FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nije još naso angazman, propalo mu nekoliko opcija, ima ciste papire tako da postoji minimalna šansa da dodje ako sve ostalo propadneacab je napisao/la:odakle sad' Jahić?

Re: FK Željezničar
Raja neko je sinoc pisao da ima neki k'o sastanak iza zemaljskog muzeja, sastanak manijaka. Ok nije navijacki forum ne mora u pojedinost samo me zanima jel bilo raje, jel se sta uspjelo dogovorit da i taj segment Zelje i to veoma bitan segment popravimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Koliko sam se napio, zamal se jutros ne zaputi za nicaZe, ponijelo me 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Imal jes neko osim mene da ce da domacu tribinu pa sta bude

Željeznicar za život cijeli !
Koji ce nam qrac Jahic? Da mu je imalo stalo do ovog kluba ne bi mu Zeljo u 33. godini bio zadnja opcija a pitanje je i koliko je on spreman i koliko je to ustvari onaj stari Jahic. 

on dovoljno odskače kvalitetom da je pojačanje u svakoj varijanti, a tim prije što na našem nivou može igrati bukvalno sve pozicije. međutim na dugom je štapu svakako...
Ako nije preskup nama bi valjao da može za početak odigrati bar poluvrijema jer nam je kratka klupa a koristan je na gotovo svim mjestima osim golmanaEmirTM87 je napisao/la:Koji ce nam qrac Jahic? Da mu je imalo stalo do ovog kluba ne bi mu Zeljo u 33. godini bio zadnja opcija a pitanje je i koliko je on spreman i koliko je to ustvari onaj stari Jahic.
- bistrikboy
- Kontakt:
Jos ga samo na golu u Želji nisam gledao,doduse Enis je blizi da pokrije poziciju vise od njegaChWilla je napisao/la:on dovoljno odskače kvalitetom da je pojačanje u svakoj varijanti, a tim prije što na našem nivou može igrati bukvalno sve pozicije. međutim na dugom je štapu svakako...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
i Jahic i Sablja u vatru 

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Kako stojimo sa brojem clanova?
Pa zar nema samo jedna tribina?likusa je napisao/la:![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
jedna...., nešto mi na um pade
"Ako je Jamak pojačanje, onda smo se pojačali" A.O.

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
MU'MIN T.M. je napisao/la:jedna...., nešto mi na um pade![]()
![]()

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
lapsus, DIO domaceceze je napisao/la:Pa zar nema samo jedna tribina?likusa je napisao/la:![]()
Željeznicar za život cijeli !
"Bili smo u zadnji 20 metara, sa obje strane, loši. Loši, loši, nee, loši. I ovaj dio i ovaj dio, ovi između su bili fini. SImpatični."

DRUG NEBI TI PUNCA
Univerzalac poput Jahica bi nam dobro dosao u svakom slucaju,za pocetak da pojaca konkurenciju na def. veznom i bekovima ( doduse ne znam kako se snalazi na lijevom beku ).. Meni bi to bio dobar dodatak timu 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovdje je baš krvav biobagrcavi je napisao/la:"Bili smo u zadnji 20 metara, sa obje strane, loši. Loši, loši, nee, loši. I ovaj dio i ovaj dio, ovi između su bili fini. SImpatični."![]()
![]()

Ma **** 4 šanse !

[youtube][/youtube]
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yani nervozan k'o da ceka red na usmenombagrcavi je napisao/la:"Bili smo u zadnji 20 metara, sa obje strane, loši. Loši, loši, nee, loši. I ovaj dio i ovaj dio, ovi između su bili fini. SImpatični."![]()
![]()