FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 avg 2015, 23:10

Loše ti se učinilo.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 avg 2015, 23:18

protiv seljeznicara,zna se.....SAMO BAHATO :zviz: :zviz: :kafa: :kafa: ....zadovoljan bi bio bodom a ako bi ih trehnuli u dolini mumijevih defintivno bi istakli kandidaturu za najvisi plasman ma sta ko govorio i spustao loptu na zemlju...inace ova sezona je precudna pravo...more nekih nerjesenih rezultata vec u prvih 6 kola....more nekih pobjeda od 1-0,0-1....stvarno cudna sezona ce bit sa puno iznenadzenja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 23:35

Upravu je staragarda...
Utakmica istine za nas Tim..
Ako izvucemo Gore bod/ove sve je moguce,
ja Imam osjecaj da ekipa igra pod rucnom...nemogu to opisati ljudi...
Volio BI da idemo 4-4-2 i napadnemo strumfove pa sta bude...nemamo sta izgubiti,samo dobiti mozemo.
Osloboditi taj napadacki potencijal koji sigurno imamo.
Zeba,ordagic,Ahmet i krpic sigurno mogu zabiti gol,dva
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 avg 2015, 23:43

ja bi bas suprotno odradio na Grbavici, malo se povukao i cekao sansu :!: odbrana im je hendikepirana a napad (Kokot, Stokic, Tiago, Diatta) i veza (Djelmic, Hadziahmetovic, Blagojevic) su odlicni, moraju nas napasti odnosno moraju pobjediti pod svaku cijenu ;) sto bude vrijeme vise prolazilo oni ce biti sve nervozniji i vise srljati a nama ostavljati prostora sto Veseli, Ahemt i Miljan mogu iskoristiti jer su prebrzi....... ma Husref ce to fino posloziti!
da barem grupa krene u pravom smjeru pa da se dize uporedo s klubom ali dok je ovog vodje slaba nafaka od rezultata........
Sloboda Tuzla

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 avg 2015, 23:45

Chinaglia je napisao/la:ako Zeba ne bude igrao pod ručnom kao prošli put ;)
Ja bi prije rekao da je igrao pod eurogolom
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 avg 2015, 23:48

i ja sam nekako bas uvjeren da ova ekipa moze punooooooooooooo bolje...ono, da mogu eksplodirati u svakom momentu...donekle smo se rijesili luzerskog mentaliteta i do je jedan OGROMAN plus....jel neko primjetio da Tusanj nije psovao,vrijedjao,pljuvao i zvizdao poslije vodstva viteza....ljudi su VJEROVALI da se moze okrenut...bodrili su igrace i svaki dobar potez nagradjivali aplauzom...igraci su VJEROVALI...tako se nabijaju misici i samopouzdanje za vece utakmice gdje je pritisak veci...mi puno bolje igramo na strani jer je pritisak i ocekivanje Tusnja veliko breme igracima

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 00:01

fukaratz je napisao/la:ja bi bas suprotno odradio na Grbavici, malo se povukao i cekao sansu :!: odbrana im je hendikepirana a napad (Kokot, Stokic, Tiago, Diatta) i veza (Djelmic, Hadziahmetovic, Blagojevic) su odlicni, moraju nas napasti odnosno moraju pobjediti pod svaku cijenu ;) sto bude vrijeme vise prolazilo oni ce biti sve nervozniji i vise srljati a nama ostavljati prostora sto Veseli, Ahemt i Miljan mogu iskoristiti jer su prebrzi....... ma Husref ce to fino posloziti!
da barem grupa krene u pravom smjeru pa da se dize uporedo s klubom ali dok je ovog vodje slaba nafaka od rezultata........
Bas zato Sto ocekuju Bunker...treba ih napasti prvih 15 min.sokirati ih brzim vodstvom.ako je moguce.
Onda lagano SE povuc,i na kontru

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 31 avg 2015, 00:02

Po meni ne treba mijenjati taktiku, eventualno ubaciti Škahića umjesto Efe ako se završe papiri.
Oni svakako igraju otvoreno a imace problema zbog nedostatka Memije i Kosorića u odbrani. Dobit ih na sredini terena gdje su najjači, gol će već nekako pasti :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 31 avg 2015, 00:21

Samo pametno odigrat', bez srljanja i Efendića ako je moguće. :lol: :lol:
slika
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 31 avg 2015, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 00:23

Kada pogledam tabelu,i pomislim sta nam donosi trijumf protiv selje i vrapcicana,najezim se,ocami

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 00:24

katarakta je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ako Zeba ne bude igrao pod ručnom kao prošli put ;)
Ja bi prije rekao da je igrao pod eurogolom
jeste on njima zabio, al' nema potrebe da se lažemo, Zeba je sa pola snage odradio tu tekmu ;)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 avg 2015, 00:27

Nisam gledao cijelu tekmu Zelje, jel to Memija zaradio 3. zuti pa nece igrati, a Kosoric povrijedjen ili sta je u pitanju?

A o Fukarama ne vrijedi trositi rijeci, momcici zele, ali nisu kadri uraditi nista sami onako zeleni i mladi. Dok su odlazili na Sjever, ja jedva da sam vidio punoljetnog momka medju njima, to su golobrada djeca kojoj jos ni glas nije mutirao, pa kako da se prodere na stadionu onda... al hajde, bice nekad bolje...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2015, 00:57

Beduin je napisao/la:Nisam gledao cijelu tekmu Zelje, jel to Memija zaradio 3. zuti pa nece igrati, a Kosoric povrijedjen ili sta je u pitanju?

A o Fukarama ne vrijedi trositi rijeci, momcici zele, ali nisu kadri uraditi nista sami onako zeleni i mladi. Dok su odlazili na Sjever, ja jedva da sam vidio punoljetnog momka medju njima, to su golobrada djeca kojoj jos ni glas nije mutirao, pa kako da se prodere na stadionu onda... al hajde, bice nekad bolje...
Memija i Beganovic danas treci zuti, Kosoric proslo kolo direktan crveni znaci min 2 tekme pauze ;) danas im se i Mladenovic povrijedio (takodjer odbrambeni). a sto se grupe tice dovoljno je da se vodja povuce dok nije kasno inace idemo u nepovrat ;)
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 01:02

Ponudite sulji da preuzme grupu,par jacih,mladjih koji trenutno nisu TU,stali BI uz njega,a vuku masu....
Konsolidovao BI redove koliko toliko.kada masa cuje da je on ponovo na celu,vratice SE na sjever.svi to znamo
Neka GA na ogradi,ako nemoze nek mladji vodi,samo da GA raja vidi na celu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2015, 01:09

nisam bas upucen pa da mi malo pojasnite sta fali momku sto vodi navijanje..da se ne imenujemo sad po forumu...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 01:14

staragarda je napisao/la:nisam bas upucen pa da mi malo pojasnite sta fali momku sto vodi navijanje..da se ne imenujemo sad po forumu...
Nefali mu nista.kao njemu,raja,ljudina.detaljnije nebi na ovom forumu.
Ali jbg vidi SE....jednostavno neide mu jbg haha
Nema taj autoritet da privuce masu,Neznam kako BI ti to opisao.nema kalibar da ujedini zaracene klanove...ako me kontas

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 avg 2015, 01:16

Nema njih toliko uopste, prosla euforija iz Federalne kada smo svi isli na novi sjever da navijamo..

Nije mozda do njega koliko je do toga da nece da plate 4 marke za voljeni klub, ne mogu ulaziti besplatno. Kada dodje Sarajevo, Zeljo zazelit ce se problema pa skupit 4 marke :D Isto kao i kada su culi da dolaze Lesinari, momci nece da navijaju hoce probleme :salut:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2015, 01:19

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nisam bas upucen pa da mi malo pojasnite sta fali momku sto vodi navijanje..da se ne imenujemo sad po forumu...
Nefali mu nista.kao njemu,raja,ljudina.detaljnije nebi na ovom forumu.
Ali jbg vidi SE....jednostavno neide mu jbg haha
Nema taj autoritet da privuce masu,Neznam kako BI ti to opisao.nema kalibar da ujedini zaracene klanove...ako me kontas
da nece suljo ujedinit ekipe...de ako ce se raspravljat o grupi malo se uozbiljite ba....stanje je takvo kakvo je...ima tu i do povlacenja nekih ekipa sa sjevera i do smjene generacija te do rezultata i uspjeha kluba....nikakve to veze nema sa ovim ili onim likovima....kad su po tribini hodali zutari,klosari i dzeparosi snebivali ste se...sad kad su tu kolko tolko normalna raja ali mladja ni to ne valja...sta hocete

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 01:23

Druze,ja Nisam ni raspravljo o tribini,nezanima me.
Smatram te ozbiljnim forumasem,poznajem momka licno i iznio sam svoje vidjenje.nepada mi napamet da raspravljam o tribini.
A Sto SE tice sulje,i svega u zadnje vrijeme oko njega,nadam SE da vidis ironiju u mom postu Gore...nadam SE...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2015, 01:29

nije potrebno samo biti vodja i vodit navijanje moras se uhvatiti u problem sa mnogim stvarima prije svega organizacijom ;) ide ti par recenica u PP
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 9 gostiju.