FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa ako sam vas upratio,za razliku öd borca igrali su fudbal,Bez obzira Sto smo sami sebi zabili gol.
Manje su folirali i valjali se.
Neupratih nam fukare da su bile
Manje su folirali i valjali se.
Neupratih nam fukare da su bile
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ako objave da je bilo 1500 ja prezadovoljamstaragarda je napisao/la:to su u pravu..mada je to malo skakljivo jer igraju otvoreno zato sto MORAJU....prosuli su dosta bodova kuci i to negdje moraju vratit ako misle opstat..jedino sam zadovoljan posjetom...2500,3000....mislimmm,vitezemirzlaTu je napisao/la:Ali su dosli igrat fudbal,moras priznat...na tome im svaka cast.Takvi timovi trebaju ovoj ligi.Vecina ih otpisala,a momci igraju otvoreno,bez imalo foliranja
samo Sloboda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tri boda su tri boda, sutra niko nece pricati na koji nacin se doslo do pobjede.
Nadam se da ce se tokom ove pauze rijesiti status Skahica jer je pitanje koliko je Mehmedagic opasno povrijedjen i hoce li uopste biti spreman za Zelju.
Nadam se da ce se tokom ove pauze rijesiti status Skahica jer je pitanje koliko je Mehmedagic opasno povrijedjen i hoce li uopste biti spreman za Zelju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kako Zeba uvali prvi gol
Opet ce Sloboda biti na listi top golova ovog kola 
Rezultat piši igru briši,imao sam osjećaj da iz igre ne bismo dali gol do sutra,bitna je pobjeda,al igra neobećava,neznam dali je do teškog vremena,na zapadu
se disalo na škrge,mogu misliti kako je bilo na terenu,al bilo je kilavo,efendic katastrofalan i nadam se što prije škahicu jer efe ce nas ukopat,ordagina najlošija tekma-velik promet,mala zarada,kostic i veseli prava pojačanja,kao i miljan koji puno napravi ali ima lošu završnicu bilo da šuta ili dodaje,zajko dao dva ekstra gola i iskupio se za loše igre u ovoj sezoni.Vitez dobar,organizovan,karačić još jednom pokazao da je odličan trener.Činjenica da ispada 6 ekipa iz lige,je dovela do toga da su sve ekipe pod pritiskom da osvoje svaki bod,tako da ce svi biti tvrd orah i niko nece lako doci do pobjede.Cestitke igračima i husu i posebno predsjedniku[FLEXED BICEPS]
se disalo na škrge,mogu misliti kako je bilo na terenu,al bilo je kilavo,efendic katastrofalan i nadam se što prije škahicu jer efe ce nas ukopat,ordagina najlošija tekma-velik promet,mala zarada,kostic i veseli prava pojačanja,kao i miljan koji puno napravi ali ima lošu završnicu bilo da šuta ili dodaje,zajko dao dva ekstra gola i iskupio se za loše igre u ovoj sezoni.Vitez dobar,organizovan,karačić još jednom pokazao da je odličan trener.Činjenica da ispada 6 ekipa iz lige,je dovela do toga da su sve ekipe pod pritiskom da osvoje svaki bod,tako da ce svi biti tvrd orah i niko nece lako doci do pobjede.Cestitke igračima i husu i posebno predsjedniku[FLEXED BICEPS]
Ima i toga,al odusevili su me igrom,protok lopte ima je odlican,da su imali zavrsnicu imali bi puno problema danas.Uglavnom,nek oni vode brigu sta,kako daljestaragarda je napisao/la:to su u pravu..mada je to malo skakljivo jer igraju otvoreno zato sto MORAJU....prosuli su dosta bodova kuci i to negdje moraju vratit ako misle opstat..jedino sam zadovoljan posjetom...2500,3000....mislimmm,vitezemirzlaTu je napisao/la:Ali su dosli igrat fudbal,moras priznat...na tome im svaka cast.Takvi timovi trebaju ovoj ligi.Vecina ih otpisala,a momci igraju otvoreno,bez imalo foliranja
Zlatan Nalić sin tuzlanski
2.000 na savezovoj strmerak je napisao/la:ako objave da je bilo 1500 ja prezadovoljamstaragarda je napisao/la:to su u pravu..mada je to malo skakljivo jer igraju otvoreno zato sto MORAJU....prosuli su dosta bodova kuci i to negdje moraju vratit ako misle opstat..jedino sam zadovoljan posjetom...2500,3000....mislimmm,vitezemirzlaTu je napisao/la:Ali su dosli igrat fudbal,moras priznat...na tome im svaka cast.Takvi timovi trebaju ovoj ligi.Vecina ih otpisala,a momci igraju otvoreno,bez imalo foliranja
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
@Ovisnik sve objasnio, upravo ono sto sam i ja mislio napisati.
Igra zabrinjavajuce losa, ali pobjeda je najbitnija. Medjutim, igru i efikasnost na Tusnju moramo popraviti ako hocemo da ljudi dolaze i gledaju Slobodu, jer ovo danas nije vrijedilo pola grosa. Zeba se iskupio za prethodne tekme.
Svaka cast Vitezu na otvorenoj igri, imali su nekoliko lijepih akcija. Nisu se izlezavali kao igraci Borca. Sudije danas radile na obostranu stetu klubova, i postaje frustrirajuce gledati ovakvo sudjenje u nasoj ligi, ako ocekujemo neki pomak i kvalitet. Yebote, ne mozes ne vidjeti 2 penala, nekoliko preocitih prekrsaja, ili kad se sjetim protiv Borca muka mi dodje, onoliko sjeckanja igre i dopustanje da se spava po terenu.
Igra zabrinjavajuce losa, ali pobjeda je najbitnija. Medjutim, igru i efikasnost na Tusnju moramo popraviti ako hocemo da ljudi dolaze i gledaju Slobodu, jer ovo danas nije vrijedilo pola grosa. Zeba se iskupio za prethodne tekme.
Svaka cast Vitezu na otvorenoj igri, imali su nekoliko lijepih akcija. Nisu se izlezavali kao igraci Borca. Sudije danas radile na obostranu stetu klubova, i postaje frustrirajuce gledati ovakvo sudjenje u nasoj ligi, ako ocekujemo neki pomak i kvalitet. Yebote, ne mozes ne vidjeti 2 penala, nekoliko preocitih prekrsaja, ili kad se sjetim protiv Borca muka mi dodje, onoliko sjeckanja igre i dopustanje da se spava po terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Chinaglia trenutno pokušava da sazna šta se desilo na tom prekiduNYKnicks Fan je napisao/la:DobarSkver je napisao/la:Hajde nam opisi ovdje pred svima sta se desavalo u najduzem prekidu na utakmici sa momkom koji je povredjen u jednoj od ekipa.....Chinaglia je napisao/la:nisam napisao da su zaslužili pobjedu, nego da su zaslužili bod, a mogli su slavit' da se nije ukazao Zeba sa dva prelijepa golauostalom, šta podrazumijevaš pod kontrolom
to što smo imali loptu, a nismo znali šta sa njom, ili .. do prekosutra da se igra, ne bi zabili, to će ti reći svako objektivan
kontrolisat' igru može i protivnik bez lopte, a kako je Sloboda danas igrala, više ni izgleda da je Vitez kontrolisao igru, a ne Sloboda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tuzlanska Sloboda
Care, udarali ste redom, sudci bar 10 prekršaja oštrijih nisu svirali za nas. I opet ispade navlačenje nama. Vrijeme je i vama da se vratite u ligu ispod.FanVitez je napisao/la:Cestitke na pobjedi... Zeba vas je izvukao.. ali onako sudenje dugo nisam vidio,tesko navlacenje realno za vasgadi mi se nasa liga,i majmuni od sudija..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mramor brat danas snimi i ode u hlad 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Posjeta solidn..1800-2000 ljudi, obzirom na protivnika odlicno, obzirom na rezultate bas i ne
inace odigrali smo ispodprosjecnu utakmicu..Vitez je dobro stojao, dao relativno rani go i jos jednom pokazao da ove godine nema lakih protivnika i lakih utakmica...kod nas previse indisponiranih igraca..Ordagic je zakazao na sredini , Stjepanovica pritisnula povreda i to se osjetilo, Govedarica opet nista konkretno...ali zato je Zeba proradio, i ocekivao sam to, da ce proraditi kad svi ostali stanu...
Efendic posebna prica, do sad sam ga branio ali vec je jasno da nije dorastao ovom nivou takmicenja..Takodjer i Mehmedagicu treba reci da se ne zajebaje, protiv Borca je usr.ao, danas zamalo identicnom pogreskom...Veseli borben i rastrcan, njega bi volio vidjeti na beku...
Saric je pozitivno iznenadio i dosta nas pojacao svojim ulaskom...uglavnom problemi su i dalje identicni, realizacija i konkretnost u napadu..stvarno nam je potreban jedan krilni napadac koji je u stanju pogoditi mrezu, Veselinovic i Govedarica to nisu, i takodjer vjerujem da ce se dolaskom Skahe rijesiti taj desni bek..samo je pitanje kad ce nas Efendic direktno kostati bodova, jednostavno kasni uvijek jedan korak i to se osjeti u PL...Ivan Kostic pokazao da je veliko pojacanje za odbranu
uglavnom utakmica ispod prosjeka, ali i strasno vazna pobjeda..kako god, na Grbavici moramo puno bolje
inace odigrali smo ispodprosjecnu utakmicu..Vitez je dobro stojao, dao relativno rani go i jos jednom pokazao da ove godine nema lakih protivnika i lakih utakmica...kod nas previse indisponiranih igraca..Ordagic je zakazao na sredini , Stjepanovica pritisnula povreda i to se osjetilo, Govedarica opet nista konkretno...ali zato je Zeba proradio, i ocekivao sam to, da ce proraditi kad svi ostali stanu...
Efendic posebna prica, do sad sam ga branio ali vec je jasno da nije dorastao ovom nivou takmicenja..Takodjer i Mehmedagicu treba reci da se ne zajebaje, protiv Borca je usr.ao, danas zamalo identicnom pogreskom...Veseli borben i rastrcan, njega bi volio vidjeti na beku...
Saric je pozitivno iznenadio i dosta nas pojacao svojim ulaskom...uglavnom problemi su i dalje identicni, realizacija i konkretnost u napadu..stvarno nam je potreban jedan krilni napadac koji je u stanju pogoditi mrezu, Veselinovic i Govedarica to nisu, i takodjer vjerujem da ce se dolaskom Skahe rijesiti taj desni bek..samo je pitanje kad ce nas Efendic direktno kostati bodova, jednostavno kasni uvijek jedan korak i to se osjeti u PL...Ivan Kostic pokazao da je veliko pojacanje za odbranu
uglavnom utakmica ispod prosjeka, ali i strasno vazna pobjeda..kako god, na Grbavici moramo puno bolje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Malo prije u Premieru neki ljudi pricaju nesto za utakmicu, namestanje i ta sranja i ja se naravno pretvorim u uho i cujem sledece kaze neki da je Denis Lendic(to sam odmah zapisao u tel. i kasnije provjerio na fb) napisao nekad po podne na svom Fb da ima dojavu iz kluba, a klub je iz BHT PL i da ga je neki haver od tog lika sto je pricao kontaktirao i da mu je taj Denis rekao da ce Sloboda doci iz x/1.I na kraju taj covjek sto je pricao rece da mu je taj prijatelj/rodjak prosao tiket a za uzvrat ovaj mora ovom Denisu da uplati 20eura ili km(nisam dobro cuo).
Eto reko da vam napisem to sto sam cuo svojim usima mozda nekog i zanima.Inace bilo ih je u grupi jedno 4-5 ljudi i svi su tu negdje oko 45-50god.
I da jos rekose da je kvota iz x u 1 naglo pala, nekad u jutro je bila preko 6,a spala je na 3,50.
Zaboravi da nam svima cestitam pobjedu i da vam kazem da se spremate za sugavicu
Eto reko da vam napisem to sto sam cuo svojim usima mozda nekog i zanima.Inace bilo ih je u grupi jedno 4-5 ljudi i svi su tu negdje oko 45-50god.
I da jos rekose da je kvota iz x u 1 naglo pala, nekad u jutro je bila preko 6,a spala je na 3,50.
Zaboravi da nam svima cestitam pobjedu i da vam kazem da se spremate za sugavicu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Nije to nista.da vidis kako azmir pustosi kladionice po kini.jeza da te ufati.fukarezv je napisao/la:Malo prije u Premieru neki ljudi pricaju nesto za utakmicu, namestanje i ta sranja i ja se naravno pretvorim u uho i cujem sledece kaze neki da je Denis Lendic(to sam odmah zapisao u tel. i kasnije provjerio na fb) napisao nekad po podne na svom Fb da ima dojavu iz kluba, a klub je iz BHT PL i da ga je neki haver od tog lika sto je pricao kontaktirao i da mu je taj Denis rekao da ce Sloboda doci iz x/1.I na kraju taj covjek sto je pricao rece da mu je taj prijatelj/rodjak prosao tiket a za uzvrat ovaj mora ovom Denisu da uplati 20eura ili km(nisam dobro cuo).
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa budale obicne, gluposti pricaju kada se desi nesto tako. Da su dosli na stadion vidjeli bi da je prvo poluvrijeme otislo u X zbog trenutka inspiracije Zebe..
To su ciste gluposti, u Premijeru se ne mogu igrati prijelazi 1/1, x/1 i slicno sto se tice Premijer lige, da nisam clan Premiera povjerovo bi ovo ali...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
@tuzlak1987 to sam i ja odmah pomislio da nema sanse da je utakmica nastimana sa onakvim golovima Zebe, razmisljao sam da se ubacim u diskusiju al hajd reko necu ko ih hebe
@fukara 87 ja sam to cuo u Premieru dok sam sastavljao tiket kad sam se vracao sa tekme, a nemam pojma gdje je taj pokemon igrao tiket, ako ga je uopste igrao
@fukara 87 ja sam to cuo u Premieru dok sam sastavljao tiket kad sam se vracao sa tekme, a nemam pojma gdje je taj pokemon igrao tiket, ako ga je uopste igrao
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da ima degena koji misle da Sloboda jos uvijek prodaje ili stima utakmice u Premijer ligi, a gledam mnogi poljube kapiju i vrate se nazad kad vide da je ulaznica 10 marcica, svi hoce rezultate a niko nema para da plati i da gleda Slobodu usput joj pomogne finansijski. al neka bitno je oljagat danasnju pobjedu, malo prije vidim na nasoj facebook stranici pisu kako je prodata utakmica dok smo gubili 0-1
Da bogdom ti isti dodju malo na Tusanj bilo bi im pametnije.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ajde već kad ti levati po cijeli dan vise u kladionicama i igraju bingo dok im kući žene guze komšije, zar nas stvarno i ovdje morate zamarati tim glupostima. 
tuzlanska Sloboda
Mogo bi ja bataliti kladionicuzlajci je napisao/la:Ajde već kad ti levati po cijeli dan vise u kladionicama i igraju bingo dok im kući žene guze komšije, zar nas stvarno i ovdje morate zamarati tim glupostima.
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, PitaKupusnjacaTZ i 20 gostiju.