L'Avvocato je napisao/la:La Juve propone al Bayern scambio di prestiti #Coman #Goetze con diritto di riscatto e controriscatto! Si lavora veramente su #Goetze
E ovo bi već bilo nešto

Mada nerealno do bola.
Izvor?
akisarajevo92 je napisao/la:Zavrsavaj sto brze, dok ne ulete vukovi iz Wolfsburga.
Gotovo je to. Ne moze Wolfsburg nista ni da ponudi 80 miliona.
Yucca je napisao/la:To je ono najbitnije hoce li on biti ta razlika rizik je veliki i njemu teret na ledima veliki a citavo ljeto se natezemo oko njega
Ja sumnjam da je on taj pravi tj koji ce praviti razliku
Ja se iskreno nadam da cu se prevariti ali mislim da smo ga i preplatili i da on nije to to.
IlCapitano je napisao/la:
Druže, ne pita se samo Juventus. Pa iz Schalkea su jedno vrijeme bili zabranili da se priča sa njima uopšte. Ne treba podlijegati pod medijsku hajku. Draxler aBd kad dođe bit će isti slučaj kao sa Moratom. Period prilagodbe, dolazi iz potpuno drugačijeg okruženje, zemlje, kulture, stila fudbala, treba ojačati fizički, nije prošao pripreme, ne zna jezik itd...
Ali ne daje se 30 miliona na bezveznjakovića i ne prati njega Paratici 4 godine bezveze i ne vodi Elf sa sobom bilo koga na SP.
Ispratio sam kao i svaki prelazni rok apsolutno sve moguce stranice, pisanja, zafrkancije. Za ovu cifru se on mogao dovesti jos pocetkom augusta.
A da, sigurno ce morati proci odredjeni period aklimatizacije ali opet ne vjerujem da ce od njega biti nesto...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot