Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Medo sa jednom nogom je bolji od njih dvojice, ni protiv Izraela nije bio standardan pa je opet bio najbolji na terenu, j.b.g momak ima muda, ne krije se a lošu formu nadoknadi iskustvom i tehnikom. Vrancic inekako ali ova dvojica ne daj nam Bože.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Sjeo **** pa razvaljuje u poluamaterskoj ligibhfanatic14 je napisao/la:Smijesno ovo ispada sada da medunjanin bez igara treba pocet protiv belgije a sejo spreman kao u bundeski sto je bio nije ni na spisku. Vrlo vrlo providno mesa moj... onaj naingollan jede teren uzet ce nam belgijanci vezni red bit ce zahebano. Samo da debakl ne dozivimo.

Nad tobom sunce najljepše sja
Ajde ko ih je.be, i nisu neki ljudi.
Još uvijek me stid što sam protiv Izraela bio sa njima.
BelminM23 je napisao/la:Ajde ko ih je.be, i nisu neki ljudi.
Ma uzimaju sebi previše za pravo, umislili su sebi da su važniji od reprezentacije, igrača, ostalih navijača. Dosta vala više i njih
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
-
- Kontakt:
Objasni poluamaterskapinoglavi je napisao/la:Sjeo **** pa razvaljuje u poluamaterskoj ligibhfanatic14 je napisao/la:Smijesno ovo ispada sada da medunjanin bez igara treba pocet protiv belgije a sejo spreman kao u bundeski sto je bio nije ni na spisku. Vrlo vrlo providno mesa moj... onaj naingollan jede teren uzet ce nam belgijanci vezni red bit ce zahebano. Samo da debakl ne dozivimo.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Medunjanin je partijom protiv Izraela zacementirao mjesto u prvoj postavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Medunjanin je partijom protiv Izraela zacementirao mjesto u prvoj postavi.
Medunjanin 100 % nece poceti utakmicu u Belgiji.. igrat ce neko ko je trkacki mnogo sposobniji i ko ima koliko-toliko utakmica ove sezone u nogama.. bilo bi neozbiljno u ovom trenutku staviti njega da igra najbitniju utakmicu u kvalifikacijama.. igrat ce vjerovatno Anel Hadzic koji je tehnicki losiji igrac od Medunjanina, ali trkacki puno bolji..
Moze i poluprofesionalna ako ti je tako lakse za skontat.bhfanatic14 je napisao/la:Objasni poluamaterskapinoglavi je napisao/la:Sjeo **** pa razvaljuje u poluamaterskoj ligibhfanatic14 je napisao/la:Smijesno ovo ispada sada da medunjanin bez igara treba pocet protiv belgije a sejo spreman kao u bundeski sto je bio nije ni na spisku. Vrlo vrlo providno mesa moj... onaj naingollan jede teren uzet ce nam belgijanci vezni red bit ce zahebano. Samo da debakl ne dozivimo.![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, sta je to u ljudima pa tako vole gurati Pjanica na ofanzivnog veznog?
Probano i propalo. On je sa Besicem u veznom redu, neko drugi treba da je ofanzivniji, osim ako Mesa ne izvede neku 4-3-3, pa se njima dvojici prikljuci jos jedna 'teskas' u sredinu.

Da je sve uredu, da je Zukanovic pozvan i da igra lijevog beka sad, ja bih onda pokusao sa Besicem i Kolasincem na zadnjim veznim. Ubili bi veznjake Belgije, ja ga jbm ko prodje pored njih 2 na zadnjim veznim.
@SlevinKelevra Guraju ga mozda zato sto i u Romi iza njega igraju De Rossi i Nainggolan i sto on nekim svojim zadnjim pasom ili odlicnim udarcem moze lako rijesiti utakmicu.
@SlevinKelevra Guraju ga mozda zato sto i u Romi iza njega igraju De Rossi i Nainggolan i sto on nekim svojim zadnjim pasom ili odlicnim udarcem moze lako rijesiti utakmicu.
-
- Kontakt:
Pinoglavi, Skonto sam ja,nije to tesko skontat... ali nisi ti gledo tu ligu pa da govoris da je amaterska. Nema veze gledaj ti anela i svena kako caruju po repci , ljepota ih gledat sa loptom jeli
i snjima su nam bas bili rezultati ekstra. A sa sejom smo samo osli na Sp malo je to, nije on ko anelko i sven doprinosio uspjehama repka. Nego de mi reci sad ne odemo na Ep nije steta jel? A mogli smo lagano otic da su igrali oni koji trebaju igrat!

Pjanic je nas ubjedljivo najbolji vezni, i rijetko kad je izvucen maksimum iz njega u reprezentaciji. Ja bi krojio vezni red po njemu, stavio igrace uz koje je njemu najbolje igrati.
Besic je skoro odigrao 120min za Everton, uz to sam trenazni proces u Engleskoj je dovoljan da uspije odigrati 90min na nivou. Tako sa za njega ne trebamo brinuti.
Hadzic umjesto Besica je retardiran potez, Hadzic uz Besica znaci da smo osakaceni u napadu tako da vjerujem da Mesa to nece uraditi (neko je spomenuo Hadzica gore).
@bhfanatic gledao sam par utakmica i liga je odron. Ponovo kazem ne znam sto spominjes Tina i Hadzica, i ja smatram da su losi igraci. Salihovic je prestar, i znao je sta ga ceka odlaskom u odron ligu, tu je da uzme jos para prije nego zavrsi karijeru, a to ce biti uskoro. Svejedno nikad nije igrao svoju prirodnu poziciju u reprezentaciji. To sto ti drkas na njega je drugi par cipela.
Besic je skoro odigrao 120min za Everton, uz to sam trenazni proces u Engleskoj je dovoljan da uspije odigrati 90min na nivou. Tako sa za njega ne trebamo brinuti.
Hadzic umjesto Besica je retardiran potez, Hadzic uz Besica znaci da smo osakaceni u napadu tako da vjerujem da Mesa to nece uraditi (neko je spomenuo Hadzica gore).
@bhfanatic gledao sam par utakmica i liga je odron. Ponovo kazem ne znam sto spominjes Tina i Hadzica, i ja smatram da su losi igraci. Salihovic je prestar, i znao je sta ga ceka odlaskom u odron ligu, tu je da uzme jos para prije nego zavrsi karijeru, a to ce biti uskoro. Svejedno nikad nije igrao svoju prirodnu poziciju u reprezentaciji. To sto ti drkas na njega je drugi par cipela.
Imamo velike probleme u veznom redu, Medunjanin (tribina), Hajrovic(tribina), Besic(klupa ali svakako mora igrat u prvih 11), Vrancic(klupa), Hadzic i Susic nemaju kvalitet za reprezentaciju.
Vjerujem da Mesa nije htio previse da mijenja ekipu jer nas ceka najteza utakmica u kvalifikacijama ali sam siguran na sljedecem okupljanju da ce vezni red da se dosta izmjeni, ocekujem pozive Stilicu, Grahovcu i mozda jos nekome ako ovi koji su trenutno tu nastave ovako igrati, tj. ne igrati.
Vjerujem da Mesa nije htio previse da mijenja ekipu jer nas ceka najteza utakmica u kvalifikacijama ali sam siguran na sljedecem okupljanju da ce vezni red da se dosta izmjeni, ocekujem pozive Stilicu, Grahovcu i mozda jos nekome ako ovi koji su trenutno tu nastave ovako igrati, tj. ne igrati.
EmirTM87 je napisao/la:Imamo velike probleme u veznom redu, Medunjanin (tribina), Hajrovic(tribina), Besic(klupa ali svakako mora igrat u prvih 11), Vrancic(klupa), Hadzic i Susic nemaju kvalitet za reprezentaciju.
i zato se ne mogu načudit što nije Salihovića zvao, korisniji je barem od Tine i Anela...
#Salihović
-
- Kontakt:
joj momci kad vidim oko cega se vi raspravljate, neznam da li da se
ili da
........svejedno ko bude igrao, ja sam vec danima i nocima u dilemi, da li.....
- ce biti negdje okok 30.000 - 50.000 nasih navijaca, jer momcima treba podrska?
- cu gledati utakmicu kuci, u kafani, kod roditelja ili negdje drugo?
- ima neka vrsta navijacke pripreme za ovakve utakmice "biti ili ne biti"?
- ce doci iz X u 2 ili iz 2 u 2?
i tkd...

- ce biti negdje okok 30.000 - 50.000 nasih navijaca, jer momcima treba podrska?
i tkd...
Očigledno da Hadžića niste gledali u ovoj sezoni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Odakle ti 50.000 da mi je znat. Za nas ima 4.000 ulaznica i eto ne znam koliko naših što zive u Belgiji ce se uspjet provuc na ostale tribine, jer su ovi iz belgije najavili da nece naše pustat. Sa 15.000 udaraj se nogom u guzicu hahagringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj momci kad vidim oko cega se vi raspravljate, neznam da li da seili da
........svejedno ko bude igrao, ja sam vec danima i nocima u dilemi, da li.....
i tkd...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Tako je. Korisniji naravno hiljadu puta. Al to raja ne shvaca. Onaj govori nesta o ligi pa da u nigeriji igra nema veze kad je momak bolji igrac od njih duplo. A trenira i igra svaki dan. Te neki izgovori o ligama ne pije vode. Kao austrijska i hrvatska liga bolje od kineske jesu al u qurcu. Malo samo za nijansu mozda a u kini sada igraju sve poznatiji igraci. Tako da sw i liga dize a i sad nije losa kolko to ovdje predstavljaju. Anel i tino su tu radi veza. Nepotizam ! Otvorite oci neki dok jos mozete. Daj boze da medo bude igro a ne neko od ovog dvojca laznog.BozePetra je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Imamo velike probleme u veznom redu, Medunjanin (tribina), Hajrovic(tribina), Besic(klupa ali svakako mora igrat u prvih 11), Vrancic(klupa), Hadzic i Susic nemaju kvalitet za reprezentaciju.
i zato se ne mogu načudit što nije Salihovića zvao, korisniji je barem od Tine i Anela...
-
- Kontakt:
Ja sam gledo ! I to uzivo ! Panj !!! Odgledaj ga uzivo i na tvu nebo i zemlja ! Nego de mi reci kad je tako dobar sto je jos uvjek u sturmu ??? Evo rapid salzburg najjaci klubovi u austriji niko da ga zove? O inostranstvu da nepricam ? Istina je bolna ali ona ne laze. Dzaba je baco pare na clanke lazne i lazne ponude... tztzz kako jadnoVirtu4l je napisao/la:Očigledno da Hadžića niste gledali u ovoj sezoni.
Anel Hadžić je trenutno svemirski brod za Medunjanina ili Salihovića, jedan je od igrača koji su u odličnoj formi. Mada bih ja volio da igra Medunjanin, jer izgleda da su on, Pjanić i Bešić napokon pronašli zajednički jezik na terenu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.