ja još više vjerujem ovoj upravitm8782 je napisao/la:DANDY je napisao/la:Napokon se gospodski rijesismo jos jednog parazita.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja još više vjerujem ovoj upravitm8782 je napisao/la:DANDY je napisao/la:Napokon se gospodski rijesismo jos jednog parazita.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DANDY je napisao/la:O cemu ti Boga ti?ko da dodje?ko je sazvao sastanak ili ne znam ti sta je to vec?ne lozi raju bez veze.shzna je napisao/la:Kod muzeja, 18h, kukali ste, evo vam prilike da date prijedloge i kritike.
Jasno je da smo bolji i da bi i bod bio neuspjeh, ali ako igrači budu mislili "kakva Mladost iz Doboj Kaknja", mogli bismo se neugodno iznenaditi kao Borac u Banjaluci. Gledao sam tu utakmicu, Mladost je odigrala bolje protiv Borca nego mi u prvom kolu, zaslužili su čak i da pobijede. Mladost ginula na terenu, a igrači Borca se iščuđavali što ovi nisu skinuli gaće. Karikiram, ali otprilike tako je bilo. Nama je ovo jedna od utakmica koje se niko neće sjećati, a oni će, kako god da završi, najvjerovatnije pričati o njoj godinama. Zato, bez kur.čenja na terenu s naše strane, odigrati ozbiljno i nametnuti se, bar kao što je to izgledalo u Vitezu naprimjer, i ne bi trebalo biti problema.pirlo10 je napisao/la:Ma bez minimum 2 razlike nek se ne vracaju u SA.Alipasino je napisao/la:Cuj Mladost tvrda ekipa .Pa nisu orah o ovome se nesmije ni pomisljat gubit bodove.Nemojte se zajebavat nije valjda da se trebamo jos ovih bojat.![]()
Mislim kakva Mladost iz Doboj Kaknja pa stvarno neki igraci sto su igrali u Celiku, Slobodi,Travniku pa dajte malo vise ozbiljnosti.
Jaozinho22 je napisao/la:DANDY je napisao/la:O cemu ti Boga ti?ko da dodje?ko je sazvao sastanak ili ne znam ti sta je to vec?ne lozi raju bez veze.shzna je napisao/la:Kod muzeja, 18h, kukali ste, evo vam prilike da date prijedloge i kritike.Nije nikakva javna tajna.
I kako zavrsi ovo....Jaozinho22 je napisao/la:[img]http://i.imgur.com/XsiD6sS.png[/img]Jaozinho22 je napisao/la:[img]http://prntscr.com/89y52m[/img] Nije nikakva javna tajna.DANDY je napisao/la: O cemu ti Boga ti?ko da dodje?ko je sazvao sastanak ili ne znam ti sta je to vec?ne lozi raju bez veze.
Zar treba razlog da parazit dobije otkaz ucjenjivao nas je za licencu vec je tad dobio otkaz i vracen je jer smo mu bili duzni sada mu je sve isplaceno i otisao je. Osim njega dobilo je otkaz jos 5-6 uposlenih. Nekad je Amar rekao da kada bi imao opet one pare od Dzeke da bi nekim ljudima uplatio doprinose da mogu u penziju a neke koji ne rade rastjerao. Izgleda Greda provodi zamisli u djelo. I izgleda ce po prvi put nakon rata administracija krenuti pravim putem. Brine to sto su se previse zadali u taj segment a zapostavili sportski nama podhitno treba covjek ili par njih koji ce se brinuti za taj segment najvazni koji nikada ne smije biti zapostavljen.zucca je napisao/la:Zna li neko razlog otkaza za Violinu.
Hoćeš da kažeš da Hare nije dovoljanpile87 je napisao/la:Brine to sto su se previse zadali u taj segment a zapostavili sportski nama podhitno treba covjek ili par njih koji ce se brinuti za taj segment najvazni koji nikada ne smije biti zapostavljen.