FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Baš mlitavo zasad. Enis je napravio više grešaka nego što je ostatak ekipe imao poteza vrijednih pomena. Mora ovo daleko bolje u drugom.
Baš mlitavo zasad. Enis je napravio više grešaka nego što je ostatak ekipe imao poteza vrijednih pomena. Mora ovo daleko bolje u drugom.
FK Željezničar 1921
Uslovi za igru ocajni. Odgovaraju ovim koji se brane i cekaju.
Kako god, ocekujem malo jaci presing i tri bobe.
Kako god, ocekujem malo jaci presing i tri bobe.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- bistrikboy
- Kontakt:
Oba Sadikovica losi.Memija i brazilac nisu nista odigrali skupa.Kokot najagilniji.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
daj odmah na poluvremenu ubacuj Stokića i Žerića, mora se trznuti citava ekipa
ovo vrijeme ubija svaku volju, meni teško gledati kako se igraci muce po ovim vrucinama, kako li je tek njima na terenu
ovo vrijeme ubija svaku volju, meni teško gledati kako se igraci muce po ovim vrucinama, kako li je tek njima na terenu
Kokot gine 

Kokot i Tiago razvili neku komunikaciju.Imaju neki sifrovan jezik hahaha 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Neka ne uvodi Zerica polomit ce mu ovi divljaci noge.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
vala bašMinjore je napisao/la:Ma nas tkzv dijamant yebe godinama.. Dodjemo do30 metara bez problema i onda ne znaju sta ce s loptom... Faul nad Kokotom u najmanju ruku diskutabilan..
nije problem doći do gola, problem je šta onda
niko nema izgleda mu.da da radi na svoju ruku
nekad je to dobro, danas loše
NEZALAGANJE je napisao/la:Jos mi nismo naucili kako se igra protiv malih ekipa...Ono sto oni nama rade,to smo mi njima trebali..Izaci visoko i jak presing koji ce ih natjerati na greske iz kojih ces dati golove....Nema puno prostora za kreiranje na ovakvim terenima.Godinama to ne mozemo ili ne znamo da naucimo i igramo.

75% ovih malih protivnika nas namuči više nego široki/zrinjski...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
dajte neki stream*
džaba tiagu kvalitet ako je samostalni strijelac a to za sad jestebistrikboy je napisao/la:Oba Sadikovica losi.Memija i brazilac nisu nista odigrali skupa.Kokot najagilniji.
može se desiti da bljesne ali bolje bi bilo da ima neka kohezija sa bekom, pa i napadačima i vezom
ovako prođe-prođe

Igrac manje na terenu cuva ga rizvanovic taj covjek ima 20 Kg viska i ne moze ga pretrcati. Ovakvom igrom smo zasluzili bod nadam se da ce probati nesto u drugom poluvremenu.sofronije je napisao/la:Kokot gine
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Generalno si upravu, ali ovaj izlazak Mladosti na igrača sa loptom se može pametnije iskoristiti boljom igrom bez lopte i kombinatorikom. Na tom polju su u prvom poluvremenu baš zakazali, čekaju da Blagojević ili Amir prođu onoga ko izađe na njega, umjesto da se otvaraju i da ih tako izbace. Nijedan dupli pas nisu napravili na sredini terena.NEZALAGANJE je napisao/la:Jos mi nismo naucili kako se igra protiv malih ekipa...Ono sto oni nama rade,to smo mi njima trebali..Izaci visoko i jak presing koji ce ih natjerati na greske iz kojih ces dati golove....Nema puno prostora za kreiranje na ovakvim terenima.Godinama to ne mozemo ili ne znamo da naucimo i igramo.
Za nadati se da će biti bolje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vala i ovaj pile kenja vise s kokotom i alihodzicem, smori lik.
očekivao sam da nakon gola mađarima dženis napravi iskorak u karijeri
i jeste...ali unazad

i jeste...ali unazad

Proslo kolo je Tiago donio prevagu, ovu utakmicu nema ko donijeti prevagu s klupe.. Daj Boze da me razuvjere..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pa priliku ne mozemo da stvorimo a kamoli gol da zabijemo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
auu sta fuli Tijago
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
kad bi u ovoj i ovakvim utakmicama imali pristup pa bar 30% iz europskih mečeva, drugo poluvrijeme se nebi trebalo ni igrati
ALI ...
ALI ...
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Hrasno15, Orvel i 72 gosta.