FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
boze pravde je himna srbije, a kao himna RS proglašena je neustavnom još u 2006. godini od strane Ustavnog suda RS.
to je dovoljno činjenica da ne lupamo više o ovoj temi i da se vratimo na diskusije o sportu i o FK Borac.
ko želi diskutovati o himnama i politici, za to može naći i adekvatan forum.
to je dovoljno činjenica da ne lupamo više o ovoj temi i da se vratimo na diskusije o sportu i o FK Borac.
Samo cu ti odgovoriti na ovaj post i zavrsavam off topic.Mi imamo pravo pjevati himnu Boze pravde,jer je to nekada bila nasa himna,to jest himna entiteta BiH,Republike Srpske.Druga je stvar sto su oni nju promjenili,to jest ukinuli.Ista je stvar sa vasom himnom Jedna si jedina,koju pjevaju sve grupe iako nije zvanicna himna drzave u kojoj zivimo.Svakom svoje.admin je napisao/la:boze pravde je himna srbije, a kao himna RS proglašena je neustavnom još u 2006. godini od strane Ustavnog suda RS.
Treci put castimo
Opet manjak osnovne edukacijetatamata je napisao/la:Samo cu ti odgovoriti na ovaj post i zavrsavam off topic.Mi imamo pravo pjevati himnu Boze pravde,jer je to nekada bila nasa himna,to jest himna entiteta BiH,Republike Srpske.Druga je stvar sto su oni nju promjenili,to jest ukinuli.Ista je stvar sa vasom himnom Jedna si jedina,koju pjevaju sve grupe iako nije zvanicna himna drzave u kojoj zivimo.Svakom svoje.admin je napisao/la:boze pravde je himna srbije, a kao himna RS proglašena je neustavnom još u 2006. godini od strane Ustavnog suda RS.

Da ponovim još jedno i necu više....Jedna si jedina je himna SVIH građana BiH, svih naroda,narodnosti i nacionalnih manjina - doslovno svih

Ovo su opšte poznate cinjenice što sam naveo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Не ' % се $, ? ' ' $ је $ / на врх ? " ова ' ? ? ', ?, ?, & " ? '. ? " $ $ " $ & " " везан за ' " а $ $ &. $ "! Нас ?, % " ? % " & на & " јер се " " " су " " " за ' $ не $ " утапају у ? '.
": $ се " "? На % сајту " 9.5. у 19 ¥, а на сајту $ савеза $ се " 8.5. у 17 ¥???
": $ се " "? На % сајту " 9.5. у 19 ¥, а на сајту $ савеза $ се " 8.5. у 17 ¥???
"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
Ti UNOSIS politiku na forum samim tim sto me pitas za moje politicke stavove! Nisam dosao ovdje da prdim o tome! Naravno da su oni dijametralno suprotni od tvojih i bice dok sam ziv! Idiotski je da ti na SPORTSKOM forumu, ili je bar neuspjesno zamisljen kao takav, pitas mene za politicke stavove!suntu jeu je napisao/la:Simpatizer je napisao/la:Dodjem kuci i imam sta da vidim.
Administraciji su prijavljeni svi osim forumasa "Pirke_TM87" i "nikad_izvini"(za divno cudo).![]()
Razlog je pisanje politikantskih provokacija. Samo da vas podsjetim da na 547. stranici imate jasno upozorenje admina.
Uzivajte!
Kolega ja ne unosim politiku na forum, ja sam pitao neka pitanja u vezi VAŠIH političkih stavova. Dakle ja sam pitao. Vama da nije do politike ne bi se ova pitanja ni potezala. Vulturesi ne bi zviždali nacionalnoj himni, već bi normalno i civilizovano bodrili svoj klub. Ne biste negirali kup i ligu da vas ne interesuje politika,ne biste...
Dakle dođeš sa takvim stavom na forum,naravno da možeš očekivati i pitanja u vezi njega.
I koji k.rac mene citiras i pominjes negiranje lige i kupa?! Postoji zajednicka liga, zajednicki kup i to je to.
Isto tako postoji Bosna i Hercegovina sa ustavnim uredjenjem koje su svi potpisali, kao sto postoji Republika Srpska. Druga je stvar da li neko voli jedno ili drugo.
Ovdje sam dosao da pisemo o fudbalu i zalosno je sto namjerno zelite da dizete tenzije! Shvatite da se misljenja nece promijeniti! NIKAD!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 07 maj 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Ma samo vi pjevajte sta hocete i koju hocete himnu to smo naucili od vas tako da nije to nista cudno,nego je cudan primitivizam da se dijele papiri na kojim pise da se izvizdi druga himna gdje ste to vidjeli majko mila pa to nema nigdje,da se na sportskom dogadjaju javno poziva da se zvizdi na himnu
Hvala dragom bogu pa nismo na vasem nivou,jer ovo je dno dna! I ovdje niko nikakav nemir nije unosio vec napisao cinjenice,ako hocete i da vam kopiramo papire koji su dobili ljudi na stadionu,jer mislim ono je suvisno komentarisati1

može i ovako:
naredni post koji ne bude imao veze sa temom (FK Borac - Banja Luka) ili bude vodio u politička prepucavanja rezultiraće trajnim banom za autora.
ovo uključuje i postove koji počinju sa: "izvini admine, ali još ovo moram da kažem i prestajem..."
naredni post koji ne bude imao veze sa temom (FK Borac - Banja Luka) ili bude vodio u politička prepucavanja rezultiraće trajnim banom za autora.
ovo uključuje i postove koji počinju sa: "izvini admine, ali još ovo moram da kažem i prestajem..."
Jedno pitanje koje ima veze sa navijacima FK Borac....
Da li je zabranjeno stavljanje linkova sa slikama sa utakmcie, jer moj je post obrisan, a koliko znam i prije su se stavljale slike sa utakmica i nije bilo nikakvih problema?
Da li je zabranjeno stavljanje linkova sa slikama sa utakmcie, jer moj je post obrisan, a koliko znam i prije su se stavljale slike sa utakmica i nije bilo nikakvih problema?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
da, zabranjeno je stavljanje bilo kakvih slika i video klipova navijanja. prije je moglo, ali je forum postao mjesto za diskusije o dešavanjima na tribini, a kako mi želimo da ovo bude mjesto za diskusije o dešavnajima na terenu, nemamo izbora nego da brišemo slike i klipove u nadi da će oni koje interesuje samo navijanje naći neko prikladnije mjesto.
$ ? % " ", " ? $ " $ " " не ". $ " / за " & " $...
Зна ? се & - " на ? у $? % ", онај % " ?, он је " ? $ " " ? се не '. ? " " ' $ %. ? је $ / " % $ се "(& % $ " пуно ? " $)
Зна ? се & - " на ? у $? % ", онај % " ?, он је " ? $ " " ? се не '. ? " " ' $ %. ? је $ / " % $ се "(& % $ " пуно ? " $)
"" ПУТ ""
Pa koliko znam ponude su otvorene danas i rezultat će se znati ubrzo, bilo bi odlično da se prijavi što manje izvođača, to bi olakšalo način izbora, a ja ću imati tačan info u ponedeljak...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Za sve navijace Borca pitanje koji su dobri sa upravom Borca?Priznaj te da set zvali Zuju da se dog. oko kupa i prvenstava ?Kao vama kup nama prvenstvo? To je sad bilo prije utakmice dan ?I Zujo vas glatko odbio?Dalje znam da ste Velaza kupil inajvjerovatnije ,ali sznat cu do utakmice ?eee djaba vam sve nista nam nemozete hehhee pozzzz Naprijed Zeljooooo i u srijedu ce te vidjet sta je fudbal i kako se igra ?i ako neko moze da mi kaze kako se zove igrac sa brojem 22 u Borcu sto je igrao u kupu?
Da da nudli smo kako vi to kazete 100 000 za kup, ciji nagradni fond iznosi 20 000, isto tako smo kupili Veleza, ali i modricu vec sad u nedelju,pa smo poslje vec i zvali Olimpik, i tu je sve rijeseno, Evo juce je i Sarajevo odlucilo da nam da bodove....zorz je napisao/la:Za sve navijace Borca pitanje koji su dobri sa upravom Borca?Priznaj te da set zvali Zuju da se dog. oko kupa i prvenstava ?Kao vama kup nama prvenstvo? To je sad bilo prije utakmice dan ?I Zujo vas glatko odbio?Dalje znam da ste Velaza kupil inajvjerovatnije ,ali sznat cu do utakmice ?eee djaba vam sve nista nam nemozete hehhee pozzzz Naprijed Zeljooooo i u srijedu ce te vidjet sta je fudbal i kako se igra ?i ako neko moze da mi kaze kako se zove igrac sa brojem 22 u Borcu sto je igrao u kupu?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ево " на ' сајту " $ је $?Dragan-BL je napisao/la:$ у 19...
$ ' " на $, " " $ је $???Borac će danas na svom Gradskom stadionu dočekati otpisanu Modriču. Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine praktično je već ispao iz lige, te sve susrete do kraja sezone može opdigrati u revijalnom duhu. To bi Modričanima protiv nekih protivnika moglo i biti prednost, ali teško i protiv Borca, jedne od najboljih ekipa ove sezone u Bosni i Hercegovini.

"" ПУТ ""
ово ' $ нас ", $ се у & % " не зна $ ? је " тај " $ ? $EastStand je napisao/la:Ево " на ' сајту " $ је $?Dragan-BL je napisao/la:$ у 19...
$ ' " на $, " " $ је $???Borac će danas na svom Gradskom stadionu dočekati otpisanu Modriču. Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine praktično je već ispao iz lige, te sve susrete do kraja sezone može opdigrati u revijalnom duhu. To bi Modričanima protiv nekih protivnika moglo i biti prednost, ali teško i protiv Borca, jedne od najboljih ekipa ove sezone u Bosni i Hercegovini.

$ ' " ја ¥ $ је у $
"" ПУТ ""
" ? по $ & ? $,сутра је " у 19...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.