AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Na danasnji dan prije 5 god smo potpisali Zlatana, ehh kad bi se ponovilo 

Na danasnji dan prije 5 god. smo bili klub, danas smo ziva zajebancija!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Eto nam Nocerina od prve veceras,, tu je i Suso 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Niste htjeli ni poprilično dobrog (i mladog) Sorijana a oni vam dovedoše Kučku. Ne zna se ko ima smješniju upravu vi ili mi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jos ce nam na kraju i Ranocchiu uvaliti.Mislim da Galliani misli da svaki igrac koji predje iz Intera u Milan,nekako eksplodira,i po tom principu dovodi igrace od njih.Odlicno otvaranje mercata i zasad vodi ka uzasnom zavrsetku.Sad i Soriano izgleda kao Pirlo iz najboljih dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Perotti bi nam dobro dosao na poziciji trequeriste, tehnicki strasno potkovan igrac. Mogo bi to Galliani srediti za 3 miliona posudba uz mogucnost otkupa za 10-tak miliona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Curva Sud ce veceras protestovati protiv Galliania.U otvorenom pismu sve je lijepo navedeno i sve je istina.Traze njegovu ostavku u sto kracem roku jer je pokazao svu svoju nesposobnost ovo ljeto.Kako oni navode,lahko je platiti klauzulu za nekog igraca,kao sto je slucaj Bacca.I takodjer njegovu nesposobnost gledaju i kroz to sto Galliani jedino poslove uspjesno obavlja kad suradjuje sa truhlim Raiolom i onim predsjednikom Genoe.To je zaista surova istina.Takodjer su naveli da nece mijenjati stav cak ni u slucaju da bude neki last minute angazman vrijedan paznje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Buduci da De Bryne ide u City nebi bilo lose dovest Nasria. Mislim da bi ga pustili
Il Club più titolato al mondo!
Ovaj crystal palace bi nas rasuo na proste faktore, pa treba njihovog transfer menagera trebamo dovesti, ljudi imaju odlicnu ekipu
- nextterrain
- Kontakt:
Koji hype na temi pred utakmicu 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Pedofil se uplasio najavljenih protesta i ipak nece biti na utakmici.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Arenasport evo u HD-u, tekma je na njoj pa uživajte 
acestream://87bd86c3c8220eb920bcb4a5911062dcdf188eaa

acestream://87bd86c3c8220eb920bcb4a5911062dcdf188eaa

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Idemo uzeti bod Empoliju

Obnovljen interes za Witsela nudimo 3 miliona za loan uz obavezan otkup za 22 miliona.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa i da dovedu Witsela opet fali 10ka
Edit:
Nabil Fekir
Kad sam ga ja prizivao. Momak razvali danas
Edit:
Nabil Fekir

Kad sam ga ja prizivao. Momak razvali danas
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Prvih 5 minuta sredina ne postoji, nema ko prenijet loptu muko moja. Najviše Lopez ima dodira sa loptom 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlooooooooooooooooos BaaaaaaaaaCCaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleeeeeeeeeeeeeeeeeee
:D

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Koja životinja ybte haHa BACCAAAA
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.