NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brigsiroki » 29 avg 2015, 00:41

Android je napisao/la:Zaboravi, vec ima ponude a malo je i nerealno da dodje igrati BH ligu koja je ipak razina nize od HNL-a...
android tako smo i za benka govorili da nema šanse za našu ligu,kad on u sarajevu završi, kiš je dobar ali ne toliko puno,on bi bio dobar napadač za našu ligu i igrao bi,dok bi možda u nekoj jačoj lizi grijao klupu...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 avg 2015, 00:47

Jesi siguran u to da bi pobjedili, Hajduk kakav god da je sada dobio bi sve klubove iz BIH. Nikakvo podcjenjivanje, realnost je realnost, BIH u svacem zaostaje za HNL-om. Taj jadni Hajduk mjesecno placa par igraca sa preko 10000 eura, koji klub u BiH to moze(mozda Sarajevo Benku). Infrastruktura svemirska u odnosu na BiH, igraci se naravno bolje prodaju, igraci iz jadnog Hajduka odlaze u Chelsea, Napoli...

Ja imam pravo navijati za koga ja hocu, rodjen sam u Splitu, imam dalmatinske korijene, stari.mi je bio Hajdukovac i naravno da mi je Hajduk prva ljubav, no i Sirokog volim podjednako, utakmicu propustim jedino ako sam tesko bolestan, bolje je da to.govoris svojim sugradjanima koji ce radije petaka ostavit u kladionici nego.otici na Pecaru, a takvih je u Sirokom poprilican broj, a ja cu opet prije otici na utakmicu Sirokog nego Hajduka...

I da zavrsim za Kisa, za njega se zanimaju dva talijanska kluba, a momak moze igrati u prvom.sastabu vecine HNL prvoligasa, ako vi mislite da je realno da dodje u SB onda dobro
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 29 avg 2015, 10:15

Nije realnost da se dovede bilo koji napadac mislim. Sa nigerijcem dobroslavom kad papire bude dobio napokon imat cemo 3 sto je za nasu igru vise nego dovoljno. O kvalitetu sd ruge strane bi se dalo raspravljat.
NK Široki Brijeg

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 29 avg 2015, 12:45

Koliko je vas navijača uzelo člansku i godišnju, ja imam člansku, godišnju, uzeo majicu, šal i dres! :-)

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 avg 2015, 12:50

Ja imam clansku i sal zasada, sutra planiram uzeti dres(ima li bijelog u ponudi?)

Ivankovic sutra opet laznog napadaca igra, sta je sa Buhacem?

HRHB

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 29 avg 2015, 14:46

Android je napisao/la:Jesi siguran u to da bi pobjedili, Hajduk kakav god da je sada dobio bi sve klubove iz BIH. Nikakvo podcjenjivanje, realnost je realnost, BIH u svacem zaostaje za HNL-om. Taj jadni Hajduk mjesecno placa par igraca sa preko 10000 eura, koji klub u BiH to moze(mozda Sarajevo Benku). Infrastruktura svemirska u odnosu na BiH, igraci se naravno bolje prodaju, igraci iz jadnog Hajduka odlaze u Chelsea, Napoli...

Ja imam pravo navijati za koga ja hocu, rodjen sam u Splitu, imam dalmatinske korijene, stari.mi je bio Hajdukovac i naravno da mi je Hajduk prva ljubav, no i Sirokog volim podjednako, utakmicu propustim jedino ako sam tesko bolestan, bolje je da to.govoris svojim sugradjanima koji ce radije petaka ostavit u kladionici nego.otici na Pecaru, a takvih je u Sirokom poprilican broj, a ja cu opet prije otici na utakmicu Sirokog nego Hajduka...

I da zavrsim za Kisa, za njega se zanimaju dva talijanska kluba, a momak moze igrati u prvom.sastabu vecine HNL prvoligasa, ako vi mislite da je realno da dodje u SB onda dobro
i ja volim i hajduk i široki i normalno da je HNL liga jača od BIH lige ali kiš bi mogao doći možda da mu se više plati ali ode on sad kako se govori u belgiju u K.V. Kortrijku u kojem je vlasnik vincet tan...

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 29 avg 2015, 22:23

Hajd izgubite na Bilinom ko prosli put i mi rahat :D
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 avg 2015, 02:17

AdnanRZ je napisao/la:Hajd izgubite na Bilinom ko prosli put i mi rahat :D
Iskreno dajem vam minimalne sanse za pozitivan rezultat sutra. Ali opet... ima to "Ali".. ;) :)

Sretno i nek bolji pobjedi!
NK Široki Brijeg

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 30 avg 2015, 08:52

Evolve je napisao/la:
AdnanRZ je napisao/la:Hajd izgubite na Bilinom ko prosli put i mi rahat :D
Iskreno dajem vam minimalne sanse za pozitivan rezultat sutra. Ali opet... ima to "Ali".. ;) :)

Sretno i nek bolji pobjedi!
Ma salim se ja nek iduce kolo bolji pobjedi,bit ce dobra tekma kao i prosli put.Sretno
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 avg 2015, 13:33

Ugrovacaboy je napisao/la:Koliko je vas navijača uzelo člansku i godišnju, ja imam člansku, godišnju, uzeo majicu, šal i dres! :-)

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)
Jel se u kaficu predaje za clansku?
NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 avg 2015, 21:08

Gutavo, jedva, na guranje, na silu. Eto to bi bio moj rezime ove utakmice. Ali, tri boda su tri boda. Uz svo postovanje Velez je daleko najlosija ekipa sto sam ja gledao ove sezone. Vitez je pokazao 3 puta bolju igru iako su primili 5 komada. Cudo ih spasava od cvajte.

A ono na kraju gadjanje i pogodak wagnera **** SRAMOTA IDIOTA...
NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 30 avg 2015, 21:26

Evolve je napisao/la:Gutavo, jedva, na guranje, na silu. Eto to bi bio moj rezime ove utakmice. Ali, tri boda su tri boda. Uz svo postovanje Velez je daleko najlosija ekipa sto sam ja gledao ove sezone. Vitez je pokazao 3 puta bolju igru iako su primili 5 komada. Cudo ih spasava od cvajte.

A ono na kraju gadjanje i pogodak wagnera **** SRAMOTA IDIOTA...
nisam bio na utakmici, i kakvo je bilo gađanje

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 avg 2015, 21:34

Neki idiot gadjao velezovog igraca pa pogodio Wagnera upaljacem

Igru brisi, bodove pisi

HRHB

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 30 avg 2015, 21:35

Android je napisao/la:Neki idiot gadjao velezovog igraca pa pogodio Wagnera upaljacem

Igru brisi, bodove pisi
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
#musvdg

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 30 avg 2015, 21:39

slika
slika

ahahahahahah jedna iz 2008,koja bi danas valjala ;)

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 avg 2015, 21:41

Odakle si to iskopao :D :urnebes:
NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 30 avg 2015, 21:42

Android je napisao/la:Neki idiot gadjao velezovog igraca pa pogodio Wagnera upaljacem

Igru brisi, bodove pisi
ako nam je opet igra loša,a igrali smo protiv trenutno najlošije momčadi,onda teško možemo išta očekivati od narednih utakmica,a već je iduća kod čelika

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 30 avg 2015, 21:44

Evolve je napisao/la:Odakle si to iskopao :D :urnebes:
ahhahahaha na nekoj stranici škripara - vrh koreografija ahhahahahahahahaha

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 30 avg 2015, 21:52

brigsiroki je napisao/la:

Igru brisi, bodove pisi
ako nam je opet igra loša,a igrali smo protiv trenutno najlošije momčadi,onda teško možemo išta očekivati od narednih utakmica,a već je iduća kod čelika
Cini mi se da je sad reprezentativna pauza, ja se nadam da ce Ajayi rijesiti papirologiju, Jure ne moze u napadu, Kresinger prespor... I sta je sa Buhacem?

HRHB

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 30 avg 2015, 21:57

Realno ste rinaka od ekipe i uzeli najgori Velez u historiji na iskustvo. Iskreno se nadam da cemo i mi vas"toplo" docekati,jer ne natrpati ovakvu seljacku ekipu kakvi ste vi je sramota
lezVe do bagro

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bordobijeli, Doktorinho, ik0ik0, Resolute, rishovski, Zeko87 i 38 gostiju.