FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Danas kada sam bio u onom kaficu prije utakmice po pivo, neke 2-3 minute prije pocetka je nestalo sve piva sto su imali 
Zar nisi u kladionici?solinas je napisao/la:Ahmet,zeba,piric,ordagic,kostic,skahic,govedarica,
okosnica su koja na duze staze garantuje,uz jos dva bolja pojacanja na polusezoni,svijetliju buducnost.
Mosa bodaslo
tuzlanska Sloboda
Jok.marnuce mi ko zenu.zlajci je napisao/la:Zar nisi u kladionici?solinas je napisao/la:Ahmet,zeba,piric,ordagic,kostic,skahic,govedarica,
okosnica su koja na duze staze garantuje,uz jos dva bolja pojacanja na polusezoni,svijetliju buducnost.
Mosa bodaslo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
wien se kladi online 
Misli li neko da su nasi klubovi sposobni namjestit prelaz, a da ne bude smijesno. Pa gledali smo Slobodu u Prvoj FBiH, tekma protiv Gradine, iz aviona se vidi. Jos Mehidic dobije zuti i ne igra zadnje kolo 
Niko, niko, samo Sloboda
I ti Slobodu gledaš onlineChinaglia je napisao/la:wien se kladi online
tuzlanska Sloboda
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Efendic, Mehidic, Sale, Prso, Krpa .. 1 Federalna je max. domet, jeste da su mogucnosti (za sad) takve - kakve su ali za zadnjih 25-30 minuta i mogu proci .. Efendija danas prodo makar 3 kontre koje su stoperi morali cistit, kad vuce loptu prema naprijed bas se vidi nesigurnost, Husref ludio na njegove greske i osim prilike Ahmetovica (stativa iz okreta) ja nista nisam vidio .. Zeba s 2 gola oduzio se za lose igre u prvih par kola, cak mislim kad se spuste temperature da ce tek tad bit na nivou na kakvom ga svi ocekujemo, godine cine svoje .. A i prodori su mu vrhunski danas bili, kao i kradja vremena al izadje s zavojem oko ramena na kraju .. I da ne pisem za svakog posebno, pisali ste gore sve .. I samo jos jedno, lijep fudbal nismo danas vidjeli, da nije Zebinih golova ne bi prosli dobro, sve u svemu bitni su bodovi i na gRBAVICI ici napadacki od prve minute !!
čakam da mi drug odgovori šta se dešavalo kod tog prekidazlajci je napisao/la:I ti Slobodu gledaš onlineChinaglia je napisao/la:wien se kladi online
Upravo si postao prvi kandidatChinaglia je napisao/la:čakam da mi drug odgovori šta se dešavalo kod tog prekidazlajci je napisao/la:I ti Slobodu gledaš onlineChinaglia je napisao/la:wien se kladi online
tuzlanska Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Pod hitno treba Husref na treninzima vise tjerati Govedaricu i Veselog da pucaju ka golu, sut nit forsiraju niti ih sluzi u ono malo prilika sto pokusaju. Takodjer ganjanje tog slobodnog prostora njih i bekova i ubacaji u sesnaesterac, jbt prebrzi su, da se to uvjezba pravili bi dar-mar, ali oni nit cistih i korisnih ubacaja niti promjena pravca pa sut ka golu. Govedaricu treba malo i na desnu stranu probati.
Zato volim kod Mehidica sto ne libi opucati kad vec ima dobar sut, ima predispozicije da bude stroj krilo, ali jok, ne ide pa ne ide...
Vjerujem da i ove visoke temp. uticu na nasu losu igru jer zaista je pakleno sjediti na tribini, a kamoli trcati na terenu.
Zato volim kod Mehidica sto ne libi opucati kad vec ima dobar sut, ima predispozicije da bude stroj krilo, ali jok, ne ide pa ne ide...
Vjerujem da i ove visoke temp. uticu na nasu losu igru jer zaista je pakleno sjediti na tribini, a kamoli trcati na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledam je i ja online nazalost od ove sezone :/
prvi put nakon sestog razreda nisam na Tusnju...
prvi put nakon sestog razreda nisam na Tusnju...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- marseille_unique
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Legendarna pjesma o Slobodi koju nisam dugo cuo na stadionu. Samo sto se ova pjesma pustala u Mejdanu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UoKV036ZciE[/youtube]
Svaka cast kolko sam samo trazio ovu pjesmu, donosi sjecanja i nostalgiju sa nekih nezaboravnih meceva protiv Celika 90 ih godina ili Zmaja od Bosne ili Galatasaraya u mejdanu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Nadam se da ce Govedarica uskoro zaigrati na vecem nivou,pogotovo u ofanzivi.
Na Grbavicu ici rastereceno, nemamo sta izgubiti, a mozemo puno toga dobiti.
Jbm ti vise to nemamo sta izgubiti, sta su to oni, Bogoci fudbala, u kosti jbm im mAmu pa nek bude sta hoce, sta se predajemo odmah prije nego je i pocelo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Pored svih ovih postova, moram ovo napisati.
Ja ga nabijem na onu stvar ko više napiše ovdje kako Efendic zaslužuje igrati i kako je dobar čovjek! Zaboli me kakav je čovjek, a juče je dokazao da je kao fudbaler jedna velika neznalica. Toliko me iz iritirao, iako nemam običaj da psujem našim igračima sa tribine, jučer se nisam mogao suzdržati nakon onog grananja rukama kad mu Husref s klupe ukazuje na greške, a on kao pun sebe nešto Husrefu rukama, kao nije do njega. Posle od druga čujem da mu je stari sjedio iza mojih leđa, njegov komentar je bio: "Pa što ga ne uduplaju, nije do njega". Pitam se bože da li je moguće?!
Ne znam ko da ga dupla, osim sto je Kostic trebao i njega čuvati, jer je pored svih igrača Viteza on bio najopasniji igrač po naš gol. Svaki puta kad ljudi krenu po njegovoj strani ja moram strepiti, a tek kad ga lopta preskoči na centru pred kraj utakmice, tacno kad me infarkt ne spuca.
Jos da dodam, što se tiče posjete iznenadjen sam, jer sam očekivao više ljudi ili bar kao protiv Borca, mora se priznati da smo tu podbacili, ne znam više sta je stvarni razlog pa ljudi neće na stadion.
Što se tiče igrača ne bih nikoga izdvajao, u biti loše smo odigrali, ali je najvažnije da se bodovi upisuju i kada se loše odigra. Mišljenja sam da Mujic mora dobijati priliku bar u ovim domaćim utakmicama. Ekipe već znaju da od Zebe i Ahmeta prijeti najveća opasnost i kada njih zatvore mi smo faktički bezopasni, to nam je najbolje Borac pokazao. Mehidicu takodje želim da se drži klupe i da ulazi kao osvježenje zadnjih pola sata.
Kapitenu hvala, na dva prelijepa pogodka!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ja ga nabijem na onu stvar ko više napiše ovdje kako Efendic zaslužuje igrati i kako je dobar čovjek! Zaboli me kakav je čovjek, a juče je dokazao da je kao fudbaler jedna velika neznalica. Toliko me iz iritirao, iako nemam običaj da psujem našim igračima sa tribine, jučer se nisam mogao suzdržati nakon onog grananja rukama kad mu Husref s klupe ukazuje na greške, a on kao pun sebe nešto Husrefu rukama, kao nije do njega. Posle od druga čujem da mu je stari sjedio iza mojih leđa, njegov komentar je bio: "Pa što ga ne uduplaju, nije do njega". Pitam se bože da li je moguće?!
Ne znam ko da ga dupla, osim sto je Kostic trebao i njega čuvati, jer je pored svih igrača Viteza on bio najopasniji igrač po naš gol. Svaki puta kad ljudi krenu po njegovoj strani ja moram strepiti, a tek kad ga lopta preskoči na centru pred kraj utakmice, tacno kad me infarkt ne spuca.
Jos da dodam, što se tiče posjete iznenadjen sam, jer sam očekivao više ljudi ili bar kao protiv Borca, mora se priznati da smo tu podbacili, ne znam više sta je stvarni razlog pa ljudi neće na stadion.
Što se tiče igrača ne bih nikoga izdvajao, u biti loše smo odigrali, ali je najvažnije da se bodovi upisuju i kada se loše odigra. Mišljenja sam da Mujic mora dobijati priliku bar u ovim domaćim utakmicama. Ekipe već znaju da od Zebe i Ahmeta prijeti najveća opasnost i kada njih zatvore mi smo faktički bezopasni, to nam je najbolje Borac pokazao. Mehidicu takodje želim da se drži klupe i da ulazi kao osvježenje zadnjih pola sata.
Kapitenu hvala, na dva prelijepa pogodka!
Čestitam na pobjedi.....vrijeme je da i TK ima kandidata za titulu prvaka.Sada ste ekipa koja ima sve od gola do vrha......ps.sreda je dobra.....aludiram na bivseg zvjezdasa....sretno
Sta se desava sa Mujicem,ni juce nije bio na klupi???
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
PovrijeđenemirzlaTu je napisao/la:Sta se desava sa Mujicem,ni juce nije bio na klupi???
Daleko od predaje, samo kazem nismo pod imperativom dobrog rezultata, na njima je pritisak, pa cak i da ganjamo tu Europu opet nije katastrofa izgubiti na Grbavici.marseille_unique je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Nadam se da ce Govedarica uskoro zaigrati na vecem nivou,pogotovo u ofanzivi.
Na Grbavicu ici rastereceno, nemamo sta izgubiti, a mozemo puno toga dobiti.
Jbm ti vise to nemamo sta izgubiti, sta su to oni, Bogoci fudbala, u kosti jbm im mAmu pa nek bude sta hoce, sta se predajemo odmah prije nego je i pocelo
Nad tobom sunce najljepše sja
Još u četvrtak je najavljeno da neće biti u kombinacijama zbog neke lakše povrede.Pasha_car_aga je napisao/la:PovrijeđenemirzlaTu je napisao/la:Sta se desava sa Mujicem,ni juce nije bio na klupi???
tuzlanska Sloboda
Hvala na odgovoru,nisam upratio....zlajci je napisao/la:Još u četvrtak je najavljeno da neće biti u kombinacijama zbog neke lakše povrede.Pasha_car_aga je napisao/la:PovrijeđenemirzlaTu je napisao/la:Sta se desava sa Mujicem,ni juce nije bio na klupi???
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.