Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2015, 23:30

ma mene nervira sto imamo igrace za formaciju sa krilima, jos pogotov ako bi Draxler dosao i prodajemo krilo...znaci igramo 4-3-1-2 gdje Mandzukic nece pokazati nista i upitno je koliko moze igrati u paru sa Moratom u takvoj formaciji i gdje je upitna i nejasna pozicija Kvadrada...

nabacali smo igraca, Koman mozda i nije gubitak toliki ali sad nista ne kontam ni koja nam je vizija nit koji q

a kakva ba dobra posudba, jeste dobra iz ugla Bajerna..ako flopira nabice ga nogom nazad, a ako bude dobar mogu ga otkupiti za iznos koji njima nista ne znaci...ne mozes zivjeti u zabludi da cemo mi nakon godinu na bilo kakav nacin moci uticati na transfer Komana ukoliko ga Bajern bude zelio, ili on bude zelio u Bajern, jednostavno ne mozes..to sam sebe tjesis samo :D

a i ovaj Draxler ce zavrsit ko Kedira ko sto gledam..tako je to , karma, kad jednom pocnes sra.t samo ide poslije :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 avg 2015, 23:32

Sissoko je napisao/la:
Padovan je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Znači prodamo dokazanu svjetsku klasu - "smirite se, zna uprava šta radi" i prodamo, posudimo pardon, talenta koji tek treba bljesnuti, a niko ne garantuje da hoće - "**** idioti, levati". :bow:
Razlika je u tome jer je Vidal htio ići, i nema tu mnogo priče ćao, doviđenja.

Plasiraš priču o podmlađivanju ekipe i prodaješ jednog od najtalentovaniji igrača.

Ja uvijek pohvalim kad odrade nešto dobro i kad sam kiksam nije mi problem priznati, ali ovo je glupost još sad kad je većina objavila da se radi o posudbi sa mogućnošću otkupa za 25M :facepalm: :facepalm:
Prvo ce ga isprobat, pa ako im se svidi....jbo te sta klub postade u jednom merkatu za Bayern... pijaca.Moze im se, da i probaju prije nego kupe.Ovdje nije stvar Comana i kurca palca, nego stvar principa, dodjes u finale Lp i slijedeci merkato Bayern se igra stvojim rosterom kako hoce.
Neće ga isprobati, nego će momak igrati. Sa svim povredama njihovih krila i svim rotacijama i formacijama koje preferira Guardiola on će odigrati pofin broj utakmica kod njih. Bayern ne pristaje na minimalnu cijenu od 28 miliona za nekog ko će im grijati klupu i odigrati maksimum 10 utakmica. Ako je toliko veliki talenat da se kuka kao da propadamo zbog njega onda će to pokazati i mi dobiti odličnu svotu za 19-godišnjaka. Ako ne, vidjet ćemo šta dalje sljedećeg ljeta.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 avg 2015, 23:32

Comana dati na posudbu Bayernu BRAVO SVAKA CAST :clap: :clap: :facepalm: :facepalm: :oops: :oops:

Postali smo pijaca Bayernu :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 avg 2015, 23:35

IlCapitano je napisao/la:
Padovan je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Znači prodamo dokazanu svjetsku klasu - "smirite se, zna uprava šta radi" i prodamo, posudimo pardon, talenta koji tek treba bljesnuti, a niko ne garantuje da hoće - "**** idioti, levati". :bow:
Razlika je u tome jer je Vidal htio ići, i nema tu mnogo priče ćao, doviđenja.

Plasiraš priču o podmlađivanju ekipe i prodaješ jednog od najtalentovaniji igrača.

Ja uvijek pohvalim kad odrade nešto dobro i kad sam kiksam nije mi problem priznati, ali ovo je glupost još sad kad je većina objavila da se radi o posudbi sa mogućnošću otkupa za 25M :facepalm: :facepalm:
Nije nikakvo plasiranje priče, debelo smo podmladili ekipu. Još aBd Draxler dolazi, gotovo je to.
Pa naravno da su podmladili to niko ne spori, ali isto tako su se dobro zeznuli sa ovim potezom, ne smiješ prodati ovakvog igrača u ovom trenutku.

Bayern se sa nama šprda ovaj rok, prošli Real stvaramo im igrača i strepimo da li će ga vratiti za godinu dvije, ovo je meni krivo biće Comana.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 avg 2015, 23:36

Kako rekoh, stvar principa i ugleda kluba. :kafa:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2015, 23:37

da je obavezan otkup covjek bi mogao razumjeti..cak i pozdraviti transfer..poslali im macka u vreci za 25 mil, pa ako im kocka uspije-uspije....ovako nista nije jasno i samo Bajern dobija

ako propadne ide nazad nama da se zaje.jemo s njim..ako nije za Bajerna, ne treba biti ni za nas...a ako uspije dobiju za bagatelu vrhunskog igraca

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 28 avg 2015, 23:38

Fudbal je postao hardcore biznis. Teske odluke se moraju donosit. Nekada je bolje donijeti i losu, nego nikakvu odluku. Ova godina ce biti teska sa Comanom i Draxlerom i bez njih. Opustite se malo, hejt level na minimum.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2015, 23:39

Sissoko je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Vidal je prodat za razumnu cijenu, ovog momka si doveo besplatno i mozes da imas krilo za narednih 10 godina.Al ocigledno ita strucnjaci ne znaju sta ce sa talentom.Hoce novog Pogbu, da im se sam predstavi a ne da od njeg oni nesto naprave.Idiotizam, nismo mi market za Bayern, mislim ocigledno jesmo.Provincijski
:urnebes:

Pa kad uporediš kakav je igrač Vidal sad i kako može igrati još 5 godina i njegovu cijenu sa cijenom nedokazanog talenta, koji istina ima strašan potencijal, ovo je odlična cijena za njega.

Kod nas bi imao i manje prostora nego u Bayernu, ne igramo sa krilima, nikad ne bi postao ono najbolje što može. Ovako sad sigurno imamo novca i za Draxlera i možda još jednog veznog, a sljedeće sezone se vraća Berardi koji će biti i bolji od Comana aBd, za ovo što nama treba.
:urnebes:

bolan bolan Berardi je precjenjena klocina
:) Isti taj Berardi u Comanovim godinama ubacio 4 komada na San Siru (sto nikad nije uradio nijedan igrac, pa ni Del Piero i Totti), dok Coman sa 19 godina i "jednom" sezonom u nogama nema postignutog gola. Prosle godine nisam nista pisao o Comanu, ali vec sam od ljeta ove poceo sa "kritikama" i fakat sam se zapitao gdje ljudi vide taj vanserijski talenat kakvim ga predstavljaju (pa i ova cijena). Osim brzine, Coman nema nista drugo sto nema svaki 2-3 talentovani momak. Listu fudbalera mozes napisat koji su sa 19 godine osvojili i postigli sve sto su mogli, a da ne poredim kakvi su pojedini igraci bili sa 19, a kakav je Coman.

Prije godinu dana dosao za 0€, sad ide za 3+25€, ma dovidjenja prijatno :wave:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 avg 2015, 23:40

Re Coman deal: Gazzetta dello Sport says it's an obligation to buy. €3 mill loan, €25 mill next summer.
:salut:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 avg 2015, 23:41

Italia@ tebe smo cekali da analiziras stvarno si mag :salut:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 avg 2015, 23:42

@Padovan, Tuzlak, Ultrastyle, Yucca i ostali ... kako bi vi odradili ovaj posao? Pođite od pretpostavke da je Allegri rekao Comanu da će dobivati šansu kao i prošle sezone. Momak nezadovoljan, hoće da igra, kao što je i izjavio prije par sedmica ako ste upratili. Šta bi vi uradili?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 avg 2015, 23:42

Treba li su odraditi kao Real nama za Moratu pa bi svi ovdje :clap: , ali ne shvatam kako neki olako prihvataju ovo "pišanje" po Juventusu.

Mogli su ga negdje drugo na posudbu poslati, ali ovo je brate loš potez, nemoj me zezati.

FC Ljuta Krajina

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 avg 2015, 23:43

Padovan je napisao/la:Treba li su odraditi kao Real nama za Moratu pa bi svi ovdje :clap: , ali ne shvatam kako neki olako prihvataju ovo "pišanje" po Juventusu.
POTPIS ljudi se sprdaju sa nama :oops:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 avg 2015, 23:44

Ni ja ne shvatam kako neko misli da je posudba/prodaja 19-godišnjeg talenta "pišanje" po klubu sa 117-godišnjom tradicijom, pa eto...:?

Di Marzio sad kaže da je 7/8 miliona posudba i 20 mogućnost otkupa, još bolje.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2015, 23:45

Yucca je napisao/la:Italia@ tebe smo cekali da analiziras stvarno si mag :salut:
:lol: Znam druze, hvala ti. Kako ide Nandu u Juventusu :lol: :lol: :lol:

Ovi moji pisu da je 8 loan + 20 miliona. Ako je tako, a vjerovatno je, onda :thumbup:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2015, 23:45

L'Avvocato je napisao/la:@Padovan, Tuzlak, Ultrastyle, Yucca i ostali ... kako bi vi odradili ovaj posao? Pođite od pretpostavke da je Allegri rekao Comanu da će dobivati šansu kao i prošle sezone. Momak nezadovoljan, hoće da igra, kao što je i izjavio prije par sedmica ako ste upratili. Šta bi vi uradili?
1. prodati ga, 2. prodati ga pod obaveznim otkupom ili poslati na "normalnu" posudbu u neki tim gdje ce igrati

ako je otkup obavezan to mijenja skoro pa sve, ali ako nije onda je to shit samo takav..mogli su ga i u Djenovu poslat po slicnim uslovima..a ako vec hoce da ide i on i Vidal, ukljuciti u dogovor za Gecea...bezbroj je opcija :D
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 28 avg 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2015, 23:46

L'Avvocato je napisao/la:@Padovan, Tuzlak, Ultrastyle, Yucca i ostali ... kako bi vi odradili ovaj posao? Pođite od pretpostavke da je Allegri rekao Comanu da će dobivati šansu kao i prošle sezone. Momak nezadovoljan, hoće da igra, kao što je i izjavio prije par sedmica ako ste upratili. Šta bi vi uradili?
Uzeo bih deal od 25 mil ali kupovinu trenutu ili posudbu sa OBAVEZNIM otkupom. Ako bude takav deal ok sam sa tim.. Mislim da je okej deal onda

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 avg 2015, 23:47

IlCapitano je napisao/la:Ni ja ne shvatam kako neko misli da je posudba/prodaja 19-godišnjeg talenta "pišanje" po klubu sa 117-godišnjom tradicijom, pa eto...:?

Pa koji to još top klub daje top klubu igrače na ovakav način?

FC Ljuta Krajina

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 avg 2015, 23:48

IlCapitano je napisao/la:Ni ja ne shvatam kako neko misli da je posudba/prodaja 19-godišnjeg talenta "pišanje" po klubu sa 117-godišnjom tradicijom, pa eto...:?

Brate tako ne mozes poslovati sa svojim velikim rivalima u evropi Real nas izlevatio za Moratu,Bayern za Vidala prodali ga za sicu sad Coman

Ako zelis da budes u njihovom rangu onda moras drugacije poslovati sa njima a ne odmah spustiti gace :oops:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 avg 2015, 23:48

Kako vi ne razumijete da on nikad taj strašni potencijal ne bi ispunio u ovakvom Juventusu gdje jednostavno NEMA MJESTA? Pa sami to govorite ovdje nakon svake utakmice gdje je igrao, uništava ga se kao napadača.

U Bayernu će dobiti prostor, a odbio je još prije posudbu u Sassuolo jer hoće u bolji klub.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.