Ja jos uvijek nemogu da vjerujem da smo se ovako brzo oporavili od prosle sezone. Ocekivao sam bolje naravno, ali izgledamo odlicno. Samo nastaviti ako Bog da.Borusse00 je napisao/la:U drugom pol je pitanje samo kada se bude otvorilo i s koliko komada će biti ispraćena momčad iz Berlina
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
sampionska igra, celna pozicija za sad
- kumkalesic
- Kontakt:
Aubaaaaaaaa!!!!!! Kagawa brate najmiliji!!!!!

- kumkalesic
- Kontakt:
Hocemo mi da se zezamo i da od gotovog pravimo veresiju!

E moj Miky 

Kako samo mocno igrate... da je samo bolja realizacija svaki mec bi vi davali po 6-7 komada
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovoj dvojici linijskih sudija treba zabraniti da se bave ovim poslom...
Joint_fc
Bitno je da se pobjedilo!!! Moglo je biti mnogooo ubjedljivije ali Boze moj! Treba definitivno poraditi jos na zavrsnici ali ako se po jutru dan poznaje, nasa Borusija se vraca na staze slave!

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 30 avg 2015, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva igra...
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
jedina ekipa koja nije primila gol do tog neregularnog kojeg smo primili iz očitog zaleđa, a bitno da je vidio ramosovo kojeg nije bilo, nema veze gol se morao primiti kad tad a ako se zna da i naš treći nije regularan ok
Odlična igra nema šta... Primili gol iz čistog zaleđa i Miky, Kagava i Reus mašili prazan gol.... sve u svemu prvo mjesto i 3 od 3 zvuči kao neka dobra zajebancija da je netko prognozirao prije sezone
Sada nam sljedi reprezentativna pauza i vidjeti što će biti s Ramosom, Kubom i Grossom i daj bože da nam dođe Yaro i napasti Bayerna

Sada nam sljedi reprezentativna pauza i vidjeti što će biti s Ramosom, Kubom i Grossom i daj bože da nam dođe Yaro i napasti Bayerna

Ma da mi je neko prico na kraju prosle sezone da cemo ovako izgledati odma reko bi mu da je budala i nebi vise rjec sa njim progovorio!Borusse00 je napisao/la:Odlična igra nema šta... Primili gol iz čistog zaleđa i Miky, Kagava i Reus mašili prazan gol.... sve u svemu prvo mjesto i 3 od 3 zvuči kao neka dobra zajebancija da je netko prognozirao prije sezone![]()

-
- Kontakt:
Ne, nego realno viđenje stvari.Borusse00 je napisao/la: prvo mjesto i 3 od 3 zvuči kao neka dobra zajebancija da je netko prognozirao prije sezone![]()
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ne toliko impresivno kao u prva 2 kola ali fina pobjeda...raduje igra Ramosa koji je danas za 10-15 minuta imao vise dobrih poteza nego zadnjih 10 utakmica u zbiru.
S druge strane Burki je mogao i bolje danas...3-4 lopte je samo ispustio ispred sebe,sreca pa je samo jedna kaznjena.
P.S. Sudjenje katastrofa kaoo i u cijelom trecem kolu
S druge strane Burki je mogao i bolje danas...3-4 lopte je samo ispustio ispred sebe,sreca pa je samo jedna kaznjena.
P.S. Sudjenje katastrofa kaoo i u cijelom trecem kolu

- Desperado09
- Kontakt:
Šta je s ovim Weiglom? 96,6 % tacnih dodavanja...
Pa gospodine

Pa gospodine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.