NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Otjerati sve, nek vodje navijača pozovu sve, nek naprave okupljanje, ići svi pred restoran, ne treba dopustiti da nas ovako sramote, pa ovo nije normalno.. Velika sramota i sve istjerati, vrijeme je više za promjene.
-
- Kontakt:
Ko izgubi 3 boda u Bihacu ispada iz lige sa nama 

NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Izgleda da ce ovo biti teska sezona za vas , nadam se najboljem po vas
Katastrofa, ni tracati ne znaju. Mene bi bila sramota izaci veceras u grad, ali oni ni srama nemaju pa ce se u Ismaru opijati kao sto svaku skoro noc rade. Rastjerati sviju, krenut od nule sa djecom iz Usk.
Nepotrebna bakljada, narod ne odobrava to, samo pare iz kase idu. Jos pri kraju utakmice naslo se njih par pjanih pa hoce da prekidaju utakmicu, poceli stolice i pive bacati u teren. Neke se stvari POD HITNO moraju rijesavati, ovo ovako ne ide.
I volio bih da gradonacelnik digne ruke od Jedinstva, da prepusti klub nama navijacima, samo da vidim kako bi to funkcionisalo i ko bi ulagao u klub. Nisam stranacki nastrojen ni prema nikome, j*e*b*e* mi se koja je stranka na vlasti, ali bez Grada nas nema. PS moje licno misljenje o svemu, nadam se da nece ko zamjeriti.
Nepotrebna bakljada, narod ne odobrava to, samo pare iz kase idu. Jos pri kraju utakmice naslo se njih par pjanih pa hoce da prekidaju utakmicu, poceli stolice i pive bacati u teren. Neke se stvari POD HITNO moraju rijesavati, ovo ovako ne ide.
I volio bih da gradonacelnik digne ruke od Jedinstva, da prepusti klub nama navijacima, samo da vidim kako bi to funkcionisalo i ko bi ulagao u klub. Nisam stranacki nastrojen ni prema nikome, j*e*b*e* mi se koja je stranka na vlasti, ali bez Grada nas nema. PS moje licno misljenje o svemu, nadam se da nece ko zamjeriti.
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Cini mi se da je Jedinstvo vec sad jednom nogom u nizem razredu takmicenja, nadati se da ce bar drugi sportovi u gradu dobiti vise paznje i sigurno ce praviti jos bolje rezultate...
-
- Kontakt:
Ovo je postalo previše žalosno, ovo je rezultat dugogodišnjeg rada uprave. I tek sad se vidi kako rade.. Svake godine smo se trebali boriti za opstanak, ali uvijek se nekako izvučemo, e ove godine smo ga ****. i neka, trebamo ispasti jedino tako ce sve doci na svoje. Jbt za 100 godina kluba igraćemo kantonalnu ligu..
tropic je napisao/la:Katastrofa, ni tracati ne znaju. Mene bi bila sramota izaci veceras u grad, ali oni ni srama nemaju pa ce se u Ismaru opijati kao sto svaku skoro noc rade. Rastjerati sviju, krenut od nule sa djecom iz Usk.
Gradonačelnik i pere pare preko kluba, zato je i postavio svog čovjeka za sekretara kluba.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Stvarno zalosno sta vam se desava.. Fin klub, dobri navijaci, odlican stadion. Steta da to sve propada po 2. federalnoj ili ne daj boze kantonalnoj ligi.
Samo nisam vas toliko upratio... Jel se puno promijenio igracki kadar u odnosu na proslu sezonu?
Samo nisam vas toliko upratio... Jel se puno promijenio igracki kadar u odnosu na proslu sezonu?
⭐
Otišla su 2-3 najbolja igrača koja su pravila prevagu na terenu, prije svega Topić i Rovčanin.theboss_RD07 je napisao/la:Stvarno zalosno sta vam se desava.. Fin klub, dobri navijaci, odlican stadion. Steta da to sve propada po 2. federalnoj ili ne daj boze kantonalnoj ligi.
Kakve igrače imamo ne bi njih Guardiola uigrao, vezni red ne postoji a dobrog centarfora dvije sezone već nemamo.
Uprava napravila vrhunski potez tako što su doveli 4 srbina koji ne znaju koju poziciju igraju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Moderator
- Kontakt:
Jbg drug zao mi je vas, ali kada ste bili kod nas niste nikako ali bas nikako imali igre dakle kao sto rece ovaj jedan teska sezona za vas...Mozda se mozete cupati kada dovedete tamo na zimu neka pojacanja.harden je napisao/la: Otišla su 2-3 najbolja igrača koja su pravila prevagu na terenu, prije svega Topić i Rovčanin.
Kakve igrače imamo ne bi njih Guardiola uigrao, vezni red ne postoji a dobrog centarfora dvije sezone već nemamo.
Uprava napravila vrhunski potez tako što su doveli 4 srbina koji ne znaju koju poziciju igraju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma joj gledam Podgrmec ode u goste i primi po 3,4 komada, a kod kuce ih Bayern ne moze dobit. Vas Capljina uze u Bihacu, nigdje veze
U ovoj ligi stvarno ne mozes nista na posten nacin

⭐
Nazalost za nas bi najbolje i bilo kad bi krenuli od nize lige ako treba i od kantonalne samo da se neke stvari promjene u klubu.Siguran sam da bi ovo potpisalo 80% biscana,samo da dodju stvari na svoje mjesto.theboss_RD07 je napisao/la:Stvarno zalosno sta vam se desava.. Fin klub, dobri navijaci, odlican stadion. Steta da to sve propada po 2. federalnoj ili ne daj boze kantonalnoj ligi.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
steta za vas,nadam se da cete se ubrzo vratit na pravi put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Složio bih se. Evo, kod nas u Livnu se stvara potencijalno lijepa priča s novim klubom koji je startao iz županijske lige, već se skočilo rang više, a vjerojatno će se pokušati i u Prvu ligu ove ili sljedeće sezone, a potencijal Jedinstva i Bihaća je x puta veći nego kluba iz malog mjesta kakvo je Livno. Četiri poraza u četiri kola sugeriraju da su vam potrebne temeljne promjene.Bihac96 je napisao/la:Nazalost za nas bi najbolje i bilo kad bi krenuli od nize lige ako treba i od kantonalne samo da se neke stvari promjene u klubu.Siguran sam da bi ovo potpisalo 80% biscana,samo da dodju stvari na svoje mjesto.theboss_RD07 je napisao/la:Stvarno zalosno sta vam se desava.. Fin klub, dobri navijaci, odlican stadion. Steta da to sve propada po 2. federalnoj ili ne daj boze kantonalnoj ligi.
Hayley <3
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nikad ne znas. Mogu se okrenuti ko Livno a mogu i propasti ko Citluk, Modrica itd..
⭐
-
- Kontakt:
theboss_RD07 je napisao/la:Nikad ne znas. Mogu se okrenuti ko Livno a mogu i propasti ko Citluk, Modrica itd..
Prije i da hoćemo propasti kao Modriča, Posušje i ti klubovi. Prije da idemo njihovim stopama.. Uvijek govorimo sela nam igraju PL, pa i moraju igrati kad ljudi ulažu, ne kradu, i idu za boljitak kluba, kod nas je bitno ukrasti sve i marku i onda misle da će uspjeti uraditi nešto. Ne igra se nogomet više iz ljubavi..
I čujem da je Sinanović napustio klub, kao zbog prijetnji navijača. Nek je, nek svi idu zajedno sa njim.
Re: RE: Re: NK Jedinstvo Bihać
Nisi dobro čuo. Sinanović ostaje u Jedinstvu i nije bilo nikakvih prijetnji. Prije utakmice protiv Čapljine na adresu kluba je stigla jedna ponuda iz Njemačke i postoji mogućnost da napusti tim jedino uz saglasnost klubanebeskasila je napisao/la:I čujem da je Sinanović napustio klub, kao zbog prijetnji navijača. Nek je, nek svi idu zajedno sa njim.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
I nek idu pare, treba ih takve nesposobne guliti do mile volje, bakle svaku tekmu, 500-1000KM obavezno, tako ce jedino i otici...tropic je napisao/la:Katastrofa, ni tracati ne znaju. Mene bi bila sramota izaci veceras u grad, ali oni ni srama nemaju pa ce se u Ismaru opijati kao sto svaku skoro noc rade. Rastjerati sviju, krenut od nule sa djecom iz Usk.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
- Kontakt:
Znači čitava ekipa Jedinstva je*e Silu Nebesku, čitava Uprava se sere po njima, trener takodjer.Kapiten kluba govori kako su to napuše, narkomani, alkoholičari.. Ni jedan jedini igrač ne poštuje navijače. Ni jedan jedini čovjek u Upravi kluba ne poštuje navijače. Zbog čega su tu, zašto nam oni drže svetinju. Kako neki igrač, amater, koji je došao iz Srbije, Hrvatske, iz treće, četvrte lige može psovati SN ? Zašto se jednostavno ovi "navijači" ne okupe i ne otjeraju to sve. Rado ću gledati našu djecu u kantonalnoj ligi, nego ove manekene kako mi igraju, ustvari oni ne igraju, to pojma nema.
Zadnjih 10 godina su u Upravi kluba isti ljudi, i zato smo evo napokon dotakli dno dna.
Protesti, protesti, samo to nas može izvući, je*em ja sve one transparente koje su navijači juče stavili na tribinu, šta sa tim. Pročitaće Irfo i reći, pa jes tako ja sam ovaj klub doveo u propast, hoće moj k. Emdžo takodjer.. Ništa sa tim transparentom. Treba pokušati još jednom uraditi nešto, ne može, ma gasiti klub skroz. Bolje ga i ugasiti nego ovakav klub sramotiti. FUJ.
Zadnjih 10 godina su u Upravi kluba isti ljudi, i zato smo evo napokon dotakli dno dna.
Protesti, protesti, samo to nas može izvući, je*em ja sve one transparente koje su navijači juče stavili na tribinu, šta sa tim. Pročitaće Irfo i reći, pa jes tako ja sam ovaj klub doveo u propast, hoće moj k. Emdžo takodjer.. Ništa sa tim transparentom. Treba pokušati još jednom uraditi nešto, ne može, ma gasiti klub skroz. Bolje ga i ugasiti nego ovakav klub sramotiti. FUJ.
U ovom trenutku nam jedino El Commandante moze pomoci, ali ako je cijena boljeg Jedinstva ispadanje u nizi rang, onda je i bolje da ispadnemo..
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.