Vjerujem da nam vi s prodajom maminog princa pokažete kako se prodaju flopčine.Zdena04 je napisao/la:Pohvale kad dođe, pohvale kad ode.![]()
Da vi niste šiiti sa njihovim nepogrešivim imamima? Samo što su imami Zorc, Fratzke i co.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Vjerujem da nam vi s prodajom maminog princa pokažete kako se prodaju flopčine.Zdena04 je napisao/la:Pohvale kad dođe, pohvale kad ode.![]()
Da vi niste šiiti sa njihovim nepogrešivim imamima? Samo što su imami Zorc, Fratzke i co.
Kada budemo doveli igrača i hvalili taj transfer a SVI ostali budu skeptični i argumentovano tvrdili da je taj igrač preplaćen i budući flop (kao kod vas trenutno CastroKayserSose je napisao/la:Vjerujem da nam vi s prodajom maminog princa pokažete kako se prodaju flopčine.Zdena04 je napisao/la:Pohvale kad dođe, pohvale kad ode.![]()
amerosm je napisao/la:Prema pisanju ukrajnskih medija navodno ste blizu dovodjenja Yarmolenka i transfer bi trebao biti okoncan do Ponedjeljka...Mislim da bi to za BVB bio odlican transfer i da bi napad izgledao jos ubojitije.
PS: Takodjer je Kuba blizu prelaska u VfB Stuttgart. Izgleda da je transfer de Bruyne-a jos jednom na trzistu napravio taj tzv. domino-efekat.
Pa nije bas da Everton ima veci budzet od Bvb-a.Zadnji put kad sam gledao razlika je bila 120 miliona. Ispade Borussija milostinja za Everton. Klub ciji su prihodi 276 mil eura je daleko od Evertona svijetlosnim godinama. Pogotovo upada u oci recenica da je Everton bolji angazman, pa ko je Everon u odnodu na Borussiju?DrDule je napisao/la:Previse je to dobro da bi bilo istinito, jedino ako ima vecu zelju da predje u Dortmund nego u Arsenal ili Everton pa da se to i ostvari.Ne deluje mi da razmislja kao Aranguiz vec kao i svaki normalan fudbaler koji juri bolji angazman i vecu platu.
Trebao sam da napisem na ili posto bi sigurno imao vecu platu u Evertonu nego u Dortmundu, mada mislim da ce tu jos neko da iskoci.Mogu oni da puno vise daju, a za Dortmund ne verujem da ce to da bude vise od 15-18 miliona evra.Logicno bi bilo da klub prihvati vecu ponudu, a ako je Everton stvarno zainteresovao to ce da bude za par miliona veca i mozda predje preko 20 miliona.Ipak su prosle godine platili 35 miliona evra za Lukakua, a slabo su trosili ovog leta.Odnos plata ima samo da se menja u korist Premijerligasa, jedan Lester nudio Aranguizu bolje finansijske uslove od Bayera.FRANK RIBERY je napisao/la:Pa nije bas da Everton ima veci budzet od Bvb-a.Zadnji put kad sam gledao razlika je bila 140-150 miliona. Ispade Borussija milostinja za Everton. Klub ciji su prihodi 276 mil eura je daleko od Evertona svijetlosnim godinama. Pogotovo upada u oci recenica da je Everton bolji angazman, pa ko je Everon u odnodu na Borussiju?DrDule je napisao/la:Previse je to dobro da bi bilo istinito, jedino ako ima vecu zelju da predje u Dortmund nego u Arsenal ili Everton pa da se to i ostvari.Ne deluje mi da razmislja kao Aranguiz vec kao i svaki normalan fudbaler koji juri bolji angazman i vecu platu.
Preracunao si se Bgm, Everton je koliko sam ja upoznat odbio da plati 20+ mil eura za Yarmolenka, cak se pisalo da su odustali. Uzmi Umsatz pa će vidjeti ko moze ponuditi veću platu, druga je stvar što ce poglupi Watzke prije isplatiti 30 mil eura u dividendi nego sto ce ponovo masno platiti igraca poput Mikija.Finansijski gledano, Everton je zaista daleko od Borussije, porediš nešto sto se ne moze porediti. To što su Lukakua platili toliko, ne znači da mogu svaki dan odvaliti takvu cifru. Borussija je prosle godine na pojacanja potrosila 65 mil eura, ove godine samo 15.Prihodi su ove godine porasli za 15tak miliona, sam ces zakljuciti ko ima vece sanse da dovede Yarmolenka.Ako ga Tuchel bude zelio, Everton nema amabas nikakve sanse za njegov potpis.DrDule je napisao/la:Trebao sam da napisem na ili posto bi sigurno imao vecu platu u Evertonu nego u Dortmundu, mada mislim da ce tu jos neko da iskoci.Mogu oni da puno vise daju, a za Dortmund ne verujem da ce to da bude vise od 15-18 miliona evra.Logicno bi bilo da klub prihvati vecu ponudu, a ako je Everton stvarno zainteresovao to ce da bude za par miliona veca i mozda predje preko 20 miliona.Ipak su prosle godine platili 35 miliona evra za Lukakua, a slabo su trosili ovog leta.Odnos plata ima samo da se menja u korist Premijerligasa, jedan Lester nudio Aranguizu bolje finansijske uslove od Bayera.FRANK RIBERY je napisao/la:Pa nije bas da Everton ima veci budzet od Bvb-a.Zadnji put kad sam gledao razlika je bila 120a. Ispade Borussija milostinja za Everton. Klub ciji su prihodi 276 mil eura je daleko od Evertona svijetlosnim godinama. Pogotovo upada u oci recenica da je Everton bolji angazman, pa ko je Everon u odnodu na Borussiju?DrDule je napisao/la:Previse je to dobro da bi bilo istinito, jedino ako ima vecu zelju da predje u Dortmund nego u Arsenal ili Everton pa da se to i ostvari.Ne deluje mi da razmislja kao Aranguiz vec kao i svaki normalan fudbaler koji juri bolji angazman i vecu platu.
http://bundesliga-streams.net/live/boru ... channel-2/kraljttbvb je napisao/la:Dajte kakav link
Bogami Kagawica preporodjenBorusse00 je napisao/la:Kakva lopta Kagawice![]()
![]()
Polako. Nije baš da smo odigrali impresivno poluvrijeme.Borusse00 je napisao/la:U drugom pol je pitanje samo kada se bude otvorilo i s koliko komada će biti ispraćena momčad iz Berlina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.