Zmajevi hvala vam, i zbog vas mi je drago sto sam Bosanac.....
P.s. pogledajte gdje god su nasi oko njih se sve i vrti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nije da on nije dosta dobar da igra tamo, nego oni imaju igraca za 3 jake ekipe. Oni brzo prolaze kroz igrace svake sezone. Najbolje je da igra sa Rooney-em i uspostavi sebe kao najbolji napadac u jednom od najbolji klubova na svijetu---MANCHESTER UNITEDharishp je napisao/la:Da ga ebem ko bi ga na klupu stavio.fico45 je napisao/la:Zaboravi Real Madrid...nema sanse da on ode tamo. To bi bio glup potez jer bi sjedio na klupi. Nek on ide u ManU gdje ce igrat sa Rooney-em i postat jedan od najpoznatijih igraca na svijetu. Edin------> ManU![]()
U Realu jesu blentavi,ali toliko nisu.
Liga iz koje dolazi finalista LS i polufinalista Europa lige.Nije jaka.fico45 je napisao/la:nije da on nije dosta dobar da igra tamo, nego oni imaju igraca za 3 jake ekipe. Oni brzo prolaze kroz igrace svake sezone. Najbolje je da igra sa Rooney-em i uspostavi sebe kao najbolji napadac u jednom od najbolji klubova na svijetu---MANCHESTER UNITEDharishp je napisao/la:Da ga ebem ko bi ga na klupu stavio.fico45 je napisao/la:Zaboravi Real Madrid...nema sanse da on ode tamo. To bi bio glup potez jer bi sjedio na klupi. Nek on ide u ManU gdje ce igrat sa Rooney-em i postat jedan od najpoznatijih igraca na svijetu. Edin------> ManU![]()
U Realu jesu blentavi,ali toliko nisu.
Berbatov je gotov a njima treba neko da pomogne Rooney-u i mislim da je Dzeko ta osoba.....barem se nadam. Svaka Cast Dzeksonu na sve sto je postigao dosada i nadam se da ce iduce sezone igrati u dosta jacoj ekipi gdje ce imati iza sebe igrace koji cemu dodavati da zabija! CESTITKE!
Strumph_tm87 je napisao/la:NoName je napisao/la:EDIN DŽEKO
Najbolji strijelac Bundeslige 2009/2010
Čestitam majstore, ponosni smo na tebe!
haj sviju vam odakle vam to ZMAJEVI****????SemPer_fi je napisao/la:Dzekooo hvalaaa tiii..........Ibisevicuu hvala tii.......Asmiree hvala tii.....Miske hvala tii....Sejo hvala tiii.....Senijade hvala tiii.....Zec hvala ti........Kenane hvala ti......Spahicu hvala ti......i vama ostalim hvala.....a tebi Pape zelim puno srece...
Zmajevi hvala vam, i zbog vas mi je drago sto sam Bosanac.....
P.s. pogledajte gdje god su nasi oko njih se sve i vrtimalo nas je al nas ima........ Mi Bosanci ""!!!!""
za ovo LJANE imas moj respekt do kraja zivotarob do bagro je napisao/la:
Svaka cast LJILJANU NAS !!!
kiseli osmjeh kod brazilcaseha je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.