Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
vidi Grafica sto je fin.. 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:
Svaka cast LJILJANU NAS !!!
BRAVO DZEKO MAJSTORE
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
i danas je dzeko pokazao da je najbolji napadac na svjetu

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Marseille84
- Kontakt:
LJILJANU NAŠ, AMBASADORU BOSNE
NISU ZMAJEVI, NEGO LJIJANI
NISU ZMAJEVI, NEGO LJIJANI
Zadnja izmjena: Marseille84, dana/u 08 maj 2010, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
zmaj od Bosne 

- Principatus
- Kontakt:
Ima cvjece koje se zove "Zmajevski liljan". Sad svi zadovoljni? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nisamoPrincipatus je napisao/la:Ima cvjece koje se zove "Zmajevski liljan". Sad svi zadovoljni?

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Cestitke Dzeki! Najbolji igrac Bundeslige zajedno sa Robbenom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
:p
Pojma nemam, znam samo da je otrovna biljka.
Pojma nemam, znam samo da je otrovna biljka.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moze Ljiljani i Zmajevi. Mi bar imamo Zmaja od Bosne, slovenci su to uzeli bezze, samo zato jer dobro zvuci.
Mi smo pravi Zmajevi, oni su laznjaci

Mi smo pravi Zmajevi, oni su laznjaci

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^
@Marseille84 : Navijač sam Želje, a ne znam šta mi je bilo kada sam pisao stavio obratno. Vidio sam to prije 2/3 dana
..
@Marseille84 : Navijač sam Želje, a ne znam šta mi je bilo kada sam pisao stavio obratno. Vidio sam to prije 2/3 dana

..
- Marseille84
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
@OTNYS_YNWA hahhaha

@OTNYS_YNWA hahhaha

Bolje Ljiljin zmaj.Principatus je napisao/la:Ima cvjece koje se zove "Zmajevski liljan". Sad svi zadovoljni?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
svaka cast majstore ponosni smo na tebe, i nek mu ovaj top nasluti "arsenal" aBdrob do bagro je napisao/la:
Svaka cast LJILJANU NAS !!!
Semper Fidelis
- miralem444
- Kontakt:
maestroooo....sta recii...dzeko idi u menchester ili arsenal....to su dva kluba u kojima imas zagarantovanu prvu postavu..a imas ligu prvaka i svee.. mislim hebes real gdje ces propast..samo manchester ili arsenal...dijamantuu nassssssssssssssssssssssss
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ma nece u Arsenal sta vam je.. pa ljudi doveli Chamakha, i nemaju pare uopste za Dzeku..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Cuj to, Arsenal nema paradaffy je napisao/la:ma nece u Arsenal sta vam je.. pa ljudi doveli Chamakha, i nemaju pare uopste za Dzeku..

100% sportski i krajnje opušten potpis
Dzeko predji vise negdje, ove spekulacije ubise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Dzeko bi takodjer trebao dobiti titulu za najboljeg igraca Bundeslige, u sezoni 2009/2010, brojke govore da je najbolji, no medjutim to se nece desiti jer mora biti igrac Bayern-a, i po svemu sudeci ce to biti Robben.
Ima nekad situacija kada me Bayern i DFL nerviraju. Evo ovaj primjer za Dzeku, isto tako danas se igra dosta zanimljivijih utakmica nego ona u Berlinu, ali se ona prenosi, ta je utakmica trebala biti sporedna s ukljucenjem kada padne pogodak i na kraju gledati dodijelu titule. Znalo se da je Bayern prvak i da Schalke ne moze postici 16 golova u jednoj utakmici. Isto je stvar i u Kupu Njemacke, Bayern igra protiv neke ekipe iz seste lige i to bude centralna utakmica, a tamo npr. igraju St.Pauli - Leverkusen, kao sto je slucaj bio 2008.godine. No to je taj lobi Bayerna pri DFB-u i DFL-u samo nekad bude nepravda nacinjena kada se pogledaju statistike. Bavarci nije nista licno protiv Vas, nego samo realno kazem kako je stanje u Njemackom fudbalu.
Ima nekad situacija kada me Bayern i DFL nerviraju. Evo ovaj primjer za Dzeku, isto tako danas se igra dosta zanimljivijih utakmica nego ona u Berlinu, ali se ona prenosi, ta je utakmica trebala biti sporedna s ukljucenjem kada padne pogodak i na kraju gledati dodijelu titule. Znalo se da je Bayern prvak i da Schalke ne moze postici 16 golova u jednoj utakmici. Isto je stvar i u Kupu Njemacke, Bayern igra protiv neke ekipe iz seste lige i to bude centralna utakmica, a tamo npr. igraju St.Pauli - Leverkusen, kao sto je slucaj bio 2008.godine. No to je taj lobi Bayerna pri DFB-u i DFL-u samo nekad bude nepravda nacinjena kada se pogledaju statistike. Bavarci nije nista licno protiv Vas, nego samo realno kazem kako je stanje u Njemackom fudbalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Potpisujem.Cartman je napisao/la:Dzeko predji vise negdje, ove spekulacije ubise.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Trenutno korisnika/ca: HariTz, hurem, Proximic, tuzlanskinacin i 21 gost.