Nadam se da nisi ozbiljan.Sissoko je napisao/la:Lik je strasno talentovan, i sta cemo mi sa tih 20 miliona..kupit koga...
Koji debili ako ga prodaju.Jbem ti vise ovaj klub

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nadam se da nisi ozbiljan.Sissoko je napisao/la:Lik je strasno talentovan, i sta cemo mi sa tih 20 miliona..kupit koga...
Koji debili ako ga prodaju.Jbem ti vise ovaj klub
Al prestitoAndrej je napisao/la:Coman al Bayern #dimarzio
Za 25 miliona nemam ništa protiv. Očito je da ni kod nas neće dobiti ništa više prostora, pogotovo kad i Draxler dođe i kad se i Berardi vrati, a u Bayernu će igrati krilo gdje su i Robben i Ribery povrijeđeni preko pola sezone svako malo. Sretno mu.Coman to Bayern Munich on loan with option to buy for €25 mill according to Gazzetta dello Sport.
Sissoko je napisao/la:Vidal je prodat za razumnu cijenu, ovog momka si doveo besplatno i mozes da imas krilo za narednih 10 godina.Al ocigledno ita strucnjaci ne znaju sta ce sa talentom.Hoce novog Pogbu, da im se sam predstavi a ne da od njeg oni nesto naprave.Idiotizam, nismo mi market za Bayern, mislim ocigledno jesmo.Provincijski
IlCapitano je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Vidal je prodat za razumnu cijenu, ovog momka si doveo besplatno i mozes da imas krilo za narednih 10 godina.Al ocigledno ita strucnjaci ne znaju sta ce sa talentom.Hoce novog Pogbu, da im se sam predstavi a ne da od njeg oni nesto naprave.Idiotizam, nismo mi market za Bayern, mislim ocigledno jesmo.Provincijski
Pa kad uporediš kakav je igrač Vidal sad i kako može igrati još 5 godina i njegovu cijenu sa cijenom nedokazanog talenta, koji istina ima strašan potencijal, ovo je odlična cijena za njega.
Kod nas bi imao i manje prostora nego u Bayernu, ne igramo sa krilima, nikad ne bi postao ono najbolje što može. Ovako sad sigurno imamo novca i za Draxlera i možda još jednog veznog, a sljedeće sezone se vraća Berardi koji će biti i bolji od Comana aBd, za ovo što nama treba.
Zbog čega levati? Pa zar ti fakat vidiš u Comanu neki vanserijski potencijal? I zar fakat misliš da će Juve pristati na prodaju za 25 ili 20 miliona ukoliko ovaj pokida tamotuzlak1987 je napisao/la:Transfer zeza ovo "option" .. Sto znaci da ti mogu vratiti Comana za godinu koji nije odigrao utakmice postene..
Generalno Bayern nas opasno levati nakon Vidala opet
Pa valjda je to bolje jbttuzlak1987 je napisao/la:Levate jer nema opcije kao kod Negreda npr, da je obavezna kupovina. Ovo je opciona..
Razlika je u tome jer je Vidal htio ići, i nema tu mnogo priče ćao, doviđenja.IlCapitano je napisao/la:Znači prodamo dokazanu svjetsku klasu - "smirite se, zna uprava šta radi" i prodamo, posudimo pardon, talenta koji tek treba bljesnuti, a niko ne garantuje da hoće - "**** idioti, levati".
Prvo ce ga isprobat, pa ako im se svidi....jbo te sta klub postade u jednom merkatu za Bayern... pijaca.Moze im se, da i probaju prije nego kupe.Ovdje nije stvar Comana i kurca palca, nego stvar principa, dodjes u finale Lp i slijedeci merkato Bayern se igra stvojim rosterom kako hoce.Padovan je napisao/la:Razlika je u tome jer je Vidal htio ići, i nema tu mnogo priče ćao, doviđenja.IlCapitano je napisao/la:Znači prodamo dokazanu svjetsku klasu - "smirite se, zna uprava šta radi" i prodamo, posudimo pardon, talenta koji tek treba bljesnuti, a niko ne garantuje da hoće - "**** idioti, levati".
Plasiraš priču o podmlađivanju ekipe i prodaješ jednog od najtalentovaniji igrača.
Ja uvijek pohvalim kad odrade nešto dobro i kad sam kiksam nije mi problem priznati, ali ovo je glupost još sad kad je većina objavila da se radi o posudbi sa mogućnošću otkupa za 25M![]()
Nije nikakvo plasiranje priče, debelo smo podmladili ekipu. Još aBd Draxler dolazi, gotovo je to.Padovan je napisao/la:Razlika je u tome jer je Vidal htio ići, i nema tu mnogo priče ćao, doviđenja.IlCapitano je napisao/la:Znači prodamo dokazanu svjetsku klasu - "smirite se, zna uprava šta radi" i prodamo, posudimo pardon, talenta koji tek treba bljesnuti, a niko ne garantuje da hoće - "**** idioti, levati".
Plasiraš priču o podmlađivanju ekipe i prodaješ jednog od najtalentovaniji igrača.
Ja uvijek pohvalim kad odrade nešto dobro i kad sam kiksam nije mi problem priznati, ali ovo je glupost još sad kad je većina objavila da se radi o posudbi sa mogućnošću otkupa za 25M![]()
Di Marzio: Juventus moves closer to Draxler, offer & demand very close, they are discussing the payment terms with Schalke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.