Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 29 avg 2015, 16:32

Sissoko je napisao/la:
Italia je napisao/la: Prodamo Comana, koji ima 400 minuta i 0 golova za 30 miliona, filijala smo Bayerna jer prodajemo svoje talente. :lol:
Zamisli Bayern u finalu LP i osvojio duplu krunu, dodje Juve i kupi im zvijezdu sredine terena te najboljeg mladog talenta da ga prvo isproba.... Bayern bi se ugasio kao klub :D
Coman nije prodan nego je na posudbi, Bayern moze da bira sta ce.Drugo bi bilo da su iskesirali 30 miliona sad.
Zasto se bolan sekiras? Ne radi to sebi, opusti se !
Max Allegri

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2015, 16:33

Sissoko džaba se trudiš, ja sinoć pišem 4-5 puta u čemu je problem (boldam), ali ljudi okreću priču na skroz nešto drugo. Merkato je bio odličan ove sezone podmladila se ekipa dovelo se mnogo igrača za budućnost što pozdravljam.

Ali ovaj način na koji su dali Comana Bayernu je :thumbdown: , nebitno i što je htio ići trebali su tražiti keš ili posudbu, ali sa obavezom otkupa.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2015, 16:37

Izuzev zadnje 3-4 godine otkako su se digli do vrha Bayern je bio filijala svih svjetskih klubova. Osvojis Bundes, zaigras polufinale lp, shvatis da je to najvece dostignuce sa tim klubom i ides dalje, Chelsea, Milan, Barca, pa onda eventualno i vece klubove. A reci mi, koji je to igrac otisao iz Juventusa za "boljom" karijerom prije Vidala ? Morat ces kopat do Zidanea ;) A alkoholicar nije bio zvijezda sredine, to je bio Pogba. Vidal je debelo bio ispod Marhe i Pogbe u sezoni 14/15.

Coman je talenat i nista vise. Bilo je i vecih talenata od njega pa nisu pravili nikakve karijere, a ne trebas ici dalje od Giovinca. Ako je Bayern spreman izdvojit 3-5-8 (u zavisnosti od izvora) miliona + platiti mu platu + mu dati daleko veci prostor da igra nego sto ce on imat u Juventusu, i sve to da bi ga vratio. Pa hvala im od srca, Sasuolo vol 2, jos si dragi i plate nam za usluge posudbe :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 29 avg 2015, 16:38

Padovan je napisao/la:Sissoko džaba se trudiš, ja sinoć pišem 4-5 puta u čemu je problem (boldam), ali ljudi okreću priču na skroz nešto drugo. Merkato je bio odličan ove sezone podmladila se ekipa dovelo se mnogo igrača za budućnost što pozdravljam.

Ali ovaj način na koji su dali Comana Bayernu je :thumbdown: , nebitno i što je htio ići trebali su tražiti keš ili posudbu, ali sa obavezom otkupa.
Ne mogu ja da skapiram ali koja je poenta "POZAJMICE SA OBAVEZOM OTKUPA" ? Zar nije to isto kao otkup ? Ima li smisla i poente pozajmiti nekog igrača sa obavezom da ga naredne sezone taj klub otkupi umesto jednostavno ga odmah prodati ?

Možda sam ja lud...pojma nemam.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 avg 2015, 16:39

Italia je napisao/la:Izuzev zadnje 3-4 godine otkako su se digli do vrha Bayern je bio filijala svih svjetskih klubova. Osvojis Bundes, zaigras polufinale lp, shvatis da je to najvece dostignuce sa tim klubom i ides dalje, Chelsea, Milan, Barca, pa onda eventualno i vece klubove. A reci mi, koji je to igrac otisao iz Juventusa za "boljom" karijerom prije Vidala ? Morat ces kopat do Zidanea ;) A alkoholicar nije bio zvijezda sredine, to je bio Pogba. Vidal je debelo bio ispod Marhe i Pogbe u sezoni 14/15.

Coman je talenat i nista vise. Bilo je i vecih talenata od njega pa nisu pravili nikakve karijere, a ne trebas ici dalje od Giovinca. Ako je Bayern spreman izdvojit 3-5-8 (u zavisnosti od izvora) miliona + platiti mu platu + mu dati daleko veci prostor da igra nego sto ce on imat u Juventusu, i sve to da bi ga vratio. Pa hvala im od srca, Sasuolo vol 2, jos si dragi i plate nam za usluge posudbe :lol:
Meni licno nije smetala prodaja Vidala, al ja tebi pokusavam objasnit princip, al ti nikako da skontas.Ne bitno.

Brajkula je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Sissoko džaba se trudiš, ja sinoć pišem 4-5 puta u čemu je problem (boldam), ali ljudi okreću priču na skroz nešto drugo. Merkato je bio odličan ove sezone podmladila se ekipa dovelo se mnogo igrača za budućnost što pozdravljam.

Ne mogu ja da skapiram ali koja je poenta "POZAJMICE SA OBAVEZOM OTKUPA" ? Zar nije to isto kao otkup ? Ima li smisla i poente pozajmiti nekog igrača sa obavezom da ga naredne sezone taj klub otkupi umesto jednostavno ga odmah prodati ?

Jedina poenta su racunovodstveni principi.Odlaganje prihoda.
Kako znam, Bayern nema nikakvu obavezu, moze da bira. Jbe im se.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 29 avg 2015, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2015, 16:42

Brajkula je napisao/la:

Pa to ti dođe kao na rate, to se najviše koristi za finansijske "malverzacije" , ali to i nije toliko bitno u ovoj priči.

Dobro si Italia spomenuo Sassuolo, samo što smo mi u ovom slučaju Sassuolo, a Bayern Juventus, e to je ta poenta o kojoj ti pričamo od sinoć, nadam se da si sad shvatio, ako nisi onda i nećeš nikad.

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2015, 16:42

Sissoko je napisao/la:
Italia je napisao/la:Izuzev zadnje 3-4 godine otkako su se digli do vrha Bayern je bio filijala svih svjetskih klubova. Osvojis Bundes, zaigras polufinale lp, shvatis da je to najvece dostignuce sa tim klubom i ides dalje, Chelsea, Milan, Barca, pa onda eventualno i vece klubove. A reci mi, koji je to igrac otisao iz Juventusa za "boljom" karijerom prije Vidala ? Morat ces kopat do Zidanea ;) A alkoholicar nije bio zvijezda sredine, to je bio Pogba. Vidal je debelo bio ispod Marhe i Pogbe u sezoni 14/15.

Meni licno nije smetala prodaja Vidala, al ja tebi pokusavam objasnit princip, al ti nikako da skontas.Ne bitno.
Ne mogu da skontam kada tvoj princip okrenem na drugu stranu i ispade Bayern kao Sasuolo. Ljeto je 2016, nisu se odlucili otkupiti. Sta smo mi dobili ? Obicnu posudbu u kojoj nismo placali igraca (kao sto inace placamo), kalio se i dobio daleko vise prostora nego kod nas (kao u Sasuolu npr) i pri tom smo zaradili 3-5-8 miliona.

Odluce li se kupiti ga, Marotta prodao poluigraca za 30 miliona, doktore gdje da te tetoviram ?
Dobro si Italia spomenuo Sassuolo, samo što smo mi u ovom slučaju Sassuolo, a Bayern Juventus, e to je ta poenta o kojoj ti pričamo od sinoć, nadam se da si sad shvatio, ako nisi onda i nećeš nikad.
:lol: E moj druze, stvari koje sam ja kontao tebi je trebalo 2 godine da skontas. Nema veze, nadoci ce i ovo, samo sto cemo zaboraviti ovu raspravu kao sto smo i zaboravili Diega, Llorentea, Bonuccija i ostale ;)
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 29 avg 2015, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 avg 2015, 16:43

Draxler je krilo. Ne znam sta ce vam? Osim ako ga ne misli koristiti na poziciji 10. Znaci prodajete Comana i kupujete igraca istog profila. :/

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 avg 2015, 16:46

Italia je napisao/la:Izuzev zadnje 3-4 godine otkako su se digli do vrha Bayern je bio filijala svih svjetskih klubova. Osvojis Bundes, zaigras polufinale lp, shvatis da je to najvece dostignuce sa tim klubom i ides dalje, Chelsea, Milan, Barca, pa onda eventualno i vece klubove
:lol:

Pa prika nije mi jasno kako Homo sapiens može da napiše ovako nešto. Znao sam da Arturo boli al' ovoliko, e to je novina. :salut:
Izvinjavam se na offu ali laži i gluposti jednostavno ne smiju da prolaze.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2015, 16:58

Italia je napisao/la: :lol: E moj druze, stvari koje sam ja kontao tebi je trebalo 2 godine da skontas. Nema veze, nadoci ce i ovo, samo sto cemo zaboraviti ovu raspravu kao sto smo i zaboravili Diega, Llorentea, Bonuccija i ostale ;)
Porediš nešto što nije ni slično, i klasično kada sam skontaš da si lupio, onda ide skroz neka druga priča i tako u krug, sa takvima jednostavno ne možeš ulaziti u ozbiljnu raspravu. Jednostavno imaju situacije kad su stvari jasne kao dan.

FC Ljuta Krajina

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 avg 2015, 17:04

Kad je Coman poceo neke utakmice, svi se cude sta ce mu Coman, daj Dybalu I slicno, a sad kad se dao na posudbu frka se stvorila od pojedinaca, nevjerovatno stvarno!
1946

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2015, 17:05

Padovan je napisao/la:
Italia je napisao/la: :lol: E moj druze, stvari koje sam ja kontao tebi je trebalo 2 godine da skontas. Nema veze, nadoci ce i ovo, samo sto cemo zaboraviti ovu raspravu kao sto smo i zaboravili Diega, Llorentea, Bonuccija i ostale ;)
Porediš nešto što nije ni slično, i klasično kada sam skontaš da si lupio, onda ide skroz neka druga priča i tako u krug, sa takvima jednostavno ne možeš ulaziti u ozbiljnu raspravu. Jednostavno imaju situacije kad su stvari jasne kao dan.
:D Ako mislis da sam gdje lupio i okrenuo pricu, bujrum druze 2400 postova i listaj do sutra pa iskopaj takvu situaciju. Naravno da se moze raspravljati, ali da bi se raspravljao treba imati argument, a tebi i Comanovcima jedini argument je "mi smo bayernova filijala" i nista vise. Fino sam ti gore napisao situacije, ljeto 2016 sa Comanom i ljeto 2016 bez Comana. Medjutim, tu i vi vidite da je ova situacija samo win-win i da mi nikako ne moze izgubiti u slucaju Coman, ali s'obzirom da nema adekvatnog argumenta na tu pricu, onda se nalakse okrenuti prici "ti ne zelis da skontas, mi smo bayernova filijala.."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 avg 2015, 17:10

Juventus and Schalke 04 have reached an Agreement for Julian Draxler.

Juve-Schalke, c'è l'accordo. Draxler, si attende il sì finale
Le due società hanno raggiunto l'intesa sul prezzo: Marotta ritocca ancora l'offerta e sale a 26 milioni fissi più 6,5 di bonus. Trattativa a un passo dalla chiusura: l'ultimo nodo le modalità di pagamento
Ma to je to. :kafa:
Don't believe the hype.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2015, 17:11

Centre forward je napisao/la:
Italia je napisao/la:Izuzev zadnje 3-4 godine otkako su se digli do vrha Bayern je bio filijala svih svjetskih klubova. Osvojis Bundes, zaigras polufinale lp, shvatis da je to najvece dostignuce sa tim klubom i ides dalje, Chelsea, Milan, Barca, pa onda eventualno i vece klubove
:lol:

Pa prika nije mi jasno kako Homo sapiens može da napiše ovako nešto. Znao sam da Arturo boli al' ovoliko, e to je novina. :salut:
Izvinjavam se na offu ali laži i gluposti jednostavno ne smiju da prolaze.
Nemoj ga, vidiš da ga je presjeklo prvo za Vidala pa sad i za Comana. :mrgreen: Čuj Bayern nečija filijala dan te yebo šta sve neću pročitati na ovom forumu. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2015, 17:15

Pa to i jeste fazon lupiš glupost da je Bayern Juventusov Sassuolo vol 2 i očekuješ da te neko shvata ozbiljno, da smo mi imali opciju kao sa Berardijem o kontra otkupu ili kako je Morata došao onda bi se moglo pričati o takvim usporedbama.

Da smo mi dobili sigurni 28M za Comana Marotta bi ovdje bio za sve siguran sam majstor zanata jer je naplatio talenat Comana 28M. Stvar je u tome da se ovdje i ne radi o Comanu, koliko o ugledu Juventusa kao kluba.

Comana, Vidala će biti još mnogo, ali Juventus ostaje...

Plate su nam vrh, što se tog apekta tiče to je odlično, ali to je i posljednica podmlađivanje ekipe, mislim da su plate igrača koji su otišle preko 25M

slika

FC Ljuta Krajina

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 avg 2015, 17:17

muhamedhulk je napisao/la:Draxler je krilo. Ne znam sta ce vam? Osim ako ga ne misli koristiti na poziciji 10. Znaci prodajete Comana i kupujete igraca istog profila. :/

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Imas na prethodnoj stranici formaciju 4-3-1-2 i Draxlera iza napadaca tj. na poziciji trequartiste. Nije on bas krilo kao Coman, kojem je ta pozicija idealna.
Alessandro Del Piero !

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 avg 2015, 17:18

akisarajevo92 je napisao/la:
Juventus and Schalke 04 have reached an Agreement for Julian Draxler.

Juve-Schalke, c'è l'accordo. Draxler, si attende il sì finale
Le due società hanno raggiunto l'intesa sul prezzo: Marotta ritocca ancora l'offerta e sale a 26 milioni fissi più 6,5 di bonus. Trattativa a un passo dalla chiusura: l'ultimo nodo le modalità di pagamento
Ma to je to. :kafa:
Tu je to.
Kad se sjetim da su kobaje pisale o nekakvih 70 miliona :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 29 avg 2015, 17:43

Sissoko je napisao/la:
Italia je napisao/la: Prodamo Comana, koji ima 400 minuta i 0 golova za 30 miliona, filijala smo Bayerna jer prodajemo svoje talente. :lol:
Zamisli Bayern u finalu LP i osvojio duplu krunu, dodje Juve i kupi im zvijezdu sredine terena te najboljeg mladog talenta da ga prvo isproba.... Bayern bi se ugasio kao klub :D
Coman nije prodan nego je na posudbi, Bayern moze da bira sta ce.Drugo bi bilo da su iskesirali 30 miliona sad.
Tako je bayernu real uzeo krossa za 25mill poslije osvojene cl
#ALLEGRIOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 avg 2015, 18:32

According to @MatteoPedrosi, Isla is close to joining Marseille on loan. Juve gave their Ok. Isla must agree terms with Om now.

Saće gigant i njih odbiti :urnebes:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 29 avg 2015, 19:11

Gledam.Vidala evo, ovdje nema klasicnog registe oko kojeg treba da se vrti, imam osjecaj da ce se nekad vratiti u Juve. Ali prvo ce morati za Real malo igrati haha

Calhanoglu ubica na terenu, profil kakav bi nama odgovarao sigurno.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.