Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nije da ti vracam, ali slazem se u potpunosti sa ovim prvim, za ovu mjesalicu nisam bas siguranL'Avvocato je napisao/la:La Juve propone al Bayern scambio di prestiti #Coman #Goetze con diritto di riscatto e controriscatto! Si lavora veramente su #Goetze
E ovo bi već bilo neštoMada nerealno do bola.
@coelho41 Marotta radi najbolje kako može. Agnelli mu je dao budžet, Paratici scouting, a Allegri prijedloge. Valja to sve balansirati. Mukotrpan posao. Lakše na baušteli mješalicu okretati.
Ma neki account na twitteru, totalno nebitan. Zato sam i napisao nerealno do bola.IlPrincipino je napisao/la: Izvor?
jbt na pocetku prelaznog roka smo imali '19' napadaca a kako je krenulo ostat cemo na triMomblano: Zaza bi takodjer mogao napustiti Juve do kraja prelaznog roka.
I kod mene je reakcija bila tipa, opa šta je ovoIlPrincipino je napisao/la:Ma nadao sam se da ja barem malo vjerodostojnije![]()
Gotze na posudbu i Witsel za 25 mil
Kako se moglo bolje ulozit samo me to interesujeIlPrincipino je napisao/la:Ja od igraca koga cemo platiti 30+ miliona eura i oko koga smo se zaje.bavali cijeli prelazni rok ocekujem da odmah cini razliku i da radi cuda!
Em sto se moglo daleko bolje uloziti tih 30 miliona eura iz moje perspektive em se taj Draxler morao ranije zavrsiti ako je vec morao biti on. Ipak smo na kraju popustili i dobit cemo ga za skoro novce koje je Schalke i trazio na pocetku.
Nema on veze sa Witselom nikakve, mi smo u sredini kratki za jednog igraca ..Saurman je napisao/la:Ako vam dođe Witsel to bi moglo značiti da Pogba počinje lagano pakovati kofere.Chelsea se opasno počeo motati a Barca čeka ko zapeta puška zimski prelazni rok.
Witsel ce zamjenit PogbuSaurman je napisao/la:Ako vam dođe Witsel to bi moglo značiti da Pogba počinje lagano pakovati kofere.Chelsea se opasno počeo motati a Barca čeka ko zapeta puška zimski prelazni rok.
10DelPiero je napisao/la:Kako se moglo bolje ulozit samo me to interesuje
Ne vjerujem da je bio dostupan za tako malu cijenu jer oni kad su ga doveli platili su ga skoro toliko a uopste nisu zeljni da ga prodaju niti je on toliko zeljan da ode i time sebi spusti cijenu. To su puste price isto kao i za Isca koji sigurno nije ispod 50-60 mil. kao ni Gotze kao ni Oscar a ovaj isti Draxler da kojim slucajem igra u klubu u kojem igraju ovi navedeni ni on nebi bio ispod 50 siguran sam.IlPrincipino je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Kako se moglo bolje ulozit samo me to interesujeJer vjerujem da nece opravdati tih 30 + miliona eura iako se nadam da grijesim. Pa Gotze je bio dostupan za 40-tak mil a na prodaji od njegovih dresova bi sigurno zaradio vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.