Vidim prvi ti je post a nadam se i posljednji. Takve si nebuloze izvalio da nemam zivaca da ti repliciram.kpik je napisao/la:....Ne volim da pisem ni da pametujem al ovoliko (ne)znalaca o fudbalu i stanju u njemu a pogotovo u zelji nisam vidio...vecina vas malti gluposti dok mali broj zna o cemu se radi e pa da pojasnim malo status kerle( i ostali igraca u zelji) i da se zavrsi ova tema koj je po meni iz supljeg u prazno doslovno..
Stanje u zelji sto se tice finansiaja po igrace je vise nego katastrofalno samo sto sa tim niko od igraca ne smije da izadje u javnost jer zna se sta slijedi.. o platama igraca je glupost da pricamo ne samo sto su mizerne nego sto ih nema imaju samo prazna obecanja godionama unazad ( primjera radi za 4 godine u zelji igrac je dobio 20 plata i to ne citavih sami procijenite sta bi ste vi uradili) zato se slazem da svaki igrac koji moze da ode nek ide jer nista nece izgubiti naprotiv samo moze da dobije a govoriti o nekom znal ili nezna igrati su nebuloze ima ljudi koji bolje znaju od sviju nas zajedno i oni rade svoj posao najbolje sto znaju ( vjerovatno su nesta vidjeli u kerli i treba to cijeniti ) sjetite se izjava nasi "strucnjaka" za dzeku pa i sam amar..( licno nemam nista protiv njega al nije ni neki strucnjak dasmo jasni vani nista nije napravio vrh mu je nasa liga a i sami znamo kako kotira nasa liga) prema tome ako mali kerla uspije treba da budemo svi ponosni jer ipak je on nas igrac i svaki pravi navijac se ponosi svim nasim igracima (bar sam ja ponosan na sve nase igrace)
Problem nasih klubova je sto neki igraci (ne)igraju samo zato sto nemaju odgovarajuceg menadzera jos uvjek je kvalitet ispod a iznad nesta drugo (sami procijenite).
ps. svakako je kod amara bio u drugom planu iako po meni kada je god igrao vrhunski je odradio posao ( nemoze momak vjecno iz sjene cekati priliku dok se drugi promovisu a kerla i slicni njemu cekaju priliku da se neko povrijedi ili mozda dobije crveni karton) nemojmo momka osudjivati prije vremena docice sve na svoje jednog dana....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Strumph_tm87, dana/u 08 maj 2010, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Ti pričaš k'o da ti je Kerla brat. Idi umij se pa dođi na forum!
Upravo tako.Grbavica moj zivot je napisao/la:prodo se sefe u grcku prvotimac golove zabijaVirtu4l je napisao/la:Šta na kraju bi sa Cocom?Strumph_tm87 je napisao/la:Sto je najgore, nije nista naucio od Cocalica. Amar je kapitena suspendovao mjesec dana prije prelaznog roka, to pokazuje da kod Amara nema zajebancije!![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
OK otisao je na probu, ali opet da je sacekao jos titulu i finale kupa sto je sad vec hajmo reci sigurno mogao je vise para uzeti... Mislim da mu ovo generalno sad nije trebalo!
Vala ne zelim mu zlo pogotovo jer nas nije zayebo nesto spec! Imamo super igrace na toj poziciji, skontao je kakve stvari se uskoro desavaju i pokusava da se uda...zao mi je ako ne uspije jer ga je onda popusio kod brke...
ps kpik, dobro si se nalagao u svom postu
i vidim kako nemas nista protiv Amara, a samo spustas njegov uspjeh pa i kup japana...
ps kpik, dobro si se nalagao u svom postu

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ne bih da prejudiciram ali predpostavljam da je Kerla sigurno bio napaljen od strane menadzera, valjda Hotica kako se prica, da ga Amar malo koristi, da je on igrac koji mora igrati vise, Amar vise sansi pruza Bogicevicu itd. Kad su mu spomenuli lovu koju bi trebao dobiti, cisto sumnjam da je bog zna koliko ali sigurno vise nego koliko prima u Zelji, odlucio se za taj riskantan korak a dobro je svjestan da ce ga ispusiti ako ne bude sve islo kako je zamislio. Da je standardan u Zelji ne bi mu sigurno takvo nesto padalo na pamet a opet gledajuci Amara, da ga je htjeo zaustaviti uradio bi to. Cini mi se da bi do razlaza sigurno doslo kad tad jer je ocito Kerla umislio da vrijedi puno vise i da ga Amara ne dovoljno koristi. Nek mu je sa srecom, trebat ce mu jer u slucaju povratka u Zelji ga vise nece biti ni na mapi. Finale kupa bi sigurno igrao jer Bogicevic nema pravo nastupa a mozda i jos koju do kraja u zavisnosti od eventualnih povreda ili kartona.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Debilu, kod Amara je Džeko počeo da igra u prvom timu, Dalje mongoloid, nepismen si i za kraj kakva god da je situacija, otići 20 dana prije kraja prvenstva može samo debil a kategorije. Možda ti je kakav rod ?kpik je napisao/la:....Ne volim da pisem ni da pametujem al ovoliko (ne)znalaca o fudbalu i stanju u njemu a pogotovo u zelji nisam vidio...vecina vas malti gluposti dok mali broj zna o cemu se radi e pa da pojasnim malo status kerle( i ostali igraca u zelji) i da se zavrsi ova tema koj je po meni iz supljeg u prazno doslovno..
Stanje u zelji sto se tice finansiaja po igrace je vise nego katastrofalno samo sto sa tim niko od igraca ne smije da izadje u javnost jer zna se sta slijedi.. o platama igraca je glupost da pricamo ne samo sto su mizerne nego sto ih nema imaju samo prazna obecanja godionama unazad ( primjera radi za 4 godine u zelji igrac je dobio 20 plata i to ne citavih sami procijenite sta bi ste vi uradili) zato se slazem da svaki igrac koji moze da ode nek ide jer nista nece izgubiti naprotiv samo moze da dobije a govoriti o nekom znal ili nezna igrati su nebuloze ima ljudi koji bolje znaju od sviju nas zajedno i oni rade svoj posao najbolje sto znaju ( vjerovatno su nesta vidjeli u kerli i treba to cijeniti ) sjetite se izjava nasi "strucnjaka" za dzeku pa i sam amar..( licno nemam nista protiv njega al nije ni neki strucnjak dasmo jasni vani nista nije napravio vrh mu je nasa liga a i sami znamo kako kotira nasa liga) prema tome ako mali kerla uspije treba da budemo svi ponosni jer ipak je on nas igrac i svaki pravi navijac se ponosi svim nasim igracima (bar sam ja ponosan na sve nase igrace)
Problem nasih klubova je sto neki igraci (ne)igraju samo zato sto nemaju odgovarajuceg menadzera jos uvjek je kvalitet ispod a iznad nesta drugo (sami procijenite).
ps. svakako je kod amara bio u drugom planu iako po meni kada je god igrao vrhunski je odradio posao ( nemoze momak vjecno iz sjene cekati priliku dok se drugi promovisu a kerla i slicni njemu cekaju priliku da se neko povrijedi ili mozda dobije crveni karton) nemojmo momka osudjivati prije vremena docice sve na svoje jednog dana....
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Sta je vama vi odma napadate momka koji je realno iznio svoje misljenje pa vi ako hocete mozete ga uvaziti a ako ne nikom nista vi ste ludi, ako mislite da je situacija u Zelji bajna, grdno se varate a nekazem ni da je toliko losa jer ipak igraci primaju plate pa kako tako makar i pola plate, vi mislite da bi oni igrali ovako da ne prime platu jer budite svjesni Zeljo nema toliko para da kupuje utakmice pa umjesto toga daje neke simbolicne premije igracima sto njima podize moral i oni pobjedjuju sa ovim likom sto je iznio svoje misljenje neslazem se samo u jednoj stvari Amar Osijm je davno prekucao nasu ligu i on je sigurno ako ne trener za Liga Petice onda barem negdje za Tursku ili Rusku ligu. I svakako se slazem sa tobom da se Kerli trebalo dati vise sanse jer u prvoj polusezoni prakticno n9je ni igrao i momku svaka cast jer je nosio sveti grb i u najtezim trenucima i ako moze da se proda u veliki Kaiserslautern neka to ucini odmah jer s tim transferom Zeljo nece dobiti puno jer je ono fiksno i mislim da bi trebao dobiti negdje oko 70-80 hiljada dali maraka ili eura a ja bisvakako vise volio da to budu euri...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
baš ti hvala što mi otvori oči...kpik je napisao/la:....Ne volim da pisem ni da pametujem al ovoliko (ne)znalaca o fudbalu i stanju u njemu a pogotovo u zelji nisam vidio...vecina vas malti gluposti dok mali broj zna o cemu se radi e pa da pojasnim malo status kerle( i ostali igraca u zelji) i da se zavrsi ova tema koj je po meni iz supljeg u prazno doslovno..
p.s. cijenim tvoj trud, jbg, nije mala stvar radit nešto što ne voliš, a vidi se da se u pisanje (a i fudbal) razumiješ ko mara u kriv qrac

nikad_izvini je napisao/la:Debilu, kod Amara je Džeko počeo da igra u prvom timu, Dalje mongoloid, nepismen si i za kraj kakva god da je situacija, otići 20 dana prije kraja prvenstva može samo debil a kategorije. Možda ti je kakav rod ?kpik je napisao/la:....Ne volim da pisem ni da pametujem al ovoliko (ne)znalaca o fudbalu i stanju u njemu a pogotovo u zelji nisam vidio...vecina vas malti gluposti dok mali broj zna o cemu se radi e pa da pojasnim malo status kerle( i ostali igraca u zelji) i da se zavrsi ova tema koj je po meni iz supljeg u prazno doslovno..
Joj nikad izvini koji si ti bot i bolid lika beze napadas lika sto je samo iznio svoje misljenje i da ja se sa njim slazem skoro u svemu... i tebe bi trebalo trajno banovat jer konstantno vrijedjas na drugim temama a i glup si toliko da i sam nisi svjestan...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Jedno je iznijeti misljenje a drugo lazne informacije...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Bot i bolid, po izrazima nemaš preko 16-18 godina. U redu poštujem. Samo, jel te ko šta pitao. Jesam li ti se obratio ? Jesi li mu advokat ? Dalje, šta ti znaš o Želji svega ti ? Lik kad je napisao o Amaru i Džeki sve mi je bilo jasno. AMAR je Džeku promovisao u PRVI TIM.
Postaneš admin pa me banuješ, doo tada, odbebi balavac u skokovima
Postaneš admin pa me banuješ, doo tada, odbebi balavac u skokovima

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ajde, ko da je sad bitan kerla, njemu ako uspije, sretno u lauternu, ako ne susit ce se dugo kod amara, i tacka...
sada je bitnije, da se tim i navijaci fokusiraju na utakmice, laganini protiv olimpika, a onda vidjeti sta i kako u derbiju (tu ocekujem slatku osvetu za poraz na jesen
)
a sa dvije pobjede, bi mislim odmakli borcu na 6 bodova, sto znaci da titulu rjesavamo kuci protiv laktasa, i tako ih saljemo u entitetsku ligu

sada je bitnije, da se tim i navijaci fokusiraju na utakmice, laganini protiv olimpika, a onda vidjeti sta i kako u derbiju (tu ocekujem slatku osvetu za poraz na jesen

a sa dvije pobjede, bi mislim odmakli borcu na 6 bodova, sto znaci da titulu rjesavamo kuci protiv laktasa, i tako ih saljemo u entitetsku ligu

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
znamm da se niki ne slazu sa mojim postom al svako ima pravo na svoje misljenje (demokrtija vlada"valjda") sa nekim se slazem mozda je trebao ostati do kraja nije to dugo al izgelda da on tako nemisli jel ga ko nagovorio ili nije stvrano neznam al samo sam iskren zelim momku da uspije i svim ostalim. Zelji zelim sve najbolje ( navijam za zelju, isao sam na tekme kad je bilo 200 gledalaca) al samo me strah da sta ce biti sledece sezone po mom skromnom misljenju zeljo svake godine moze da igra evropu i da se bori za trofeje kod nas al stvar je u tome sto se nepitaju igraci na terenu. Nego sudbinu nasih klubova kroje drugi ljudi ( razliciti interesi nasih celnika) sve dok se u vrhu ne promjeni nesta mi cemo samo da sanjmo o necemu velikom steta je to za BiH.Imamo potencijal za velike domete al nekom nije u cilju da napreduje sport kod nas zbog njihovih nekih sitnih interesa... budimo realni
necu odgovarati pojedincima na komentare ni reakcije ne bih da se spustam tako nisko i da vrijedjam nekoga svak ima pravo da kaze sto zeli
necu odgovarati pojedincima na komentare ni reakcije ne bih da se spustam tako nisko i da vrijedjam nekoga svak ima pravo da kaze sto zeli
postoje li navijaci olimpika?? 

-
- Kontakt:
Po mom misljenju:
-------------------------------Seha----------------------------
Sime---------Mesic------------Bogicevic---------Radovanovic
----------------Culum----------------Svraka----------------------
-----------------------------Bekrija--------------------------------
Stana------------------------------------------------Visca----------
---------------------------Lazo-------------------------------------
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Strumph_tm87 je napisao/la:Po mom misljenju:
Sta vi mislite?
Vjerovatno ce tako i biti

Ne moze biti ovo misljenje: da je amar imao lose misljenje o dzeki! Ovo je lazna info.kpik je napisao/la:znamm da se niki ne slazu sa mojim postom al svako ima pravo na svoje misljenje (demokrtija vlada"valjda") sa nekim se slazem mozda je trebao ostati do kraja nije to dugo al izgelda da on tako nemisli jel ga ko nagovorio ili nije stvrano neznam al samo sam iskren zelim momku da uspije i svim ostalim. Zelji zelim sve najbolje ( navijam za zelju, isao sam na tekme kad je bilo 200 gledalaca) al samo me strah da sta ce biti sledece sezone po mom skromnom misljenju zeljo svake godine moze da igra evropu i da se bori za trofeje kod nas al stvar je u tome sto se nepitaju igraci na terenu. Nego sudbinu nasih klubova kroje drugi ljudi ( razliciti interesi nasih celnika) sve dok se u vrhu ne promjeni nesta mi cemo samo da sanjmo o necemu velikom steta je to za BiH.Imamo potencijal za velike domete al nekom nije u cilju da napreduje sport kod nas zbog njihovih nekih sitnih interesa... budimo realni
da nije amar nista vani napravio...opet lazna info...
Govoris o platama da lazu svi...opet lazna info
Kontam ja tvoju paranoju sto se tice ove uprave svi je imaju (barem malo stariji)...al sad kad su tu mozemo ih samo pratiti i dati im do znanja da znamo sta se desilo...
Opet kazem, jedno je iznositi svoje misljenje, a drugo laznu info...naravno da vlada demokratija ali nema mjesta za klevetu

- nikad_izvini
- Kontakt:
Ti da bi imao mišljenje morao bi nešto da znaš. Nakon dva posta zaključujem da veze nemaš o Želji što će reći ako si ti Željin navijač ja sam pegamberkpik je napisao/la:znamm da se niki ne slazu sa mojim postom al svako ima pravo na svoje misljenje (demokrtija vlada"valjda") sa nekim se slazem mozda je trebao ostati do kraja nije to dugo al izgelda da on tako nemisli jel ga ko nagovorio ili nije stvrano neznam al samo sam iskren zelim momku da uspije i svim ostalim. Zelji zelim sve najbolje ( navijam za zelju, isao sam na tekme kad je bilo 200 gledalaca) al samo me strah da sta ce biti sledece sezone po mom skromnom misljenju zeljo svake godine moze da igra evropu i da se bori za trofeje kod nas al stvar je u tome sto se nepitaju igraci na terenu. Nego sudbinu nasih klubova kroje drugi ljudi ( razliciti interesi nasih celnika) sve dok se u vrhu ne promjeni nesta mi cemo samo da sanjmo o necemu velikom steta je to za BiH.Imamo potencijal za velike domete al nekom nije u cilju da napreduje sport kod nas zbog njihovih nekih sitnih interesa... budimo realni

a da nastavimo pricati o zelji i narednoj utakmici ili cete nastaviti raspravljati o tome kolika je platau zelji i ko laze? 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, Proximic i 47 gostiju.