Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Mislim, koliko god se to prizivalo ovdje, ja taj scenario sjedenja na tribinama (ako ostane) jednostavno ne vidim. Imaće vremena da se fino sabere dok reprezentativna pauza prođe i do kraja septembra ga vidim na golu. Njegovo je da odradi korektno ugovor do kraja (ako već novi neće) i da hvata formu za Euro 2016 i to je to.
Mada, mislim da će to ipak u zadnji dan bit riješeno i da će Real ipak isplatit onoliko koliko se traži. Jednostavno, mora biti nekog cirkusa i taj zadnji dan, ne može to baš mirno proć'.
Mada, mislim da će to ipak u zadnji dan bit riješeno i da će Real ipak isplatit onoliko koliko se traži. Jednostavno, mora biti nekog cirkusa i taj zadnji dan, ne može to baš mirno proć'.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da li bi "propao" ne znam ali da bi ga unazadilo, sigurno. Utjecalo bi na njegovu i psihičku i fizičku spremu, strah kada bi poslije godine dana ne branjenja stao na gol Reala bio bi neizbježan. Nije mala stvar godina dana, pogotovo za golmana, a on je i dalje u tim godinama u kojima je sklon varijacijama i u kojima mu je potrebno da brani i zadnje što mu treba je grickanje košpa na tribinama. Sjeti se njegove prve sezone kod SAF-a, Lindegaard nam je izgledao nakon njegovih bravura kao Buffon, a nije to tako davno bilo što mi nekako govori da je i dalje sklon varijacijama, možda ga baš ista takva sezona čeka i u Realu nakon godine dana hlađenjaDeeWa je napisao/la:Zar stvarno mislis da bi propao nakon godine igranja za rezervni tim tako mlad? Tu bi samo united po*usio jer ne bi dobio ni feninga, a iduće bi bio na nivou sigurno. Jedino mu je minus radi reprezentacije ali ne bi propao sigurno.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nadam se da ispod ove cijene nećemo ići, pa k'o voli nek' izvoli. Ako neće, nezahvalno **** zakovati za tribine do kraja sezone i onda majstore idi u Real pa ćeš tuki braniti nakon godinu dana pauze.Tri dana ostalo je do kraja prelaznog roka, a situacija oko Davida De Hee ne mrda sa 'mrtve tačke'.
Međutim, do pomaka bi izgleda ipak moglo da dođe.
Agent španskog golmana, Žorž Mendeš, obećao je da će nejgov štićenik da završi na 'Bernabeu' uprkos brojnim komplikacijama i peripetijama koje su javljale tokom leta.
Prema poslednjim informacijama, Real Madrid će morati da izdvoji 40 miliona evra za toliko želejni transfer.
Mendeš je navodno izrazio uverenje da će Mančester Junajted pristati da proda svog najboljeg igrača iz prošle sezone i za 35 miliona.
'As' prenosi informaciju da će De Heina zamena biti golman Ajaksa Jasper Cilesen i da 'Kopljanicici' neće propustiti priliku da ga što bolje prodaju.

Na prvu se sjetih Oštrakovića, prije dolaska u Sarajevo je važio za jednog od najboljih golmana lige, međutim nije branio jače od pola godine i kada je stao na go užaš živi. Znam da je glupo poređenje sa našom ligom ali sve to ima svoje, u principu htio bih reći da De Gea još uvijek do kraja izgrađen golman i da ta godina hlađenja itekako može debelo negativno uticati na njegovu karijeru. A nije baš da Real voli da se kocka sa bilo kojom pozicijom a kamoli golmanskom, nećemo se lagati poslije prve 2-3 lošije partije biće zakovan za klupu

1946
Pa da bi mu pala forma to sigurno bi ali da bi propo ne bi. Igrao bi on i tad samo za b momcad, bio bi u trenaznom procesu.
A sto se ramosa tice to od pocetka nije realno. Covjek je glavni realov igrac. Prije ces dovest u united ronalda nego ramosa. Prije bi neymar otisao iz barselone nego ramos iz real madrida. Sergio ramos je glavni igrac i kapiten. Nema od toga nista. I ne kontam zasto bi neko ko je starter u realu napustao klub i uopce zasto bi real bio bezobrazan sto nece da dadne svog glavnog odbrambenog i onda da dovede nekog ku!ca od igraca. A to sto je real izmuzao united za di mariju je united kriv a ne real. I plus di maria nije bio u zadnjoj sezoni ugovora.
Na ovom forumu uniteda koliko vidim previse subjektivno se gledaju stvari. Ja volim biti realan. De gea je vjerovatno treci najbolji gk trenutno na svijetu i vrijedi mnogo para ali zadnja je godina ugovora i njegova cijena opada i to je normalno svima osim unitedu. Da je bog ne treba dati 40mil zadnje godine ugovora a ne de gea.
A sto se ramosa tice to od pocetka nije realno. Covjek je glavni realov igrac. Prije ces dovest u united ronalda nego ramosa. Prije bi neymar otisao iz barselone nego ramos iz real madrida. Sergio ramos je glavni igrac i kapiten. Nema od toga nista. I ne kontam zasto bi neko ko je starter u realu napustao klub i uopce zasto bi real bio bezobrazan sto nece da dadne svog glavnog odbrambenog i onda da dovede nekog ku!ca od igraca. A to sto je real izmuzao united za di mariju je united kriv a ne real. I plus di maria nije bio u zadnjoj sezoni ugovora.
Na ovom forumu uniteda koliko vidim previse subjektivno se gledaju stvari. Ja volim biti realan. De gea je vjerovatno treci najbolji gk trenutno na svijetu i vrijedi mnogo para ali zadnja je godina ugovora i njegova cijena opada i to je normalno svima osim unitedu. Da je bog ne treba dati 40mil zadnje godine ugovora a ne de gea.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da hoće više završiti ovaj prelazni rok samo da ne čitam ove gluposti višeU posljednja tri dana prelaznog roka Manchester United namjerava realizovati senzacionalan transfer.
Naime, holandski De Telegraad piše kako su Crveni đavoli spremni obogatiti kasu Bayerna iz Minehna za 73 miliona funti, odnosno 100 miliona eura.
Želja Uniteda je dovođenje Arjena Robbena. Iznos ponude je definitivno nevjerovatan ne zbog fudbalskih kvaliteta Robbena već zato što holandski fudbaler ima 31 godinu.
U Bayernu navodno razmišljaju i da kažu ''da'' Crvenim đavolima i to iz dva razloga: ogromna zarada te da se zbog ''eksplozija'' Douglasa Coste ne bi previše osjetio odlazak Robbena.

1946
Haha roben,bale ma mozda stvarno bude nesto zestoko obzirom da smo u plusu sa transferima izvalit cemo mi koliko god treba ako je novac u pitanju..
Mogo bi se ovaj mali Redmond dovesti, veliki potencijal na desnom krilu. Istina, kanarinci bi trazili mozda i 25m.
Te Chalhanoglu, ali to je vec ozbiljnija kupovina a sumnjam da ce ga Bayer prodavati ove sezone.
Te Chalhanoglu, ali to je vec ozbiljnija kupovina a sumnjam da ce ga Bayer prodavati ove sezone.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma samo dovest nekog... Evo ode i De Bruyne. Prvi dio transfer roka 10/10. Svaka im cast. Ali drugi dio je jednostavno ocajan. Samo citam gluposti tipa ovog Gaitana i Robbena, nerviram se, a nista se pored toga zapravo ne desava.
⭐
Pa sto je ocajan,sta mi znamo sta ljudi rade,ja licno ne vjerujem mefijima,oko Balea,Robena itd. Radi se nesto sigurno,savrsen rok. Otisli svi koji su trebali,doveden najtalentivaniji mozda igrac europe,Morgan koji je trebao najvise,Swajni WC i Darmian. Ako nikog i ne dovedemo ovo je odlicno a za De Bruyna nebi dao ni 30mil,pa Reus je avion za njega.
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:
Opet nemamo golmana kojem mozemo 100% vjerovat, nemamo napadaca (mozda, ne znam hoce li Rooney nastaviti sa onakvim partijama ko protiv CB-a), nemamo desno krilo, stoper smo ok zasad ali nikad ne znas kad ce duo Smalling-Blind puknuti. Znaci treba nam jos bar 2 igraca na 2 pozicije da transfer rok bude odlican
⭐
Slazem se,ako dodje napadac Roo ide na 10,Herrera out,ako dodje i krilo Mata ide vani,sto nikako ne zasluzuje,a morao bi zbog Rooneya,kapiten mora igrat,o stoperu necu trosit rijeci imamo 5 stopera,dsjmo im sansu pa cemo sudit o njima. Golman ok,tu se ceka DDG i shvatam ih,ne mozes 7 golmana imat.
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:
Luj je budala. Rooney ako zasere kasnije, ako se pocne qrcit ja sam 100% siguran da ga ovaj salje na klupu.
Po meni najbolji scenario da dodje Cilessen i neko krilo. Jest da Mata ne zasluzuje klupu ali eto.. Nek ga rotira na 10. sa Anderom ili, kad je vec navalio, cak i na krilu...
Isto tako mi je zao i Herrere ali mislim ipak da nam napadac treba.. Ne mozemo se oslonit samo na Roo-a jbt..
Po meni najbolji scenario da dodje Cilessen i neko krilo. Jest da Mata ne zasluzuje klupu ali eto.. Nek ga rotira na 10. sa Anderom ili, kad je vec navalio, cak i na krilu...
Isto tako mi je zao i Herrere ali mislim ipak da nam napadac treba.. Ne mozemo se oslonit samo na Roo-a jbt..
⭐
Bleket i Evans u Seltik i WBA.
Da li to znaci da ce stoper doci ?
Da li to znaci da ce stoper doci ?

Kurtinjo nece igrati protiv Uniteda. Ostali su nebitni xd
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Znaci i zvanicno.DEAL DONE: West Brom have completed the signing of Manchester United defender Jonny Evans. (@WBAFCofficial)

Ostaju nam: Small, Blind, Jones, McNair i Rojo. Kada uzmemo u obzir da Jones vise vremena provodi van terena, Rojo po lokaciji vise solidan bek no stoper, a mali Paddy zelen, moze se reci da smo itekako tanki pozadi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

posudba ce Blacketu dobro doci jos da je Pereiru kod nekog
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.

Znaci da bi napadac trebao 90 % doci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.