Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ceze
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la ceze » 28 avg 2015, 11:48

maroonGiant je napisao/la: Ako nista Susic je mladji i jos ima priliku da se razvije i predje u neki bolji klub i postane odlican igrac, zato zasluzuje poziv prije penaldzije a to Mesa vidi... :kafa:
Mlađi jeste, ali u kontekstu fudbala i fudbalera obojica su formirani igrači.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2015, 11:53

bhsport je napisao/la:Aktiviran se onda kada treba bez obzira ko je u pitanju, a simptomaticno je da ti pljujes samo igrace Zeljeznicara, trn u oki sta li?
To pitanje sto si postavio ne zasluzuje nikakav odgovor.
Hajd još reci da sam kompleksaš, kompleksi od velikog Željezničara robotiću mali. :urnebes:
To ti je najjači aargument na činjenice kojima se opiše bilo koji vaš igrač. kuknjava
Ista priča uvijek. Samo se ponavljaš. :mrgreen:

Za vašu omladinsku školu i ono što Željo radi godinama u ovom qrcu od države kapa dole. Pravi pitu od g*vana. Utjecaj u omladinskim selekcijama nemjerljiv sa bilo kojim bh timom. Kamo sreće da i Velež kojeg izbaci. Ali do nekih boljih vremena.

Opet, te činjenice ne produciraju zavist i mržnju, nije meni 5 godina, i nikad ne stavljam klub ispred reprezentacije. Idealan scenario bi bila kooperacija kao što je vi imate. Ali ne, to su kompleksi. kuknjava
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2015, 11:56

zizu1991 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Aktiviran se onda kada treba bez obzira ko je u pitanju, a simptomaticno je da ti pljujes samo igrace Zeljeznicara, trn u oki sta li?
To pitanje sto si postavio ne zasluzuje nikakav odgovor.
Hajd još reci da sam kompleksaš, kompleksi od velikog Željezničara robotiću mali. :urnebes:
To ti je najjači aargument na činjenice kojima se opiše bilo koji vaš igrač. kuknjava
Ista priča uvijek. Samo se ponavljaš. :mrgreen:

Za vašu omladinsku školu i ono što Željo radi godinama u ovom qrcu od države kapa dole. Pravi pitu od g*vana. Utjecaj u omladinskim selekcijama nemjerljiv sa bilo kojim bh timom. Kamo sreće da i Velež kojeg izbaci. Ali do nekih boljih vremena.

Opet, te činjenice ne produciraju zavist i mržnju, nije meni 5 godina, i nikad ne stavljam klub ispred reprezentacije. Idealan scenario bi bila kooperacija kao što je vi imate. Ali ne, to su kompleksi. kuknjava
Cuj ti herecegovackog kamena sto se upalio na ovom suncu, da si kompleksas jesi, to se ocito vidi, da pljujes na nase igrace pljujes, sta ti mogu, imas bijele bubrege pa rokaj, a mi cemo izbacivati i dalje igrace i imati najvise nasih igraca u svim repkama, a vi samo pljujte. :cool:
Stila ne mora nikad vise dobiti poziv sto se mene tice, ali ovakve majstorije cemo i dalje gledati samo na internetu a ne u dresu repke, tamo cemo gledati kako Tino uci hodati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2015, 12:01

Tako je robotiću, kompleksi, kompleksi. Nadam se da ćeš još koju riječ naučit' do idućeg posta. Nemoj da budeš tako ograničen.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 avg 2015, 12:10

Dajte ljudi sta vam je. Kakav Stilic i reprezentacija. Moze biti na spisku kada je u formi i ulaziti protiv Andore i sličnih ekipa. Ali ako smo spali na to da nam jedan Stilic bude desetka, kao što su to neki prizeljkivali onda mi nemamo sta tražiti protiv iole ozbiljnijih protivnika.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2015, 13:58

zizu1991 je napisao/la:Tako je robotiću, kompleksi, kompleksi. Nadam se da ćeš još koju riječ naučit' do idućeg posta. Nemoj da budeš tako ograničen.
Steta sto nema Velezovca koji moze Semiru makar kopacke ocistiti. Najveci uspjeh je igranje u Zilini Vladavicevo, titula za vase igrace je nedostizna.
Semire ljubomorne duse uvijek ce da p.... ko ovaj mali ero.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2015, 14:00

Tako je spinneru. Veze ti nemaš.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2015, 14:04

Ti imas, otkrio si da je Stila slab u defanzivi :salut:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 avg 2015, 14:50

maroonGiant je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Kako god, za Tinu je Michael Laudrup!
Tino je mladji 5 godina, i napravit ce mnogo bolju karijeru od Stilica. Stilic i jest igrc za Gazienteospore, Karpate i Apoele. Penal i slibodnjak igrac. :kafa:
To cemo jos vidjeti. Daj boze da Tino jednog dana bude neki bitan faktor u nekom velikom klubu, ali debelo sumnjam... debelo!
Uostalom, Stilic je prosle godine izabran za najboljeg igraca sezone u Poljskoj, u 3 ili 4 klubu u ligi. Tino nije ni najbolji u veznom redu Hajduka. :roll:

I, koliko vas je gledalo Stilica pa mozete tako 'nabadati' gluposti!?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2015, 15:26

bhsport je napisao/la:Ti imas, otkrio si da je Stila slab u defanzivi :salut:
To je činjenica koja ne izjednačava prepoznavanje sa vremenom postanja posta i izbacivanjem istog. Opet, pokazao si da si dovoljno ograničen da ne vidiš očite stvari.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2015, 09:10

Poštujem svačija mišljenja i čak ni ja neam neko veliko o Štiliću odnosno mogao je on puno više...Želim reći iduću stvar; Naravano da nije Štilić neki naš Mesija i spasioc, ali kako neki pričaju ispade ne zna hodat momak. Po čemu su trenutno Hajrović, Sušić , Hadžić, Medunjanin, ...bolji od njega?

Sušić igra u raspalom Hajduku i teško da će ikad otić u neki bolji klub, Hadžić je epizodan u Sturmu dok ova druga dvojica su nogirana iz svojih klubova. Eo čujem medunjanina traže nakvi Hugo iz druge lige :lol:

Kad vam čovjek čita postove reko bi da imamo neke prejake igrače u sredini, a ono ustvari niđe veze :? U ovako smiješnoj konkurenciji zaista ne vidim zašto Štilić ne bi mogao dobijati šansu makar s klupe ?
=\_1921_/=

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 avg 2015, 09:46

Stilic je svakako bolji od hadzica i susica ! I to za klasu, za mene samo se moze radit o lopovluku da on nije na spisku a ova dva jesu. Tu nema nikakvog drugog objasnjenja.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 29 avg 2015, 10:13

bhfanatic14 je napisao/la:Stilic je svakako bolji od hadzica i susica ! I to za klasu, za mene samo se moze radit o lopovluku da on nije na spisku a ova dva jesu. Tu nema nikakvog drugog objasnjenja.
Ja imam neki dojam da selektori ne gotive Semira odnosno taj profil igrača kojem on pripada. Prvo Safet a evo sad i Mesa. Po meni je definitivno trebao dobiti poziv za predstojeće utakmice pogotovo ako uzmemo u obzir da Medo nije u najboljoj formi a uz Pjanica njih dvojica su najaci tehničari koje ova reprezentacija ima. Vjerovatno da Mesa poslije onakve utakmice protiv Izraela ne bi tek tako prednost dao stili nad Harisom ali poziv mu nije trebao uopšte biti upitan.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2015, 10:56

Zizu ponovo udara po Željinim igračima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 avg 2015, 11:01

Stilu uglavnom pljuju ljudi koji ga nisu nikad ni gledali osim u onim rijetkim minutama u dresu reprezentacije. Glupo mi je uopste porediti ga sa kojekakvim Hadzicem i Tinom za koje je Semir dr. fudbala. Vjerujem da nije pozvan jer je tek presao u APOEL i u onim prvim utakmicama nije bio u prvom planu u svom timu. Sad kad je izborio prvu postavu sigurno ce vec na sljedecem okupljanju izbacit nekog od ove dvojice a zasluzuje poziv vise i od Medunjanina i Hajrovica koji su konstantno na tribinama.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 29 avg 2015, 11:09

EmirTM87 je napisao/la:Stilu uglavnom pljuju ljudi koji ga nisu nikad ni gledali osim u onim rijetkim minutama u dresu reprezentacije. Glupo mi je uopste porediti ga sa kojekakvim Hadzicem i Tinom za koje je Semir dr. fudbala. Vjerujem da nije pozvan jer je tek presao u APOEL i u onim prvim utakmicama nije bio u prvom planu u svom timu. Sad kad je izborio prvu postavu sigurno ce vec na sljedecem okupljanju izbacit nekog od ove dvojice a zasluzuje poziv vise i od Medunjanina i Hajrovica koji su konstantno na tribinama.
Medunjanin nije bio u kadru prošlu utakmicu radi kartona a u predsezoni je ostvario izuzetno dobru minutazu tako da ne bih bas rekao da je na tribinama.Ponovo se vraćamo na onu našu staru parolu :pohvali jednog pokudi drugog, mjesta za obojicu itekako ima na spisku.
#15.10.2013 !!!

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 29 avg 2015, 11:10

invincible1921 je napisao/la:Poštujem svačija mišljenja i čak ni ja neam neko veliko o Štiliću odnosno mogao je on puno više...Želim reći iduću stvar; Naravano da nije Štilić neki naš Mesija i spasioc, ali kako neki pričaju ispade ne zna hodat momak. Po čemu su trenutno Hajrović, Sušić , Hadžić, Medunjanin, ...bolji od njega?

Sušić igra u raspalom Hajduku i teško da će ikad otić u neki bolji klub, Hadžić je epizodan u Sturmu dok ova druga dvojica su nogirana iz svojih klubova. Eo čujem medunjanina traže nakvi Hugo iz druge lige :lol:

Kad vam čovjek čita postove reko bi da imamo neke prejake igrače u sredini, a ono ustvari niđe veze :? U ovako smiješnoj konkurenciji zaista ne vidim zašto Štilić ne bi mogao dobijati šansu makar s klupe ?
Postujem i ja tvoje misljenje, ali Stilic je igrac koji pokriva samo jednu poziciju na terenu i to je AMF odnosnoi ofanzivni vezni, to zna svako ko ga pogleda barem jednu tekmu, na bilo kojoj drugoj poziciji je limitiran zbog svojih trkackih sposobnosti i brzine i ne znam da li je ikad igrao ista drugo?
Na prednjem veznom u repki imamo Pjanketa, Harisa i Susica. Prvom ne moze primirisati, a prednost druge dvojice je sto mogu igrati na vise pozicija na terenu a takodje Susiceva je sto je mladji i imq vise prostora za napredak ( raspali Hajduk ima historiju odlicnih transfera iza sebe...), Hare takodje u repci igra zadnjeg veznog tako da je pozvan zbog te pozicije.. Takodje tu su i Prcic koji vec igra na najvecem nivou i mogli bi imati vise koristi od njega u buducnosti kao i Vrancic( za njega ne treba puno pricati, 2 godine vec u Bundesligi standardan a isto tako dosta mladji od Semira. Stiliceva prednost u odnosu na nabrojane je izvodjenje prekida a ako se zna kakvih igraca imamo za to onda nije tesko zakljuciti da nam ni to nije neki prioritet citaj: Pjanic,Zuka, Hare, Hajrovic...

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 avg 2015, 11:15

edoo3 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Stilu uglavnom pljuju ljudi koji ga nisu nikad ni gledali osim u onim rijetkim minutama u dresu reprezentacije. Glupo mi je uopste porediti ga sa kojekakvim Hadzicem i Tinom za koje je Semir dr. fudbala. Vjerujem da nije pozvan jer je tek presao u APOEL i u onim prvim utakmicama nije bio u prvom planu u svom timu. Sad kad je izborio prvu postavu sigurno ce vec na sljedecem okupljanju izbacit nekog od ove dvojice a zasluzuje poziv vise i od Medunjanina i Hajrovica koji su konstantno na tribinama.
Medunjanin nije bio u kadru prošlu utakmicu radi kartona a u predsezoni je ostvario izuzetno dobru minutazu tako da ne bih bas rekao da je na tribinama.Ponovo se vraćamo na onu našu staru parolu :pohvali jednog pokudi drugog, mjesta za obojicu itekako ima na spisku.
Nigdje nisam nasao nista lose za Medunjanina. Nije on samo ovu utakmicu bio na tribinama, skoro citav drugi dio prosle sezone je bio na klupi ili tribinama. On kad igra sigurno da treba biti tu uz Pjanica sad kad nema Salihovica i Misketa.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 29 avg 2015, 11:21

Uprkos tome je bio najbolji igrač protiv Izraela ali činjenica je da svakako treba poboljšati formu i zbog toga sam i rekao da se poziv Semiru nije trebao dovesti u pitanje ali valjda mesa zna bolje od nas.
#15.10.2013 !!!

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Semir Štilić

Post Postao/la bhsport » 29 avg 2015, 13:12

Virtu4l je napisao/la:Zizu ponovo udara po Željinim igračima.
Ma nijeeee on je samo objektivan. Šteta sto Velež za 25 godina ne izbaci nekoga blizu Stile, a da je limitiran u odbrani.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 37 gostiju.