Upravo tako.Wolverine je napisao/la:mislis koliko ce liverpool imati para za transfere?CollegeGunner je napisao/la:Koliko cete vi imati para za transfere?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Ako ne bude bar 50m neće valjati, osim ako nas ne kupi neki Šeik

Ako vas kupi neki seik, nece se pjevati You never walk alone, nego ona Ej šeki, šeki, tako ti Allaha
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Liverpool neće prodavati zvijezde kako bi umanjio dug
Petak, 07.05.2010.
Predsjednik Liverpoola Martin Broughton tvrdi kako najbolji igrači poput Fernanda Torresa ili Stevena Gerrarda neće ovog ljeta biti prodani kako bi se smanjila rupa u blagajni nakon što su objavljeni rezultati poslovanja za prošlu sezonu, koja je donijela minus od 17,5 milijuna eura.
Ukupni dug Liveroola sa tim se povećao na preko 350 milijuna eura. To je zabrinjavajući podatak za navijače Liverpoola, ali Broughton, koji je doveden kako bi pronašao kupce za klub, kaže kako prodaje glavnih zvijezda neće biti.
"Nema apsolutno nikakvog razloga da prodajemo Torresa ili Gerrarda. Ne želim prodati nijednog od njih. Menadžer Rafa Benitez također ih ne želi prodati, tako da klub ne traži kupca za njih. Nije nam to potrebno kako bismo otplatili dio duga. Torres je jedan od najboljih igrača na svijetu i svaki bi ih klub volio imati. Mi ga već imamo i nemamo ga namjeru prodavati." rekao je Broughton.
Broughton je jučer konačno održao dugo čekani sastanak sa Benitezom, na kojem su razgovarali o trenutnoj situaciji oko potrage za novim vlasnicima, te planovima za promjene u momčadi. Dogovoreni su i novi sastanci, ali malo je vjerojatno da će Benitez dobiti očekivana sredstva za pojačanja nakon što momčad nije izborila nastup u Ligi prvaka.
"Sastali smo se i bila je to iskrena razmjena mišljenja, konstruktivna i korisna. Momčadi su potrebna pojačanja, ali to je kontinuiran proces koji prodaja kluba neće zaustaviti. Razgovarali smo sa Rafom kako bismo utvrdili koja je snaga momčadi, što je potrebno promijeniti, koji su igrači pravi, a koje treba prodati. Ono što sam pitao Rafu je ono što čelnici svakog kluba pitaju na kraju sezone." dodao je Broughton.
Eto sa da stanemo na kraj špekulacijama niko od važnijih igrača ne ide i kraj.
A što se tiče prelaznog roka...teško je reći.Na raspolaganju ćemo imati 50.000.000 funti čak iako ostanu ovi vlasnici.Ne znam da li je bolje kupovati prije ili poslije SP-a.
Petak, 07.05.2010.
Predsjednik Liverpoola Martin Broughton tvrdi kako najbolji igrači poput Fernanda Torresa ili Stevena Gerrarda neće ovog ljeta biti prodani kako bi se smanjila rupa u blagajni nakon što su objavljeni rezultati poslovanja za prošlu sezonu, koja je donijela minus od 17,5 milijuna eura.
Ukupni dug Liveroola sa tim se povećao na preko 350 milijuna eura. To je zabrinjavajući podatak za navijače Liverpoola, ali Broughton, koji je doveden kako bi pronašao kupce za klub, kaže kako prodaje glavnih zvijezda neće biti.
"Nema apsolutno nikakvog razloga da prodajemo Torresa ili Gerrarda. Ne želim prodati nijednog od njih. Menadžer Rafa Benitez također ih ne želi prodati, tako da klub ne traži kupca za njih. Nije nam to potrebno kako bismo otplatili dio duga. Torres je jedan od najboljih igrača na svijetu i svaki bi ih klub volio imati. Mi ga već imamo i nemamo ga namjeru prodavati." rekao je Broughton.
Broughton je jučer konačno održao dugo čekani sastanak sa Benitezom, na kojem su razgovarali o trenutnoj situaciji oko potrage za novim vlasnicima, te planovima za promjene u momčadi. Dogovoreni su i novi sastanci, ali malo je vjerojatno da će Benitez dobiti očekivana sredstva za pojačanja nakon što momčad nije izborila nastup u Ligi prvaka.
"Sastali smo se i bila je to iskrena razmjena mišljenja, konstruktivna i korisna. Momčadi su potrebna pojačanja, ali to je kontinuiran proces koji prodaja kluba neće zaustaviti. Razgovarali smo sa Rafom kako bismo utvrdili koja je snaga momčadi, što je potrebno promijeniti, koji su igrači pravi, a koje treba prodati. Ono što sam pitao Rafu je ono što čelnici svakog kluba pitaju na kraju sezone." dodao je Broughton.
Eto sa da stanemo na kraj špekulacijama niko od važnijih igrača ne ide i kraj.
A što se tiče prelaznog roka...teško je reći.Na raspolaganju ćemo imati 50.000.000 funti čak iako ostanu ovi vlasnici.Ne znam da li je bolje kupovati prije ili poslije SP-a.

FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa prodaja Torresa i Gerrarda bi sasvim sigurno značila još veće propadanje. Njihovim odlaskom bi Liverpool postao sasvim prosječna ekipa, a to nije ni u čijem interesu. Nadam se da će se kesa odriješiti, ili ako ništa, da će se za onoliko para koliko se bude imalo, dovesti par odličnih pojačanja(ne moraju to biti navikani fudbaleri, ali trebaju znati svoj posao i izvršavati zadatke), te da se sljedeće sezone bore za sami vrh.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
neigraju samo Gerrard i Torres, "mozda" ako oni odu, cak liverpoolu bude bolje isloMonolog je napisao/la:Pa prodaja Torresa i Gerrarda bi sasvim sigurno značila još veće propadanje. Njihovim odlaskom bi Liverpool postao sasvim prosječna ekipa, a to nije ni u čijem interesu. Nadam se da će se kesa odriješiti, ili ako ništa, da će se za onoliko para koliko se bude imalo, dovesti par odličnih pojačanja(ne moraju to biti navikani fudbaleri, ali trebaju znati svoj posao i izvršavati zadatke), te da se sljedeće sezone bore za sami vrh.

- Red_hart_mure
- Kontakt:
I ja također mislim da prodajom Torresa i Gerrarda ne bismo postigli ništa i LFC bi tada bio u rangu ekipa iz sredine tabele,čak bi završili gore nego ove sezone,al u drugu ruku svi očekuju previše od njih dvojice i jesu oni vrhunski igrače ali nerealno je očekivati da njih dvojica uz reinu donesu titulu,trebamo dovesti pojačanja,a tih 50mil.neće biti dovoljno ako ih uopšte bude..
LIVERPOOL IN MY HEART....
CAPELLO POZVAO CARRAGHERA U REPREZENTACIJU
Pomalo iznenađujuće, no engleski selektor Fabio Capello uputio je poziv Liverpoolovom štoperu Jamie Carragheru (32).
Posljednji put je Carragher za nacionalnu vrstu igrao prije tri godine, a odlučio se oprostiti od selekcije uz opravdanje kako "dolaze mlade snage". Carragher je, do tada, skupio 34 nastupa.
Selektor Engleske, Fabio Capello, telefonski je pozvao Carraghera i objasnio mu kako ga želi u zadnjoj liniji reprezentacije. Tako bi Liverpoolov štoper mogao otputovati za Južnu Afriku sa ostatkom momčadi.

Pomalo iznenađujuće, no engleski selektor Fabio Capello uputio je poziv Liverpoolovom štoperu Jamie Carragheru (32).
Posljednji put je Carragher za nacionalnu vrstu igrao prije tri godine, a odlučio se oprostiti od selekcije uz opravdanje kako "dolaze mlade snage". Carragher je, do tada, skupio 34 nastupa.
Selektor Engleske, Fabio Capello, telefonski je pozvao Carraghera i objasnio mu kako ga želi u zadnjoj liniji reprezentacije. Tako bi Liverpoolov štoper mogao otputovati za Južnu Afriku sa ostatkom momčadi.

FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ali se njihovom prodajom može zaraditi, a ne prodajom N'Goga i Lucasa, razumiješ.QUARESMA 18<<< je napisao/la:neigraju samo Gerrard i Torres, "mozda" ako oni odu, cak liverpoolu bude bolje isloMonolog je napisao/la:Pa prodaja Torresa i Gerrarda bi sasvim sigurno značila još veće propadanje. Njihovim odlaskom bi Liverpool postao sasvim prosječna ekipa, a to nije ni u čijem interesu. Nadam se da će se kesa odriješiti, ili ako ništa, da će se za onoliko para koliko se bude imalo, dovesti par odličnih pojačanja(ne moraju to biti navikani fudbaleri, ali trebaju znati svoj posao i izvršavati zadatke), te da se sljedeće sezone bore za sami vrh.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sto se mene tice, nama ne treba pojacanja, samo neka ostanu Torres i Gerrard, ali neka ide onaj supak Benitez.
Treba nam novi trener, prije svega....koji zna sta ce uraditi sa parama

LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
S kojim parama je li to Benitez raspolaze budzetom od 100-tinjak miliona pa ne zna sta ce s tolikim parama pa nam treba neko ko zna s parama. Druze mi nemamo paraSG8 je napisao/la:sto se mene tice, nama ne treba pojacanja, samo neka ostanu Torres i Gerrard, ali neka ide onaj supak Benitez.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Razocarat cu se u Carru ako se vrati u repkureds je napisao/la:CAPELLO POZVAO CARRAGHERA U REPREZENTACIJU

Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- Red_hart_mure
- Kontakt:
Ja sumnjam da će CARRE igrati za repku jer već je davno rekao da mu je veće uživanje i čast igrati za Liverpool i da nikada se neće vratiti u repku... no vijedet ćemo, iako capelov poziv nije mala stvar i sigurno je dodatna motivacija za CARRA.. 

LIVERPOOL IN MY HEART....
- reds_forever
- Kontakt:
Ma ja mislim da je carra zavrsio sa reprezentacijom za sva vremena,postoji mogucnost da se vrati,al sumnjam...on se ionako do kraja karijere zeli posvetiti liverpoolu
Liverpool could be about to cut their losses on flop Alberto Aquilani and use him as bait in a swap deal for Juventus forward Vincenzo Iaquinta.
Aquilani has not been guaranteed an Anfield place by Rafa Benitez after spending the first three months of his Liverpool career overcoming injury.
Now Benitez, who is not known for his patience, is thought to be keen on offloading him with 30-year-old Iaquinta coming in to take some of the pressure off striker Fernando Torres.
Juventus are thought to be keen on bringing Aquilani home to Italy as part of a major rebuilding programme in the transfer window.
Ne vjerujem da ce se ovo desiti,al et,....suska se
Liverpool could be about to cut their losses on flop Alberto Aquilani and use him as bait in a swap deal for Juventus forward Vincenzo Iaquinta.
Aquilani has not been guaranteed an Anfield place by Rafa Benitez after spending the first three months of his Liverpool career overcoming injury.
Now Benitez, who is not known for his patience, is thought to be keen on offloading him with 30-year-old Iaquinta coming in to take some of the pressure off striker Fernando Torres.
Juventus are thought to be keen on bringing Aquilani home to Italy as part of a major rebuilding programme in the transfer window.
Ne vjerujem da ce se ovo desiti,al et,....suska se
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
Rangers' Danny Wilson to complete Liverpool transfer
Defender Danny Wilson is expected to agree a move from Rangers to Liverpool in the next seven days.
The 18-year-old has just over a year left on his contract and had turned down the new deal on offer to him.
Liverpool had a previous bid turned down but have returned with an improved offer in the region of £2m plus add-ons that Rangers have deemed acceptable.
The Ibrox club stood to lose the player for around £500,000 in compensation had he not been sold this summer.
Wilson, who made his debut in October, was recently voted PFA Scotland young player of the year, having made over 20 appearances - two in the Champions League - and scored once this season.
Defender Danny Wilson is expected to agree a move from Rangers to Liverpool in the next seven days.
The 18-year-old has just over a year left on his contract and had turned down the new deal on offer to him.
Liverpool had a previous bid turned down but have returned with an improved offer in the region of £2m plus add-ons that Rangers have deemed acceptable.
The Ibrox club stood to lose the player for around £500,000 in compensation had he not been sold this summer.
Wilson, who made his debut in October, was recently voted PFA Scotland young player of the year, having made over 20 appearances - two in the Champions League - and scored once this season.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- CollegeGunner
- Kontakt:
Prvo Jonjo, pa sada Wilson. Investirate u buducnost...
Odlicna pojacanja. 

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
-
- Kontakt:
evo skaut report shelveya sa sky sportsa,,samo cu clanke postavljat i tako to,nista ne komentiram zbog bojkota
Shooting: 7 out of 10
Passing:8 out of 10
Tackling: 8 out of 10
Heading: 7 out of 10
Pace: 6 out of 10
Vision: 7 out of 10
Current ability: 7 out of 10
Potential ability: 10 out of 10
Current value: £3million
Potential value: £25million

http://liverpool.bosnianforum.com/
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Ma neće se Carragher vratiti u repku, 100% sam siguran ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Ovaj lik je zvijer ukoliko opravda ogroman potencijal novi GerrardPhill Jackson je napisao/la:evo skaut report shelveya sa sky sportsa,,samo cu clanke postavljat i tako to,nista ne komentiram zbog bojkota![]()
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
ja bih prodao torresa za 70 miliona jer je vecinu sezone povrijeden i za taj novac bi mogli kupita dva vrhunska igraca npr džeku(ne zato sto je bosanac) i gurccuffa ili angela di maria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.