NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cokara
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cokara » 25 avg 2015, 22:53

Još jedan dobar potez uprave Bratstva koji se odrekao svog dragulja Ibrahima Husejnovića i Ede Vehabovića U21.Raskid ugovora sa Suljićem koji je u Radničom za 2.utakmice dao 3.gola.Unjesto naše djece doveden je Admir Đono iz famosa i Mirsad Nukić iz Želje bravo načelniče :tokralju: :tokralju: Stavi na papir koliko koštaju igrači koje si doveo da na kraju budemo 6-7. :?: :?: :?: :?: :?: i gledamo jad i čemer na Bratstvu i pitamo se ko je ovaj :?: ko je onaj :?: POJAČANJA :crazy: :crazy: :crazy: ŠABIĆ,HUJIĆ,OMIĆ,ZOVKO,MEHANOVIĆ,NUKIĆ,BARČIĆ,SALIBAŠIĆ,ĐONO,JAGANJAC,DŽAFIĆ,DELIĆ,SALKIĆ,IKANOVIĆ klub koštaju godišnje 130 000 KM (stan,hrana,plata+premije) + Pantić,Brzi,Mujka=150 000 KM :crazy: Bravo za upravu :tokralju: :tokralju: :tokralju: ima para u općinskom budžetu i nema zime kao što mićko kaže :clap: Karađuz,Terzić,Omerović,Vehabović,Husenović,E. Muslimović,Murselović,Šako,Buljubašić,Mehanović,Klokić.....za počasnog nisu igrači za Bratstvo jer su naša djeca a nisu kvaliteta Džafića,Barčića,Zovke..... :clap: :clap: :clap:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 26 avg 2015, 13:30

cokara je napisao/la:Još jedan dobar potez uprave Bratstva koji se odrekao svog dragulja Ibrahima Husejnovića i Ede Vehabovića U21.Raskid ugovora sa Suljićem koji je u Radničom za 2.utakmice dao 3.gola.Unjesto naše djece doveden je Admir Đono iz famosa i Mirsad Nukić iz Želje bravo načelniče :tokralju: :tokralju: Stavi na papir koliko koštaju igrači koje si doveo da na kraju budemo 6-7. :?: :?: :?: :?: :?: i gledamo jad i čemer na Bratstvu i pitamo se ko je ovaj :?: ko je onaj :?: POJAČANJA :crazy: :crazy: :crazy: ŠABIĆ,HUJIĆ,OMIĆ,ZOVKO,MEHANOVIĆ,NUKIĆ,BARČIĆ,SALIBAŠIĆ,ĐONO,JAGANJAC,DŽAFIĆ,DELIĆ,SALKIĆ,IKANOVIĆ klub koštaju godišnje 130 000 KM (stan,hrana,plata+premije) + Pantić,Brzi,Mujka=150 000 KM :crazy: Bravo za upravu :tokralju: :tokralju: :tokralju: ima para u općinskom budžetu i nema zime kao što mićko kaže :clap: Karađuz,Terzić,Omerović,Vehabović,Husenović,E. Muslimović,Murselović,Šako,Buljubašić,Mehanović,Klokić.....za počasnog nisu igrači za Bratstvo jer su naša djeca a nisu kvaliteta Džafića,Barčića,Zovke..... :clap: :clap: :clap:

Husejnoviću je na njegov zahtjev omogućen raskid ugovora kao i Vehaboviću...Suljić je u Bratsvu fulio prilika da je zabio pola od toga bio bi zlatna kopačka,,,ako si bio a bio si na utakmicama,čovjek iz 10 šansi nije zabio gola...sad ga krenulo a i ćorava koka nađe zrno,,,dole pobrojani domaći kadar se takođe sam prekrizio iz igračke krizaljke NK Bratstvo...zašto treba njih pitat,,,,Pare za Bratstvo obezbjeđuje načelnik tako da je logično da on odlučuje kako će se te pare utrošit,,,

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 avg 2015, 14:24

Pa normalno je da će djeca zatražiti raskid ugovora kad dovede 15.stranaca od kojih su 3.prava pojačanja a ovo ostalo buranija i umjesto da se forsiraju djeca,na klupi stranci:Salibašić,Zovko,Đono,Džafić a naša djeca na tribine kao ovi su bolji ;) Pare ne obezbjeđuje Načelnik nego uzima iz budžeta općine Gračanica i njenih građana koje troši kao što svi znamo gdje i kako :kafa:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 26 avg 2015, 16:26

cokara je napisao/la:Pa normalno je da će djeca zatražiti raskid ugovora kad dovede 15.stranaca od kojih su 3.prava pojačanja a ovo ostalo buranija i umjesto da se forsiraju djeca,na klupi stranci:Salibašić,Zovko,Đono,Džafić a naša djeca na tribine kao ovi su bolji ;) Pare ne obezbjeđuje Načelnik nego uzima iz budžeta općine Gračanica i njenih građana koje troši kao što svi znamo gdje i kako :kafa:
Pa još bolje za njih ako je dovedena buranija,lakđe im je izborit status prvotimca,znaći da im je data šansa da se izbore za mjesto u ekipi ako oni to nisu u stanju među buranijom ( KAKO TI KAZEŠ) onda je do njih ,nikako do trenera ili načelnika,,,što se tiče para one su načelnikove a takozvanim građanima :guz:

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 26 avg 2015, 18:16

nacelnik je napisao/la:
cokara je napisao/la:Pa normalno je da će djeca zatražiti raskid ugovora kad dovede 15.stranaca od kojih su 3.prava pojačanja a ovo ostalo buranija i umjesto da se forsiraju djeca,na klupi stranci:Salibašić,Zovko,Đono,Džafić a naša djeca na tribine kao ovi su bolji ;) Pare ne obezbjeđuje Načelnik nego uzima iz budžeta općine Gračanica i njenih građana koje troši kao što svi znamo gdje i kako :kafa:
Pa još bolje za njih ako je dovedena buranija,lakđe im je izborit status prvotimca,znaći da im je data šansa da se izbore za mjesto u ekipi ako oni to nisu u stanju među buranijom ( KAKO TI KAZEŠ) onda je do njih ,nikako do trenera ili načelnika,,,što se tiče para one su načelnikove a takozvanim građanima :guz:
Daj molim te pojasni kako izboriti mjesto prvotimca......primjer: Kahrimanovic-Jaganjac.....sta je to Kahrimanovic pokazao manje ili losije od Janjeta za samo 20-setak minuta :puke:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 avg 2015, 18:21

encco je napisao/la: Daj molim te pojasni kako izboriti mjesto prvotimca......primjer: Kahrimanovic-Jaganjac.....sta je to Kahrimanovic pokazao manje ili losije od Janjeta za samo 20-setak minuta :puke:
Morao je ga izbaciti jer radi onog pravila u-21....Ili garant je on mislio da nece moc da izdrzi/nema snage.
Jer da nema toga qrc bih on ubacio Vahida ili Husu ;)
Ma oni mogu igrati preko 60 min tamam im je da igraju i onda ih zamjenit, ali eto trener odlucuje ne mi. Vidili ste svi ko je bio na utakmici da Huso nakon gola nema vise snage za igrom dakle 60 min tamam za njih.

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 26 avg 2015, 18:29

Mjesto u ekipi se valjda izbori na treningu,utakmici ( iskoristiš minutazu koju dobiješ),,itd,,,ako mislite da se minutaza moze izborit pritiskom sa tribina i deranjem daj ovog ili onog,,,onda ste u zabludi ....

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 avg 2015, 19:18

nacelnik je napisao/la:
AFERIM LJUDINO :clap: :clap: :clap: :puke:

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 26 avg 2015, 22:41

nacelnik je napisao/la:Mjesto u ekipi se valjda izbori na treningu,utakmici ( iskoristiš minutazu koju dobiješ),,itd,,,ako mislite da se minutaza moze izborit pritiskom sa tribina i deranjem daj ovog ili onog,,,onda ste u zabludi ....
gdine.nacelnice...pratimo ba i mi fudbal i znamo kako se u "NORMALNIM" uslovima zasluzuje igrati medju prvih 11.....tako da nam nemoras objasnjavati kako to ide....zamolio sam te da napravis usporedbu Kahrimanovic-Jaganjac....umjesto toga ti nam solis pamet .....upravo ta REALNA usporedba bi objasnila" zasto ta sva nasa djeca samovoljno uzimaju papire i odlaze iz kluba...sa tom nasom djecom odlazi i publika sto vama u klubu izgleda i jeste cilj......imat cete vise prostora za ?????????? sve cestitke,a evo ti ovaj nazad nama netreba :guz:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 27 avg 2015, 08:43

Prvoda kazen da broj publike ne zavisi od toga igrala nacsa djeca ili ne , ne zavisi ni od cijena ulaznice kako objasnjacvate na temi zvijezde , kao navodno skinuta cijena ulaznice pa sada vise publike, ni slucajno,vec od rezultata , a sa rezultatima dolazi i v4eci broj publike .Sloboda je bila osvjezenje za ovu ligu i punila je stadione diljem Bfederacije, tako ce biti i iduce godine kada bude dolazio vjerovatno velez, celik ili neko od ovih atraktivnijih ekipa koje nece izboriti opstanak.
Cijnjenica je da i iz drugih klubova djeca ne igraju u svojim sredinama , a za jaganjca nemate pravo , ono je igrac odlican , borac pravi u prvoj utakmici je bio odlican.Imoje dijete je igralo , a ja nisam imao strpljenja da sacekam da on nadode ,sada i ja vidim da nije bio na nivou da moze odigrati onako i da je igrao slabo dok je bio u bratstvu ali sta ces , sada mu je u jajcu odlicno.
ipak je ovo jedan jaci i visi nivo i treba biti strpljiv sa djecom , narocito ovo kazem roditeljima , sta smo ja i moja zena zivaca i sredstava ulozili ali eto trebalo je jos i strpljenja ali nije ga bilo, nazalost.

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 27 avg 2015, 13:33

encco je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Mjesto u ekipi se valjda izbori na treningu,utakmici ( iskoristiš minutazu koju dobiješ),,itd,,,ako mislite da se minutaza moze izborit pritiskom sa tribina i deranjem daj ovog ili onog,,,onda ste u zabludi ....
gdine.nacelnice...pratimo ba i mi fudbal i znamo kako se u "NORMALNIM" uslovima zasluzuje igrati medju prvih 11.....tako da nam nemoras objasnjavati kako to ide....zamolio sam te da napravis usporedbu Kahrimanovic-Jaganjac....umjesto toga ti nam solis pamet .....upravo ta REALNA usporedba bi objasnila" zasto ta sva nasa djeca samovoljno uzimaju papire i odlaze iz kluba...sa tom nasom djecom odlazi i publika sto vama u klubu izgleda i jeste cilj......imat cete vise prostora za ?????????? sve cestitke,a evo ti ovaj nazad nama netreba :guz:
Kahrimanović je rekovalescent i njemu treba vremena da se vrati u takmičarsku formu....Janje je igračina i to će vam pokazat u Orašju već,, ;) ;) :salut: :salut:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 29 avg 2015, 10:57

Danas će mo vidjet kolko nas ima u Orašju,,, ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 avg 2015, 18:38

Jel istina da od 2 minute smo imali igrača više :o i sa igračem više čitavu utakmicu primimo 2 gola a ne dadnemo ni jedan :oops: :oops:
Bravo Džindo majstore :clap: :clap: i tvojim manekenima tj. pi......a na terenu :facepalm: :facepalm: Izgleda na Arizoni već skinuli gaće da budu j....i na Savi.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 29 avg 2015, 18:47

7aprildomemoj je napisao/la:Jel istina da od 2 minute smo imali igrača više :o i sa igračem više čitavu utakmicu primimo 2 gola a ne dadnemo ni jedan :oops: :oops:
Bravo Džindo majstore :clap: :clap: i tvojim manekenima tj. pi......a na terenu :facepalm: :facepalm: Izgleda na Arizoni već skinuli gaće da budu j....i na Savi.
Ma to Dzindo ba samo gubi da vidimo sta znas ba...Cekamo sada Brku da vidimo sta ce dalje uradit smanjit plate i trener cao...
Ja mislim da Brko nece dirati Sinju da ce ga ostaviti samo trener ide ako Brko odluci ako kojim slucajem Dzindo ostane trazit ce se da Dzindo ode iz Bratstva od navijaca.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 avg 2015, 20:04

Sad sa utakmice. Razocaran sam igrom, razocaran sam pristupom pojedinih igraca. Razocaran sam ligom, sudenjem, komitetom, savezom i igracima Orasja. Naime odma u drugoj minuti utakmice nas igrac (Ikanovic) izbija sam pred domaceg golmana, sa leda ga rusi domaci igrac (pritom je Ikanu iscasena ruka te nije mogao nastaviti utakmicu i zavrsio je sa zavojem oko cijele ruke). Sudija je prvo dosudio samo faul da bi nakon sto je vidio da je Ikan teze povrijeden odlucio dati crveni karton domacinu. Na to slijedi bura protesta medu kojima je prednjacio Mujic koji je umalo i udario sudiju ali je dobio samo zuti karton. Odma sledeci napad sudac svira faul za domace nakon kojeg izmislja igranje rukom i sudi penal domacinu. Nasi su pokusavali (pojedini igraci, pojedini su se samo setkali po terenu) da dodu do gola ali pomocni sudac je bio uporan u dizanju ofsajda, dok je glavni svako guranje u borbi za loptom sudio kao faul za Orasje. Uspjeli smo mi postici pogodak za 2:1. Ali pomocni je bio istrajan da dosudi ofsajd poziciju i ponistio nam je regularan pogodak. Na kraju prvog poluvremena glup potez radi mladi Poturalic, gurnuo je domaceg stopera da se sudari sa golmanom Ivkicem , ali domaci golman burno reaguje te s leda hvata za vrat Poturalica i gura ga, nastaje koskanje nakon kojeg je Panta dobro naruzio Ivkica. Epilog zuti kartoni Ivkicu i Panticu. I onda u drugom djelu najsmjesnija situacija na utakmici. Domaci igrac se baca (po ko zna koji put na utakmici) pored Pantica sudac sudi faul i daje Panti drugi zuti / crveni karton. Mislim da je sudiju samo dragi Bog spasio pa je Daso uspio uhvatit Pantu i odgurat ga na centar jer se Sale zaletio da ga ubije. Sramota sta sudije rade i kako im se sve to dopusta. I sramota za Ivicu Osima i sve one u komitetu za normalizaciju. E jesu normalizirali sprot svaka im dala. :bih:
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 29 avg 2015, 20:58

A sta sam ja odma reko za ovog sudiju?? Ma znamo kako igramo to se vidi i kod kuće...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 avg 2015, 21:56

https://www.facebook.com/frano.jelic?fref=ts - ako mu neko zeli uputiti cestitku :D
www.nkbratstvogracanica.com

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 30 avg 2015, 10:08

Bas jucer navrati u orasje,ono je zlo ove lige ono sudjenje a tu treba dodati i bratstvo koje se dosta muci ali mi nesto zapade za oci sredinom prvog pol kad mujka inace najlosi igrac jucer nesto opsova ja msm odbrani bratstva ali ga šuša napuši iz tog trena mujka obori glavu i kaze izvini i poslije utakmice stajim sa covjekom koji je funkcija u klubu i kaze mi malo je falilo da šule udavi mujku bio je nacelnik tu pa se smirilo kao navodno mujka je nekom opsovo mater,tu je onda šuša pravo postupio svaka mu cast nek se zna ko je iz carsije

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 30 avg 2015, 10:27

Vi ste bili ocajni u prvom pol. Orasje vas je ibsa igracem manje nadigralo. Drugo puno bolje ste stajali na terenu cak kad ste dobili crveni jos bolje ste igrali.
E sad uz onakvo sudjenje dobro ste i prosli. Ono je zalosno nema se rijeci za ono samo mi je zao ato zaustavise Pantu da ga onesposobi da nikad vise neosudi jest da bi dobi kaznu al vrijedilo bi.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 avg 2015, 10:31

I ja sam bio na utakmici nakon dugo vremena i necu ponovo dugo otici nakon onakve utakmice i sudjenja. A to kako si ti opisao taj incident nije ni blizu kako si ti napisao,niti je pognuo glavu niti se izvinuo jer je to momak potezak,ovakav onakav da ga ne uvrijedim al taj ti se nece izvinut i pognut glavu.pozz

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Crkvice1988, Google Adsense [Bot], samoposteno, tuzlanskinacin i 19 gostiju.