Ja djecko gledam sve utakmice sto uzivo,sto preko tv,imam cs pa gledam i tursku ligu tako da sam gledao i hajlajtse sa utakmica konje i nisam uočio bajica,gladao sam ih obojicu desetak puta uzivo,aru neko vece uzivo na maksimiru i ubjeđen sam da obojica nece napraviti ni upola karijeru kao vedo i nikad nece donositi prevagu na terenu na nekom evropskom nivou,treba nekad bez klupske pristrasnosti procjenjivati igrače,za razliku od njih za malog amira sam ubjeđen da ce biti ekstra igrač.EmirTM87 je napisao/la:Bajic i Hodzic ce biti igracine!! A 100% sam siguran da nisi pregledao ukupno 90 minuta igre njih dvojice ako si ih ikad i gledao...ovisnik je napisao/la:Ovdje se potenciraju Hodzic i Bajic kao buduci napadači repke,a ja se samo nadam sa nam dijaspora ponovo "stvori" neke igrače koji nas nece otpiliti kao tankovic i seferovic,jer jadna je naša perspektiva ako je predstavljaju bajic i hodzic.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: RE: Re: Vedad Ibisevic
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Konacno neko realan bravo ovisnik ! A sramota je sta neki ovdje pisu o vedi i omolazavaju ga... karijeru ko vedo obojica nece imat sigurno. Oni mogu sanjat o 18golova u jednoj polusezoni u njemackoj !!! Vedo ce se vratit jos jaci iz ovoga.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ja Vedu nisam spomenuo nigdje. A hajd mi ti reci kako si t osiguran da Armin nece napraviti karijeru? Armin je sa 17 godina otisao u Liverpul, gdje se tesko bilo nametnuti ako skontas da su u njegovoj generaciji bili Sterling i Ibe. Sada se konacno razigrao i siguran sam da ce njega Mamic dobro prodati.
A sto se tice Bajica, gledao sam njegove utakmice citave a ne hajlajtse kao ti, formacija ekipe je upravo onakva kakvu je Zeljo igrao u evropi, Konja uglavnom igra preko krila. Da si gledao citavu utakmicu a ne highlights vidio bi koliko je to ustvari dosadna i mrtva igra citave ekipe i da nije imao lopti Bajic uopste, trudio se, vracao po lopte i proslijedjivao krilima. Uostalom momak je tek presao i odmah je stavljen sam u napad, treba malo vremena da se uklopi u ekipu a hoce sigurno.
Sto se tice Vede, on je bio veliki napadac i hvala mu za sve sto je dao reprezentaciji i jos uvijek je po mom misljenju on nas drugi napadac jer bolje trenutno nemamo. Ali vec za godinu dvije Hodzic i Bajic ce ga potpuno izbaciti.
A sto se tice Bajica, gledao sam njegove utakmice citave a ne hajlajtse kao ti, formacija ekipe je upravo onakva kakvu je Zeljo igrao u evropi, Konja uglavnom igra preko krila. Da si gledao citavu utakmicu a ne highlights vidio bi koliko je to ustvari dosadna i mrtva igra citave ekipe i da nije imao lopti Bajic uopste, trudio se, vracao po lopte i proslijedjivao krilima. Uostalom momak je tek presao i odmah je stavljen sam u napad, treba malo vremena da se uklopi u ekipu a hoce sigurno.
Sto se tice Vede, on je bio veliki napadac i hvala mu za sve sto je dao reprezentaciji i jos uvijek je po mom misljenju on nas drugi napadac jer bolje trenutno nemamo. Ali vec za godinu dvije Hodzic i Bajic ce ga potpuno izbaciti.
Bajic se dobro gradi i ima dobru ljevicu,nama brzinu,igru glavom,
Mogao si primjetiti da sam ipak Hodzica stavio u prvi plan, on je strasan talenat i to su vidjeli i ljudi iz Liverpula, nazalost nije se uspio tamo nametnuti a vec sam napisao i zasto. Za Bajica si dobro napisao, on vjerovatno nece napraviti karijeru kao Ibisevic a najvise zbog toga sto desnu nogu ne koristi uopste, u svakoj situaciji se namjesta na lijevu. Ali i on je vec sada Ronaldo za Djurica.ovisnik je napisao/la:Bajic se dobro gradi i ima dobru ljevicu,nama brzinu,igru glavom,
Ali hajde da ne pisemo vise o njima, tema je Ibisevic.
desnom nogom nezna ni primiti loptu a kamoli šutnuti,treba pet šansi da zabije jeda gol,on ni u našoj ligi nije dominirao,dao je 18 golova,ali to i baš i nije mjerodavno,nekad je i petar jelic bio prvi strijelac lige pa nije mogao igrati ni prvu ligu srbije.Armin je malo kompletniji igrač,to sto je trenirao u Liverpulu nista ne znaci, njemu fali visine i brzine za pravu špicu,treba mu puno izglednih šansi da zabije gol,to je bilo primjetno i dok je igrao u zelji,ovisnik je napisao/la:Bajic se dobro gradi i ima dobru ljevicu,nama brzinu,igru glavom,
kao i sad u dinamu,taktički nedisciplinovan,po igri najviše liči na inzagija,al jedan je pipo,ja iznosim svoje mišljenji i ne tražim da se složiš sa istim,vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.p.s.čini mi se da ovo nije adekvatna tema za ovu priču.
Ja mislim da Bajic a pogotovu Hodzic imaju sve predispozicije da budu makar dobri koliko i Vedo ali kako ce se njihova karijera razvijati to samo bog zna. Vedo mi je izrazito drag igrac i pravi je napadac sesnesterca. Tehnicki su ova dvojica vec bolji od njega, Hodzic pogotovu a imaju i bolji sut od njega. Vedo je bolji u igri glavom i puno iskusniji igrac. Nije ni on bas mlad procvjetao. Prerano je za odredjivati njihovu buducnost. Za Hodzica je Mamic izbrojio milioncek i nije to slucajno sigurno su nesto vidjeli u njemu. A mi kao ne vidimo nista. Pa momak je vec 6 puta zabio ove sezone a neki njegovi golovi su se vrtili cijelom Evropom.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 28 avg 2015, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nije istina. Imao je jednu ili dvije asistencije desnom nogom, čini mi se u Mostaru protiv Zrinjskog ta mi prva pada na pamet. Isto tako zabio je i par golova desnom. Dobro se sjećam na Grbavici čini mi se protiv Zvijezde, ulaz za lijeve strane negdje na 16 metara i šut. Druga stvar je što lijevu nogu koristi dosta više.ovisnik je napisao/la:desnom nogom nezna ni primiti loptu a kamoli šutnuti,treba pet šansi da zabije jeda gol,on ni u našoj ligi nije dominirao,dao je 18 golova,ali to i baš i nije mjerodavno,nekad je i petar jelic bio prvi strijelac lige pa nije mogao igrati ni prvu ligu srbije.Armin je malo kompletniji igrač,to sto je trenirao u Liverpulu nista ne znaci, njemu fali visine i brzine za pravu špicu,treba mu puno izglednih šansi da zabije gol,to je bilo primjetno i dok je igrao u zelji,ovisnik je napisao/la:Bajic se dobro gradi i ima dobru ljevicu,nama brzinu,igru glavom,
kao i sad u dinamu,taktički nedisciplinovan,po igri najviše liči na inzagija,al jedan je pipo,ja iznosim svoje mišljenji i ne tražim da se složiš sa istim,vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.p.s.čini mi se da ovo nije adekvatna tema za ovu priču.
Zar misliš da bi neko dao milion maraka za igrača sa jednom nogom?
DRUG NEBI TI PUNCA
Uredu jeovisnik je napisao/la:desnom nogom nezna ni primiti loptu a kamoli šutnuti,treba pet šansi da zabije jeda gol,on ni u našoj ligi nije dominirao,dao je 18 golova,ali to i baš i nije mjerodavno,nekad je i petar jelic bio prvi strijelac lige pa nije mogao igrati ni prvu ligu srbije.Armin je malo kompletniji igrač,to sto je trenirao u Liverpulu nista ne znaci, njemu fali visine i brzine za pravu špicu,treba mu puno izglednih šansi da zabije gol,to je bilo primjetno i dok je igrao u zelji,ovisnik je napisao/la:Bajic se dobro gradi i ima dobru ljevicu,nama brzinu,igru glavom,
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Vedad Ibisevic
Sačekat ćemo da vidimo učinke obojice,al bez ikakve sumnje karijeru vedada ibiševića nece imati,čak bi se usudio reci ni blizu nece dosegnuti,tvoja ironija na moje pisanje da titula prvog strijelca u ovoj šaban ligi ništa neznači,potvrđuje da neznaš okolnosti pod kojim se u ovoj ligi postaje prvi strijelac,što potvrđuje činjenica da se nijedan najbolji strijelac ove lige od njenog postanka nije prodao ne u ligu petice,nego ni u jednu ozbiljniju ligu evrope.EmirTM87 je napisao/la:Uredu jeovisnik je napisao/la:desnom nogom nezna ni primiti loptu a kamoli šutnuti,treba pet šansi da zabije jeda gol,on ni u našoj ligi nije dominirao,dao je 18 golova,ali to i baš i nije mjerodavno,nekad je i petar jelic bio prvi strijelac lige pa nije mogao igrati ni prvu ligu srbije.Armin je malo kompletniji igrač,to sto je trenirao u Liverpulu nista ne znaci, njemu fali visine i brzine za pravu špicu,treba mu puno izglednih šansi da zabije gol,to je bilo primjetno i dok je igrao u zelji,ovisnik je napisao/la:Bajic se dobro gradi i ima dobru ljevicu,nama brzinu,igru glavom,
kao i sad u dinamu,taktički nedisciplinovan,po igri najviše liči na inzagija,al jedan je pipo,ja iznosim svoje mišljenji i ne tražim da se složiš sa istim,vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.p.s.čini mi se da ovo nije adekvatna tema za ovu priču.![]()
![]()
Turska je veoma ozbilna liga.ovisnik je napisao/la:što potvrđuje činjenica da se nijedan najbolji strijelac ove lige od njenog postanka nije prodao ne u ligu petice,nego ni u jednu ozbiljniju ligu evrope.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drug ne vrijedi mu nista vise pisati, lik poredi Hodzica sa InzagijemVirtu4l je napisao/la:Turska je veoma ozbilna liga.ovisnik je napisao/la:što potvrđuje činjenica da se nijedan najbolji strijelac ove lige od njenog postanka nije prodao ne u ligu petice,nego ni u jednu ozbiljniju ligu evrope.
To je otprilike kao da si rekao Gattuso i Zidane su bili isti tip veznog igraca..
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kad ce se vratiti
ko da mu je 18 godina bgm..pa nece igrat do 50t jbt
Ara je vec sad bolji igrac od vede trenutno
Vedo je napadac, ara je majstor..ko zeli shvatice sta sam htio rec
=\_1921_/=
Hajde kako vas nije sramota porediti jos neafirmisanu djecu sa jednim Ibisevicem.
Neki bas nemaju mjere a ni obraza.
Neki bas nemaju mjere a ni obraza.
Ja želim ali ne mogu da shvatim šta si htio reći.invincible1921 je napisao/la:Vedo je napadac, ara je majstor..ko zeli shvatice sta sam htio rec
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Zelim reci da vedo nikad nece moc sam nesto da uradi, stajace i cekat da ostali sve urade da je on ubaci u mrezuVirtu4l je napisao/la:Ja želim ali ne mogu da shvatim šta si htio reći.invincible1921 je napisao/la:Vedo je napadac, ara je majstor..ko zeli shvatice sta sam htio rec
=\_1921_/=
- Gabon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Iskreno se nadam da će Hodžić imati Vedadovu karijeru, kako klupsku tako reprezentativnu.invincible1921 je napisao/la:Zelim reci da vedo nikad nece moc sam nesto da uradi, stajace i cekat da ostali sve urade da je on ubaci u mrezuVirtu4l je napisao/la:Ja želim ali ne mogu da shvatim šta si htio reći.invincible1921 je napisao/la:Vedo je napadac, ara je majstor..ko zeli shvatice sta sam htio rec
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja želim ali ne mogu da shvatim šta si htio reći.[/quote]
Zelim reci da vedo nikad nece moc sam nesto da uradi, stajace i cekat da ostali sve urade da je on ubaci u mrezu[/quote]
Iskreno se nadam da će Hodžić imati Vedadovu karijeru, kako klupsku tako reprezentativnu.[/quote]
Nadam se i bolju...amin
Zelim reci da vedo nikad nece moc sam nesto da uradi, stajace i cekat da ostali sve urade da je on ubaci u mrezu[/quote]
Iskreno se nadam da će Hodžić imati Vedadovu karijeru, kako klupsku tako reprezentativnu.[/quote]
Nadam se i bolju...amin
=\_1921_/=
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Vedad Ibisevic
Jeli to sad Hodzic bolji igrač nego što je bio inzagi,ili hoceš da kažeš da su oni neuporedivi, jer je hodzic fudbalski virtouz, a pipo fizikaner od kojeg se lopta odbija kao od drveta,jer na to aludira komparacija zidana i gatuza,ja tu klasu hodzica nevidim i time moje pisanje vezano za ovo prestaje,stručnjacima prepuštam veličanje naših nada plave boje.EmirTM87 je napisao/la:Drug ne vrijedi mu nista vise pisati, lik poredi Hodzica sa InzagijemVirtu4l je napisao/la:Turska je veoma ozbilna liga.ovisnik je napisao/la:što potvrđuje činjenica da se nijedan najbolji strijelac ove lige od njenog postanka nije prodao ne u ligu petice,nego ni u jednu ozbiljniju ligu evrope.![]()
To je otprilike kao da si rekao Gattuso i Zidane su bili isti tip veznog igraca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.