Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Ovo sto se radi od odlaska Fergija mi se nikako nesvidja. Ajd sto smo se rijesili polovnjaka koja smo kupili,to je ok...ali svoju djecu nismo trebali prodavati. Bez obzira sto su nam kidali zivce,ni jedan od ovih igraca sto sad imamo u timu nece ginuti na terenu kao sto su to radili welback,evans,fletcher. Nemoze me niko uvjeriti da oni nisu imali dovoljno kvalitete da budu u Manchester Unitedu. Ok,nisu bili glavni nosioci igre ali definitivno su mogli biti u rosteru. Jer Depay,Scweini,Morgan,Shaw...imaju oni kvalitet,ali oni su cisti placenici i 90% njih se yebe za manchester United. Oni igraju za platu,a ovi su igrali srcem.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sta ces ocekivati od Cleva i Evansa. Pa ti igraci i pod velikim Fergijem su znali zesce kiksnuti.
Fletchera je bolest unazadila i taj covjek od tada igra na 70 % svojih mogucnosti.
Da se razumemo, naravno da se cijene vl produkti ali i oni ubiru plate, uzimaju mjesta event pojacanjima, itd.
Ev imamo Wilsona, pa mozda i malog Pearsona itd. Bit ce tu uvijek po koji igrac iz mladjih pogona, naravno ne u onoj mjeri kao sto smo navikli.
Fletchera je bolest unazadila i taj covjek od tada igra na 70 % svojih mogucnosti.
Da se razumemo, naravno da se cijene vl produkti ali i oni ubiru plate, uzimaju mjesta event pojacanjima, itd.
Ev imamo Wilsona, pa mozda i malog Pearsona itd. Bit ce tu uvijek po koji igrac iz mladjih pogona, naravno ne u onoj mjeri kao sto smo navikli.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- majestic24
- Kontakt:
Thiago Silva je jedan od najboljih stopera na svijetu a kad pogrijesi niko se nezamara s tim. I da ,pogrijesi cesto. Kad Evans ili neko drugi iz Uniteda napravi gresku svi mediji to objave...pa kako je pocelo o greskama nasih igraca jos malo cu poceti citati u Preporodu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kako si mogao tog balvana ubaciti u recenicu sa top stoperima?
Ocito ne zelis da shvatis da je iz tih polovnjaka samo Fergi izvlacio i vise od maksimuma. Evans je svojim greskama, nesigurnim iznosenjem lopti, ukopavao klub.
Sta bi sada radi neke nostalgije trebali trpiti igrace kojima je max domet u karijeri (po mogucnostima) jedan prosjecni premierligas.
Ocito ne zelis da shvatis da je iz tih polovnjaka samo Fergi izvlacio i vise od maksimuma. Evans je svojim greskama, nesigurnim iznosenjem lopti, ukopavao klub.
Sta bi sada radi neke nostalgije trebali trpiti igrace kojima je max domet u karijeri (po mogucnostima) jedan prosjecni premierligas.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Ferguson je imao sistem. Stavi veznjaka kao stopera i to funkcionise. Stavi bekove na krila i dobijemo Arsenal. Moyes to nije imao ,a bgm nema ni ovaj Glavonja. Jer ako je sav posao trenutnog trenera da posalje uvjek istih 11 na teren,bez akcija i slicnog,onda mozemo svi sjesti na klupu Manchester Uniteda i biti treneri istog a netrebaju nas platiti 10 ak mill po sezoni.
Otisao Ferguson,svi smo pricali o istrosenosti tima,o polovnjacima u istom. Ok,doveli smo Mattu,Felainija,Schweinija, Morgana,Darmiana,Shawa,Depaya...osvjezili smo tim,rijesili se 20 ak igraca. Zasto nismo poceli igrati kako treba?? Igramo ko qrac,nestvaramo prilike, vecina igraca djeluje izgubljeno. U cemu je sad problem??
Otisao Ferguson,svi smo pricali o istrosenosti tima,o polovnjacima u istom. Ok,doveli smo Mattu,Felainija,Schweinija, Morgana,Darmiana,Shawa,Depaya...osvjezili smo tim,rijesili se 20 ak igraca. Zasto nismo poceli igrati kako treba?? Igramo ko qrac,nestvaramo prilike, vecina igraca djeluje izgubljeno. U cemu je sad problem??
- theboss_RD07
- Kontakt:
Bastian od djetinjstva navija za junajted. Isto kao evansmajestic24 je napisao/la:Ovo sto se radi od odlaska Fergija mi se nikako nesvidja. Ajd sto smo se rijesili polovnjaka koja smo kupili,to je ok...ali svoju djecu nismo trebali prodavati. Bez obzira sto su nam kidali zivce,ni jedan od ovih igraca sto sad imamo u timu nece ginuti na terenu kao sto su to radili welback,evans,fletcher. Nemoze me niko uvjeriti da oni nisu imali dovoljno kvalitete da budu u Manchester Unitedu. Ok,nisu bili glavni nosioci igre ali definitivno su mogli biti u rosteru. Jer Depay,Scweini,Morgan,Shaw...imaju oni kvalitet,ali oni su cisti placenici i 90% njih se yebe za manchester United. Oni igraju za platu,a ovi su igrali srcem.
⭐
Ima jos vremena da se posloze stvari (istina za sada ne izgleda obecavajuce uzimajuci u obzir i proslu sezonu).Otisao Ferguson,svi smo pricali o istrosenosti tima,o polovnjacima u istom. Ok,doveli smo Mattu,Felainija,Schweinija, Morgana,Darmiana,Shawa,Depaya...osvjezili smo tim,rijesili se 20 ak igraca. Zasto nismo poceli igrati kako treba?? Igramo ko qrac,nestvaramo prilike, vecina igraca djeluje izgubljeno. U cemu je sad problem??
Ako sa svim ovim pojacanjima napokon ne proradimo na pravi nacin, moze se reci da je United ipak prevelik zalogaj za Gaala.
Pa nema vise Fergija.majestic24 je napisao/la: U cemu je sad problem??
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nadji mi bolju 9-ku.theboss_RD07 je napisao/la:Nemoj slutit, slunto jedan

Nije isto United i PSG i to ti je to, jedno je pogriješiti u PSG-u, a totalno nešto drugo u Unitedu.majestic24 je napisao/la:Thiago Silva je jedan od najboljih stopera na svijetu a kad pogrijesi niko se nezamara s tim. I da ,pogrijesi cesto. Kad Evans ili neko drugi iz Uniteda napravi gresku svi mediji to objave...pa kako je pocelo o greskama nasih igraca jos malo cu poceti citati u Preporodu.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Izgleda da ipak Španska golmanska curica ide za Madrid.
Bravo za Eda, 40 miliona se piše da ce uzeti.
Marca uzela naslov iz Daily failaBelmin6 je napisao/la:Izgleda da ipak Španska golmanska curica ide za Madrid.

Nadam se da je tačno, jer toliko novca dobiti... to ti je JACKPOT

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Za 40 miliona neka ide što se mene tiče.
Odmah kupite Lena. To bi bilo pametno, momak ce izrasti u velikog golmana.
Leno, Cilessen, Lloris. Ima dosta kandidata.
Ali ništa se ne zna, mogu dovesti zadnji dan tri igraca, a može ostati sve isto.
Ali ništa se ne zna, mogu dovesti zadnji dan tri igraca, a može ostati sve isto.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Lindegaardom? Ja sam u njega velike nade polag'o u onim mečevima kada je branio umjesto tada očajnog De Gena, tad sam Andersa nešto pravo zgotivio 

1946
Leno je moja zelja i mislim da nas ima jos nekoliko koji bi ga voljeli vidjeti.Pitanje je samo da li bi ga Leverkusen pustio u zadnjim danima prelaznog roka i kakva bi im bila solucija za zamjenu.Stvarno je kvalitetan,posjeduje sve one bitne faktore da postane uspjesan golman(visina,postavljanje..)
Evo bas gledam cillesena ,ja bi Lena iskreno,volim njemacke igrace,mentalitet njihov.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Ovde izgleda niko ne voli Romera,za mene je prvi izbor.Danas po pobjedu bit ce tesko,ali moramo im vratiti za proslu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.