HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

tm84
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la tm84 » 08 maj 2010, 14:57

suntu jeu je napisao/la:Poznato je da su rijetki prelazili iz Želje u Sarajevo
tebi je valjda jasno, da je pola igraca sarajeva i zelje poslije rata igralo u oba kluba... :roll:
cenan, ihtijarevic, pelak, burek, vazda (igrao za sarajevo prije rata)... itd... a tek prije rata... ;)

izvinite na offtopicu :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 08 maj 2010, 15:03

Babilon je napisao/la:Pa dokle vise ova raznorazna piskaranja i blacenja herecegovackih klubova,naslov KOLIKO KOSTAJU BODOVI U HERCEGOVINI?! je vise nego omalozavanje i pljuvanje po hercegovackom nogometu i uspjesima proteklih godina sto Zrinjskog sto Sirokog brijega dva najtrofejnija kluba od kad je PLBIH! :roll:

http://www.javno.ba/urednikov-odabir/pl ... ovini.html
ti ne misliš da j eovaj tekst pun ironije???

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:12

tm84 je napisao/la:
tebi je valjda jasno, da je pola igraca sarajeva i zelje poslije rata igralo u oba kluba... :roll:
cenan, ihtijarevic, pelak, burek, vazda (igrao za sarajevo prije rata)... itd... a tek prije rata... ;)

Iz Želje u Sarajevo.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 15:13

suntu jeu je napisao/la:
tm84 je napisao/la:

Iz Želje u Sarajevo.
zar nije rascic?

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:19

Babilon je napisao/la:Pa dokle vise ova raznorazna piskaranja i blacenja herecegovackih klubova,naslov KOLIKO KOSTAJU BODOVI U HERCEGOVINI?! je vise nego omalozavanje i pljuvanje po hercegovackom nogometu i uspjesima proteklih godina sto Zrinjskog sto Sirokog brijega dva najtrofejnija kluba od kad je PLBIH! :roll:

http://www.javno.ba/urednikov-odabir/pl ... ovini.html
Kolega, javno je hercegovački portal. I kako ba najtrofejnija kluba od kada je PL ? To je valjda Željo.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 15:25

Znam ja da je hercegovacki portal,ironicna pisanja i omalozavanja nasih klubova su i ucinili da nam stadioni zjape prazni i nikakvi a kolega od kad je premier lige prvaci su bili Leotar,Siroki,Zrinjski,Siroki,Modrica,Sarajevo,Zrinjski?! :?
HSK Zrinjski Mostar

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:28

Babilon je napisao/la:Znam ja da je hercegovacki portal,ironicna pisanja i omalozavanja nasih klubova su i ucinili da nam stadioni zjape prazni i nikakvi a kolega od kad je premier lige prvaci su bili Leotar,Siroki,Zrinjski,Siroki,Modrica,Sarajevo,Zrinjski?! :?
Premier liga se igra od 1998 godine. Tako je barem po UEFA-i, kakvu ''vi'' računicu imate nemam pojma. ;)

Edit : Još davne 1998 godine licencirani arbitri su sudili finale play-off-a BiH.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 15:36

Ma neko konta od kad su braca "srbi" poceli se skupa s nama loptat,nekako mi je to i najrelanije posto se od tada igra nogomet na podrucju cijele BiH,al upravu si ,znam da je Zeljo bio dva puta za redom prvak a prvenstvo se igra od 2000/01 na podrucju federacije BiH !
Sve u svemu opet niste uspjesniji i da vam ta prvenstva uzmemo u obzir opet ste izjednaceni sa Sirokim i Zrinjskim.
Siroki 2
Zrinjski 2
Zeljeznicar 2
Sarajevo 1
Modrica 1
Leotar

To je sto se tice premier lige ,a kup natjecanja je najuspjesniji Zeljeznicar zajedno sa Sarajevom.

Zeljeznicar 2
Sarajevo 2
Zrinjski
Siroki
Modrica
Orasje
HSK Zrinjski Mostar

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:37

Ma pika se šta UEFA kaže care, a ne mi plemena ovdašnja. Tako je kako je. Mogu i neki Indijanci pričati da su najbolji u nogometu ali neće da učestvuju na world cup-u,međutim pika se FIFA-ina. Tako je kako je. :)
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 08 maj 2010, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 15:37

drugo je to otkako su se prikljucili klubovi iz rs-a... liga se i prije toga vodila u evidenciji uefe
sad ko je igrao igrao je... ko nije to ide na njegovu stetu

edit: sad sam vidio tvoj 2 post babilon i upravu si...al jbg od naredne cemo biti najuspjesniji :D

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 15:43

blablabla je napisao/la:drugo je to otkako su se prikljucili klubovi iz rs-a... liga se i prije toga vodila u evidenciji uefe
sad ko je igrao igrao je... ko nije to ide na njegovu stetu

edit: sad sam vidio tvoj 2 post babilon i upravu si...al jbg od naredne cemo biti najuspjesniji :D
Ja uvijek kazem,bolje da ligu osvajaju Siroki,Zrinjski,Borac,Sarajevo i Zeljo nego Leotar i Mordica ,inace predstavnici Sirokog,Zrinjskog,Zelje i Sarajeva su bili na sastanku vodecih klubova regije zajedno sa Bugarskim,Srpskim,Hrvatskim,Mađarski,Crnogorskim klubovima i raspravljalo se o unaprijeđenu nogometa u regiji ,o mladim juniorskim pogonima i sl sto je ipak znak da ova cetri kluba zajedno u buducnosti s borcem mogu ciniti veoma jaku i kvalitetnu ligu,pogotovo ako se smanji na 12 klubova!
HSK Zrinjski Mostar

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 15:49

mozemo samo sanjati za sada o smanjenju lige, a to bi bio pun pogodak!
ja bi da se i ukine 2 liga federacije i 2 liga rs-a, pa da se sastavi "kvalitetna" 2 liga koju bi vecinom popunili ove ekipe koje su iz PL.

hebe se njima u vrha za moje ili tvoje misljenje :evil:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:51

Dakle da skratimo priču :'po UEFA-inoj listi Željezničar je najtrofejniji BH klub sa tri osvojene BiH titule, te sa jednom iz bivše Jugoslavije ( neko broji i onu iz '46) .

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 15:57

Upravo tako,jeb... se nekoga sto je pametno,no malo po malo dolaze stvari na svoje,istina sporo al dolaze,kad se sjetim da je svako selo i svaki seljak u savezu htio imati svoj klub u premier ligi te liga brojala po 20 klubova i sl malo smo i napredovali,sto pokazuju i zadnji rezultati bh klubova u evropi jer ne zaboravimo prolazak slavije koji su izbacili Aalborga koji je godinu dana prije nastupao u grupama lige prvaka i odigrao sa manchasterom 0:0 meni se cini,to je medijski popraceno kao da su savladali klub sa malte,također uspjeh sarajeva koje je uz malo sportske srece proslo Cluja,pa cak i zadnji nastupi Zrinjskog protiv brage i slovana su pokazali da nam nase nogometne klubove vise nije lako kantati u evropi,liga ce se smaniti kad tada na 12 klubova a mislim da ce to vec doci za dvije godine jer ce ueffa tj vec je poostrila svoje uvjete na nastupe pa cak u u domacim natjecanjima ce se morati imati uvjeti kao da ce se igrati evropske utakmice sto ce i dovesti na kraju do smanjenja lige,po ovom sadasnjem jedino bi sarajevo,siroki,zeljeznicar,zrinjski i borac kad sredi stadion mogli natupiti u premier ligi bih!
HSK Zrinjski Mostar

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 08 maj 2010, 16:01

Babilon je napisao/la:Upravo tako,jeb... se nekoga sto je pametno,no malo po malo dolaze stvari na svoje,istina sporo al dolaze,kad se sjetim da je svako selo i svaki seljak u savezu htio imati svoj klub u premier ligi te liga brojala po 20 klubova i sl malo smo i napredovali,sto pokazuju i zadnji rezultati bh klubova u evropi jer ne zaboravimo prolazak slavije koji su izbacili Aalborga koji je godinu dana prije nastupao u grupama lige prvaka i odigrao sa manchasterom 0:0 meni se cini,to je medijski popraceno kao da su savladali klub sa malte,također uspjeh sarajeva koje je uz malo sportske srece proslo Cluja,pa cak i zadnji nastupi Zrinjskog protiv brage i slovana su pokazali da nam nase nogometne klubove vise nije lako kantati u evropi,liga ce se smaniti kad tada na 12 klubova a mislim da ce to vec doci za dvije godine jer ce ueffa tj vec je poostrila svoje uvjete na nastupe pa cak u u domacim natjecanjima ce se morati imati uvjeti kao da ce se igrati evropske utakmice sto ce i dovesti na kraju do smanjenja lige,po ovom sadasnjem jedino bi sarajevo,siroki,zeljeznicar,zrinjski i borac kad sredi stadion mogli natupiti u premier ligi bih!
Da se nadovezem nakratko na zadnji dio tvog posta (uvjeti). Uvjete ima i Čelik, stadion se pravi i u Tuzli, a ne izostavljaj Olimpik, koji ce imati uvjete jer ce , sigurn sam, dugo vremena igrati na Koševu. Skupa ovo sto smo nabrojali je 8 klubova, gdje su nam jos najmanje 2 xD.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 16:01

slazem se s tobom... gledao sam ja mislim svaku utakmicu nasih klubova u evropi i stvarno nam je nedostajalo srece da nesto vise napravimo... najvise sarajevo koje je imalo najrealnije sanse da udje u grupnu fazu

jbg ja navijam za sve nase klubove u evropi :D cak i za modricu :o

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 16:08

Pa samo retardirani zadrti nacionalista moze zeliti neuspjeh nekom bh predstavniku u evropi,pa svi klubovi zajedno poboljsavaju bh koeficijent a kad malo pogledas taj koeficijent nasih klubova zadnjih godina susjedi nam i ne bjeze toliko ,malo u Hrvata Dinamo nabere vise bodova ostalo je sve to u rangu s nasim klubovima !
Sajrajevo je bilo blizu al ako Bog da valjda ce jedan nas klub u iducih pet godina uspjeti uci u grupnu fazu ueffa lige,liga prvaka nam je ipak daleka jedno jos deceniju vrijedna rada i truda pa bi se mogli nadati dok liga ueffa je veoma realna,evo npr da Zeljo zadrzi ovakav tim s jos 2,3 pojacanja zasto nebi mogao neke rumunje ili bugare izbacit,sve je to na psiholoskoj bazi,eduardo je izjavio kad je presao u Arsenal:ovdje u Arsenalu se ne trenira nista vise nego u dinamu ,veliku paznju pridodaju razgovoru s igracima i psiholoskoj pripremljenosti,jer na kraju krajeva uvjek je 11 protiv 11-!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 00:27

Danas ostvariti pobjedu i dokazati da price o namjestanju rezultata koji podmicu tzv novinari no takvo nam je novinarstvo opcenito u drzavi ,nisu istinite te pribliziti se evropi jer kako izgleda Sarajevo ce ostati bez bodova iz famoznog slucaja Gavaric,a imaju i duplo tezi raspored nego mi,ne vidim razlog zasto bi to nama opstanak Laktasa bio vazniji kad evropa donosi puno vise novca nego sto Laktasi mogu platiti tri boda :mrgreen: ,sve u svemu sutrasnjom pobjedom osigurati nastavak nadanja za evropsku scenu a predgrađe Banja Luke poslati gdje mu je i mjestu u 2. ligu RS-a.
Ako ne bude islo valjda ce nas i Aleckovic pogurati malo jer ipak je cilj savezu da Celika ostane u drustvu najboljih :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 09 maj 2010, 11:14

ultrasi kolko danas gubite od laktasa cujem da je namijestena tekma..a da u gostima dobijate

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 11:22

gradacacka zvijezda je napisao/la:ultrasi kolko danas gubite od laktasa cujem da je namijestena tekma..a da u gostima dobijate
nema prodaje,nismo mi kao nasi susjedi :mrgreen: !ima se more se! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.