FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hehehehe, ovo je bilo malo na temu oko toga koliko cemo dobiti za Dzeku.
Nismo odavno, pa me nesto ah krenuo hehehehehe
Haj zdra'o
Nismo odavno, pa me nesto ah krenuo hehehehehe
Haj zdra'o
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- plavimomak
- Kontakt:
ma 100% kume samo se ti nadajedotm87 je napisao/la:evo ja potvrdjujem, gdje treba da potpisem?Avanes je napisao/la:jel to fakat da cemo dobiti 13 miliona. Onda se odmah moze praviti istocna tribina.
Neka neko potvrdi ovu informaciju, molim vas.

Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
-
- Kontakt:
evo, ja potvrđujemAvanes je napisao/la:jel to fakat da cemo dobiti 13 miliona. Onda se odmah moze praviti istocna tribina.

edit* vidio sam da je već neko potvrdio, sad i ja, znači - 100% 13 miliona nako

Mozda 13 milona krvnih zrnacaPlay.Blue.Minded je napisao/la:evo, ja potvrđujemAvanes je napisao/la:jel to fakat da cemo dobiti 13 miliona. Onda se odmah moze praviti istocna tribina.

× Plava krv ispod koze ×
Zeljo je: Istopio Čelik, Suzio
Široki Brijeg, Ugasio Zvijezdu, Zakopao Rudara, Pokosio Travnik, Pobijedio Borac i Preskocio Velez !!
Široki Brijeg, Ugasio Zvijezdu, Zakopao Rudara, Pokosio Travnik, Pobijedio Borac i Preskocio Velez !!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
koliko posto dovimao od dzekinog transfera 3 5 10 posto
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
19TM87 je napisao/la:Zeljo je: Istopio Čelik, Suzio

HSK Zrinjski Mostar
- plavimomak
- Kontakt:
ma jok ba 100% informacija tacna pola iznosa placa Hamina keksara a pola Bundes ligaMaliMemo je napisao/la:Mozda 13 milona krvnih zrnacaPlay.Blue.Minded je napisao/la:evo, ja potvrđujemAvanes je napisao/la:jel to fakat da cemo dobiti 13 miliona. Onda se odmah moze praviti istocna tribina.

I jos ako asistira nekome Zeljo ce dobit 40 milliona i odma ce moc kupit dzeku !!MaliMemo je napisao/la:Mozda 13 milona krvnih zrnacaPlay.Blue.Minded je napisao/la:evo, ja potvrđujemAvanes je napisao/la:jel to fakat da cemo dobiti 13 miliona. Onda se odmah moze praviti istocna tribina.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
19TM87 je napisao/la:Zeljo je: Istopio Čelik, Suzio

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
a ako dva puta asistira, još 10 miliona, da nam se nađe za pojačanja u ljetnom prelaznom rokuEdinTM87 je napisao/la: I jos ako asistira nekome Zeljo ce dobit 40 milliona i odma ce moc kupit dzeku !!

- plavimomak
- Kontakt:
i dobio 100 miliona zato sto je Dzeko prvi strijelacŽeljovac je napisao/la:19TM87 je napisao/la:Zeljo je: Istopio Čelik, Suzio
Široki Brijeg, Ugasio Zvijezdu, Zakopao Rudara, Pokosio Travnik, Pobijedio Borac i Preskocio Velez !!I slavio protiv Slavije i deaktiviraće Torpedo
Kakav smo mi to klub kada u njemačkog drugoligaša ide na probu igrač u vrijeme kad trebamo da osvojimo duplu krunu?
Ne mogu da kažem ništa protiv trenutnog vođstva niti su krivi za ovakav ishod ali nemoj drugi put da nam se ovo desi!!!
Amarova izjava, premoćna kao i uvijek
Ne mogu da kažem ništa protiv trenutnog vođstva niti su krivi za ovakav ishod ali nemoj drugi put da nam se ovo desi!!!

-
- Kontakt:
A zna li ko koliko ce Dzeko dobit ako Zeljo osvoji titulu i plus kup?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
i yebace sarajevoŽeljovac je napisao/la:19TM87 je napisao/la:Zeljo je: Istopio Čelik, Suzio
Široki Brijeg, Ugasio Zvijezdu, Zakopao Rudara, Pokosio Travnik, Pobijedio Borac i Preskocio Velez !!I slavio protiv Slavije i deaktiviraće Torpedo

oni su usli u bundes ligu ove godineemchoz je napisao/la:Kakav smo mi to klub kada u njemačkog drugoligaša ide na probu igrač u vrijeme kad trebamo da osvojimo duplu krunu?
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
- Kontakt:
Administracija daj pobrisite i opomenite ove oko ovih transfera ubise u pojam
- plavimomak
- Kontakt:
hahahahahahah svaka castStrumph_tm87 je napisao/la:A zna li ko koliko ce Dzeko dobit ako Zeljo osvoji titulu i plus kup?
to bitno mijenja stvarinermin_TM je napisao/la:oni su usli u bundes ligu ove godineemchoz je napisao/la:Kakav smo mi to klub kada u njemačkog drugoligaša ide na probu igrač u vrijeme kad trebamo da osvojimo duplu krunu?

Ne razumijem Kerlin potez nikako da se nije mogao strpiti jos 20-ak dana tj. ne Kerla nego Kaiser jer to je vise nego nekorektno traziti na probu igraca koji igra utakmice za svoj klub koji se bori za dva trofeja. Prije svega Kerla je ostavio na cjedilu svoje saigrace i klub zbog toga sto Bogicevic ne moze igrati kup utakmice a ne daj Boze da se povrijede Mesic ili Bajic. Cisto sumnjam da ce ga pustiti za tih 60 000 € koliko se spominje. Mlad i perspektivan igrac i to je premalo da bi ga tek tako pustili. Sve u svemu ako ne zadovolji tamo mozda mu Amar dopusti da bude na tribinama. Glup potez i zao mi momka. Naravno sve ovo ako je istina kao sto se prica.
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 37 gostiju.