Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2015, 16:05

Nije to vrijeđanje, da si pametan, iz prve bi shvatio ono što pišem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 avg 2015, 16:12

Momciluk je napisao/la: Pa gdje su tvoji argumenti? Ja te dvaput pitam da navedes prilike koje je kako ti kazes "itekako" imao u reprezentaciji, sta ti drugo moze nego te vrijedjat kad si neozbiljan :mrgreen:
Vrijedjanje po forumu je stvar odgoja, a ocito da neki kroz zivot tu fazu nisu prosli. Ja necu nikoga uvrijediti, zbog nekog igraca, trenera, i sta ja zanm koga vec.

Da bih ti odgovorio na pitanje moram pretraziti njegove nastupe, a poslijednju koju je odigrao je pola sata protiv Austrije i igrao kao muha bez glave. Nije znao da li igra na defanzivnom veznom, ili centralnom ili krilu. Totalno izgubljen lik. Takvog nekog uporediti sa jednim Misimovicem je cinizam sirokih razmjera. Znaci dobio je svoju priliku. I kod Cire je dobijao sanse. To sto ne moze pored Misimovica, ne znaci da nije moga biti njegova prva zamjena, zar ne? On ni to nije izborio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 30 avg 2015, 16:17

odigrao je pola sata protiv Austrije
Znaci dobio je svoju priliku. I kod Cire je dobijao sanse
Znači jedna utakmica, pola sata i to je to, ili jesi ili nisi.
Kod Ćire je isto dobija šanse? Kad je to bilo.
Šta je sa pričom o tri selektora.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 30 avg 2015, 16:24

Semir se dugo godina "vrti "u i oko reprezentacije, šanse je dobivao ali nikad dovoljno da bi se mogao pokazati. Pa vidite i sami kako jedan Pjanic izgleda pogubljeno kad mu nema Misimovica ili Medunjanina, dakle nema te uigranosti sa ostatkom tima sto automatski rezultira slabijom partijom.
Eh slična situacija je i sa Semirom, šanse je dobivao međutim nije imao vremena i mogućnosti da se uigra sa ostatkom tima.Misketa nije mogao "skinuti " sa desetke, a bojim se da ni sada čak i da je dobio poziv ne bi uživao neku značajniju minutazu jer imam dojam da Mesa neće tek tako izbaciti dosadašnji trio u sredini terena.
Zadnja izmjena: edoo3, dana/u 30 avg 2015, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 avg 2015, 16:24

Stilic nam treba i tacka, Mesa ga nije smio pozvati zbog toga sto bi ispalo da su Zeljevci prezastupljeni...
I da, Stilic nikada nije dobio pravu sansu u repci !
edoo3 je napisao/la:Semir se dugo godina "vrti "u i oko reprezentacije, šanse je dobivao ali nikad dovoljno da bi se mogao pokazati. Pa vidite i sami kako jedan Pjanic izgleda pogubljeno kad mu nema Misimovica ili Medunjanina, dakle nema te uigranosti sa ostatkom tima sto automatski rezultira slabijom partijom.
Eh slična situacija je i sa Semirom, šanse je dobivao međutim nije imao vremena i mogućnosti da se uigra sa ostatkom tima.Misketa nije mogao "skinuti " sa desetke, a bojim se da ni sada čak i da je dobio poziv ne bi uživao neku značajniju minutazu jer imam dojam da Mesa neće tek tako izbaciti dosadašnji trio u sredini terena.
Kako je otisao Miske, mi jedino sa krila i pravimo nesto, a to govori da sredinu treba mijenjati, osvjeziti, a onu balerinu iz Rima posjesti na klupu i poceti igrati muski fudbal...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 30 avg 2015, 16:31

Husika je napisao/la:Stilic nam treba i tacka, Mesa ga nije smio pozvati zbog toga sto bi ispalo da su Zeljevci prezastupljeni...
edoo3 je napisao/la:Semir se dugo godina "vrti "u i oko reprezentacije, šanse je dobivao ali nikad dovoljno da bi se mogao pokazati. Pa vidite i sami kako jedan Pjanic izgleda pogubljeno kad mu nema Misimovica ili Medunjanina, dakle nema te uigranosti sa ostatkom tima sto automatski rezultira slabijom partijom.
Kako je otisao Miske, mi jedino sa krila i pravimo nesto, a to govori da sredinu treba mijenjati, osvjeziti, a onu balerinu iz Rima posjesti na klupu i poceti igrati muski fudbal...

Ma akcenat nije na Miretu nego na Semiru, on svakako ne bi mogao izbaciti Pjanica iz sredine. Nisam ih htio uopšte porediti jer bi to bilo stvarno besmisleno.Jedino možda bi mogao izbaciti Medunjanina iz tog tria na sredini terena.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2015, 16:35

Husika je napisao/la:Stilic nam treba i tacka, Mesa ga nije smio pozvati zbog toga sto bi ispalo da su Zeljevci prezastupljeni...
Nisam bas siguran da cemo sa Stilicem poceti igrati muski fudbal....
Misketa ne moze niko zamjeniti. "Samo ga ja mogu zamjeniti", kao sto Pape rece. :P Ziva istina.
Imamo jednu grupicu centralnih veznjaka (Medunjanin, Stilic, Susic, Prcic, Vrancic) od kojih se trenutno niko posebno ne istice. Vjerovatno sam nekoga i zaboravio... Pjanic ne spada u tu grupu, on ce kod svakog selektora biti u ekipi, svidjalo se to nekima ili ne.
Steta sto nemamo jos jednog Besica, moglo bi se onda nesto lijepo iskombinovati.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 30 avg 2015, 16:36

emir79 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Pa gdje su tvoji argumenti? Ja te dvaput pitam da navedes prilike koje je kako ti kazes "itekako" imao u reprezentaciji, sta ti drugo moze nego te vrijedjat kad si neozbiljan :mrgreen:
Vrijedjanje po forumu je stvar odgoja, a ocito da neki kroz zivot tu fazu nisu prosli. Ja necu nikoga uvrijediti, zbog nekog igraca, trenera, i sta ja zanm koga vec.

Da bih ti odgovorio na pitanje moram pretraziti njegove nastupe, a poslijednju koju je odigrao je pola sata protiv Austrije i igrao kao muha bez glave. Nije znao da li igra na defanzivnom veznom, ili centralnom ili krilu. Totalno izgubljen lik. Takvog nekog uporediti sa jednim Misimovicem je cinizam sirokih razmjera. Znaci dobio je svoju priliku. I kod Cire je dobijao sanse. To sto ne moze pored Misimovica, ne znaci da nije moga biti njegova prva zamjena, zar ne? On ni to nije izborio.
Eto sam si priznao da napamet pises, ni ne znas da li je imao nastupa a kazes da nije iskoristio svoje prilike. Tu mozemo i zvrsit pricu, a to sto navodis 30min protiv Austrije je smijesno.
This time next year we'll be millionaires.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 avg 2015, 16:43

Japan-BIH 2008. (7. minut) selektor Meho Kodro.

BIH-Oman 2009. (1. minut) Ciro Blazevic

Zatim omrazeni selektor Susic koji mu je i najvise dao sansu za dokazivanjem.

BIH- Katar 2010. (12. min.)
ROM-BIH 2011. (26.min.) kvalifikacije.
BIH-Grcka 2011. (54. min) poceo utakmicu
BIH-BLR 2011 (71. min.) poceo utakmicu kod Susica ispred Misimovica, cinimi se kad je Misimovic rafalao .

i onda kod Mese

AUT-BIH 2015 (35. min. )

Znaci dobio je svoju sansu, pogotovo kod Susica, i ne radi se o samo jednoj utakmici i 35. minuta, koje sam naveo poslijednje, nego slobodno mozemo reci 4-5 utakmica gdje je morao nesto das pokaze, a on nista.

evo ti @Momciluk argumenata.

I lijepo sam ti naveo, da moram da pogledam njegove nastupe da bi ti postavio argument, a znao sam da je dobijao sasne. Protiv Austrije sam ti naveo poslijednje sto sam zapamtio, usput i gledao ga uzivo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 avg 2015, 16:47

emir79 je napisao/la:
BIH-BLR 2011 (71. min.) poceo utakmicu kod Susica ispred Misimovica, cinimi se kad je Misimovic rafalao .
Da to malo elaboriramo:

- Katar- garbage time
- Rumunija - usao kod 3:0 za domacine, u nas raspad sistema, Dzeko izasao :crazy:
- Grcka - Jedina tekma gdje je poceo, teski remi sa Grcima
- Bjelorusija- NIJE POCEO, kako ti pises, vec zamjenio povrijedjenog Slihovica i bio ponajbolji igrac utakmice (Dzeko i Ibricic fulali zicere na njegove pasove)

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 30 avg 2015, 16:48

reci da se šališ
200 minuta u 7 utakmica
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 30 avg 2015, 16:53

emir79 je napisao/la:Japan-BIH 2008. (7. minut) selektor Meho Kodro.

BIH-Oman 2009. (1. minut) Ciro Blazevic

Zatim omrazeni selektor Susic koji mu je i najvise dao sansu za dokazivanjem.

i onda kod Mese

AUT-BIH 2015 (35. min. )

Znaci dobio je svoju sansu, pogotovo kod Susica, i ne radi se o samo jednoj utakmici i 35. minuta, koje sam naveo poslijednje, nego slobodno mozemo reci 4-5 utakmica gdje je morao nesto das pokaze, a on nista.

evo ti @Momciluk argumenata.

I lijepo sam ti naveo, da moram da pogledam njegove nastupe da bi ti postavio argument, a znao sam da je dobijao sasne. Protiv Austrije sam ti naveo poslijednje sto sam zapamtio, usput i gledao ga uzivo.
Jedine dvije utakmice koje mozemo gledat kao stvarno neke prilike su ova protiv Bjelorusije i protiv Grcke, s tim sto protiv Bjelorusije nije mogao apsolutno nista pokazati, sjecas se kakav je bio teren u Zenici i kako su se Bjelorusi branili? ni Ronaldinho tu nista ne bi pokazao.. protiv Grcke to je prijateljska utakmica? stvarno se ne sjecam kako je odigrao, a rezultat je bio 0:0 i za 50 min sumnjam da je sta pokazao protiv onakve grcke..
Znaci te dvije utakmice su jedine prave prilike ali i njih ne mozemo gledati tako naveo sam ti zbog cega, njemu trebaju bar dvije utakmice protiv ekipa gdje cemo mi kontrolisat utakmicu i imati loptu u nogama da bi vidjeli na cemu smo sa Stilicem.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 avg 2015, 16:55

calcio je napisao/la:
Nisam bas siguran da cemo sa Stilicem poceti igrati muski fudbal....
Misketa ne moze niko zamjeniti. "Samo ga ja mogu zamjeniti", kao sto Pape rece. :P Ziva istina.
Imamo jednu grupicu centralnih veznjaka (Medunjanin, Stilic, Susic, Prcic, Vrancic) od kojih se trenutno niko posebno ne istice. Vjerovatno sam nekoga i zaboravio... Pjanic ne spada u tu grupu, on ce kod svakog selektora biti u ekipi, svidjalo se to nekima ili ne.
Steta sto nemamo jos jednog Besica, moglo bi se onda nesto lijepo iskombinovati.
Hocemo igrati muski kada balerina bude malo na klupi dok mu iz guzice ne dodje u glavu...
Misketa naravno nikada niko nece moci nadomjesetiti, ali Stila mu se moze jedini pribliziti, slabiji je za desnu nogu ali se puno bolje krece i tu moze komprezirati slabiju nogu...
Gledali smo ga svi 100 puta i ne mozemo reci da ne zna podvaliti loptu ili okrenuti igraca a to nam u ovoj sredini bez Misketa fali, ne mozemo mi samo sa krilima izvuci ove kvale do kraja, imat ce i Senad losu noc jednom sigurno a onda :zviz:
Pjanic je takodje 100 puta pokazao da se na njega ozbiljno ne moze racunati, gdje god da ga stavis on igra istu igru, prvom do sebe i to je sve...

Medunjanin je takodje pokazao da ne moze igrati 10-ku, definitivno ostaje Stilic samo....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2015, 17:05

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 avg 2015, 17:07

Da 200. minuta, zar one nisu dovoljne, za asistenciju, gol, bilo sta da uradi?

@SelvinKelevra
Ne znam kako je usao ne sjecam se svega, uglavnom odigrao je 71. minutu, pri tome da je usao prije Misimovica kao zamjena.

@Momciluk i utakmica protiv Austrije, gdje je mogao nesto uraditi. Ne vidim ga nikako kao 10-ku koja ce povuci nasu ekipu, pa cak ni u ovom momentu.

Ako se ne varam sad protiv Izraela je Pjanic bio fenomenalan na centralnom veznom i prvi put da je imao muda da povede ekipu.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 avg 2015, 17:15

emir79 je napisao/la:Da 200. minuta, zar one nisu dovoljne, za asistenciju, gol, bilo sta da uradi?

@SelvinKelevra
Ne znam kako je usao ne sjecam se svega, uglavnom odigrao je 71. minutu, pri tome da je usao prije Misimovica kao zamjena.

@Momciluk i utakmica protiv Austrije, gdje je mogao nesto uraditi. Ne vidim ga nikako kao 10-ku koja ce povuci nasu ekipu, pa cak ni u ovom momentu.

Ako se ne varam sad protiv Izraela je Pjanic bio fenomenalan na centralnom veznom i prvi put da je imao muda da povede ekipu.
Osim odlicnog utracavanja Visce na Pjanicevu loptu nista nije drugo pokazao, naprotiv bio je opet najslabija karika, pogubio je bezbroj lopti, duele necemo spominjati to je vec opste-poznato...

Treba nama ovakav Stila, protiv Astane je pokazao da ima slifa, ne zbog gola, vec zbog odlicnog snalazenja na malom prostoru, gdje je slao fantasticne kratke pasove, ali nema Apoel Dzeku koji bi to pospremio gdje treba...
Pa mislim da za cijelu utakmicu nije prokockao 2 lopte...

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 30 avg 2015, 17:16

Cuj Dzeko bi to pospremio, a Dzeko igrac manje na terenu..

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 avg 2015, 17:23

Momciluk je napisao/la:Cuj Dzeko bi to pospremio, a Dzeko igrac manje na terenu..
Inace napadaci njegovoga tipa su igrac manje u igri ali on nije tu da igra on je tu da cuva snagu i poentira, problem nastaje kada ti igrac u sredini tima bude manjak ;)

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 30 avg 2015, 17:28

U svakom slucaju Stila je doktor fudbala za sve nase trenutne veznjake u reprezentaciji osim Pjanica. Besic je zadnji vezni, njega ne racunam..

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 30 avg 2015, 17:29

Prilika je dobio koliko I Prcic. I jedan i drugi su pokazati 0 bodova, obadvojica rang Avdije na svojim pozicijama. Zato ih i ne treba zvat sve dok ne pocnu razvaljivat u svojim timovima.
al jbga jedan je igrao za Zelju pa mu se trebala dat sansa protiv Argentine..koji cinicari

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], edvaE2, kakarut, Proximic i 33 gosta.