Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Stvarno su bezobrazni , sad Salem ne moze pojesti ono janje za dorucak , kako ih nije stid to raditi. Ofalice covjek za ove dvije utakmice necemo ga moci poznatidzelllo je napisao/la:Kako ih nije stid, kradu Salemu od usta![]()
I ja bas to sad gledam. Komotno ga stavit u vezni red sa PjanicemDado je napisao/la:Meni Mesa uvijek izgleda kao da bi sutra opet mogao zaigrati fudbal. Dobro se drzi
Overijse, mjesto u Belgiji nadomak Brisela.ZZtop10 je napisao/la:Gdje su se okupili ? nisam u toku..
HvalaDragonGirl je napisao/la:Overijse, mjesto u Belgiji nadomak Brisela.ZZtop10 je napisao/la:Gdje su se okupili ? nisam u toku..
da i meni. samo čekam da pljune sudijuDado je napisao/la:Meni Mesa uvijek izgleda kao da bi sutra opet mogao zaigrati fudbal. Dobro se drzi
Ovo je i meni palo napamet. Inače to uvijek rade, sad' nema baš ništa.Sheyi je napisao/la:Je li ovo neki bojkot ss.ba, nikakvih vijesti o reprezentaciji, ljudi jutros obavili trening, a ja tek sad to viđoh.
Savez im nije platio put vjerovatnoHariTz je napisao/la:Ovo je i meni palo napamet. Inače to uvijek rade, sad' nema baš ništa.Sheyi je napisao/la:Je li ovo neki bojkot ss.ba, nikakvih vijesti o reprezentaciji, ljudi jutros obavili trening, a ja tek sad to viđoh.
dzelllo je napisao/la:Savez im nije platio put vjerovatnoHariTz je napisao/la:Ovo je i meni palo napamet. Inače to uvijek rade, sad' nema baš ništa.Sheyi je napisao/la:Je li ovo neki bojkot ss.ba, nikakvih vijesti o reprezentaciji, ljudi jutros obavili trening, a ja tek sad to viđoh.
Kao što je planom priprema predviđeno jedan dio igrača, njih 12 je doputovao jučer i već jutros su obavili lakši trening. Oni koji su sinoć igrali danas će imati rekuperaciju. Zmajevi su u 17,30 sati, izuzev Spahića, Hajrovića, Bešića i Kvesića, obavili prvi kompletan trening.
Mislim da su sad već svi tu.sedra je napisao/la:Masala i dijamant vec stigao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.