena, poznati bivši brazilski reprezentativac Naldo (32) iz Wolfsburga, koji je prije igrao za Werder, i čileanski internacionalac Gonzalo Jara (30) iz Mainza. Do ponoći će sve biti poznato.
Što se tiče dolazaka, iako je Maminjo najavio da više nema dolazaka, izjava da je 'Zoki na službenom putu' daje do znanja da bi se ipak moglo nešto dogoditi danas. Po kuloarima se vrti priča da je u svojoj 'drugoj domovini' Njemačkoj, odakle je u Dinamo već doveo Kocha, Nowotnog, Vidu, Tadića, Pamića i Juniora Fernandesa. Razlog njegovog boravka tamo navodno je kupovina stopera - vrte se dva imena, poznati bivši brazilski reprezentativac Naldo (32) iz Wolfsburga, koji je prije igrao za Werder, i čileanski internacionalac Gonzalo Jara (30) iz Mainza. Do ponoći će sve biti poznato.
Ma da je dobio pola milijuna to je ogroman uspjeh s obzirom na mogucnosti doticnog igracaSiamoNoi je napisao/la:Je,8 m...isto kao što je Halilović prodan za 15,a ono 3 m na krajuFascinira i ovo radovanje transferu ko da njima osobno ili klubu sjeda sav taj novac
![]()
Izbori

Naldo? Naldo?spajk je napisao/la: Što se tiče dolazaka, iako je Maminjo najavio da više nema dolazaka, izjava da je 'Zoki na službenom putu' daje do znanja da bi se ipak moglo nešto dogoditi danas. Po kuloarima se vrti priča da je u svojoj 'drugoj domovini' Njemačkoj, odakle je u Dinamo već doveo Kocha, Nowotnog, Vidu, Tadića, Pamića i Juniora Fernandesa. Razlog njegovog boravka tamo navodno je kupovina stopera - vrte se dva imena, poznati bivši brazilski reprezentativac Naldo (32) iz Wolfsburga, koji je prije igrao za Werder, i čileanski internacionalac Gonzalo Jara (30) iz Mainza. Do ponoći će sve biti poznato.

Ne znam rođo, i meni se čini da je patka, ali 'ajde znaj...Vukovi su neki dan doveli Dantea (ne da grije klupu), a imaju i Knochea koji je nedodirljiv te Klosea, Felipea i još jednog mladog stopera.
Vidjet cemo do ponoci kao sto kazes. Samo ne znam jel oni moraju vadit ikakve papire u DFB-u, jer se vec desavalo da klubovi odrade transfer, a u Njemackoj savez radi do 18.45 cini mi se i ako ga napravis kasnije ne mozes registrirat igraca
Znam da je nekome propalo kada je kupovao, ali mislim da nebi trebalo biti problema s prodajom.
S obzirom koliko su para uzeli od transfera i da se uslo u LP bio bi red dovest cak i dvojicu takvih igraca, a ne jednog.

S obzirom koliko su para uzeli od transfera i da se uslo u LP bio bi red dovest cak i dvojicu takvih igraca, a ne jednog.
Ma kažu da i nije sve tako rigorozno, da UEFA i FIFA (HNS pogotovo
) dozvoljavaju da se stvari zgotove i dan nakon prijelaznog roka ukoliko se ranije postigne dogovor ili nešto tako...slično je doveden i Addy prije 2,5 godine.

Vidjet cemo. Nadam se da nas nece do sutra drzat u neizvjesnosti. Ja sam rekao da se ostavljam Dinama nakon onog sramotnog nastupa kod Astre, ali me brzo proslo. Sad su usli u LP, pomalo sam optimistican, nije da mislim da ce bit proljece ili nesto slicno, ali vjerujem da mogu dobro odigrat i ugrabit koji bod iako mi svojim igrama ne daju za pravo u to vjerovati. Jedinu bas pravu partiju su pruzili doma protiv albanaca, mada i nastup u Tirani nije bio los, ali ta ekipa nije nikakvo mjerilo. Mislim da ce ti albanci u EL srusiti sve moguce rekorde.
Izbori

- JoseMourinho
- Kontakt:
Eto 6-8M€ kako god za balvana sa klupe toliko izvuc je majstorija nevezano za ostale stvari sad 

Svakako da bi i neka 4m eura bila previse za Šimunovića.Iako,možda se i snađe tamo u Škotskoj.Trebala bi mu odgovarati liga,a onda ga ovi mozda kasnije i uvale Englezima za vecu cifru kao što je netko već napisao.
Ono što ne ide u glavu je radovanje transferu s financijske strane pošto se vrlo dobro zna kako se raspolaže novcem od transfera i koliko klub "profitira" time.Mi na balkanu smo stvarno ozbiljno poremećeni kad nas toliko je*u u mozak,a usprkos svemu i dalje im kličemo.
Izbori
Ono što ne ide u glavu je radovanje transferu s financijske strane pošto se vrlo dobro zna kako se raspolaže novcem od transfera i koliko klub "profitira" time.Mi na balkanu smo stvarno ozbiljno poremećeni kad nas toliko je*u u mozak,a usprkos svemu i dalje im kličemo.
Izbori

-
- Kontakt:
da 5 miliona funti nije 8 vec 7 strasna razlika, a ja mislim da je transfer osam miliona posto je vecina medija tako prenijela ali i da je 5 ili 6 to je sjajan transfer milion gore dole.
MA da nista to ne znaci Mamic ionako te pare sve sebi uzme a nista u Dinamo ne ulaze te pare nestadose grad Zagreb pretpistavljam placa sve ove igrace koje ima Dinamo. Yebete covjek od prodaje igraca i napravio ovaj budzet koji im je kao argument da su neuspjesni sa obzirom da ga ne prate rezultatima u evropi a onda skoci sam sebi u usta i kaze kako te pare od transfera nista ne znace posto ce to u MAmiceve djepove.
MA da nista to ne znaci Mamic ionako te pare sve sebi uzme a nista u Dinamo ne ulaze te pare nestadose grad Zagreb pretpistavljam placa sve ove igrace koje ima Dinamo. Yebete covjek od prodaje igraca i napravio ovaj budzet koji im je kao argument da su neuspjesni sa obzirom da ga ne prate rezultatima u evropi a onda skoci sam sebi u usta i kaze kako te pare od transfera nista ne znace posto ce to u MAmiceve djepove.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Malo za plavu boju. Naletim.
Lokalpatr.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ovi bi i transfer s 1 mil odštete i 100 mil bonusa ako Šimunović da hat trick u finalu SP prikazali kao prihod od 101 mil €
Kao da se već jednom nisu klanjali Tatti na 15 mil za Halilovića, a na kraju Tattitza popušio
I općenito to slavlje i klanjanje kao da lova ide u njihov džep ili barem u GNK-ovu blagajnu, a ne u čovjeku koji je opljačkao klub.
I onda onaj pjeni kad ih se zove ovce

Kao da se već jednom nisu klanjali Tatti na 15 mil za Halilovića, a na kraju Tattitza popušio

I općenito to slavlje i klanjanje kao da lova ide u njihov džep ili barem u GNK-ovu blagajnu, a ne u čovjeku koji je opljačkao klub.
I onda onaj pjeni kad ih se zove ovce

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Kako god, Dinamo iz godine u godinu uvaljuje igrace u lige petice za cifre koje su vece od svih ostalih.
Onaj Hajduk da ima Messija u ekipi, prodao bi ga u Dnipro za 3 m eura. Jos bi Dnipro nudio 4, a Hajduk trazio 3.
Mamicu mozes prigovoriti sve, ali nitko ne prodaje kao on.
Onaj Hajduk da ima Messija u ekipi, prodao bi ga u Dnipro za 3 m eura. Jos bi Dnipro nudio 4, a Hajduk trazio 3.
Mamicu mozes prigovoriti sve, ali nitko ne prodaje kao on.
Maminjo
Mogo sam razumiti Dejana Lovrena kad ga je uvalio lyonu za deset milijuna,jer je lovren u to vrijeme zabijo
bitne golove u nekim evropskim utakmicama a za ovog panja isto tako,nevjerovatno.
Što se tice lp,Dinamo je dobio puno jacu skupinu nego prethodne dvije godine kad je sudjelovao..kad je bio sa slabijim ekipama dinamo kyev,porto ,ayax primo je petice šestice,a sada mislim da ove godine Dinamo treba igrati dosta ne rezultat,u nekim utakmicama izgledat povucenije,pravit bunkere,autobuse i ostalo..
Ekipa za lp
Eduardo-golman koji je dosta izlozen kritikama nakon ovih pretkola,msm da Dinamo nema boljeg trenutno i kad vidiš da je bivši reprezentativac,znaci ima iskustva svako će bit bolji od prethodnih, Jezina onaj poljak itd.
Pivaric-Kad je sezona pocimala očekivo sam da će Mamic uzet nekog lijevog beka a ovako to je ista stvar ko i za Eduarda trenutno nemas boljeg .Nerijetko je pokretac Dinamovih akcija ,ofenzivno dobar što pokazuje onaj gol u 90-oj ali je defanzivno najgori Dinamov lijevi bek ikada.
Sigali-trenutno Dinamov najbolji stoper ,nije ni on previše pouzdan,ali vjerujem kad se vrati sifo da će to bit beton ispred Eduarda
Taravel-prespor, dobar back up u slucaju ozljede Sife ili Sigalija
Pinto-Jedan od najboljih bekova što je Dinamo imo uz Vrsaljka,Eta,Tomecaka itd...Ofenzivno fantastican,odlican centaršut,defanzivno nekad curi ali stigne popravit sve.nikav matel ne dolazi u obzir
Gonzalo-solidan defazivni igrac,kojeg sam ja i u pretkolima dosta hvalio ,da odlicno radi defazivan posao,ali sam pogriješio i to dobro
Utk kuci protiv skenderbeau kad je Dinamo imo igrača manje nije se ni osjetilo kad je izašo iz igre
Ademi-pravi borac ,pravi kapiten,nadam se u paru sa Antolicem kao dva zadnja vezna
Machado-neznam zašto je Dinamo ostavljo ovog igrača nakon onog fijaska u el prosle sezone,ako je mogo otic onaj Wilson mogo je i Machado zajedno sa njim..a da ne govorim sad o ovoj kazni..najgora Dinamova 10-ka sigurno u zadnjih desetak godina,pa taj igrač nema nikakve prednosti eventualno zna nekad dobro izvesti korner ,niti povezuje napad,niti ima neku loptu,prosjecan igrač prva do sebe i to je to .
Antolic-ocekivam ga u utakmica lp u prvom sastavu gdje mu je i mjesto..sa Ademijem pravi dvojac na sredini terena
Rog -klasa vrijedna 5 milijuna ,igrač koji dosta pravi razliku na terenu,pravi pleymaker
Coric-ista stvar koji i za Roga,,po mnogima i bolji od njega,strašan igrač
Soudani-igrač koji najviše zabija,a definitvno je u najlošijoj formi kad ono uđe u sredinu pa ono nezna sta će sa njom,dribla pa izgubi,pogubi meni zivaca,izgleda dosta ruzno na terenu
Henriquez-igrač koji je dosta opo od prošle sezone,drago mi je od Zorana vidit što ga stavlja klupi kad onako nije u formi i pruza sansu mlađima boljima (Hodzic )
Hodzic-zeljina skola,po 50 golova u kadetima i juniorima isplatit će se kad tad u buducnosti
Fernandez-pravi igrač za kontru,brz.u ovom trenutku najbolji izbor sa klupe
I usput zna li iko išta vezano za karte za prvu utk hoće li bit onih glupih paketa itd.koje su cjene itd.?

bitne golove u nekim evropskim utakmicama a za ovog panja isto tako,nevjerovatno.
Što se tice lp,Dinamo je dobio puno jacu skupinu nego prethodne dvije godine kad je sudjelovao..kad je bio sa slabijim ekipama dinamo kyev,porto ,ayax primo je petice šestice,a sada mislim da ove godine Dinamo treba igrati dosta ne rezultat,u nekim utakmicama izgledat povucenije,pravit bunkere,autobuse i ostalo..
Ekipa za lp
Eduardo-golman koji je dosta izlozen kritikama nakon ovih pretkola,msm da Dinamo nema boljeg trenutno i kad vidiš da je bivši reprezentativac,znaci ima iskustva svako će bit bolji od prethodnih, Jezina onaj poljak itd.

Pivaric-Kad je sezona pocimala očekivo sam da će Mamic uzet nekog lijevog beka a ovako to je ista stvar ko i za Eduarda trenutno nemas boljeg .Nerijetko je pokretac Dinamovih akcija ,ofenzivno dobar što pokazuje onaj gol u 90-oj ali je defanzivno najgori Dinamov lijevi bek ikada.
Sigali-trenutno Dinamov najbolji stoper ,nije ni on previše pouzdan,ali vjerujem kad se vrati sifo da će to bit beton ispred Eduarda
Taravel-prespor, dobar back up u slucaju ozljede Sife ili Sigalija
Pinto-Jedan od najboljih bekova što je Dinamo imo uz Vrsaljka,Eta,Tomecaka itd...Ofenzivno fantastican,odlican centaršut,defanzivno nekad curi ali stigne popravit sve.nikav matel ne dolazi u obzir
Gonzalo-solidan defazivni igrac,kojeg sam ja i u pretkolima dosta hvalio ,da odlicno radi defazivan posao,ali sam pogriješio i to dobro

Utk kuci protiv skenderbeau kad je Dinamo imo igrača manje nije se ni osjetilo kad je izašo iz igre
Ademi-pravi borac ,pravi kapiten,nadam se u paru sa Antolicem kao dva zadnja vezna
Machado-neznam zašto je Dinamo ostavljo ovog igrača nakon onog fijaska u el prosle sezone,ako je mogo otic onaj Wilson mogo je i Machado zajedno sa njim..a da ne govorim sad o ovoj kazni..najgora Dinamova 10-ka sigurno u zadnjih desetak godina,pa taj igrač nema nikakve prednosti eventualno zna nekad dobro izvesti korner ,niti povezuje napad,niti ima neku loptu,prosjecan igrač prva do sebe i to je to .

Antolic-ocekivam ga u utakmica lp u prvom sastavu gdje mu je i mjesto..sa Ademijem pravi dvojac na sredini terena
Rog -klasa vrijedna 5 milijuna ,igrač koji dosta pravi razliku na terenu,pravi pleymaker
Coric-ista stvar koji i za Roga,,po mnogima i bolji od njega,strašan igrač

Soudani-igrač koji najviše zabija,a definitvno je u najlošijoj formi kad ono uđe u sredinu pa ono nezna sta će sa njom,dribla pa izgubi,pogubi meni zivaca,izgleda dosta ruzno na terenu

Henriquez-igrač koji je dosta opo od prošle sezone,drago mi je od Zorana vidit što ga stavlja klupi kad onako nije u formi i pruza sansu mlađima boljima (Hodzic )
Hodzic-zeljina skola,po 50 golova u kadetima i juniorima isplatit će se kad tad u buducnosti
Fernandez-pravi igrač za kontru,brz.u ovom trenutku najbolji izbor sa klupe
I usput zna li iko išta vezano za karte za prvu utk hoće li bit onih glupih paketa itd.koje su cjene itd.?

Kad spomenu bunkere i autobuse. Mislim da tu lezi kljuc Dinamovih kanti. Dinamo nerijetko izadje na teren i napadne daleko jaceg protivnika, zeli se nadigravat s njima i onda dobiju kantu. Maribor, BATE i slicni stanu u obranu i cekaju kontru. Zato i ugrabe koji bod, zabiju koji gol i slicno. Nije zanimljivo za gledat, ali nadam se da ce Dinamo biti defanzivan i ako ce gubit da to bude mininalno.
Za karte ti jos nista nije poznato. Ja se nadam da nece biti paketi jer planiram otici na barem jednu, ali se kao navijac Dinama nadam da ce ipak biti paketi, jer u tom slucaji necemo morat slusat vristanje djece koja navijaju za Arsenal i Bayern, tj pakete ce kupiti navijaci Dinama. Jedini problem sto ce isti ljudi biti na sve tri utakmice.
Za karte ti jos nista nije poznato. Ja se nadam da nece biti paketi jer planiram otici na barem jednu, ali se kao navijac Dinama nadam da ce ipak biti paketi, jer u tom slucaji necemo morat slusat vristanje djece koja navijaju za Arsenal i Bayern, tj pakete ce kupiti navijaci Dinama. Jedini problem sto ce isti ljudi biti na sve tri utakmice.
Defanzivno se postave i onda imas udarnu kontru i jaka krila pjaca sudanija hodzica fernandeza itd...
De nek ne jedu **** sa tim paketima ima nas navijaca dalje od Zg sto bi htili na utk
De nek ne jedu **** sa tim paketima ima nas navijaca dalje od Zg sto bi htili na utk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.