Ma da eto i Witsel nas lafo neće jer mu je u glavi Milan, šta ja znam...
Samo nek' se danas ostvari dobar rezultat za mir u kući.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nama je i potrebniji Lemina/Witsel nego Draxler, jer ja Pereyru vise cijenim nego sve te "veznjake" iz egzoticnih liga. Sa Pereyrom nema fule, naviko se na ekipu, poznaje ligu, a igrao je fantasticno. Najvece je pitanje Cuadrado, kako ga ugurati u 4-3-1-2 (jedino pokusati na desni CM), jer za 4-3-3 ispastaju ili Morata ili Dybala, a 3-5-2 definitivno ne zelim gledati svojim ocima.akisarajevo92 je napisao/la:AKO cemo dovesti Leminu, sta ce nam Witsel? Onda opet ostajemo bez klasicne desetke (iako ni Draxler to nije)
I dalje nemam pojma ko ce nam izvoditi prekide.
Možda mi sada stvarno precenjujemo Drakslera jer treba da nam bude "krunsko" pojačanje prelaznog roka, ali opet nikako ne možemo više ceniti jednog back-up igrača Pereiru (iako ga i ja iskreno gotivim) od igrača koji donosi prevagu na terenu.Italia je napisao/la:Nama je i potrebniji Lemina/Witsel nego Draxler, jer ja Pereyru vise cijenim nego sve te "veznjake" iz egzoticnih liga. Sa Pereyrom nema fule, naviko se na ekipu, poznaje ligu, a igrao je fantasticno. Najvece je pitanje Cuadrado, kako ga ugurati u 4-3-1-2 (jedino pokusati na desni CM), jer za 4-3-3 ispastaju ili Morata ili Dybala, a 3-5-2 definitivno ne zelim gledati svojim ocima.akisarajevo92 je napisao/la:AKO cemo dovesti Leminu, sta ce nam Witsel? Onda opet ostajemo bez klasicne desetke (iako ni Draxler to nije)
bianconeros je napisao/la:Ma daj Sneijdera i **** vise ovo .. Stvarno dojadilo ovo vise Uvezi Draxler .
Meni je to najvece pojacanje doslo jos i prije pocetka roka, tako da sam sa te strane miran. U nasem sistemu 4-3-1-2 svakako vise preferiram veznjaka kojeg karakterisu prodori, a ne neki koji se ufati lopte i tapka je dok ne pokusa neki Pirlovski pass. Imas Dybalu koji zeli loptu, a imas i Pogbu iza njega koji zeli i sa 10-kom na ledjima ce je uzimati daleko vise.Brajkula je napisao/la:Možda mi sada stvarno precenjujemo Drakslera jer treba da nam bude "krunsko" pojačanje prelaznog roka, ali opet nikako ne možemo više ceniti jednog back-up igrača Pereiru (iako ga i ja iskreno gotivim) od igrača koji donosi prevagu na terenu.Italia je napisao/la:Nama je i potrebniji Lemina/Witsel nego Draxler, jer ja Pereyru vise cijenim nego sve te "veznjake" iz egzoticnih liga. Sa Pereyrom nema fule, naviko se na ekipu, poznaje ligu, a igrao je fantasticno. Najvece je pitanje Cuadrado, kako ga ugurati u 4-3-1-2 (jedino pokusati na desni CM), jer za 4-3-3 ispastaju ili Morata ili Dybala, a 3-5-2 definitivno ne zelim gledati svojim ocima.akisarajevo92 je napisao/la:AKO cemo dovesti Leminu, sta ce nam Witsel? Onda opet ostajemo bez klasicne desetke (iako ni Draxler to nije)
Ako će Pereira da nam bude uzdanica, da vuče Juve do titule, onda možemo već sada da napišemo "PROPALO". Pereira je odličan igrač, može da igra na više meste i kao takav je zahvalan, ali da zakrpi kad treba, da odmori startera kad treba, tj. da se sa njim lepo izrotira postava, ali da bude prvi irvas koji vuče kola Deda Mraza, nikako !
Ma ti si trol neki sto posto, samo namerno kontru da udarišItalia je napisao/la:Meni je to najvece pojacanje doslo jos i prije pocetka roka, tako da sam sa te strane miran. U nasem sistemu 4-3-1-2 svakako vise preferiram veznjaka kojeg karakterisu prodori, a ne neki koji se ufati lopte i tapka je dok ne pokusa neki Pirlovski pass. Imas Dybalu koji zeli loptu, a imas i Pogbu iza njega koji zeli i sa 10-kom na ledjima ce je uzimati daleko vise.
Pereyra je super igrac i prosle sezone nas je vukao do duple i finala cl. Citavu sezonu je bio starter, tek je pred kraj poceo da ulazi sa klupe kada su svi bili zdravi. On u Juventusu nije ponudio ni blizu svog maksimuma i u to sam uvjeren. Cijeni dres, nece trositi lopte samo da bi pokazao svoj neki kvalitet, trudi se i trci kao ACM (sto je rijetkost) i izuzetno polivalentan.
Izuzev Isca i Gotzea, nijedan acm koji se sa nama povezivao ne bi bio neki upgrade za ekipu da ti sad kazes "e ovaj nam je trebao". On zeli loptu, zeli da je trosi, a klasama ispod je ispod Dybale i Pogbe. Ili bi gusio ekipu ili bi bio cisti prosjek koji popunjava mjesto. I po meni taj igrac ne vrijedi ni 20 miliona, a kamoli cifra od 32 koja se spominje.
Pricaj na nasem, mojne tih internet fraza.Brajkula je napisao/la:Ma ti si trol neki sto posto, samo namerno kontru da udarišItalia je napisao/la:Meni je to najvece pojacanje doslo jos i prije pocetka roka, tako da sam sa te strane miran. U nasem sistemu 4-3-1-2 svakako vise preferiram veznjaka kojeg karakterisu prodori, a ne neki koji se ufati lopte i tapka je dok ne pokusa neki Pirlovski pass. Imas Dybalu koji zeli loptu, a imas i Pogbu iza njega koji zeli i sa 10-kom na ledjima ce je uzimati daleko vise.
Pereyra je super igrac i prosle sezone nas je vukao do duple i finala cl. Citavu sezonu je bio starter, tek je pred kraj poceo da ulazi sa klupe kada su svi bili zdravi. On u Juventusu nije ponudio ni blizu svog maksimuma i u to sam uvjeren. Cijeni dres, nece trositi lopte samo da bi pokazao svoj neki kvalitet, trudi se i trci kao ACM (sto je rijetkost) i izuzetno polivalentan.
Izuzev Isca i Gotzea, nijedan acm koji se sa nama povezivao ne bi bio neki upgrade za ekipu da ti sad kazes "e ovaj nam je trebao". On zeli loptu, zeli da je trosi, a klasama ispod je ispod Dybale i Pogbe. Ili bi gusio ekipu ili bi bio cisti prosjek koji popunjava mjesto. I po meni taj igrac ne vrijedi ni 20 miliona, a kamoli cifra od 32 koja se spominje.![]()
![]()
![]()
Gde nas bre on vukao, vukao nas za onu stvar da prostiš, Morata i Tevez su ti koji su nas vukli, ostalo samo dodatan vetar u leđa. Ako želimo da budemo konkurentni sa najvećima treba da dovodimo one koji su najveći ili koji su to u postajanju. Kakav crni Pereira da nas negde vuče...nemoj me raditi.
Di Marzio: Draxler towards Wolfsburg : Schalke wants to sell him to another German Club.
[Di Marzio] Schalke backpedals: Draxler heading to Wolfsburg.
Šta će Draksler biti nije poenta posta....već da je on kakav je sad daleko bolji fudbaler od Pereire individualno.Italia je napisao/la:Pricaj na nasem, mojne tih internet fraza.
Naravno da je vukao, jer je on igrao na toj poziciji i pruzio odlicne partije dostojne naseg dresa i prve postave. Zato ti i kazem gore, nema tog igraca koji ce biti upgrade i donjeti vise od trenutnih igraca izuzev mozda Isca i Gotzea. To se narocito odnosi na poziciju ACM-a gdje igraci u tim amaterskim ligama poput Bundes dolaze do "izrazaja" jer je odbrana u Bundes nepostojeca stvar. I tako iz godine u godinu bundesligaski acm-ovi napustaju ekipe i odlaze negdje gdje se igra odbrana pa postaju obicni flopovi tipa Kagawa, evo sad i Firmina, a i mi smo imali susret sa takvim Ribasom da Cunhom.
Jedno je biti dobar i koristan u ekipi u kojoj se sve vrti oko tebi, a drugo je doci u Juve, nositi se sa pritiskom i igrati protiv bunkera i pri tom davati rezultate na terenu. Pereyra je to uradio na odlican nacin i ne sumnjam da ce tako nastaviti, a ti ako mislis da ce neki njemacki wonderkid biti alfa i omega ove ekipe pored Dybale, Morate, Pogbe.. grdno se varas.
Jba nas Schalke pravo, sad imas jedan dan da dovedes potrebno, a nemas koga.akisarajevo92 je napisao/la:Di Marzio: Draxler towards Wolfsburg : Schalke wants to sell him to another German Club.
[Di Marzio] Schalke backpedals: Draxler heading to Wolfsburg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.