ja simpatisem Partizan u kosarci zbog Vujosevica.....dubrava je napisao/la:Postavit ću malo poglupo pitanje, al eto. Jel ima itko u Srbiji da navija za Partizan?!![]()
Nije mi namjera nikakva provokacija, ali koga god sam pitao, bilo da je to bilo kad sam bio u Beogradu, Novom Sadu itd, ili kad odem u BiH (od onih koji prate) odgovor je uvijek bio isti: Zvezda. Znam da i Partizan ima veliku skupinu navijača i simpatizera, ali mi nije jasan ta velika razlika, taj omjer... Pa evo, i ovdje na forumu, ne znam da li itko piše na stranici Partizana. A možda i griješim.. Iako sam stvarno sreo dosta ljudi, i apsolutno svatko je rekao za Zvezdu.
Inače, himna (mislim da je od Balaševića) vam je stvarno vrh vrhova. Melodična pravo, i još pravo zaraznaPustim je s vremena na vrijeme
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Rudar je samo simpatija a Crvena Zvezda je moja sportska ljubav života.semafresh je napisao/la:Zar ti nenavijas za Rudar
Po tvom onda je i Rudar sitnica!

-
- Kontakt:
Zvezda je odlično odigrala protiv Vojvodine,po meni iznad prosjeka Srbije aman na evropskom nivou.Ili sam samo pod utiskom jer malo sam strahovao od Vojvodine puno su prijetili a eto nisu se baš pokazali.Nešto sam načuo da bi se trebali u Zvezdu vratiti moj omiljeni Segundo Castillo sa pozajmice iz Wolverhampton-a i produžiti ugovor na još 3 godine sa Zvezdom (šanse su 50%) i Ognjen Koroman bivši kapiten.Mislim da bi nam oni jako puno značili.
Ma nije Zvezda odlicno odigrala koliko je Vosa lose,ovo je bila najlosija partija Vose vec duze vremena.Za to jeste zasluzna taktika Dostanica koja je markirala glavne snage Vose ali nije ipak to igra dostojna Evrope.da postoje price o povratku Castilla u nase redove ali u ovom trenutku ma koliki god on kvalitet bio po meni to ne bi bio pravi potez jer i ovako imamo previse defanzivan vezni red,a na poziciji zadnjeg imamo i Aval Isaha i Savia koji su strasni igraci.S druge strane dolazak Koromana bi mogao doneti kvalitetu jer on moze igrati i levo i desno,a na levoj strani smo veoma tanki sa Blazicem samo kao rezervom.A na desnoj se ocekuje odlazak Paje te ce i tamo biti rupa.Mogao bi svojim iskustvom doprineti ekipi.Danas se pojavila i informacija da nap napadacki tandem Perovic-lekic odlazi na leto.Perovic se spominje u kontekstu St.Liegea za oko 2 mil.eura dok se Leka dovodi u vezu sa La Corunom sa cifrom izmedju 3-4 mil.Ove bi obadve ponude trebalo prihvatiti.No videcu sve kada se vratim u Bg sta se tamo prica po gradu.AlcoholBoysPD je napisao/la:Zvezda je odlično odigrala protiv Vojvodine,po meni iznad prosjeka Srbije aman na evropskom nivou.Ili sam samo pod utiskom jer malo sam strahovao od Vojvodine puno su prijetili a eto nisu se baš pokazali.Nešto sam načuo da bi se trebali u Zvezdu vratiti moj omiljeni Segundo Castillo sa pozajmice iz Wolverhampton-a i produžiti ugovor na još 3 godine sa Zvezdom (šanse su 50%) i Ognjen Koroman bivši kapiten.Mislim da bi nam oni jako puno značili.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Mislim da bi apsurd bio rasprodati ekipu,a taman smo se razlaufali.Leka je ove sezone mašio sve i svašta ubijedjen sam da je njegova naredna sezona,biće mašina.A Perović momak 21 godinu ima njega bi bilo katastrofa prodati pa on je budućnost kluba.Nadam se da neće niko napustiti Zvezdu ove sezone,mahom su svi vezani trogodišnjim ugovorom tako da valjalo bi da ekipa ostane na okupu.Pa dobro i ja kontam da se sad možda Castillo nebi uklopio u ovu ekipu kao što je nekad,al on mi je ostao drag volio bi ga opet vidjeti u Zvezdinom dresu,naravno i Koroman bi bio veliko pojačanje mada nekako previše se ide na njega kad je on tu a takvu igru ko pročita uzima nas.Siguran sam kada bi ova ekipa ostala na okupu još 2 sezone uz poneko pojačanje da bi uspijeli igrati u Champions League tamo u sezoni 2011/2012.Devil je napisao/la:Ma nije Zvezda odlicno odigrala koliko je Vosa lose,ovo je bila najlosija partija Vose vec duze vremena.Za to jeste zasluzna taktika Dostanica koja je markirala glavne snage Vose ali nije ipak to igra dostojna Evrope.da postoje price o povratku Castilla u nase redove ali u ovom trenutku ma koliki god on kvalitet bio po meni to ne bi bio pravi potez jer i ovako imamo previse defanzivan vezni red,a na poziciji zadnjeg imamo i Aval Isaha i Savia koji su strasni igraci.S druge strane dolazak Koromana bi mogao doneti kvalitetu jer on moze igrati i levo i desno,a na levoj strani smo veoma tanki sa Blazicem samo kao rezervom.A na desnoj se ocekuje odlazak Paje te ce i tamo biti rupa.Mogao bi svojim iskustvom doprineti ekipi.Danas se pojavila i informacija da nap napadacki tandem Perovic-lekic odlazi na leto.Perovic se spominje u kontekstu St.Liegea za oko 2 mil.eura dok se Leka dovodi u vezu sa La Corunom sa cifrom izmedju 3-4 mil.Ove bi obadve ponude trebalo prihvatiti.No videcu sve kada se vratim u Bg sta se tamo prica po gradu.AlcoholBoysPD je napisao/la:Zvezda je odlično odigrala protiv Vojvodine,po meni iznad prosjeka Srbije aman na evropskom nivou.Ili sam samo pod utiskom jer malo sam strahovao od Vojvodine puno su prijetili a eto nisu se baš pokazali.Nešto sam načuo da bi se trebali u Zvezdu vratiti moj omiljeni Segundo Castillo sa pozajmice iz Wolverhampton-a i produžiti ugovor na još 3 godine sa Zvezdom (šanse su 50%) i Ognjen Koroman bivši kapiten.Mislim da bi nam oni jako puno značili.

Devil nemojte me isfurati danas, igro sam cadvi brate 

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Malo je ostalo do pocetka utakmice sezone za nas.Napetost se oseti u zraku.Grad je citav uzbudjen ovom tekmom.Vreme za igru odlicno samo ako ne pocne da pada kisa.Mi danas moramo da pobedimo ako zelimo ostati u trci za titulu.Sastav pred utakmicu na sajtu je isti kao i protiv Vose pa cemo da vidimo sta ce mo uraditi.Sinoc na treningu ponovo navijanje na Marakani.Steta sto nisam bio ali danas to vracam duplo.Sever je naravno ceo rasprodat i igraci ce imati odlicnu podrsku sa JNA.
@Semafresh ja igrao AH1.
@Alcoholboys PD
U ovakvom trenutku kakav vlada na Marakani al i celoj Srbiji tesko ce se moci zadrzati Leka i Perovic.Pogotovo sto je primarni cilj uprave da klub vrati na stabilne noge i ovakve se ponude ne smeju odbijati.3-4 mil.za Lekica je previse i odmah bi to prihvatio jer sledece sezone nece ni upola toliko vredeti.
Sto se tice Perovica za njega se odavno interesuju klubovi ali bi nam on sledece sezone mogao pomoci.No i za njegovu sam prodaju pa da dovedemo jeftinijeg napadaca za Evropu.
Nama trenutno fali jedan kvalitetan stoper jer Djordjevic verovatno odlazi na leto,zatim levi bek i dva napadaca za sčedecu sezonu.Na te igrace se trebamo koncentrisati.
i za kraj
[youtube][/youtube]
aBd veceras ce se opet ovako pevati na JNA.
@Semafresh ja igrao AH1.

@Alcoholboys PD
U ovakvom trenutku kakav vlada na Marakani al i celoj Srbiji tesko ce se moci zadrzati Leka i Perovic.Pogotovo sto je primarni cilj uprave da klub vrati na stabilne noge i ovakve se ponude ne smeju odbijati.3-4 mil.za Lekica je previse i odmah bi to prihvatio jer sledece sezone nece ni upola toliko vredeti.
Sto se tice Perovica za njega se odavno interesuju klubovi ali bi nam on sledece sezone mogao pomoci.No i za njegovu sam prodaju pa da dovedemo jeftinijeg napadaca za Evropu.
Nama trenutno fali jedan kvalitetan stoper jer Djordjevic verovatno odlazi na leto,zatim levi bek i dva napadaca za sčedecu sezonu.Na te igrace se trebamo koncentrisati.
i za kraj
[youtube][/youtube]
aBd veceras ce se opet ovako pevati na JNA.
Ocekujem pun JNa, nego ima li na telki, barem ove sto su na kablovskom sistemu?
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Ima na RTS 2,a bice i live streamovi pred pocetak tekme jer sam sinoc gledao i imaju u ponudi.semafresh je napisao/la:Ocekujem pun JNa, nego ima li na telki, barem ove sto su na kablovskom sistemu?
-
- Kontakt:
RTS 1 prenosi.Devil je napisao/la:Ima na RTS 2,a bice i live streamovi pred pocetak tekme jer sam sinoc gledao i imaju u ponudi.semafresh je napisao/la:Ocekujem pun JNa, nego ima li na telki, barem ove sto su na kablovskom sistemu?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sretno danas.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alan_kardec
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Sretno danas.
Hvala.
Ako Bog da, biće dobro večeras, barem za nas.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ajmo, deranje bulje veceras. Hrabro, pokazite topalovicima ko je gazda armijskog pasnjaka!
Srecno momci!
Partizan-C.Zvezda 1:3
Posle poluvremena:
Lako razocarenje, ali nema predaje. Ne kapiram da groblje sa bodom u plusu ima vise zelje za pobedom.
1:0 za partizane, po prvi put od mog rodjenja ne verujem da (moja) Zvezda moze da ISTA napravi veceras. Steta!
Pomozi Boze!!!
Dzaja, vrati se!!!
Srecno momci!
Partizan-C.Zvezda 1:3
Posle poluvremena:
Lako razocarenje, ali nema predaje. Ne kapiram da groblje sa bodom u plusu ima vise zelje za pobedom.
1:0 za partizane, po prvi put od mog rodjenja ne verujem da (moja) Zvezda moze da ISTA napravi veceras. Steta!
Pomozi Boze!!!
Dzaja, vrati se!!!
E sto vam zabi golcinu Petrovic samo tako...nebi bolje ni na PES-u
Partizanu titula,vama kup

Partizanu titula,vama kup

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- alan_kardec
- Kontakt:
Eto nakon derbija mogu samo da čestitam grobarima na tituli, a na našu igru nemam neki poseban komentar. partizan je bio bolji iako je nama pobjeda bila potrebnija, što mi nikako ne ide u glavu. Imali smo samo jednu pravu priliku preko Kadua (one makazice), a sve ostalo je bilo na strani grobara. Stamenković je imao one dvije dobre reakcije u prvom poluvremenu, ali je i direktni krivac za gol. Od ostalih naših igrača izdvojio bih napadače koji su bili totalno bezopasni, a Brazilci su bili dobri. Svi ostali ništa posebno. Sudija nas je oštetio za penal nad Kaduom, a i ona situacija sa Lazetićem mi je bila sumnjiva.
Generalno gledajući kompletnu ovu sezonu i kad se sjetim šta se sve izdešavalo pred početak prvenstva, ovo drugo mjesto i osvojeni Kup je uspjeh. partizan po imenima, realno, ima bolji tim, kod nas je atmosfera već odavno narušena, što zbog velikih dugova, što zbog stalno prepucavanja naših glavešina sa tamo nekim... ali kad se uzme u obzir da smo već jesenas imali +6 i meč loptu u derbiju, igrača više čitavo drugo poluvrijeme i da smo na kraju izgubili, strašno se nerviram. Sad ostaje da se vidi ko odlazi, ko dolazi. partizan sa ovom neizmjenjenom ekipom i mladim i perspektivnim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, može uz malo sreće i do L.Š, a mi još jednom u kvalifikacijama za Ligu Uefa koje ćemo teško proći. Ništa, samo neka naši rasprodaju i nek daju publicitet džombi i drugim mediokritetima.
Generalno gledajući kompletnu ovu sezonu i kad se sjetim šta se sve izdešavalo pred početak prvenstva, ovo drugo mjesto i osvojeni Kup je uspjeh. partizan po imenima, realno, ima bolji tim, kod nas je atmosfera već odavno narušena, što zbog velikih dugova, što zbog stalno prepucavanja naših glavešina sa tamo nekim... ali kad se uzme u obzir da smo već jesenas imali +6 i meč loptu u derbiju, igrača više čitavo drugo poluvrijeme i da smo na kraju izgubili, strašno se nerviram. Sad ostaje da se vidi ko odlazi, ko dolazi. partizan sa ovom neizmjenjenom ekipom i mladim i perspektivnim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, može uz malo sreće i do L.Š, a mi još jednom u kvalifikacijama za Ligu Uefa koje ćemo teško proći. Ništa, samo neka naši rasprodaju i nek daju publicitet džombi i drugim mediokritetima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Dakle da rezimiram za kraj sezone:
OUT:Lekic,Perovic,Dostanic,Bogdanovic(POD HITNO)
IN:dobar stoper,dva napadaca.
-
- Kontakt:
Mnogo mi je teško pao poraz od onih levata,ali objektivno su kvalitetniji po meni Dostanić nije kriv bolji su oni tim.Devil je napisao/la:![]()
![]()
Dovoljno da se opise igra danas.Pa da je mene Lukic postavio za trenera mislim da bi bolje postavio igru Zvezde.Kakav kreten i idiot moras biti za onakvu taktiku.Ono sto me boli vise od poraza je kukavicka igra ovoga levata za kojeg sam znao da nista nece doneti.Ali on mora da forsira neke igrace.Mislim da je sada svima jasno zasto sam ja za prodaju Lekica i Perovica.Ovaj prvi tri kontre nam unistava kada imamo igraca vise u napadu on je vraca Saviu nazad.Perovic dva puta ulazi u sesnaesterac i kada ima cist sut on se zavlaci u igraca Partizana i trazi penal.klasican primer levata.
Bogdanovic. i on je zasluzeo
Pa taj igrac ne moze povezati dva pasa a da ne preda loptu Partizanu ili da ode u aut.Odbrana danas odlicna ali sta ces kada imas gore likove koje samo neki menadzeri guraju u prvi tim.Djordjevic-Vilotic jos jednom pokazali da su najjaci stoperski par lige.Sa kakvom lakocom igraju to je za pohvalu.Uvek smireni bez imalo napetosti,apsolutno za pohvalu.Paja ponovo jedini koji je u napadu nesta radeo.Stalni prodori ali sta ce kada nema podrsku i zasluzeo je da ode na leto i hvala mu za sve.Reljic mali odlican takodje i mislim da treba dobijati sansu ispred Ignjatijevica.Savio odlican ali Dostanic ponovo levat ispao kada je izvadio njega a ubacio Savica na poziciju centralnog spica.
Jos jedan dokaz levatizma.Derbi nikada losiji nije sse imalo nista videti osim valjanja po terenu,pogresnih pasova...Titula zasluzeno ide u ruke Partizanu i ja im cestitam na tome,ali mislim da se oni trebaju zahvaliti kukavickom igrom Dostanica u finisu sezone koji je najzasluzni za ovu titulu partizana.
Dakle da rezimiram za kraj sezone:
OUT:Lekic,Perovic,Dostanic,Bogdanovic(POD HITNO)
IN:dobar stoper,dva napadaca.
Lekić zbilja podbacio ne pamtim kad je onako loše igrao,treba nama stranac u napadu kao što oni imaju Diarru, srbi su inače tradicionalno tanki u napadu a jaki u odbrani.Da i mene je ono iznerviralo kad krenu u napad pa vraćaju loptu nazad

Ma nisu oni toliko kvalitetni.Sasa je bolji od Bozovica,stoperski dvojac 3-4x bolji od Mladena i Jovanovica.Paja Ninkov profesor za sve bekove u ligi.Savio klasa za Racu.Ne slazem se ja da nam treba stranac u napadu.Ima tu i vise nego odlicnih Srba.Sta su to ove sezone pokazali Cleo i Diarra(nista).Ali Diarra ce se svakako prodati na kraju sezone.
Po meni Dostanic je iskljucivi krivac za ovakav kraj sezone.Hvala njemu za kup ali on je svojom kukavickom igrom pokazao da nije dostojan nase klupe.Koji to jos trener bunker napada bunkerom.
Pizon je imao prava samo na tri kiksa za citavu sezone ukljucujuci i evropu.A u evropi je perfektno postavlajo taktike samo se moze zahvaliti Tutoricu i Blazicu sto nismo u evropi.U ligi nismo igrali lepo ali smo pobedjivali.Dostanic vec ima 3-4 kiksa od kako je dosao i samim tim je vec trebao dobiti otkaz.On igra lose ali ni ne pobedjuje.Cast nekim utakmicama kada je igrao lepo ali to nije dovoljno da se opere obraz od JAvora,Borca,Partizana.
Po meni Dostanic je iskljucivi krivac za ovakav kraj sezone.Hvala njemu za kup ali on je svojom kukavickom igrom pokazao da nije dostojan nase klupe.Koji to jos trener bunker napada bunkerom.

CRNO - BELI.......
bice bolje dogodine, ajde polako
....
bice bolje dogodine, ajde polako

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....

Ako treba poducavanje kako se rade ovolike setalice i korea slobodno neka se javi Delijama.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.