Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Ovdje mu i jest mjesto.
- Gabon
- Kontakt:
A sta bi...Dzoni je napisao/la:Ovdje mu i jest mjesto.

Bale poceo davati izjave na spanjolskom

http://www.golcaracol.com/futbol-intern ... ta-espanol
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Gabon
- Kontakt:

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Cristiano will start as a striker instead of Benzema tonight - Isco on the right wing and James on the left - Bale as a playmaker.
Rafa se glupira
Rafa se glupira

99% raje bi stavilo isca kao 10-ku a jamesa i bale-a desno lijevo
Na osnovu cega im ovaj zamijeni mjesta bas me zanima. Isco tehnicki jaci x puta zna podvalit loptu i mislim da nije posebno brz znaci sve za desetke. Ova mazga brza, ima fin sut, svaki 30. pas mu tacan rodjeni bek al neka ga na krilu.
Na osnovu cega im ovaj zamijeni mjesta bas me zanima. Isco tehnicki jaci x puta zna podvalit loptu i mislim da nije posebno brz znaci sve za desetke. Ova mazga brza, ima fin sut, svaki 30. pas mu tacan rodjeni bek al neka ga na krilu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bale playmaker
Kako ne shvati da Bale nema neku tehniku i razmisljanje, covjek gurne loptu i pretrci igraca zbog brzine. Nazalost sad je i to izgubio. Mislim da bi Bale najvise profitirao u onom Mourinhovom Realu , kad se igralo iskljucivo na kontre protiv vecih klubova.

27.10.2020
To i corav covjek vidi, a da ne vidi Rafa, al jednostavno takva je naredba sa vrha.leorey je napisao/la:Bale playmaker![]()
![]()
Kako ne shvati da Bale nema neku tehniku i razmisljanje, covjek gurne loptu i pretrci igraca zbog brzine. Nazalost sad je i to izgubio. Mislim da bi Bale najvise profitirao u onom Mourinhovom Realu , kad se igralo iskljucivo na kontre protiv vecih klubova.
Puno bolji start nego prošla tekma. Svi zdravi konačno!
Sent from my D2303 using Tapatalk
Sent from my D2303 using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Joj sta je ovo...
James O.o wtf
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne zna covjek obican gol uvalit.
Jel do mene il ovaj Marcelo izgleda ko da je doso igrat na nekom bezveznom turniru,pa prije toga drmno dvije tri pive?
Sav mi je nekako usporen.
Puno se drka lopta u napadu,bez neke posebne ideje,ova dva gola smo uvalili na Jamesov kvalitet,nekih izradjenih akcija ja nisam vidio.
Keylor dobi ovacije,nakon one sjajne intervencije,De Gea

Jel do mene il ovaj Marcelo izgleda ko da je doso igrat na nekom bezveznom turniru,pa prije toga drmno dvije tri pive?
Sav mi je nekako usporen.

Puno se drka lopta u napadu,bez neke posebne ideje,ova dva gola smo uvalili na Jamesov kvalitet,nekih izradjenih akcija ja nisam vidio.
Keylor dobi ovacije,nakon one sjajne intervencije,De Gea

Dobro poluvrijeme pogotovo prvih 15 min poslije toga mali pad
Ronaldo sto prije da zabije gol da dode sebi a Kroos bi mogao vani nas je najgori igrac
Samo da je se u redu sa Lukom
A Bale je i dalje konjina bez obzira na gol kako je u onoj situaciji reagirao nakon duplo pasa kad je isao ubacivati/pucati a Karim mu bio na 2 metra i naravno lopta zavrsi 2 metra povise gola bas je vrsni playmaker
Ronaldo sto prije da zabije gol da dode sebi a Kroos bi mogao vani nas je najgori igrac
Samo da je se u redu sa Lukom
A Bale je i dalje konjina bez obzira na gol kako je u onoj situaciji reagirao nakon duplo pasa kad je isao ubacivati/pucati a Karim mu bio na 2 metra i naravno lopta zavrsi 2 metra povise gola bas je vrsni playmaker
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ovo vec pocinje liciti na nesto,ima neki plan u igri,Danilo sparta po desnoj strani,ali ne znam sto centrira kad taman kad malo predje pola centra,jos max dvojca budu u 16 metara,ali nadoce to.
Keylor macka,kakav De Gea.
Keylor macka,kakav De Gea.
igracina mrtva
James nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.