NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cokara
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cokara » 30 avg 2015, 10:49

sejonara je napisao/la:I ja sam bio na utakmici nakon dugo vremena i necu ponovo dugo otici nakon onakve utakmice i sudjenja. A to kako si ti opisao taj incident nije ni blizu kako si ti napisao,niti je pognuo glavu niti se izvinuo jer je to momak potezak,ovakav onakav da ga ne uvrijedim al taj ti se nece izvinut i pognut glavu.pozz
Jasko bolje bi vam svima bilo da igrate i ginete a manje pričate na terenu.Svi glumite nekakve zvijezde i igračine a nemožete pobjediti onu djecu iz Sanskog Mosta koju su sabrali po putu :silent:

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 avg 2015, 11:01

Mozes ti mene zvat kako hoces al ja kazem sto sam cuo i vidio. Dodao bi da sam posle ostao sa Mujom spice Orasja zbog koga sam i dosao da gledam utakmicu i on se slaze da gorre bratstvo nije bilo par godina unazad tako da bolje da se na vrijeme ti vasi "igraci" probude dok nebi bili u zoni ispadanja.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 avg 2015, 12:47

sejonara je napisao/la:Mozes ti mene zvat kako hoces al ja kazem sto sam cuo i vidio. Dodao bi da sam posle ostao sa Mujom spice Orasja zbog koga sam i dosao da gledam utakmicu i on se slaze da gorre bratstvo nije bilo par godina unazad tako da bolje da se na vrijeme ti vasi "igraci" probude dok nebi bili u zoni ispadanja.
Pa potrudite se ;)

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 avg 2015, 13:03

Hahah ,ja sigurno necu ;) ne interesuje me vas klub i situacija u njem.

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 30 avg 2015, 13:17

Ma kakav incident ,ne glupirajte se. To je normala postala kad ekipi ne ide

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 avg 2015, 13:45

sejonara je napisao/la:Hahah ,ja sigurno necu ;) ne interesuje me vas klub i situacija u njem.
Znaš da su te Fukare provalile prošle godine na forumu kad si brisao postove pa se više nisi javljao ;) al hajd nema veze :mrgreen:

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 avg 2015, 14:15

Brisao jer nemate pojma vi sto ovde nagadjate ko je nacelnik,ko mico,ko mujka i tako to. Pa da nebi vi koga bez potrebe vrijedjali a ljudi nemaju veze sa forumom i vama balavcima zato sam obrisao da neko ne duzan ne trpi vas balavaca uvrede i prozivke. Sretno vama u nastavku prvenstva Arsenalu iz Carsije.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 avg 2015, 14:28

sejonara je napisao/la:Brisao jer nemate pojma vi sto ovde nagadjate ko je nacelnik,ko mico,ko mujka i tako to. Pa da nebi vi koga bez potrebe vrijedjali a ljudi nemaju veze sa forumom i vama balavcima zato sam obrisao da neko ne duzan ne trpi vas balavaca uvrede i prozivke. Sretno vama u nastavku prvenstva Arsenalu iz Carsije.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 avg 2015, 14:30

sejonara je napisao/la:Brisao jer nemate pojma vi sto ovde nagadjate ko je nacelnik,ko mico,ko mujka i tako to. Pa da nebi vi koga bez potrebe vrijedjali a ljudi nemaju veze sa forumom i vama balavcima zato sam obrisao da neko ne duzan ne trpi vas balavaca uvrede i prozivke. Sretno vama u nastavku prvenstva Arsenalu iz Carsije.
Smiri se sejonara !! Niko ovdje nije balavac i postuj druge forumase inace ide Kazna !

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 30 avg 2015, 14:45

batigol777 je napisao/la:Vi ste bili ocajni u prvom pol. Orasje vas je ibsa igracem manje nadigralo. Drugo puno bolje ste stajali na terenu cak kad ste dobili crveni jos bolje ste igrali.
E sad uz onakvo sudjenje dobro ste i prosli. Ono je zalosno nema se rijeci za ono samo mi je zao ato zaustavise Pantu da ga onesposobi da nikad vise neosudi jest da bi dobi kaznu al vrijedilo bi.
Posto sam gledao utakmicu,slazem se da su igraci Bratstva izgledali očajno,izgubljeni, kao da su dosli na trening....da se bilo sta kaze za sudjenje suvisno sve sem rijeci "SMIJESNO"......u Gracanici nam sude ofsajd iz auta....u Orasju, ko je bio vidio je da je crveni dao opravdano,zato je nakon toga sebe i svoja dva pomocnika uvrstio u sastav Labudova sa Save...licno mi je zao sto Panta nije podero sudiju nedade mu Daso....jedan jedini sut u okvir gola OMIC te onaj ponisteni go....neznam,valjda nam ovaj nacelnik sa foruma da koju informaciju sta se desava .....

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 30 avg 2015, 15:54

Iz poštovanja prema sudijskoj profesiji neću komentarist suđenje u Orašju ,,,, :puke: :puke: ,,, Dzindo vjerovatno ostaje do kod samo načelnik to zna...on plaća i on odlučuje,,,njegove pare ,njegova volja,,,mi samo mozemo podrzat to što radi za klub i općinu ... :tokralju: :tokralju:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 avg 2015, 15:58

nacelnik je napisao/la:Iz poštovanja prema sudijskoj profesiji neću komentarist suđenje u Orašju ,,,, :puke: :puke: ,,, Dzindo vjerovatno ostaje do kod samo načelnik to zna...on plaća i on odlučuje,,,njegove pare ,njegova volja,,,mi samo mozemo podrzat to što radi za klub i općinu ... :tokralju: :tokralju:
:lol: :urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes: ............... :puke: :puke: :puke: :puke:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 avg 2015, 16:01

cokara je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Iz poštovanja prema sudijskoj profesiji neću komentarist suđenje u Orašju ,,,, :puke: :puke: ,,, Dzindo vjerovatno ostaje do kod samo načelnik to zna...on plaća i on odlučuje,,,njegove pare ,njegova volja,,,mi samo mozemo podrzat to što radi za klub i općinu ... :tokralju: :tokralju:
:lol: :urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes: ............... :puke: :puke: :puke: :puke:
He moj Nacelniku gdje su ti ba oci ?? Hahahaahah :urnebes: Cuj "mi samo mozemo podrzat" ma podrzim mu ja nekog bha...Nmvze nek ostane Dzindo, ali nece imati podrsku od navijaca imat ce al od ovih djedova sto dodu dole na stadion.
Dakle ostaje prica da Dzindo ce ici tamo na Zimu ostaje da vidimo. :kafa:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 30 avg 2015, 16:12

GracanicaAA je napisao/la:
cokara je napisao/la:
He moj Nacelniku gdje su ti ba oci ?? Hahahaahah :urnebes: Cuj "mi samo mozemo podrzat" ma podrzim mu ja nekog bha...Nmvze nek ostane Dzindo, ali nece imati podrsku od navijaca imat ce al od ovih djedova sto dodu dole na stadion.
Dakle ostaje prica da Dzindo ce ici tamo na Zimu ostaje da vidimo. :kafa:
Načelnik je emotivac i njemu ovi porazi sigurno teže padaju nego vama,hem ulaze pare u klub ....i naravo da ga treba podrzat i on će svojom vizijom i umijećem sigurno dovest Bratstvo na mjesto koje mu pripada a to je Premijer liga...i pored opstrukcija iz saveza pa i dijela navijača TKZ,,Bratstvo ima svoj put a to je put razvoja i napretka a tim putem ga vodi načelnik i svi iskreni navijači Bratstva moraju bit sretni da im je na čelu kluba jedan vizionar poput Nusreta Helića-Dase,,, :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 avg 2015, 16:15

nacelnik je napisao/la: Načelnik je emotivac i njemu ovi porazi sigurno teže padaju nego vama,hem ulaze pare u klub ....i naravo da ga treba podrzat i on će svojom vizijom i umijećem sigurno dovest Bratstvo na mjesto koje mu pripada a to je Premijer liga...i pored opstrukcija iz saveza pa i dijela navijača TKZ,,Bratstvo ima svoj put a to je put razvoja i napretka a tim putem ga vodi načelnik i svi iskreni navijači Bratstva moraju bit sretni da im je na čelu kluba jedan vizionar poput Nusreta Helića-Dase,,, :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Daj suti eto kad te molim...Svake godine Brko sta ce bit idemo na ulazak ?? A on normalno da idemo a ?? De suti svake godine ista prica, a dobijemo isto 3, 4 ili 5 mjesto :lol: :urnebes:

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 30 avg 2015, 21:42

Bolje i jest da ne komentarises,i ti si ko i oni ....i tebe su po zitima ganjali......za trenera sam reko vec u ranijim postovima da je Daso glavni trener.....a to da su pare njegove nisam znao bogami....cestitam ljudino....podrzavo jesam,svojim parama sipo gorivo i iso za Bratstvom ko budala....nikad nigdje nisam uso dzabe a kamoli sjedio u lozi kao ti recimo.....nikakve koristi od BRATSTVA nemam za razliku od tebe i slicnih tebi,sem sto ga ja i mi mnogi volimo srcem .......jos jednom sve cestitke na javno izreceno....mislim da je pametnom dosta kad procita sta si ti napisao :thumbdown:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 30 avg 2015, 21:57

encco je napisao/la:
Bolje i jest da ne komentarises,i ti si ko i oni ....i tebe su po zitima ganjali......za trenera sam reko vec u ranijim postovima da je Daso glavni trener.....a to da su pare njegove nisam znao bogami....cestitam ljudino....podrzavo jesam,svojim parama sipo gorivo i iso za Bratstvom ko budala....nikad nigdje nisam uso dzabe a kamoli sjedio u lozi kao ti recimo.....nikakve koristi od BRATSTVA nemam za razliku od tebe i slicnih tebi,sem sto ga ja i mi mnogi volimo srcem .......jos jednom sve cestitke na javno izreceno....mislim da je pametnom dosta kad procita sta si ti napisao :thumbdown:
POTPIS :clap:

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 30 avg 2015, 22:21

Na jučerašnje suđenje mogu u Gračanici biti nezadovoljni, ali, treba priznati da je i ekipa podbacila. Većim dijelom imati igrača više i ne napraviti ni polupriliku je zabrinjavajuće. Moralo je to puno bolje. Na kraju, mogu u Gračanici biti zadovoljni što nije bilo još isključenja jer su igrači Bratstva bili veoma nervozni. Sudac se jučer izgubio i pravio je greške čitavim dijelom susreta

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 30 avg 2015, 23:15

encco je napisao/la:
E pa ja nisam Mićo ako si mislio ...i ja idem i volim Bratstvo ,,,a što se tiče Miće on je dosta toga uradio za Brastvo monogo više nego pojedine legende kluba...i uz načelnika je sigurno jedan od najzasluznih za rezultate koje Brastvo postize,,,pogotovo u mlađim selekcijama...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.