ma ne odgovaram tebi brate nego generalno..stanje na tribini je za neke lose al ja nisam toliko nezadovoljan...imamo mi dosta predrasuda o tim mladjim momcima a svaki od njih ima vise gostovanja od pola pljuvaca...brojnost jeste losa al oni vrte svoj film i mislim da ce to vremenom biti bolje..sve grupe imaju uspone i padove pa tako i mi...tu su...navijaju i ne predaju se....dosta raje nece da navija ako u kopu nema 500 ljudi....oni se drze zajedno i boli ih tuki..pjevali su i bodrili ekipu i kad smo gubili.....bez prestanka....mi smo nekad u boljem i vecem kopu na 0-1 znali j e b a v a t igracima od do i prestajat navijat...ja sam jbg stariji i meni je bitniji kvalitet od kvantiteta...a za ove sto fol nesto seruckaju kao bolje da se ugase...ne p r e s e r av a j t e se sviju vam....nama ce se dobro ispunjen sjever tesko ponovit...moraju ga pogurat rezultati kao i svugdje na balkanusolinas je napisao/la:Druze,ja Nisam ni raspravljo o tribini,nezanima me.
Smatram te ozbiljnim forumasem,poznajem momka licno i iznio sam svoje vidjenje.nepada mi napamet da raspravljam o tribini.
A Sto SE tice sulje,i svega u zadnje vrijeme oko njega,nadam SE da vidis ironiju u mom postu Gore...nadam SE...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kad umro nisam kad neko sa sjevera dobaci: "jeb'o ti Željo mater, Zeba"
al' zato kakve je ovacije dobio od čitavog Tušnja poslije drugog gola, ne pamtim da je bilo ko prije njega .. sjećam se da se skandiralo Stani, Vojvodi, Taretu, Mujkiću, Alenu, Buci, al' da čitav Tušanj u jedan glas skandira nekome, to se mislim nije desilo, barem se ja ne sjećam

al' zato kakve je ovacije dobio od čitavog Tušnja poslije drugog gola, ne pamtim da je bilo ko prije njega .. sjećam se da se skandiralo Stani, Vojvodi, Taretu, Mujkiću, Alenu, Buci, al' da čitav Tušanj u jedan glas skandira nekome, to se mislim nije desilo, barem se ja ne sjećam
I meni je draze vidjeti 100-tinjak momcica koji navijaju 90 minuta nego punu tribinu,a pola gleda KO tele.slike IMA tona nema.staragarda je napisao/la:ma ne odgovaram tebi brate nego generalno..stanje na tribini je za neke lose al ja nisam toliko nezadovoljan...imamo mi dosta predrasuda o tim mladjim momcima a svaki od njih ima vise gostovanja od pola pljuvaca...brojnost jeste losa al oni vrte svoj film i mislim da ce to vremenom biti bolje..sve grupe imaju uspone i padove pa tako i mi...tu su...navijaju i ne predaju se....dosta raje nece da navija ako u kopu nema 500 ljudi....oni se drze zajedno i boli ih tuki..pjevali su i bodrili ekipu i kad smo gubili.....bez prestanka....mi smo nekad u boljem i vecem kopu na 0-1 znali j e b a v a t igracima od do i prestajat navijat...ja sam jbg stariji i meni je bitniji kvalitet od kvantiteta...a za ove sto fol nesto seruckaju kao bolje da se ugase...ne p r e s e r av a j t e se sviju vam....nama ce se dobro ispunjen sjever tesko ponovit...moraju ga pogurat rezultati kao i svugdje na balkanusolinas je napisao/la:Druze,ja Nisam ni raspravljo o tribini,nezanima me.
Smatram te ozbiljnim forumasem,poznajem momka licno i iznio sam svoje vidjenje.nepada mi napamet da raspravljam o tribini.
A Sto SE tice sulje,i svega u zadnje vrijeme oko njega,nadam SE da vidis ironiju u mom postu Gore...nadam SE...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Gledao sam par videa SA tekme,Nisam to cuo.Chinaglia je napisao/la:kad umro nisam kad neko sa sjevera dobaci: "jeb'o ti Željo mater, Zeba"![]()
2500 ljudi,to je grmilo covjece...
Volio BI to da cujem
neka ti potvrde i ostali, kako je zagrmilo Zaaajko Zeba 

OK.cekam potvrdu,ili neki mob.Video.
Nepokusavam te ismijati brate,ili nesto
Ali fakat lijepo je to...zamisli 2000 ljudi najmanje u Glas skandira zajko zebaaa...da SE najezis
Nepokusavam te ismijati brate,ili nesto
Ali fakat lijepo je to...zamisli 2000 ljudi najmanje u Glas skandira zajko zebaaa...da SE najezis
znam ba, o tome ti pričam, izgleda čudno jer navija za one čobane, jedan je od njih
al' ipak je jedan od najboljih poslijeratnih igrača PL, samim tim i Slobode, navijači svakog kluba vole takve majstore, a pogotovo kad zabiješ onakve dvije golčine, još u situaciji kad tvoj tim gubi, kontaš, još više dobije na značaju, publika u delirijumu, adrenalin, euforija

Jedno dva minuta se orilo Zaaajko Zeba poslije drugog gola 

Jedan grad, jedna ljubav!
Volili ga,ili ne,frajer je do sada isplatio svaku ulozenu marku.svaka njemu cast ipak.
Jel pozvan pirija u mladu
Ma jašta je !!! A tribina. Tamo je sad nešto prorijeđeno (skupa karta), ali ipak ih ima. . . Piriću su od - dostaragarda je napisao/la:i ja sam nekako bas uvjeren da ova ekipa moze punooooooooooooo bolje...ono, da mogu eksplodirati u svakom momentu...donekle smo se rijesili luzerskog mentaliteta i do je jedan OGROMAN plus....jel neko primjetio da Tusanj nije psovao,vrijedjao,pljuvao i zvizdao poslije vodstva viteza....ljudi su VJEROVALI da se moze okrenut...bodrili su igrace i svaki dobar potez nagradjivali aplauzom...igraci su VJEROVALI...tako se nabijaju misici i samopouzdanje za vece utakmice gdje je pritisak veci...mi puno bolje igramo na strani jer je pritisak i ocekivanje Tusnja veliko breme igracima

Logicno da jestesolinas je napisao/la:Volili ga,ili ne,frajer je do sada isplatio svaku ulozenu marku.svaka njemu cast ipak.
Jaki ste,nema te imperativ osvajanje titule,znaci niste pod pritiskom,imate zdravu atmosferu u klubu,imate najboljeg trenera sto znaci imate i u ekipi zdravu atmosferu,e sad da se malo tuzlaci aktiviraju i mirise mi na prvu historijaku titulu u nasoj saban ligi,ako moje Sarajevo ne reaguje na vrijeme sigurno da ce jedini konkurent da vam ostane Zrinja,Zelju uzimate to je sigurno jer ste bolja ekipa,imate boljeg trenera i ne igrate po imperativom pobjede kao oni.Sretno Tuzlaci.
Samo Sarajevo
Hvala tebi na zeljama,lijepo je to cuti.kanarinac je napisao/la:Jaki ste,nema te imperativ osvajanje titule,znaci niste pod pritiskom,imate zdravu atmosferu u klubu,imate najboljeg trenera sto znaci imate i u ekipi zdravu atmosferu,e sad da se malo tuzlaci aktiviraju i mirise mi na prvu historijaku titulu u nasoj saban ligi,ako moje Sarajevo ne reaguje na vrijeme sigurno da ce jedini konkurent da vam ostane Zrinja,Zelju uzimate to je sigurno jer ste bolja ekipa,imate boljeg trenera i ne igrate po imperativom pobjede kao oni.Sretno Tuzlaci.
Pritisak istina nemamo,osim generalno zelje za opstankom i ligom12.
Daleko je OVA ekipa öd titule,i evrope.nama tek slijede teske utakmice,i DVA vezana gostovanja.
Za nesto. Vise trebali BI ostati u vrhu i dovesti Jos barem tri pojacanja.
Ali hvala na podrsci.sretno i vama i sve najbolje
Dortmun,Wolzburg,Atl. Madrid,Monpelje, sve su to ekipe koje nisu imale najace ekipe,ali su imale zdravu atmosferu u klubu i borca na klupi poput vas,tako da uopste nemoj da te iznenadi 6 bodova u naredna 2 kola.solinas je napisao/la:Hvala tebi na zeljama,lijepo je to cuti.kanarinac je napisao/la:Jaki ste,nema te imperativ osvajanje titule,znaci niste pod pritiskom,imate zdravu atmosferu u klubu,imate najboljeg trenera sto znaci imate i u ekipi zdravu atmosferu,e sad da se malo tuzlaci aktiviraju i mirise mi na prvu historijaku titulu u nasoj saban ligi,ako moje Sarajevo ne reaguje na vrijeme sigurno da ce jedini konkurent da vam ostane Zrinja,Zelju uzimate to je sigurno jer ste bolja ekipa,imate boljeg trenera i ne igrate po imperativom pobjede kao oni.Sretno Tuzlaci.
Pritisak istina nemamo,osim generalno zelje za opstankom i ligom12.
Daleko je OVA ekipa öd titule,i evrope.nama tek slijede teske utakmice,i DVA vezana gostovanja.
Za nesto. Vise trebali BI ostati u vrhu i dovesti Jos barem tri pojacanja.
Ali hvala na podrsci.sretno i vama i sve najbolje
Samo Sarajevo
Mislim da je realno se nadati da mozemo uzeti minimalno 10 bodova u sljedecih 5 kola, a nadam se da cemo polusezonu (15. utakmica) zakljuciti sa nekih 30 bodova sto bi bio odlican uspjeh.
- Suljo20002
- Kontakt:
Kad se malo pogleda unazad moze se reci da su prve 4 ekipe nekad i 5 imale na zimskoj pauzi oko 30-ak bodova mozda nekad malo vise,i ako budemo to i ostvarili onda se uz 2-3 pojacanja mozemo nadati necemu.No uzivajmo barem za sada uz pogled na tabelu.Gifron je napisao/la:Mislim da je realno se nadati da mozemo uzeti minimalno 10 bodova u sljedecih 5 kola, a nadam se da cemo polusezonu (15. utakmica) zakljuciti sa nekih 30 bodova sto bi bio odlican uspjeh.

bgm sa ovim dijelom se ne mogu sloziti....Na zapadu kad je pao go pojedini idioti su odmah poceli da zvizde i galame govoreci igrajte p.i.c.k.i.c.e itd...jos se mi u potpunosti nismo svih idiota na tribini rijesili al mi je drago da je sve manje onih koji psuju nasim igracimastaragarda je napisao/la:i ja sam nekako bas uvjeren da ova ekipa moze punooooooooooooo bolje...ono, da mogu eksplodirati u svakom momentu...donekle smo se rijesili luzerskog mentaliteta i do je jedan OGROMAN plus....jel neko primjetio da Tusanj nije psovao,vrijedjao,pljuvao i zvizdao poslije vodstva viteza....ljudi su VJEROVALI da se moze okrenut...bodrili su igrace i svaki dobar potez nagradjivali aplauzom...igraci su VJEROVALI...tako se nabijaju misici i samopouzdanje za vece utakmice gdje je pritisak veci...mi puno bolje igramo na strani jer je pritisak i ocekivanje Tusnja veliko breme igracima
"Proljetni" i "jesenji" dio 2015 pod vodstvom Husrefa Musemica do sada:

Utakmica: 21, pobjeda: 12, nerjesenih: 5, izgubljenih: 4, gol razlika: +15, osvojenih bodova: 41
FK Sloboda 21 12 5 4 (31-16) 41

Utakmica: 21, pobjeda: 12, nerjesenih: 5, izgubljenih: 4, gol razlika: +15, osvojenih bodova: 41
FK Sloboda 21 12 5 4 (31-16) 41
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 31 avg 2015, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kod mene je samo u krugu bila prica za Efendica, pljuvali ga i to svi redom koji su pricali. Mada 90% ljudi nije reklo a ..
Na kraju je Piricu ispala lopta, trzno ljude i poceli mu psovati mater. A mati mu sa sestrom sjedi dva reda ispod njih.
A generalno dosta ljudi je pohvalilo Kostica
Na kraju je Piricu ispala lopta, trzno ljude i poceli mu psovati mater. A mati mu sa sestrom sjedi dva reda ispod njih.
A generalno dosta ljudi je pohvalilo Kostica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.