Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Misliš.
Daj prodajte Comana i iskoristite tih 20m da podebljate ponudu jer ovi ako prodaju KdBa onda ce moci dati odmah onaj novac koji trazi Salke a i Draxleru platu koju zeli... 

- Burberry46
- Kontakt:
Bajernov talentovani centralni vezista Pjer-Emil Hojbjerg će karijeru ipak nastaviti u Šalkeu! On će provesti godinu dana u Gelzenkirhenu na pozajmici.
Hajde Draxler
Hajde Draxler

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Wb nema sanse za Draxlu pored Juvea taman nudio mu 2-3mil vise njemu a i Salkeu... i prosle god ista situacija i sa moratom bila... puno veca plata nudjena ali on nije htio...tamo iole ozbiljan igrac nece ici ako ima normalnu drugu opciju...
Draxler ce sigurno biti novi igrac Juventusa... mozda vec veceras... coman je neovisan od draxle... za njega su vec odvojeni novci...
A Coman za 20-25mil gdje treba potpisati ako ce za te pare dovesti i witsela...
Draxler ce sigurno biti novi igrac Juventusa... mozda vec veceras... coman je neovisan od draxle... za njega su vec odvojeni novci...
A Coman za 20-25mil gdje treba potpisati ako ce za te pare dovesti i witsela...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Nikad ne bi prodao Comana, da bi doveo Witsela, to bi bila velika glupost, momak je veliki potencijal, nije on još dobio šansu u kontinuitetu, ako su se odlučili za podmlađivanje ekipe onda njega ne smiju prodati, džaba što je ova ponuda velika i što bi zaradili 20M.
Marseille također zainteresovan za Zazu, ali Zaza želi da ostane i bori se za svoje mjesto u Juventusu.
Marseille također zainteresovan za Zazu, ali Zaza želi da ostane i bori se za svoje mjesto u Juventusu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- 10DelPiero
- Kontakt:
Slazem se, mijenjat ga za Witsela koji evo najbolje fudbalske godine provodi u Rusiji nema smisla. Jos je neko ko uopste nije toliko potreban za razliku od ovog momka koji moze da se razvije u top igraca.Padovan je napisao/la:Nikad ne bi prodao Comana, da bi doveo Witsela, to bi bila velika glupost, momak je veliki potencijal, nije on još dobio šansu u kontinuitetu, ako su se odlučili za podmlađivanje ekipe onda njega ne smiju prodati, džaba što je ova ponuda velika i što bi zaradili 20M.
Alessandro Del Piero !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:

mislim da je ovo najbolje sto imamo i da bi najbolji profitirali sa ovom postavkom gdje bi Pogba gradio igru iz dubine, Markizio bio osigurac i morali bi naci jednog pravog playmakera iz veznog reda
jest da bi Morata ispastao na krilu , ali moze on to odigrati..ovdje bi i Koman dosao do izrazaja, a takodjer ovo je i formacija gdje bi se Mandzo jedino pokazao..on bi imao dovoljno centarsuteva, a pomagao bi trkacki u defanzivi tom jos jednom veznom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dybala je naš nabolji igrač, rame uz rame za Pogbom, Dybala mora igrati. Samo 4-3-1-2 , formacija koju je Allegri uvijek forsirao i igrao. Cuadrado bi se mogao uklopiti i na sredini po desnoj strani s obzirom da u odbrani to bude klasična 4-4-2 gdje bi on bio na desnoj strani.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ts : After conceding loss 5 yrs ago of 177m , today Juve accumulated profit (€3.5m) first time in last 5yrs.
Koji je ovo uspjeh jbt. Agnelli na čelu kluba je sigurica za uspješno poslovanje.
Koji je ovo uspjeh jbt. Agnelli na čelu kluba je sigurica za uspješno poslovanje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Na eurosportu britanskom rekose da je ovo veceras oprostajna tekma za schalke Draxlera
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Gledam vec trecu utakmicu njegovu, momcina ne vrijedi vise od 25 miliona, ako i toliko.Koliko god neko platio, trazio, glumio... cijena je ta.Jedino ako namjerno onako ko kita igra.Yucca je napisao/la:Na eurosportu britanskom rekose da je ovo veceras oprostajna tekma za schalke Draxlera
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma u vrh glave 25 miliona. Presmiješna cijena koju traže. Realno, ne bi ni 20 za njega dao, ali eto ima potencijal. Gledao sam ga počesto u prethodne dvije godine, "zna lopte" što bi se reklo, ali brat bratu viđao sam i bolje igrače koji su manje koštali.
★★★
Naravno, da nije engleza pitanje bil koštao i 25m. Povrede su ga mnogo unazadile a čini mi se i sa psihom/motivacijom ima problema. Zato se ne treba zalijetati.L'Avvocato je napisao/la:Ma u vrh glave 25 miliona. Presmiješna cijena koju traže. Realno, ne bi ni 20 za njega dao, ali eto ima potencijal. Gledao sam ga počesto u prethodne dvije godine, "zna lopte" što bi se reklo, ali brat bratu viđao sam i bolje igrače koji su manje koštali.
Sve to stoji, ali ponovo na ovo današnje tržište vrijedi on tih 30M, povredu jesu problem, ali to je rizik koji se mora preuzeti. Samo i ja mislim da on nije još sazrio da se gurne u prvi 11, mogao bi izgoriti, ali moramo biti realni i priznati da neko mora flopirati od svih ovih igrača koji su došli ili će doći do kraja (ako bude suprotno onda će to biti vrh). Ali vidjet ćemo na kraju sezone kako će to sve biti.
Samo mislim da je naša najveća šansa sam Draxler, Wolfsburg se već zagrijao, a spominju se i Engleski klubovi, koji ne gledaju u 10-20 M
, ali nikad se ne zna može se desiti da neko uleti i to je to.
Samo mislim da je naša najveća šansa sam Draxler, Wolfsburg se već zagrijao, a spominju se i Engleski klubovi, koji ne gledaju u 10-20 M

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Wolfsburg moze pljunut pare veceras i zavrsit sa Schalkeom, al pitanje je da li igrac hoce u Wolf...
Mi ne treba vise od 30 da ponudimo i to je to.Necemo propast bez njeg a vala ni sa njim necemo osvojit LP pa da vrijedi ganjat ga do posljednjeg centa.
Mi ne treba vise od 30 da ponudimo i to je to.Necemo propast bez njeg a vala ni sa njim necemo osvojit LP pa da vrijedi ganjat ga do posljednjeg centa.
BILD: Juventus' Kingsley Coman will have a medical with #FCBayern this weekend. The fee will be €20m.
Taman sto pomislis da ovaj klub radi okay poso.

Taman sto pomislis da ovaj klub radi okay poso.

Neka idu u neku stvar ako ovo urade, pa majku mu, mogli su im onda bar Gotzea traziti za Vidala i Comana, čak i mi da dobijemo 10-15M eura. Ovim će se po*rati na sve dobro do sad.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Lik je strasno talentovan, i sta cemo mi sa tih 20 miliona..kupit koga...
Koji debili ako ga prodaju.Jbem ti vise ovaj klub
Koji debili ako ga prodaju.Jbem ti vise ovaj klub
Coman al Bayern #dimarzio
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli