FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovi ce izginuti da nas pobijede.
ŽEEEEELJJOOOOOOOO
ŽEEEEELJJOOOOOOOO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svi će. a što i ne bi. ali to ne smije biti bitno za nas. ako odigramo na svom nivou i kako umijemo pobijedićemo.
-
- Kontakt:
ove godine svi se bore, nema lakih bodova. Niko nije siguran od ispadanja, tako da cemo morat bas raditi za 3 boda. Treneru Mladosti gori pod nogama zbog otkaza, ali ipak ako Zeljo bude pravi, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Veliki nam je hendikep ne igranje Ogija, ali ima rjesenja za to, ja bi volio Diatu vidjet danas od prve. Takodjer nema Kosorica i bas me zanima kakvo je tu rjesenje nasao Oda. Sve u svemu, danas aBd pobijediti i primaci se vodecoj poziciji, a poslije slijedi pauza koja ce nam dobro doci.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- bistrikboy
- Kontakt:
ovo vazi za svaku nasu utakmicu ove godine!Obraduj nas Željo!ChWilla je napisao/la:ako odigramo na svom nivou i kako umijemo pobijedićemo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako nam se danas i sutra rezultati drugih utakmica poklope, mozemo biti na kraju 6.kola treci na tabeli... teoretski... ali realisticno je da budemo 5. nakon ovog kola...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Imam neki čudan osjećaj u vezi ove utakmice, ne znam ni šta da očekujem. Mada me ohrabruje to što nekako bolje igramo u gostima. Razlika u kvalitetu je ogromna, samo da se ne desi neka glupost.
Mislim da će umjesto Đelmića Tiago, a umjesto Kosorića Uzelac.djedovic01 je napisao/la:ove godine svi se bore, nema lakih bodova. Niko nije siguran od ispadanja, tako da cemo morat bas raditi za 3 boda. Treneru Mladosti gori pod nogama zbog otkaza, ali ipak ako Zeljo bude pravi, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Veliki nam je hendikep ne igranje Ogija, ali ima rjesenja za to, ja bi volio Diatu vidjet danas od prve. Takodjer nema Kosorica i bas me zanima kakvo je tu rjesenje nasao Oda. Sve u svemu, danas aBd pobijediti i primaci se vodecoj poziciji, a poslije slijedi pauza koja ce nam dobro doci.
Fino je sto su se ovi naložili, tricu im uvalit i
Vala necemo se bojat Mladosti iz okolice Kaknja

Vala necemo se bojat Mladosti iz okolice Kaknja

Željeznicar za život cijeli !
Bice danas jako tesko pobjediti. Prije svega sto nam nema najboljeg igraca, dalje mucimo se sa svim ekipa. Sjetimo se da smo jedva uzeli Viteza.
Ovi ce danas poginuti, ali nama sve osim pobjede je los rezultat.
Ovi ce danas poginuti, ali nama sve osim pobjede je los rezultat.
mada po igri nije trebalo biti tako. fulili smo jedno 7 totalnih zicera i na toj utakmici.
Igramo dobro ali nam je realizacija losa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da vidimo i Tijaga na djelu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joco gol, Tiago asistencija 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Tiago prvijenac i Joco prvijenac 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
vrijeme je danas da Bogdanović zabije, nije odavno. Hajdeeee Željkaneeee

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
I još umjesto Stokiča staviti Beganovića a Jocu na početku drugog staviti umjesto najneraspoloženijog i neka se bori za mjesto u timu
-
- Kontakt:
Jedno slobodno mjesto, polazak u 15:30 kod Makijata, prevoz dzaba, ko zeli pp.
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.